YORUMLAR
Toplam 59 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 27 Aralık 2013 Cuma 13:45

Dikkatli ve sağduyulu yaklaşımınıza sorumluluk Anlayışınızq teşekkür ederiz Sayın millet vekilim

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Aralık 2013 Cuma 11:44

sayın vekilim yazdıklarınıza aynen katılıyorum.ve birde ekleme yapmak istiyorum.sanırım dış sermaye, istihbarat güçleri akp yi gözden çıkarmış ama yerine kimi getireceğini bulamamış akp hükümetine gözdağı veriyor ya dediklerimi yaparsın yada seni gönderirim diyor.yani çinle yapacağın füze işinden uzak dur, irana yaklaşma bizimle oynama ırakla beni dediğim şartlarda anlaşma yap diye mesajlar veriyor birazda biz silkelersek abbas yolcu sayın vekilim.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 26 Aralık 2013 Perşembe 17:31

sayın vekilim allah yardımcınız olsun

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 26 Aralık 2013 Perşembe 11:09

Sn.Kemal Kılıçdaroğlu Efkan Ala'ya itiraz etmiş 325 vekilden İçişleri Bakanı bulamayan Tayyip Bey derin AKP 'den bakan buldu demiş. Haklı. Peki Türkiye derin AKP'den ve dün de aynı yolları deneyen kendileri dışında AKP gibi herkesi ajan veya hain ilan eden Kemalist statükodan kurtulamayacak mı kurtulur...HIRSIZA hırsız diyenler olduğu sürece kurtulma ümidi var...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 25 Aralık 2013 Çarşamba 20:55

cıss ülke içinde biz ne yaparız? kime oy veririz? kimi iktidardan indiririz ona biz karar veririz ama dışarıdan müdahale ile kirli ittifaklar ile ülkeme yapılan operasyona asla destek vermem. Ya sen Cııss bu tavrun kime hizmet ediyor? Senin hiç aklın fikrin yok mu? bu hırs ve gol atma hevesi ile ülkene ihanet edip emperyal çetenin kirli ittifakı ile oluşturduğu oyunlara destek vererek bu ülkeye mi hizmet ettiğini sanıyorsun.

Yorumu oyla      56      69  
CISS 25 Aralık 2013 Çarşamba 14:24

3- Biz de boşu boşuna hak hukuk tanımayan, şahsi çıkarlarını ön planda tutan, yalan dolan talancı, ayırımcı, ayrılıkçı, baskıcı, tahrikçi, T.C. nin temel değerleri ve Türk Milleti karşıtı, dindar görünmelerine karşın sadece kendilerine Müslüman, kindar, cukkacı hokkacı vs. vs. gibi müstesna(!) niteliklere sahip kadrolardan oluşan bu iktidardan kurtulabilmeyi umut edip duralım! İşimiz Allah’a kalmış gibi kısacası. Şairin dediği gibi “Yok mudur kurtaracak şu milletin bahtı kara maderini?”

Yorumu oyla      70      52  
CISS 25 Aralık 2013 Çarşamba 14:21

2- sizin bakanlarınızın, yani hükümetinizin işlerini rüşvet ve diğer envai çeşit yolsuzluklarla sürdürdüğü, yetim hakkı yiyerek palazlandıkları böyle soruşturmalar sonucu kesinleşip, kazara hepsi mahkûm olsalar bile, tebaanız Totemgiller oylarını size vermeye devam edeceklerini apaçık, körü körüne, hiç sıkılmadan taahhüt etmekteler. Zaten bir ülkede namussuzlar namuslulardan fazla oldukları sürece sırtları yere gelmez derler ya, çook doğru.

Yorumu oyla      70      51  
CISS 25 Aralık 2013 Çarşamba 14:20

1- Bu arada geç de olsa RTE nin burnu sürttü, talimatı üzerine üç bakanı istifa etti. Şu işe bakın ki içlerinde en onurlu davranışı sergileyen Bayraktar oldu, milletvekilliğini ve dolayısı ile dokunulmazlık zırhını da fırlatıp attı. İşin ilginci Bayraktar ayrılırken, cesaretle Başbakanın da istifa etmesi gerektiğini söyledi:)) Yine de bu soruşturmalar nedeniyle hiç endişeye kapılmayın sayın ve saygıdeğer hükümetin başı RTE;

Yorumu oyla      71      52  
Misafir 25 Aralık 2013 Çarşamba 08:07

Sevgili CISS, bu linkleri daha önce de yazmıştım ama tekrar vereyim, Aytun Çıray'ın 31 Temmuz 2012 tarihli makalesi http://www.turktime.com/yazar/baslik/12066 ve özellikle de yorumlar http://www.turktime.com/yorumlar2.asp?yaziid=12066

Yorumu oyla      63      51  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 22:49

2- Benim için ABD nin kuklası bir hükümete (her halde siyasi partiye demek istedin) oy verirsin diyorsun ya, bu arada AKEPE iktidar olduğunda arkasındaki en büyük dış desteğin ABD olduğunu sana hatırlatayım. Benim CHP ye oy vereceğim iddian (ki bu siyasi parti geçmişte hiçbir zaman ABD yandaşı olmamıştır, İktidar olduğunda Kıbrıs barış harekatını bile ABD ye rağmen gerçekleştirebilecek cesareti göstermiştir) sadece varsayım. Hadi söyleyeyim; Kılıçtaroğlu ile ekibi iş başında olduğu sürece, YCHP nin benden oy alabilmesi olanaksız:)) CISS!

