YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 27 Aralık 2013 Cuma 20:14

geminin kaptanı geminin pusulasının yanına bir mıknatıs gizlemiş, pusula hep o mıknatısı gösteriyor buradaki avukat da hep o pusulayı doğru yöndür diye yutturuyor. Kaptan sahtekar, sefil korsan ama bunu gel de avukata anlat.

Yorumu oyla      64      59  
TOTEM 27 Aralık 2013 Cuma 19:47

Şunu hepimiz biliyoruz ki bu emperyal çetenin Gülen cemaatini kullanarak yaptığı bir operasyon şimdi Kurbağa pozisyonundaki Akp yi sokarsak emin olun her kesim çökecektir.Emperyaller yine kazanmış ve güçlerini göstermiş olacak ve sonrasında getirdikleri kukla hüğkümete ve ilerideki hükümetlere en gösterişli gözdağını vermiş olacaklardır. Bunu düşünürseniz hepiniz görebilirsiniz ancak Akrep gibi,benim fıtratım böyle öleceğimi de bilsem sokmadan duramam diyorsanız buna söyleyecek bir sözüm olamaz.

Yorumu oyla      54      62  
TOTEM 27 Aralık 2013 Cuma 19:45

Kurbağa ile akrep in hikayesini bilirmisiniz? Akrep sudan karşıya geçecekmiş ve kurbağa ya demiş beni sırtında geçirirmisin? Kurbağa olmaz demiş sen beni sokarsın Akrepte o zaman bende ölürüm demiş kurbağa ya mantıklı gelmiş ve almış sırtına tam derenin yarısında akrep dayanayıp kurbağa yı sokmuş kurbağa ölürken,ne yaptın şimdi ikimizde öleceğiz demiş ve akrep ne yapayım bu benim fıtratım sokmadan duramam demiş! şimdi bunu neden anlattım biliyormusunuz? Bazı kesimler bu akrep gibi davranmamlı-

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 27 Aralık 2013 Cuma 17:17

ülkücü hareket engellenemez

Yorumu oyla      56      53  
FRONTAL 27 Aralık 2013 Cuma 17:07

Hulya,birincisi Osmanlı fizik gücüyle değil, iman! Gücüyle kazandı. Fizik ikinci etapta yer alıyor. 2. Osmanlı adaleti ile yüzyıllar boyunca imparatorluğunu yaşattı. Feth ettiği yerlerin ne dini nede geleneklerine baskı yapmadı. Oysa emperyalistler öylemi? Değil! Osmanlı döneminde Avrupa dünya öküzün iki boynuzu arasında dönen düz tepside diye yorumlarken Osmanlı bilim ve ilim ile uğraşıyordu. Batı medeniyeti Osmanlı'dan öğrendi hulya.hayalmiş!! Kafan basmıyor hulya.

Yorumu oyla      53      65  
hulya 27 Aralık 2013 Cuma 16:00

Türk Milletini ayaklar altına almış,ölmüş eşle cinsel ilişkiyi yasalaştırmaya çalışan Mursi hayranı bir hükümet, emperyalizme karşı gelmek için ayakkabı kutularına paraları saklamış.Frontal ben bu istikbali altın tepside önüme koysanda istemiyorum.

Yorumu oyla      66      51  
hulya 27 Aralık 2013 Cuma 15:47

Frontal Osmanlı ne kazandıysa fizik gücüyle kazandı.Ordusunu yığdı,yağmaladı kazandı.Hala Osmanlı sayıklıyorsun.Teknoloji çağında böcek deliğinden giren cihazlarla her türlü sırrına ulaşanlarla Osmanlı hayaliyle mücadele edeceğinimi sanıyorsunuz?

Yorumu oyla      66      51  
FRONTAL 27 Aralık 2013 Cuma 15:35

Türklerin Osmanlı devletinde olduğu gibi yeniden dünyaya hüküm etmesidir. Bunların kuyruk acısı var.unutma hulya, amarikayı vergiye bağlıyan tek devlet Osmanlı idi. Bazen senin farklı bir gezegende yaşadığını düşünmemek için çaba sarfediyorum.

Yorumu oyla      57      64  
FRONTAL 27 Aralık 2013 Cuma 15:33

Çok haklısın hulya, oysa emperyalistler ile işbirliği yapıp, emirlerine Sadık kalsaidi bu olaylar olmazdı. Oysa bak, kılıçtaroğlu ABD'ye sık sık giderek onların emirleri altından çıkmayacağını ıspatladı değilmi? Hulya sen iyimisinn? Ne yani ? Erdoğan emperyalistlerin uşağımı olsaydı? Bunumu istiyorsun. Yahu bir geçmişe baksana, ABD ab ve İngiltere , bunun üçüde Türkiye ne vakit ayakları üzerinde durmaya başlasa , içimizdeki işbirlikçileri ile yıkmaya kalkıyorlar. Çünki bunların tek korkusu, -

Yorumu oyla      57      62  
hulya 27 Aralık 2013 Cuma 14:49

Ak Parti iki tarafıda kaybetti.Şöyle, emperyalistlere karşı dürüst davranmayarak el altından iş yapması onları kızdırdı,o kızgınlığın sonucunda T.Cumhuriyeti başbakanı olarak türk milletinin pek de gurur duyamayacağı olayları ortaya seriverdi.Bu bağlamda emperyalistler türk milletini sevdiklerinden değil kendilerine karşı dürüst davranılmadığından yola çıkmıştır.Bu durumu oy'a çeviremez,çünkü başarılı olduğu sanılırken Türk milletini defalarca ayaklar altına aldığını söyledi.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 27 Aralık 2013 Cuma 12:29

talat atilla yı erkan tan ın proğramlarından da izlediğim olmuştur. son zamanlar da nedense t. Erdoğan'ı savunur hale geldi.son günlerde yaşananlar dünyanın hiçbir ülkesinde kabullenemez, hiçbir hükümet ayakta kalamaz. 6 ay sonra barışır demiş, 1 haftada dolar nereye geldi,resmen develüasyaon oluyor, böyle giderse 6 ayda devletin ve vatandaşların bir deri bir kemiği kalmaz. Şimdiden TÖVBE'ye başlayalım

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 27 Aralık 2013 Cuma 09:15

Günaydın ilk yorumu ben yapayım. Ankara kulislerinin havasını en iyi koklayan isimsiniz. Talat atillayı izlemeye devam...

Yorumu oyla      56      59