YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 31 Aralık 2013 Salı 23:45

ülkenin birliğini tehlikeye düşüren CHP değil ki, başkalarının pisliğini o temizlesin. Asıl ülkenin ve ulusun birliğini yok etmekle görevli olanlardan ve onların peşine takılanlardan hesap sormak yerine CHPyi başkalarının pisliğini örtmeye çağırmak o pisliğe ortak olmaktır. CAMBAZABAK OYUNU artık sökmüyor.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 31 Aralık 2013 Salı 16:10

yılın son gününde bile namuslu insanları KIRKKATIR MI KIRKSATIR MI ikilemiyle yanlarına çekmeye çalışanları ibretle seyrediyorum. Bu kadar mı alçalmalıyız? Nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilmenin neresini savunmalıyız? Allah(cc) böylelerinin gönül gözünü açsın dilerim.

Yorumu oyla      60      51  
CISS 31 Aralık 2013 Salı 13:57

Başta çalışanları, yazarları ile Türk Time ailesi olmak üzere; yandaş candaş kandaş her ne etken ve kökenden olursa olsun, aslen vatandaş tüm değerli yorumcu arkadaşlarımın; sağlık, mutluluk ve başarı ile dop dolu geçmesi temennisiyle yeni yıllarını kutlar, her birine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunarım. Bu gün benden başkaca yorum yok:)) CISS!

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 31 Aralık 2013 Salı 01:30

CHP bu karışık zamanda taraf olmalı ve ülkenin birliğini düşünerek hareket etmelidir. Gerekirse Başbakanın yanında olmalı çünkü bu karışıklık çok kirli bir karışıklıktır.

Yorumu oyla      54      62  
Misafir 31 Aralık 2013 Salı 00:38

inanan liderler aryor,

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 31 Aralık 2013 Salı 00:37

sayın vekilim,vesayetin varlığı inkar edilmeyecek bir gerçek,vesayet ordu,yargı,meydya ve işbirlikçi sermayenin,cumhuriyetin kuruluşunundan gününümüze ükemizde uyguladıkları yönetim bicimi değilmi,Mustafa Kemal Atatürk'ün 15 yılı hariç 38-50 tek parti diktatöryası,sonra,yürütme hep eli kolu bağlı şeklen var olan ikdidarlar,abaaltında sopa,her an kapatma,ülkemizin geçekleri değilmi.Meclis kürsüsü duvarındaki hakimiyet süs olarak kaldı,halk artık idolojilere değil,iradesine sahip çıkacak,halkına i

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 30 Aralık 2013 Pazartesi 16:52

AKP yandaşlarına az önce okuduğum bir makalenin başlığını vereceğim, google amca yol gösterir. Zaten adı yeter dersin başlığı olarak, "yargıya yargı demem yargı benim olmadıkça". 21 Nisan 2009'dan bu yana çeşitli demeçlerden bir güzel potpuri sunmuş. Boşuna yırtınmanın anlamı yok, HUKUKU, ADALETİ KATLEDEN BİRİSİNİN ŞİMDİ DE ADALETİ ENGELLEMESİNİN ŞAŞIRTICI BİR YANI YOK, bari aklımıza, zekamıza hakaret etmesinler yeter. Şeref mi? Mahallelerine hiç uğramamış...

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 30 Aralık 2013 Pazartesi 16:14

CAMBAZA BAK oyununu yutturabilecekleri bile kuşkulu ama, "çıkmadık canda umut var" sanıyorlar. Cuk oturmuş, "Profesyonel AKP sanal-sosyal medya görevlileri ve duyguları mantığının önünde olan bazılarıyla saçma tartışmaları tekrarlamak istemem. Zaten tv’ler ve bazı gazeteler yeterince bunlarla dolu. İnsanların ve belirli bir kesimin kafasını karıştırmak için ellerinden, dillerinden, kalemlerinden geleni yapıyorlar". Teşekkürler Sayın Kuşoğlu, başkaca eklenecek bir yorum kalmamış.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 30 Aralık 2013 Pazartesi 15:00

İlkokulda Yasama Yürütme ve Yargının ne olduğu ,Kuvvetler Ayrılığının ne anlama geldiği öğretilir.Bence Çok eskilerden bahsetsinler Kuvvetler Birliği nedir Öğrensinler ve sonuçta ,Geçmişe bakıp belki bugünü anlayabilirler ,

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 30 Aralık 2013 Pazartesi 13:48

Birileri Ülkesini Amerika'ya peşkeş çekecek bir muhalefet değil ama ha bire savunup durduğu Akp gibi, hükümetiyle Abd ye uşaklık edecek bir iktidar istiyorlar belli ki. Tıpkı vurdum duymaz, ev sahibini bastırma gayretindeki Tayyip ve Akp hükümeti ile aynı kafadalar! Oluşan ekonomik olumsuzluklar nedeniyle, yolsuzları, hırsızları değil de, ha bire bunların rezilliklerini ortaya çıkaranları suçluyorlar. Allah akıl fikir yerine, bir parçacık vicdan da verse razıyız siz gibilere!

Yorumu oyla      68      49  
FRONTAL 30 Aralık 2013 Pazartesi 11:11

Savaşı! Ve ben ülkemde, ülkesini amarikayı peşkeş çekecek bir muhalefet istemiyorum! Bu operasyondan sonra, yükselen dolar, Euro , kimlerin işine yaradı acaba İMKB düştü firmalar değer kaybetti. Kürtler operasyon sonrasında antlaşmayı Bağdat ile yapıp parayı ABD ye ait olan fed e yatırdı. Türkiye zarar üstüne zarara uğradı. bu olayda zarar gören yine halk oldu. Geçmişe bir bakın, darbeler sonradı ve öncesi oynanan oyunlara bir bakın. Geleceğe öyle temkinli adımlar atın.

Yorumu oyla      54      73  
FRONTAL 30 Aralık 2013 Pazartesi 11:04

Biliyormusunuz sayın kuşoğlu, 17 Aralık operasyonundan sonra, partinizin başkanı olan kılıçtaroğlunun ABD gidip, rapor verip, onlara yaranmaya çalışmasında benim midemi bulandırdı. Amarikadan talimatları aldıktan sonra ise, hakkında 60 dan fazla yolsuzluk hırsızlık, dosyası olan Sarıgül'ü partinize başkan yapma çabasında midemi bulandırdı! Aslında herşeyin farkındasınız. Sizlerde biliyorsunuz Türkiye ye kumpas kurulduğunu. Bu bir iktidar savaşı değil! Bu artık halkın, milletin Türkiye'nin-

Yorumu oyla      53      70