Yorumu oyla      64      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 22:46

1- Ben yanıtımı ve de ağzımın payını(!) aldım; 11 yıllık iktidarı süresince ailece köşeyi dönen RTE nin bile bile arka çıktığı Hükümetin 4 bakanının yolsuzlulukları gerçek olsa da oyumu AKEPE’ye vereceğim diyorsun ya Totem, “çıkarı dışında hiç bir şeye önem vermeyen, kendinde hak hukuk adalet vicdan duygularını yitirmişleri çağrıştıran” böyle bir anlayışa karşı ben ne desem, ne anlatsam, ne telkin etsem boş; bu anlayışta biri de bana ne dese ne anlatsa, ne telkin etse bom boş. Bir şarkı var ya Totem, aynen öyle; “seeen yolunaaa, beeen yolumaaa”:))

Yorumu oyla      62      49  
TOTEM 24 Aralık 2013 Salı 20:45

İttifakının onu göndermek istemesi bile yeter. ben Emperyal çete ve yahudi sermayesinin çıkarlarına ters düştüğünü görüpte hlikegördüğü Erdoğanı canımla kanımla savunacağım senemperyal çetelerin Kaddafiyi parçalattığı Uşaklar gibi onlara çalış ve hizmet et.Çünkü Erdoğan gitsin de ülke isterse batsın diyebilecek kadar hırs ve nefret içinde olan birisin kendine bir aynada bak ve ben ülkemi seviyormuyum diye sor ve seviyorsam neden ülkemin başına çorap örmeye çalışanlara hizmet ediyorum diye sor.

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 24 Aralık 2013 Salı 20:40

Dünyanın parmak ısırdığı Marmaray projesini hayata geçirdi neredeyse her ilimizde havalimanı yaptı şimdi yapılması düşünülen üçüncü havalimanı dünyanın transit geçiş merkezi olacak İngiliz ve Almanlar bundan rahatsız. Dünya o yeşillerin üzerinde dönüyor bu hükümetr yeşilleribankalarla hortumlatmadı onun için destekliyorum. kime oy vereceğimi bilmiyorum diyorsun ben sana söyleyeyim Amerika ve emperyal çetenin cilaladığı kukla hükümete vereceksin. Akp yi ve erdoğanı savunmam için bu şer-

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 24 Aralık 2013 Salı 20:37

Evet cıss ben oyumu Akp ye vereceğim zira gözlerim ve vicdanım kör değil ben siyasi,dini,yada ideolojik taraf değilim ben ülkemden ve milletimden tarafım! Bu senin yanar döner güvenilmez dediğin adam bu ülkeyi dünyanın 17. büyük ekonomisi yaptı,Avrupa krizle boğuşurken seni şimdi eleştirdiğin yeşil ticareti kurtardı,Bahsi geçen 81 milyar dolar İngilizlerin cebine gitse bu ülkenin hali ne olacaktı? akp yi destekliyorum çünkü,Tarihin enbüyük yatırımları yaptı demiryolu ve hızlı trene önem verdi-

Yorumu oyla      53      57  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 19:04

6- Bu yüzden bana oyunu CHP mi vereceksin diye sormanı ANLAMSIZ buluyorum. Peki sana AKEPE kurulmadan dönemlerde; CHP ye mi, ANAP’a mı, MSP ye mi, DYP ye mi, DSPY mi oy verecekseniz falan gibi sorular sorsaydılar yanıtın ne olurdu? Hiç birine şeklinde belki, ya da ehveni şer gördüğüm şu partiye değil mi? Sonra AKEPE diye bir siyasi parti geldi ve onu tercih ettin. Önümüzdeki dönem de de çok farklı bir lider ya da siyasi bir oluşum görmeyeceğimiz ne malum? Şimdi ben de sana ANLAMLI bir soru yönelteyim; şu yolsuzluk iddialarının tamamı gerçek çıksa da sen oyunu yine AKEPE’ye mi vereceksin? CISS!

