YORUMLAR
Toplam 35 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 21 Kasım 2013 Perşembe 11:19

sevgili Cunalistimiz gerçekten Bayram'Risk memleket bölünüyor?sen'de söylediğin gibi. medeniyet haram, fakat Türban imza gericilik hizmeti helal. EY Taliban zihniyetli molla ve Cemaati Cumbuşlar,kaderimiz Türban yolumuz iran olsun,memleketi Türban ile aşağılayan? bu hainler.

Yorumu oyla      68      67  
Misafir 20 Kasım 2013 Çarşamba 19:19

Eger bu fotografi okuymadiysaniz hic gazete cikaracagim diye ugrasmayin.Kerkük Musul Orta Aysa Türk Cumhuriyetlerine acilmanin yolu Irak Kürdistaninla iyi iliskilerden gecer.Kara Murat tiplemesini yazmakla tarihci olunmuyor Muhteremim..

Yorumu oyla      53      64  
Misafir 20 Kasım 2013 Çarşamba 03:24

adaletsizliğin, hukuksuzluğun, haksızlığın, zulmün "daniska"sını yaşatan bir kifayetsiz muhterisin peşinde altı yılını heba edip de hâlâ adaletten bahsetmenin dayanılmaz hafifliğini seyretmek bir başka oluyor canım. Selam ve sevgiler bizden efendim, bir sonraki terapi seansımıza da bekleriz.

Yorumu oyla      64      59  
TOTEM 19 Kasım 2013 Salı 13:58

Abuk sabuk sloganlar bildik çiğnene çiğnene çürümüş sloganlar ve birbirinin gözünü oyma birbirine hakaret etme hevesi. Kelimeler bazen aciz kalıyor tanka atılan plastik mermi gibi etkisiz ve cılız kalıyor. Adil olmak tarafsız olmak mümkün değil.herkesin keskin taraf olduğu bir ortamda tarafsız ve objektif olmaya çalışıyorsan iki kesimin de düşmanısındır. Sanada selam ve sevgiler Editör kardeşim.

Yorumu oyla      53      61  
TOTEM 19 Kasım 2013 Salı 13:55

Bazen kendimi çok yorgun hissediyorum insanlar kadar beni hiçbirşey yormuyor.biri bana aklı sıra laf çakıyor cevap veriyorum verdiğim 5 inci cevap editöre tarafından çöpe atılıyor,Öte yandan bu ülke iyi bir yerlere geldin hadi demokrasi diyelim,özgürlük diyelim diye hevesleniyorum mazlumun adalet demeokrasi ve özgürlük söylemleri üste çıkana kadar sürüyor.Herkes bir yol tutturmuş şuursuzca gidiyor ne yaptığının neyi savunduğunun bile farkında değil çünkü kendisine bile dürüst değil ve geriye-

Yorumu oyla      53      61  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 20:38

16:10Boksörler yaşlanınca ne iş yaparlar? tabi kendi yapacakları işi başkalarına önermezler.Sahi yorumcular arasında boksör eskisi varmıydı?

Yorumu oyla      65      49  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 16:16

Yapmak değil. Benim enteresan bir şekilde sürekli yorumlarım sansürleniyor!Eğer tenin çizilsin istemiyorsan ringe çıkmayacaksın.burada adfam kayırmaca oynamıyoruz siyaset yapıp ülkenin geleceği ve kaderi hakkında tartışmalar yürütüyoruz eğer sen Editör kardeş kendini bir koruma gibi görüyorsan bir dostumun barıu var seni onun kapısına fedai diye dikelim yok gazetecilik yapacağım diyorsan onun ilkelerine uygun davran.Sevgiler.

