YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 5 Aralık 2013 Perşembe 12:06

Beyefendinin şikayet ettiği hususlar,acaba hangi dönemde başlamış? Özal çok mu demokrattı? Saygıyla,

Yorumu oyla      60      58  
Misafir 4 Aralık 2013 Çarşamba 12:36

Evet bir önceki yorumcu gibi ben de Sayın Turan'a Sözcü'nün son transferi Soner bey için hayırlı olsun diyorum. Ve de kendisine, bir zamanlar başında olduğu Gözcü'nün yazarlarının niye Sözcü'de olmadığını, onlara niçin köşe verilmediğini soruyorum

Yorumu oyla      68      52  
Misafir 3 Aralık 2013 Salı 18:38

Sayın yazarım Sözcü'ye Soner "Efendi" yi de almışsınız hayırlı olsun.Pirinç pilavının içine beyaz taşları saklamasını iyi bilen bu yazarımız vetene millete heyırlı olsun.Erbakan'ı önce asstanı Üzeyir Garihten ötürü Yahudi dostu sonra yazdığı kitapla millici ilan eden dün dündürcü Soner..Ülkede Yahudi demediği meşhur, iş başarmış, saygın kaç adam kaldı acaba?? Bir de yeni Sonerler var Tezcanlı Fatih edalı orjinal, öz hakiki sedalı:)

Yorumu oyla      58      59  
TOTEM 3 Aralık 2013 Salı 16:30

Adam kayırmakla suçlayıp komplo teorileri üretiyorlar bu sitede haberlerin yüzde sekseni Taraf,Sözcü ve Cumhuriyet gazetesi ve CNN Türkten yazarların nerede ise yine % 80 i istedikleri tarzda ama buda yetmiyor vatandaşa öylesine hırs ve kin dolu ki bu kadarı bile kafi gelmiyor,Elinden gelse kendisi gibi düşünmeyenleri yok edip silecek.İşte bu derece tahammülsüz ve konularla asla alakalı olmayıp insanlara saldırmayı meziyet sayan insanlarla uğraşmaktan yoruldum.çok boşsunuz bu yüzden de yorucu.

Yorumu oyla      54      60  
TOTEM 3 Aralık 2013 Salı 16:27

Bu köşelerde,öyle sözler yazıldı ki?Başbakana vakanlara ve cumhurbaşkanına isteyen ağzına geleni söyledi,karşı cenaha makarnacı,kömürcü,satılık,cahil cühela,bidon kafa,yobaz ve daha birçok hakaret bana söylenenler ise satılıktan tutun maaşlı maşaya ajandan şizofrene kadar ama arkadaşlara yetmemiş bu daha dolu dolu hakaret ve küfür etmek istiyorlar benim ebleh ve armut gibi bu vatandaşların kullandıklarının yanında zemzem gibi kalan sözlerim arkadaşlara çok dokunuyor ve bu yüzden site yönetimini-

Yorumu oyla      53      60  
FRONTAL 3 Aralık 2013 Salı 10:10

Hem geçmişe bakarsanız gelecekten korkmamalısınız. Türkiye gelişiyor herşeyini kendi üretmeye başladı artık bir çok ülkeye muhtaç değiliz. Ve unutmayın batan bi gemide önce fareler kaçar. Allah o günleri göstermesin.

Yorumu oyla      62      71  
FRONTAL 3 Aralık 2013 Salı 10:08

Yine bir rahmi Turan klasiğine hoş geldiniz. Sadece konu başlığı farklı hedef herzamanki gibi iktidar. Sahi neden onlarca muhalefetin hatası olduğu halde sadece iktidara çakıyorsunuz sayın Turan ? Oysa muhalefet Değilmi bizleri AKP ye muhtaç kılan. Bir ülkede iktidardan ümidini kesebilirsin fakat muhalefetten ümidini kesdiğin an bitmiştin demektir. Bu arada aklıma geldi küçükken bir bağ evimiz vardı orda erik ağaçları vardı ve biz en çok eriği olan ağacı taşlardık sayın Turan .

Yorumu oyla      61      67  
Misafir 3 Aralık 2013 Salı 04:45

20:45, olur muu? "O" olmazsa nasıl millet onun kuyuya attığı taşları çıkartmak için klavye başına üşüşecek, nasıl o kadar reklam için TIK alacak? "O"nun attığı yorumlara aynı ayarda yanıt yaz bakalım, yayınlanıyor mu? Yayınlanamaz, neden mi? Bir kere ekonomik nedenler var, yukarıdaki gibi, ikinci ve çoook daha önemlisi, "ileri demokrasi". AKP muhalifinin aynı ayarda yorumu yayınlanırsa patronu hizaya getirecek AKPnin önemli bir İKNA METODU, "maliye müfettişleri" var. Başka sorusu olan? Teşekkür.

Yorumu oyla      73      56  
TOTEM 2 Aralık 2013 Pazartesi 23:31

Bu arada bir düşünce aktarmışım bunu iki pasaja sıoğdırmışım yani bütünü mecburen ikiye bölmüşüm ancak vatandaşlar elmanın bir yarısına 4 eksi verirken diğerine 2 eksi vermişler ve bazı arkadaşlar yorumumun il pasajında çekimser kalırken ikinci pasajını desteklemişler:) Ben bu artı eksi işinden hiçbirşey anlamadım eğer anlayan biri çıkarsa lütfen abana da anlatsın.

Yorumu oyla      53      63  
TOTEM 2 Aralık 2013 Pazartesi 23:29

Emrin olur! Ne de güzel cevap verdin yazdıklarıma! hatta yazarken sırıtmışsındır da 20.45 ancak sana yorucu ve laftan sözden anlamaz demem sana komik gelmiş ve kendi durumunu gözden geçirip sorgulamak yerine bana git o zaman,bende aynı ....... devam edeyim diyorsun yani!Boş bıraktığım yeri sen doldur ben doldurursam editör sansürler. Gözlerinden öperim..

Yorumu oyla      53      62  
Misafir 2 Aralık 2013 Pazartesi 20:45

Yoruldunsa git dinlen Totem. Sen burada olmasan da olur:))

Yorumu oyla      60      51  
TOTEM 2 Aralık 2013 Pazartesi 16:52

burada yayınlıyor.Kimsenin durup gerçekten ülkede olan değişimleri yada gelişmeleri sakince ve objektif olarak analiz etme isteği yok bir taraf sürekli ihanet batıyoruz naraları atıyor diğer taraf Hükumet ne eylerse güzel eyler havasında.Filler tepişirken olan çimlere olurmuş sıradan vatandaşın durumuda bu misal. Sayın yazar sizin söylemlerinizin yada sizin cilalayıp muteber insan ilan ettiğiniz insanların vesselam sizin hiçbir icraatınizin benim gözümde hükmü yok zira siz keskin ve uç bir-

Yorumu oyla      56      54  
TOTEM 2 Aralık 2013 Pazartesi 16:49

Ben artık yoruldum... Cidden yoruldum sürekli tekrarlanana abuk sabuk ve hertür vicdan,samimiyet ve objekti,flikten uzak haksız,arsız hatta kötü niyetli söylemlerden ve çıkarı uğruna gözü hiçbirşeyi görmeyip,kendi çıkarları uğruna bu ülkeyi ve halkını bile yok sayacak kadar şuurunu yitirip gözü dönmüş insanları görmekten yoruldum. Karşımda koskoca yaşını başını almış bir yazar,birilerinden bahsediyor onu cilalıyor ve Türkiye sevdalısı ilan ediyor sonrada Hükümete yaptığı insafsz sallamaları-

Yorumu oyla      53      56