Yorumu oyla      63      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 18:50

5- Tek bir konuda kararlıyım, başında RTE gibi yanardöner, sözüne güvenilmez, hak hukuk tanımaz, ayrımcı, tahrikçi, baskıcı, T.C. nin temel değerlerine ters, dini imanı para, orta gelirli bir vatandaş olarak girdiği ve iktidarın başında bulunduğu siyasi hayatı süresince, ailece dünyanın sayılı zengin devlet adamlarından biri(!) haline gelen, sadece kendine ve kendinden yana olanlara Müslüman; Atatürk ve Türk Milliyetçiliği karşıtı birinin başında bulunduğu bir partiye, bedeli ne olursa olsun asla ve kat’a oy vermeyeceğimi söyleyeyim.

Yorumu oyla      61      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 18:49

4- Yeni CHP ve Kılıçtaroğlu ile ekibine gelince, bu yapıyı, izledikleri politikaları belki senden çok daha fazla ve çok daha sert biçimde eleştirenlerden biriyim.Şu anda genel seçimlerde kime oy vereceğim konusunda son derece kararsızım. Politikada birkaç yıl çok uzun bir süredir ve bu zaman zarfında ne gibi gelişmeler olacağını, nasıl değişimler ve alternatifler söz konusu olabileceğini, sonuçta kimi EHVENİ ŞER GÖRÜP tercih edeceğimi ya da kimi gönülden destekleyerek oyumu kullanacağımı şimdiden söyleyemem, hatta bilemem.

Yorumu oyla      59      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 18:49

3- bilerek ve isteyerek seyirci kalan RTE ve AKEPE Hükümeti üyelerinin, ettiklerini bulduklarını, buna müstahak olduklarını, bu nedenle de böyle bir olay ile sonrasındaki çatışmaya tanık olmaktan ve her iki ard niyetli örgütün birbirini karalayıp paralamaya çalışmasını izlemekten keyif aldığımı, bu soruşturma ile sonrasındaki gelişmelerin AKEPE hükümetinin de Cemaatin de başını yiyeceğini pek çok yerde yazıp durdum. Halada aynı duyguları, temennileri ve kanaati taşımaktayım.

Yorumu oyla      60      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 18:49

2- Zaten ben (Halk Bank Genel müdürü hakkındaki çok kuvvetli görünen delillere karşın o dahil), (zaman zaman şüphelerimi dile getirsem ve böyle bir soruşturma sırasında ilgili bakanların etik olarak istifa etmesi gerektiğini belirtsem de) ne o bakanları , ne oğullarını, ne de diğerlerini kesin suçlu ilan etmedim. Sadece malum cemaatin devlet içerisindeki çetesinin zamanında TSK nın değerli komutanlarına karşı kurduğu tuzaklar, komplolar, haksız ve hukuk dışı soruşturmalar, yargılamalara

Yorumu oyla      60      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 18:48

1- Hani Mevlana'nın günlerce kendisine okuduğu kitaplarından ne anladığı sorulunca Yunus "Hiç canım, ete kemiğe büründüm Yunus diye göründüm" demiş ya, seninki de aynı o hesap Totem. Sen de olayları nasıl da bir kalem de çözmüşsün öyle; " milletin hayrına miyar dolarlık ticarete büründüm, velakin haksız yere yolsuz göründüm" demişsin kısaca:)) Tıpkı hayranı olduğun RTE gibi sen de olaylara ve dünyaya hep yeşil yeşil dolarların arasından bakmaktasın.

Yorumu oyla      59      49  
FRONTAL 24 Aralık 2013 Salı 17:52

Demekki o paşalar haksız yere ceza yediler öylemi cıss!? Bunu idda eden birine benim daha fazla diyecek sözüm olamaz. Hayırlı akşamlar.

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 24 Aralık 2013 Salı 16:13

Teslim edip onların seçtiği Cemaat destekli kukla bir Chp yi iktidar yapacağız. Ben CHP nin iktidar olmasından rahatsız olmam zamanında Ecevit ile çok destekleyip oy verdim ama ben bu CHP nin iktidar olmasını istemem. Amerikan elçisinin bile ayağına gidip rapor veren ve emirlerini alan,dün enbüyük düşman dediği,ülkesine bu derece ihanet içerisinde olan bir cemaatle kirli bir işbirliği yapan CHP nin iktidar olmasını istemem. Sen istermisin peki? Cıss rumuzlu kardeşim.

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 24 Aralık 2013 Salı 16:10

Suç ise cezası verilir ancak amaç bu üçbeş kişiyi içeri atmak değil,asıl amaç bu 81 milyar doları Türkiye yerişne kendi kasalarına atmak bunun içinde Gülen ve cemaatine ne vaadler verdiler nasıl tehdit edip nasıl satın aldılar bilemem ama bu kirli senaryonun tetikçisi de Cemaat. Şimdi elimizde iki yol var. ya cemaati de tasviye edeceğiz ve Türkiyenin çıkarlarını Halk bank yolu ile tasviye edip iç siyasetimizi sonra kendimiz yönlendireceğiz yada bu hükümeti düşürüp bu paraları emperyallere-

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 24 Aralık 2013 Salı 16:08

Dolar girmiş ve girmeye devam ediyor! Daha önce bir ingiliz bankasının kasasına giren Milyar dolarlar şimdi Halkbank ın kasasına yani Türkiyenin kasasına giriyor! Asıl rahatsızlık bu! O para sayma makinesi,Ayakkabı kutularında paralar yatağa saçılmış para resimleri falan dikkatleri asıl olaydan kaydırıp bu yöne çekme planının bir parçasıdır.Şimdi hem İran hemde Türk devletinin haberi olan bir alşverişte rüşvet neden olsun? ancak komisyon yada hizmet bedeli olabilir. Bu suçmudur tartışılır-

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 24 Aralık 2013 Salı 16:06

Cıss Şimdi seninde yolsuzluk rüşvet operasyonu diye algılayıp saldırdığın operasyonu açalım mı? Aslında bunca laf salatasının ardındaki somut gerçek şu; Türkiye emperyal çetenin İrana uyguladığı ambargonun etrafını dolaşarak bir altın ticareti yapıyor ve bu iş için Halkbank ı kullanıyor ve bu işi yaparken İranlı iş adamı bizdeki rıza ve belkide bakan oğulları kullanılıyor! Evet suç bu! Amerikaya,İngiltereye ve Yahudi sermayesine göre büyük suç zira bu ticaretten Türkiyenin kasasına 81 milyar-

Yorumu oyla      53      58  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 13:35

4- aynı bağlamda siyasilerin, akademisyen ve medya mensuplarının darbeye teşebbüs, terör örgütü kurup yönetmek vs. gibi suçlardan haksız yere içerisine tıkıldıkları cezaevlerinden tahliyelerini sağlamak için ne gerekiyorsa yapmalıdır. Artık bu bir yasa ile mi, yoksa yargılamaların yenilenmesini sağlama girişimleri ile mi gerçekleşir bilemem. Aksi halde AKEPE’ye oy verenlerin büyük çoğunluğu dâhil, vatanını milletini seven, Allahı ve vicdanı olan tüm vatandaşlarımız kesinlikle iktidara hakkını helal etmeyecek, gelen seçimde de evlerine(!) dönüş biletini kesecektir.! CISS!

Yorumu oyla      63      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 13:31

3- Bu gün Türk Time ın 11:36 saatli haberine bakın, orada Başbakanın danışmanı AKEPE milletvekili Yalçın Akdoğan’ın tokatı yiyince şimdi hiç sıkılmadan ağzından dökülen şu itirafı ve cemaate yönelttiği suçlamayı göreceksiniz; “KENDİ MİLLİ ORDUSUNA ..vs.ye KUMPAS KURANLAR!”.. İşte şayet RTE bu karşı operasyon sonucunda üste çıkmayı başarır da, bakanlarını ve kendi hükümetinin paçasını kurtarabilirse (biraz zor ya); tamamına yakını bir şekilde bu adamların tezgâhlarına kurban giden TSK nın değerli komutanlarının,

Yorumu oyla      63      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 13:31

2- RTE Emniyet teşkilatını saran ve üst düzeyde görev yapmakta olan cemaat örgütünün adamlarını temizlemeye başladı, tamam da, özel yetkili mahkeme referanslılarla, Yargıtay’daki 160 muhterem içerisine gizlenmiş olanları nasıl halledecek? Eğer bu yaptıkları ettiklerin o çetenin hâkim olduğu emniyet mensuplarının ve dosyadan el çektirdiği malum savcı ile diğer yargı mensuplarının güvenilmezliğine işaret etmekse (ki kesinlikle öyle görünüyor); o zaman bu adamların yürüttüğü Ergenekon, Balyoz gibi soruşturmaların ve yargılamaların da tamamı komplo, hukuk dışı ve kasıtlı demek değil mi?

Yorumu oyla      62      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 13:31

1- Diyeceğimi aşağıdaki yorumumda dedim zaten. Benim savunmadığım ve/veya üzerinde görüş beyan etmediğim konulara atlayıp, tıpkı vurdumduymaz RTE nin izinde Laga luga yaparak, bu soruşturmayı soğutma ve çok önemli ciddi yolsuzluk iddialarının üzerini örtme gayretleri tam anlamıyla demagojidir, hedef saptırmadır. Bu nedenle Frontal hanım, senin bana yönelttiğin, konu ile hiçbir ilgisi bulunmayan, günümüzde anlam taşımayan sorularına cevap vermeyi zül addediyorum. Bu yüzden gelelim asıl konumuza; Birkaç gün önce de ifade etmiştim;

Yorumu oyla      62      49  
FRONTAL 24 Aralık 2013 Salı 09:15

Operasyon Yılmaz Büyükerşen'e yapılınca, "Bu operasyon Büyükerşen'in itibarını yükseltti" diyen adam, o operasyon Erdoğan'a yapılınca "Hükümetin itibarı kalmadı. İstifa etsin" diyor. Operasyon Ergenekon'culara yapılanca Cemaate sallayan kişi, aynı operasyon Erdoğan'a yapılınca bir günde en koyu cemaatçi oluyor! İşte tam da bunları yaptığı için her zaman duyguları sinesinde kalıyor, birşey olamıyor ve Allah önünü kesiyor. Bunlarada diyecek sözün varmı cıss!