Yorumu oyla      54      72  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 16:14

Sürekli yorumlarım sansüre uğruyor bu sitede hatta bu ülkede bir benim söylemlerim kriterlere aykırı sanırım! Neden gerçeklerden bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Çok muhterem sayın yazarı korumak birinci görevi editörlerin! Hayır editör kardeşim senin birinci görevin gazetecilik ilkelerini savunmak,sonra insan hak ve özgürlüklerinin önünü açmak,İfade özgürlüğüne destek vermek sen bir koruma yada fedai değilsin senin görevin birilerinin korumak değil yada bir bürokrat gibi birilerinin gönlünü-

Yorumu oyla      53      70  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 15:32

Barış!! bu kavramın anlamını ve içeriğiğni hiç düşünen oldu mu? Barış kelimesini sebep sonuç ilişkisi ile açalım isterseniz,Barış savaşın yada kavganın nihayete ermesinin sonucu var olan bir kavramdır,Ülkeler savaşır,binlerce hatta milyonlarca insan ölür,sakat kalır,dramlar felaketler ve acılar kucak kucağa olmuştur ancak sonunda bunlara bir son vermek,daha fazla acı,nefret ve ölüme sebebiyet vermemek için BARIŞ kararı alınır yani önünüzde iki seçenek vardır ya acı kan ve gözyaşına devam-

Yorumu oyla      53      66  
hulya 18 Kasım 2013 Pazartesi 14:02

Türkiye Cumhuriyetinin laik Anayasası herkesi zaten kucaklayan bir anayasa.Israrla,inatla olması gerektiği gibi kullandırmayanlar,dün kötülediğine bugün iyi diyenler için güzel bir söz vardır "bir şeyi olmadığı yerde aramak hiç aramamaktır"..

Yorumu oyla      69      49  
hulya 18 Kasım 2013 Pazartesi 13:55

Herkesi kucaklamak amacıyla kürtlere siyasi çözüm arıyor diye yaptıkları propagandalarla CHP'yi bitiren sağ partilerin aslında ne kadar samimiyetsiz olduklarının kanıtımıdır bu sonuç.

Yorumu oyla      68      49  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 13:51

Sen zaten neyi doğru anlarsınki hulya!

Yorumu oyla      54      53  
hulya 18 Kasım 2013 Pazartesi 13:34

Bayraklara sarılmış sıra sıra çakı gibi,içi vatan sevgisi olan gençler kara toprağa gömülürken "bunu yapanlar misliyle ödeyecekler" derken yalan söyleyenler hesap vermiyecekmi?

Yorumu oyla      56      52  
hulya 18 Kasım 2013 Pazartesi 13:29

Devlet stratejik hata yaparsa bunun hesabı nasıl sorulur? Her hükümet döneminde ölen stratejik hata kurbanı Mehmetçik'ler öldükleriylemi kalacak?

Yorumu oyla      55      49  
hulya 18 Kasım 2013 Pazartesi 13:16

Film olsa,bu kadar ezikliği seyretmeye dayanamaz yarıda keserdim.Benim anladığım PKK masummuş;Peki 35.000 kişinin katilki kim? Binlerce Mehmet'çik, Mehmetçik olabilmek için dişindeki çürüğe kadar bakılarak seçilen seçme,sağlıklı çakı gibi vatan sevgisi olan insan,erkek'den bahsediyoruz.Bu çakı gibi gençler devletin STRATEJİK HATA'sının kurbanımı? Peki şuan doğru stratejide olduğunu nasıl anlayacağız?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 12:37

USTA DİYARBAKIRDA 4 çocuk demiş...Herkesin işi var aşı var ya:) Okullarda dersler boş geçmiyor ya! 3 Çocuk çapulcular Oslo, Gezide % 50'yi zor tutuyorum, Bu dalgalar ülkeyi boğacak,evlerde fuhuş yapılıyor,BORUCU mesai arkadaşım, Suriye'de ofsaytta bekliyoruz belki gol atarız diye,USTA ne düşünür bu husuta:)...Usta refah gömleğini yine giydi...Bize Mevlevi hoşgörüsü lazım...70 MİLYONU VE TÜM İNSANLIĞI KUCAKLAYAN...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 11:57

merhaba,ya bu TÜRBANCI Tayyip ve molla Abdullah, bizi bölüyorlar,ve ? Azınlık hale geliyoruz.fakat Büyük bir Türkiye küçültüyor.? ve önceki Türban imza gericilik hizmetinden sonra,En büyük Felaket bu yeni kürt paketi olacaktır.ve sonunda gizlice iran'a kaçaklar,bu TÜRBANCI Tayyip ve molla Abdullah.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 11:29

