YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 17 Ocak 2014 Cuma 18:12

Çok güzel bir konuya deginmişiniz sayın vekilim.İsmide yakışmış tepe göz.Ben buna Fuzuli'nin şiiriyle katılıyım. Mey biter,saki kalır. Her renk solar,haki kalır. İlim insanın cehlini alsada Hamurunda varsa eşeklik;Baki kalır.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 17 Ocak 2014 Cuma 09:19

herkesin üstünde iki göz var. herkes her şeyi görüyor ve gidişatın kötü olduğunun farkında. yoksa göz derken illümünati mi

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 17 Ocak 2014 Cuma 09:10

Batı'da bir internet sitesinin kapanması, ancak "gerçek manada" bir terör eylemi veya örgütüyle bağlantılı olması ve mahkeme kararı bulunması halinde mümkündür. "Gerçek manada" derken, sırf hükümet eden partiye karşı olduğu, hükümetin yanlışlarını eleştirdiği için insanların ve internet sitelerinin terörist ilan edilmesi Batı'da değil ama üçüncü dünya ülkelerinde yaygın olarak görülen bir husustur. Hatta bu tür totaliter rejimlerde site daha başından engellenir.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 17 Ocak 2014 Cuma 09:07

Yurdum insanının önemli bir kısmı yurt dışına çıkmamış, çıkanlar da en fazla bir-iki haftalık turistik gezi veya yurt dışındaki emmisinin yanına ziyaret için çıkmış olduğundan, diğer ülkelerle ve özellikle gelişmiş batı demokrasileriyle ilgili yalan yanlış bilgilere sahiptir. Mesela müridler ağızlarını her açtıklarında "filanca ülkede yok mu" derler. Oysa ileri demokrasiyle gerçek demokrasinin ayırdını yapabilecek düzeyde olanlar o ülkelerde yapılanların nasıl yapıldığını bilirler.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 17 Ocak 2014 Cuma 09:05

Avrupa, Avrupa duy sesimizi. Bu gelen faşizmin ayak sesleri.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 16 Ocak 2014 Perşembe 19:21

hangi çip hangi çple buluşmuş ne kadar kalmış ne konuşmuş tümü kayıt altına alınablecektir. bunun devlet görevlileri , mllletvekilleri , askeri personel , mit polis açısından ve kritik projeleri olan bilim adamalrımız , işadamlarımız açısından yaratabileceği devasa güvenlik açığını hayal ediniz.bundan maada microsoftun skype , google ın talk'u facebook gib programlar siz isteseniz de istemeseniz de kameranıza ve mkrofununuza erişebilir. azerbaycan meclisi akıllı telefonu boşa yasaklamadı.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 16 Ocak 2014 Perşembe 19:16

Sayın vekil öncelikle elektronk ortam kayıtlarının tümü kamera/ses kaydı vb anayasada geçersiz delil ilan edlmel ve her türlü fişlemeye karşı anayasal güvence sağlanmalı. Bir ikincisi "çipli nüfus cüzdanı" projesini önlemelisiniz. içerdikleri RFİD ( Radyo frekans kimlik ) çipleri pasif olarak kullanıma sunulur ama basitçe radyo dalgalarıyla aktive edilir ve alıcı verici işlevini çipin kapasitesine bağlı olarak yerine getirirler.75 milyon yurttaşa elektronik tasma veya barkod takıldığını düşünün.

Yorumu oyla      58      49