Yorumu oyla      62      61  
FRONTAL 24 Aralık 2013 Salı 09:13

Hem "AK Partililer bir iki kişi hariç kirlidir" diyor, hem de bir süre öncesine kadar yolsuzluklarla anılan Hatay'ın AK Partili belediye Başkanı'nı partisine alıp aday gösteriyor. Hem "AK Partililer kirli" diyor, hem AK Parti'nin kurucusu olan adamı Kepez'den belediye başkan adayı yapıyor. Bakanları yolsuzlukla suçlanınca Erdoğan kirli, kendi adamları yolsuzlukla suçlanınca bizimki pir-u pak!

Yorumu oyla      59      56  
FRONTAL 24 Aralık 2013 Salı 09:13

ile Derviş Günday'ın tarihi yolsuzluklarını unutmuşa benziyor. Dahada önemlisi....Yolsuzluk ve usulsüzlük yaptığı Anayasa Mahkemesi kararı ile belgelenen partinin başındaki adam söylüyor bunu. Dikkatinizi çekerim! Kılıçdaroğlu Başbakan değil, partisi de iktidarda değil. Elinde tuttuğu birkaç belediyesi, Türkiye'de eşine rastlanmayan yolsuzluk iddialarıyla suçlanıyor. Yapılan yolsuzluk ve usulsüzlükler "Bunlar iktidarda olsa ne olurdu acaba?" dedirtiyor.

Yorumu oyla      58      58  
FRONTAL 24 Aralık 2013 Salı 09:11

Bunları söyleyen kişi, yolsuzluk ve usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle hakkında 200 yıl hapis cezası istenen Aziz Kocaoğlu'nu İzmir'de başkan adayı olarak gösteriyor! Bunları söyleyen kişi, kendisinden önceki Başkan'ın "Sen yolsuzluk usulsüzlük yapmışsın" diyerek partiden ihraç ettiği ismi İstanbul'dan Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteriyor! Bunları söyleyen kişi Çankaya ve Mersin Belediyesi'ndeki inanılmaz yolsuzlukları unutmuşa benziyor. İki dönem milletvekili seçilen Bayram Meral -

Yorumu oyla      57      58  
FRONTAL 24 Aralık 2013 Salı 09:09

Başında bulunduğu SSK'yı yolsuzluklar ve usulsüzlükler sonucu batıran, kundaktaki torununu çalışıyor gösterip sigortalı yapan, Tuncelili tüm akrabalarına iş veren ve Rahşan affı sayesinde yargılanmaktan kurtulan adam diyor. SSK Genel Müdürlüğü'nden ayrılalı bir deri, bir kemik kalan adamım söylüyor! Başka ne diyor? "Sen yolsuzluk yapan bakanlarına sahip çıkıyorsan demek ki sen de yolsuzluk yapıyorsun. Onlar kadar sen de suçlusun" diyor.

Yorumu oyla      55      58  
FRONTAL 24 Aralık 2013 Salı 09:08

Günaydın. Peki sence bu saatten sonra hangi partiyi iktidar yapalım cıss! . CHP mi olsun MHP mi bdp mi Yada bir bağımsızımı iktidar yapalım? Dur istersen CHP den başlayalım: Amerikan büyükelçisiyle görüştükten sonra medyanın karşısına geçen kemal Kılıçdaroğlu'nu "Bu Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu. AK Parti'dekilerin 1 veya 2'si hariç herkes kirli. Ben temiz adamım. Yemem de, yedirmem de" derken izledim. Kim diyor bunu?

Yorumu oyla      54      57  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 00:21

2- Milletin çok büyük bir bölümü, RTE'nin AKEPE'si ile GÜLEN'in Cemaat denen örgütlerinin her ikisinin de; hâkimiyetlerini, yalanlar dolanlar iftiralar tuzaklar komplolar baskılar tehditler hukuksuzluklar üzerine inşaat eden, yaptıkları bir takım hizmetler ve başarılı görünen çalışmalarla göz boyarken, aslında, öncelikle şahsi, sonra da yandaşları ile müritlerinin çıkarlarını ön planda düşünen, ayırımcı, ayrılıkçı, ne mene tehlikeli yapılanmalar olduğunu anladı! CISS!