PKKLILAR DERİN AKPLİLER (T.ÇÖMEZ GİBİ) VE AYDINLIK GRUBU BİR DE ERGENEKON AYNI KONUDA ANLAŞTI ONLAR DA BAYRAM EDİYOR...BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...Ustaya da gaz ver de gerisini merak etme....Bu dalgalar ülkeyi boğacak, Kipalı benim mesai arkadaşım, Çapulcular...Şimdi hep USTANIN ÇAPULCULAR dedikleri HEM USTA İTTİFAK HALİNDE...

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 11:03

merhava ve Hizmetler,Türban imza gericilik hizmetinden sonra bu yeni kürt paketinin, sonu felaket.?fakat TÜRBANCI Tayyip ve molla Abdullah utansçnlar,kürdistan Temelini? Attılar.TRT'de Türbanlı sipiker çok Ayıp bu hainler..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:56

Türban imza gericilik hizmetinden sonra bu yeni kürt paketinin, sonu felaket.?fakat TÜRBANCI Tayyip ve molla Abdullah utansçnlar,kürdistan Temelini? Attılar.TRT'de Türbanlı sipiker çok Ayıp hainler..

Yorumu oyla      57      49  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:54

"Terör bitsin. Barış gelsin!" Allah'a ne kadar inanıyorsanız, Türkiye'nin bölünmediğine, aksine 90 yıl sonra yeniden birleştiğine de o kadar inanın! Hain ilan edilseniz bile "Barış" demekten vazgeçmeyin! Gazeteci Süleyman özışık. Sayın editör lütfen bu yorumlarımı yayımlayınız. Teşekkür ederim...

Yorumu oyla      54      55  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:52

Bu sürecin sonunda dağdakiler inecek. 30 yıldır kendi isteğiyle teslim olan PKK'lılar zaten aramızda serbestçe dolaşıyordu. Üstelik asker şehit edenlerdi bunlar. Bakmayın siz, "Cezaevindeki PKK'lılar serbest bırakılacak" yaygarasına. Cezaevindekilerin sayısı, teslim olanların çeyreğinin çeyreği bile etmiyor. KCK'lılar başta olmak üzere çoğu siyasi mahkum. ve biliniz ki bu sürece en çok destek verenler şehit ve gazi aileleri. Herkesin dilinde aynı dua, aynı temenni var:

Yorumu oyla      54      53  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:52

Yıllarca PKK'ya hizmet eden Doğu Perinçek ve bölücü tayfasının, "Ülke elden" diye hezeyanlar içinde bağırmasından anlayın ülkenin kimlerin elinden gittiğini... Ülkenin bölünmesine neden olacak tek bir tavizin bile PKK'ya verilmediğine inanın. Siyaset bizim gördüklerimizden değil, görmediklerimizden oluşuyor bunu iyi bilin.. Yıllardır yanıbaşımızda bulunan Kürdistan'a Kürdistan denildi diye bu ülke bölünmez.

Yorumu oyla      54      52  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:51

Dört bir yanımız düşman" diye, "Ülke bölünecek" diye korkutuldu tüm nesiller.Henüz hiç birinin gerçekleştiğine şahit olamadık. Sadece bizi korkutanların, işlerine geldiği yerde bizi korkuttukları o "Tehlikeli" şeylere sahip çıktıklarına tanıklık ettik. Bazen komünizme, bazen şeriata sarıldılar ne hikmetse. Bazen düşman dedikleri ülkelerle, bazense bizzat PKK ile işbirliği yaptılar. