YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 18 Ocak 2014 Cumartesi 21:32

CISS kardeş, son bir haftadır, AKPnin savunulacak birşeysi mi kalmadı yoksa bir sağlık sorunumudur sebep bilemedim, adamdan ses gelmiyor yav. bir bilgi varsa bilelim.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 17 Ocak 2014 Cuma 03:56

yeni bir haber, http://www.turktime.com/haber/AKP-li-Vekilden-Olcusu-Kacan-Erdogan-Ovgusu-/265176 --AKP'li Vekilden Ölçüsü Kaçan Erdoğan Övgüsü: Allah'ın Bütün Vasıflarını Üzerinde Toplayan Bir Lider Var, Onun Önünü Kesmek İstediler! --AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Başbakan Erdoğan için"Allah'ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. İşte bunun önünü kesmek istediler" dedi. ALLAH(cc)a şirk koşanlar AKPliler ama bunu AKPcilere anlatmak imkansız, hırsızlıkları nasıl anlatmalı ?

Yorumu oyla      65      52  
Misafir 15 Ocak 2014 Çarşamba 21:20

Aynen öyle sevgili Rahmi, merhaba,kahraman polis kendi halkına böyle biber Gazı şiddet.? ya bu kader'mi,? yoksa Türbancı Tayyip ve molla Abdullah,zaten bizim Dünya'da 3'cü sırada'91% gerici ve Cahil olduğumuzun çok iyi farkındalar ve biliyorlar.? ve onun iç in bize Türban imza gericilik hizmeti' beş vakit Namaz kädar' vacip ve uygun ! görmüşler' müjde.

Yorumu oyla      64      51  
Misafir 15 Ocak 2014 Çarşamba 11:12

Bozuk saat gibi arada sırada doğru Zamanlama da bulunan Mümtazer Türköne’den altına imza atılacak Tayyip’e yönelik sözler: “Derdi Cemaat değil, yolsuzluk soruşturmasından sıyrılmaya çalışıyor. Dosyalar sağlam olmasa, bu kadar sağlam irade ortaya çıkmaz…Başbakan’ın siyasî geleceğini belirleyecek hesaplar savaş alanlarında veya bataklıkta değil, hukukun buz gibi sakin aklının egemen olduğu yargı alanında verilecek. Terazi tartacak, adaletin keskin kılıcı inecek ve bazı başlar yere düşecek.” Çook hoşş bee! :))

Yorumu oyla      66      51  
Misafir 14 Ocak 2014 Salı 14:49

DEMOKRASİ VAR MIYDI Kİ ELVEDA DİYELİM.Jitemcilerden kurtulduk zannederken onlarla işbirliğine giden Haramzadeler geldi...SEÇ SEÇ AL...

Yorumu oyla      61      50  
CISS 14 Ocak 2014 Salı 11:33

C.Savcısı Zekeriya Öz'ü F Tipi ya da Cemaatin adamı, Gülen'den talimat alarak kasten böyle bir soruşturmayı başlattı diye suçlayan RTE ve yandaşları, deliliniz nerde? Siz neye dayanarak bu gerekçeyle adama saldırıyorsunuz, hakaret ve ithamlarda bulunuyorsunuz, HADİ CEVAP VERİN BELGELER HANİ? RTE ve siz daha dün bu adamı şöyle dürüst, böyle doğru, öyle kahraman diye göklere çıkarmıyor muydunuz? Bu çelişkiniz neden? Sizin cenahta tutarsızlık, samimiyetsizlik ve UCUZLUK DİZ BOYU:)) (Yanlış anlamayın, olaya benim değil, 11:20 nin süper mantığı ile(!) ters ya da şaşı bakışlı bi yorum size:)) CISS!

Yorumu oyla      73      49  
Misafir 13 Ocak 2014 Pazartesi 11:59

BÖYLE UCUZ KOMPLO SAVUNMALARI ANCAK Doğu toplumlarında olur...Sen git İngiltere'de Almanyada haram ye kutu kutu görüntülerin olsun sonra da savcıyı tehdit et...BUNLAR İSLAMLA NE KADAR İLGİLİ BUNU YAPANLARIN AHLAKI NE AHLAKI İSLAMİYET NEREDE BUNLAR NEREDE???? BARİ BAHSEDİP MİLLETİ KIŞKIRTMAYIN...AHLAKSIZLIK DİZ BOYU BİR DE AVUKATLIK YAPIYORLAR...UTANMAN YOKSA İSTEDİĞİNİ YAP...

Yorumu oyla      72      50  
TOTEM 13 Ocak 2014 Pazartesi 11:23

Vicdanınıza nasıl izah edeceksiniz? Şimdi dış güçler palavra diyorsunuz!Cemaat dış güçler ittifakı palavra öyle mi? Oysa daha dün Akp,cemaat ve dış güçler orduya kumpas kurdu diyenler sizler değilmiydiniz? Şimdi siz dün lanetlediğiniz Cemaat ve dış güçlerle bir olup hükumete kumpas kurarken hiç rahatsızlık duymuyormusunuz? Meşruiyet ten bahsedenlerin iktidar olmak için sürekli gayri meşru yol ve yöntemlere başvurması nasıl bir ironidir acaba? Sayın yazar çok dağıldınız be çok.

Yorumu oyla      53      62  
TOTEM 13 Ocak 2014 Pazartesi 11:20

Eeee sayın yazar.... Ne oldu? sizin F tipi naraları kesildi! Tayyip ten başka söz etmiyorsunuz! o kahraman deyip savunuyor gibi yaptığınız vatandaşların cellatları ile ittifak kurmak nasıl izah edilebilir?bunu tabanınıza nasıl anlatacaksınız? Bu neyaman çelişki? Kahraman dediğiniz Tsk mensuplarının cellatları ile halvet olmuşsunuz onlarla ittifak kurup hükümeti düşürmeye çalışlıyorsunuz! Chp ile Cemaati harmanlayıp iktidar yaptınız varsayalım bunu kendi tabanınıza ve eğer var ise kendi-

Yorumu oyla      53      61  
Misafir 13 Ocak 2014 Pazartesi 07:08

AKPnin, pardon, başbakanın gittiği yoldan vazgeçeceğini sanmıyorum. Meşruiyyetini kaybetmiş bir hükümetin karşısına demokratik yollardan çıkma şansımızın kalmayacağı çok açık. Ya sonra? Bizim anayasalarımızda olmayan ama "kimi" anayasada olan bir "temel haktan" bahsetmeye başlayacağımız günlere gebedir bu günler. Asıl o aşamaya kadar başbakanın uyanıp uyanmayacağı konusunda bire on bahse varmısınız?

Yorumu oyla      59      49