Yorumu oyla      62      49  
CISS 24 Aralık 2013 Salı 00:20

1- Bir musibet bin nasihatten yeğdir derler. Ne RTE, ne AKEPE’liler ne de yandaşları boşuna uğraşmasınlar; laga lugaya, laf ebeliği yapıp olayı başka yönlere falan çekerek kafaları karıştırmaya çalışmanın hiç yararı yok! Özetle diyorum ki; bu yolsuzluk operasyonu, operasyonu gerçekleştirenler ve takip eden gelişmeler ile geçmiş yıllardaki Ergenekon, Balyoz gibi operasyonlar, o operasyonları gerçekleştirenler ve AKEPE nin o zamanki yaklaşımı birlikte değerlendirildiğinde;

Yorumu oyla      62      49  
TOTEM 23 Aralık 2013 Pazartesi 15:20

Bop eşbaşkanı meğer Gülen miş hülya sen Bop eşbaşkanı dediğin partiyi yollayıp yerine kimi getireceksin? İsrail ve amerika ile işbirliği yaptığı gün yüzüne çıkan Gülen destekli Kılıçtaroğlu numu? Amerikan büyük elçisinin ayağına heyetle gidip rapor verip talimatlar alan adam ve kadrosu mu anti amerikancı bir politika sergileyecek? Sen bile şu manzaraya bakıp Erdoğanı kimlerin neden indirmek istediğini anlayabilirsin. Madem Amerika karşıtısın neden onların operasyonuna destek veriyorsun?

Yorumu oyla      54      60  
TOTEM 23 Aralık 2013 Pazartesi 15:02

Bopun eşbaşkanı meğer Gülen miş:) Bakın şimdi Gülenin piyonları bop muhabbeti yapmaya başladılar ben boşuna ruh ikizi demiyorum bu adamlar tanıdık biri ile ruh ikizi. Bakın bir militanı heryerde yorum yapıyor rumuz misafir yersen... dürüst olun,ahlaklı olun,insan olun be insan..

Yorumu oyla      54      59  
hulya 23 Aralık 2013 Pazartesi 14:51

Uluderede kaçakçılar vuruluyor.Normal bir ülkede "Angajman bölgesinde her türlü görüntü,hareketlilik vurulur" denemiyor.Bakan kaçakçıların evinde önlerinde diz çöküp özür diliyor,başbakan eve telefonla bağlanıp ağlaşıyorlar.Muhalefet masum kaçakçıları vurmanın hesabını ver diyor.Herşey komedi gibi.Bu durum normalmi?

Yorumu oyla      61      50  
hulya 23 Aralık 2013 Pazartesi 14:46

Bop eşbaşkanlığı görevleri nelerdir? Türk halkı ne kadar tehlikenin içinde veya dışında olduğunu mukayese edebilecek bilgiye bile sahip değil dedikodu yapar gibi siyaset yapılırmı?

Yorumu oyla      61      49  
hulya 23 Aralık 2013 Pazartesi 14:27

Ükenin başbakanı "BOP eşbanıyım o görevi yapıyorum" dediğinde tehlike görmeyenlerin BOP eşbaşkanlığından diskalifiye olmasında büyük tehlike görmeleri anlamakta inanın çok güçlük çekiyorum..

Yorumu oyla      67      49  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:20

Memleket sevgimiz ortak payda olsun yeter! Erdoğan ve Fidan'ı götürüp ÜLKEYİ ele geçirmek istiyorlar! Bu kez kazanırlarsa sadece kasaları boşaltmayacaklar, ülkeyi 6 ayda bölecekler! İç savaş en iyi tahmin! Türkler bir daha ŞAHLANMASIN diye her tedbiri alacaklar! Oyun bu! Karar sizin! GAZETECI / ERGÜN DİLER. Editöre teşekkür ederim.

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:18

korkutacaklardı! Ama biz buradayız! Herkes için süprizimiz var!Fötr şapkalı dostum öyle şeyler paylaştı ki yazılması düşünülemez dahi! Ama oyun ortada! Türkiye'yi Türkler'e bırakmamak için KOALİSYON hazır! Saldırıyorlar ve yine gelecekler! İçeride hoyratça davranan yapıların, grupların, kişilerin güvendikleri makamlar bizim DEVLETE ait değil! Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak, Pomak, Arnavut kim varsa elele vermek zorunda! Hiçbirimizin hangi partiden olduğu, kimi sevip sevmediği önemli değil!

