YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Aralık 2013 Pazar 01:30

Şeytanın durumuna kul olarak üzülmemek elde değil tabii.Zaten düşmüş melek!!!

Yorumu oyla      68      53  
Misafir 27 Aralık 2013 Cuma 17:02

cizvitler burayı da mekan tutmuşlar, burayı da kokuttular sonunda. Onbeş yıl önce 20 kardinalden ikisinin gizli olduğu birisinin asyada ikincinin de ortadğuda yaşadışı haberi çıkmıştı. Daha o zaman sonuncunun türkiyedeki olduğu bilgisi de gelmişti. Son olanlar doğruladı, onun cizvitleri de bu sayfalarda tam siper savunmada.

Yorumu oyla      61      53  
hulya 26 Aralık 2013 Perşembe 15:22

Bilimi ve bilim adamlarını gelirlerine engel teşkil ettiklerinden ötürü katletmeyi paylaşamayan eğitimli ve varlıklı unsurlar her zaman eğitim düzeyi düşük ve sömürülmeyi sorgulamayan yerlerde taraf bulmaya,dünya var oldukça devam edecektir.

Yorumu oyla      63      49  
hulya 26 Aralık 2013 Perşembe 13:35

Okuma yazması olmayan Anadolu kadını çocuk doğurup büyütmekten,okuma yazma bilen erkeği Osmanlı'da savaş eğitimi almaktan Arapça yazan Kuran'ı bazen iyi kalpli,bazen kötü kalpli yorumculardan öğrenmiştir.Kuranda apaçık Ebu Leheb'için TEBBET suresi varken Kuranda beddua yoktur demek insanlarla alay etmek demektir.

Yorumu oyla      60      51  
hulya 26 Aralık 2013 Perşembe 13:18

Cizvit cemaatinin feshide bilim adamları tarafından değil,cemaatin destek verdiği Kilise tarafından olmuştur.Cizvit cemaati bir daha asla toparlanamamıştır.Bilim adamları için ise değişen hiç bir şey olmamıştır.Kilise bilim adamlarını aforoz etmeye, engizisyon mahkemelerinde en acımasız şekilde katletmeye devam etmiştir.

Yorumu oyla      59      49  
hulya 26 Aralık 2013 Perşembe 13:10

Cemaat yazısının durduk yere yazılmadığını anlayacak kadar zekamız var şükür. Wikipedi'de:Cizvitler,Kilise'ye hoş görünmek için özellikle aforoz edilenlere karşı çok çok acımazsızdılar,diyor.Yani gök bilimci Galileo gibi aforoz edilen bilim adamlarının kazığa oturtulmasına destek verdiler.Buradan yola çıkarak Gülen Cemaati'nin hoş görünmeye çalıştığı Türkiye sınırları içindeki tabiri caizse Kilisesi her zaman Sağ İktidar'lar ve Türk İslam Sentezi diye bir tanımı ortaya atanlar olmuştur.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 26 Aralık 2013 Perşembe 11:32

Anadolu insanının alın terini CİYA diye yaftalayan malum gazetenin malum Doğu'su sizin yazdıklarınızı kırk kere yazdı söyledi...İş yapma, yapanı karala....Geç Hayrettin .Yazarın farkı ne??? Dili süslü ...bakış aynı anlamamak üzere karalamaya şartlı...

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 26 Aralık 2013 Perşembe 10:56

Cemaate salla ABD'ci de ülke insanını karala kolaycı bir yazı...HIRSIZI yakalayan YA ABDci ya HAİN bu KEMALİSTLERİN de metoduydu siz 2'sini birarada karalayayım demişsiniz...Vakit israfı olmasın mı dedinİZ:--)

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 26 Aralık 2013 Perşembe 10:48

Budizmi Brahmanizmi eleştirmek değil görevin kendi güzelliklerini ortaya koymak. TENKİTLE kim ne kazanmış...Yazara sorsam canlı bombaya karşıdır doğru haklı ama medenice dünyaya koşturan çilekeşlere de ABD sermayesiyle demek...ayıp ayıp...Ben aylarca maaş alamayan hemşehrilerimi bilirim...Söylem kolaydır tenkit kolaydır.Lafını çok işittik der Necip Fazıl ya da tebliğden usandık TEMSİL ya Hu..TEMSİL EDENE ABDci CİYACI oh ne ala memleket...Kolaydır söz...

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 26 Aralık 2013 Perşembe 10:40

Kürşat Bey,Hizmetin meyveleri 6 kıtada her renkten insana ulaşabilir dünyaya insanca uzanan bu yardım ve eğitim elini eleştirmek kolaydır...Tarihimizde böyle bir açılım var mı?? Bu iyilik ağacının dalları dünyaya ulaşsa da kökü KONYA'dadır ERZURUM'DAdır ANAKARAda Hacı BAYRAM VELİ TÜRBESİNDEDİR....BEŞ kuruş haram para yoktur.Si zbu ülkeyi aydınlarına SAĞCI SOLCU yaşanmaz hale getirenlere söz edin,bu ağaç türkün öz malıdır anlayan anlar anlamak istemeyene ne dersen boş.Bayana cevabım yok:)

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 26 Aralık 2013 Perşembe 10:28

SİYAHA bayaz derse deyin demez istişare ederler. Kürşat bey siz de klasik söylemden öteye Aydınlıkvari bir dilden öteye geçememişsiniz...

Yorumu oyla      54      53