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:16

Kürt sorununun bitirilmesi yarım kaldığı anda 30 yıl bu savaşı isteyenler PKK'yı yine kullanacak! Zaten Öcalan'a rağmen görüşme yaptıkları isimler var! Hiç şüphen olmasın düğmeye bastıkları anda gelecekler! Eee? PKK geldiğinde asker silaha sarılmakta tereddüt edecek! Darbeci PAŞALAR yüzünden ceza alanlar kötü örnek oldu! PKK geldiğinde silaha sarılırken bin kere düşünecekler! İleride hesap vermemek için! Operasyon buydu! Erdoğan gittiğinde BÖLÜNME provası yapılacak ve askeri de davalarla -

Yorumu oyla      53      58  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:15

Her yerden geliyorlar yani? Tabii ki! NEOCONLAR önde, Kraliçe perde gerisinde! Ve hareketin merkezinin neresi olduğu da çok önemli! Neresi? Boşver önemli değil! Olur mu hiç? Tamam! Saylorsburg! Araştır bakalım ne göreceksin! Bak, saldıranlar için 2008'de DIŞARIDA dosya hazırlanmıştı! O dosyanın rafa kalkması için araya giren BARONU ve SİYASETÇİYİ söylesem yer yerinden oynar! Aklıma takılan bir soru daha var! İçeride olup, özellikle alt rütbede bulunan askerler var! Neden bunlar içeri atıldı?

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:14

milyon dolar veren BARONU da biliyor ve takip ediyoruz! Bütün bunlar Sarıgül için mi? Tabii ki değil! O bir şey değil ki! Erdoğan MİLLİ biri! Onlar buna karşı! Ama istedikleri olmayacak! BARONLARIN malikanelerinden bu işler yürütülmez! Artık eski Türkiye yok! Devlete, millete rağmen bir şey yapamazlar! BARONLAR Obama'ya rağmen karar alıp uygulasalar da olmaz! Ricciardone'nin zaten sicili belli! İmparatorluk yıkılacakmış da o da görecekmiş! Bakalım "yıkılırken göreceği" ne olacak!

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:13

Genel Müdürü olarak görevini eksiksiz yaptı! Arkasında dev gibi YOLSUZLUK dosyaları bulunan birini YOLSUZLUKLA (!) düşmesi planlanan hükümetin yerine geçirmek istiyorlar! Şimdi saldıranlar da bunun arkasında! Vahim olan ve görülmesi gereken bu! Peki devlet ne yapıyor? Eliniz güçlü mü gerçekten? Bekle dedim ya! Nasıl onlar bizi izliyor ve rüşvet kasetlerini çekiyorsa biz de yanlarından eksik olmayan 10 YABANCI ajanı adım adım izliyoruz! Saldıranların KEFİLİ olan ve bunlara şimdiye kadar 80 -

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:12

çıkmak için yeni dosyalar aranıyor ve üzerinde çalışılıyor! Kim bunlar? Amerika'da bir kanat, bir yıldır "TAKİP EDİYORUZ!" diye devamlı konuşuyor! Kürt meselesi ve İran parası BARONLARI hoplattı! Geleceklerini biliyor ve izliyoruz! Savaş daha başlamadı! Bekle biraz! Bizim de neler yapacağımızı görürsün! İşin sonu ne? Koç, Sarıgül'ü resmen BAŞBAKAN olarak görmek istiyor! Artık bu gizli saklı değil. Kemal Bey, Amerika'da zaten gerektiğinde ben görevi bırakmaya hazırım dedi! CHP'nin Genel -

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:10

Kim çekti? Polis değil! Yabancı bir istihbarat teşkilatının mensupları! Çekim işi bittikten sonra hemen o kayıtlar sivil BİRİNE verildi ve oradan da polise intikal etti! Operasyon, TÜRKLER'in çekmediği görüntülerle başlatıldı! Hatırlarsan uzun bir süre önce Ankara'da herkesi izliyorlar demiştim... Birileri bunu anlamadı! Boş bulunup gelişi güzel hareket ettiler!.. Faturanın koca bir devlete çıkacağını düşünmediler... Şimdi? 4 bakanla ve oğullarıyla kalmayacaklar. Erdoğan'a kadar çıkmak için -

Yorumu oyla      54      55  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:08

Ne diyorsunuz! Evet! Anlaştılar! Önceden Erdoğan gitsin, Fidan gitsin deniyordu! Şimdi ise AK PARTİ gitsin deniyor! AK Parti'yi düşürmek için gelecekler! Anlaşma bu! Gerisi laf! Millet bunu bilsin! Ama rüşvet suçlamaları ve çekilen görüntüler var? Neden bu insanlar davayı düşünmeden hareket ediyor? Maalesef bu zaafımız! Ama ortada operasyonla ilgili bilinmeyen çok önemli bir ayrıntı var! Nedir? Bakan oğullarından birinin rüşvet aldığı ve temasta olduğu isimlerle ilgili KAYITLARI kim çekti?

Yorumu oyla      54      55  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:07

İkisinden de kurtulmak istiyorlar! BARONLAR rahatsız! Türkiye'yi eskiden olduğu gibi oyuncak olarak ellerinde tutmak istiyorlar!Her aksiyonlarının ana sponsoru olan KOÇ gidişattan rahatsız! Para devrede demek ki? Elbette! Şimdiki saldırıların arkasında olan ancak bunu göstermeyen ve asla kabul etmeyen kişi, geçtiğimiz dönemde hastalandı! Hastaneye kontrole gittiği söylendi! Biz de baktırdık! Doğruydu! Ama orada birileri birileriyle yeni KURGU üzerinde anlaştı! Biz de olan biteni not ettik!

Yorumu oyla      54      54  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:04

Şoke olmuştum! Söylediklerinin hafızamda hemen eşleştirmesini ve sağlamasını yaptım! Sonsuz derecede doğru ve haklıydı! İşte sizlerle paylaşabileceğim küçük DEV sohbet! Neler oluyor? Ortalık yangın yeri gibi! Şimdi saldırıya geçenler, 2 yıl önce dev bir grubun desteğini arkasına aldı! Anlaşma yapıldı! Uzatmayayım! KOÇ GRUBU ile el sıkışıldı! Adım adım kimin ne yaptığını biliyoruz. Bekliyoruz. Neden el sıkıştılar? Erdoğan'ı götürmek için! Hatta hem Erdoğan'ı hem Fidan'ı! İkisinden de -

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:03

Israrla hemde! Buldum! Televizyon programından sabaha karşı çıkmama rağmen uykusuz kalıp istediği yere gittim! Ne dinleyecek ne de not alacak halim kalmıştı! İlk kez simsiyah elbiselerle karşıladı! Sadece elinde kırmızı bir saat vardı! Neyin peşinde olduğumu biliyordu! İsmini soramadığım bir bitki çayı ikram etti! Bir anda kendime geldim. Isıtıcılarla bahar havası yaratılan bahçesinde sohbete daldık! Yazamayacağım çok şey söyledi! Güneş kendini gösterdiğinde hiçbir şey bilmediğimi düşündüm!

Yorumu oyla      54      55  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:02

Alınmak istendi.Erdoğan'sız AK PARTİ için bir kez daha start verildi! Gelinen noktada AKIL devredışı kaldı! Yolsuzluk DOSYASI üzerinden 7 Şubat'taki gibi oklar BAŞBAKAN'A çevrildi! Başından beri AK Parti'nin içinde yer alan ve BARONLARIN gizli adamı olan ve hiç ortada görünmeyen isim için "O BAŞBAKAN OLSUN!" imzası atıldı! Yazılacak çok ama çok şey var! Ben yazmak yerine FÖTR ŞAPKALI dostuma ulaşmayı tercih ettim! Uzun zamandır ortalarda yoktu! Zaten ulaşmak da çok kolay değildi! Denedim.

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 12:00

elbise biçenler ne Erdoğan'ın ne de onların kazanmasına izin verir.2002'den bu yana atlatmadığı TEHLİKE kalmayan Erdoğan, şimdi de yakınına kadar gelmelerine izin verdiği ekiple karşı karşıya! Geri dönülmez bir yola girildi! Belli ki Türkiye yeni bir senaryo ile karşı karşıya getirildi! Daha doğrusu günün birinde kullanacakları enstrümanları şimdi piyasaya sundular! Suistimal yapanların üzerinden koca bir devlet çökertilmek istendi! Yürüyüşü kesilmek istendi! Türk- Kürt kucaklaşmasının önü -

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 11:57

Karşı karşıya gelmedi.GELEMEZDİ! Çünkü onları altedecek gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve paramız yoktu! Tam belimizi doğrultmuşken, darbecilerden, cuntalardan, ekonomik tetikçilerden, Gezi'cilerden, PKK'yı yeşertmek isteyenlerden, faiz lobisinden kurtulmuşken, BARONLARA darbe indirmişken içerisi bu kez bambaşka bir şekilde karıştırıldı! Taş hiç de uzaktan gelmedi! Belki hükümet de aşınacak! Erdoğan zor durumda kalacak! Ama KARŞIDA boylu boyunca duran güç kazanamayacak! Çünkü Türkiye'ye _

Yorumu oyla      53      55  
FRONTAL 23 Aralık 2013 Pazartesi 11:56

Peki bunlara ne diyeceksiniz sayın kuşoğlu? Sayın editöründe musadesi ile : son oyun! Bu ülkenin en son ihtiyaç duyacağı şey, kardeş kavgasıdır! GİZLİ İKTİDAR hep içeriyi karıştırarak egemenliğini sürdürdü! Her defasında ama her defasında bunların oyununa geldik! Oyunu, senaryoyu okuyamadık! Kurguyu çözemediğimiz için başımıza geçirilmek istenen çuvalı göremedik! Perde arkasına geçemediğimiz için sahneye sürülenlerle itişip kakıştık! Oysa Türkiye, CUMHURİYET'in kuruluşundan bu yana gizli güçle -

Yorumu oyla      54      56  
Misafir 23 Aralık 2013 Pazartesi 11:48

süpürge kapı arkasındaydı, baktım, birisi almış oradan, kullanmaya hazırlanıyor. Demek ki deliğe süpürülecek pislikler var.

Yorumu oyla      58      49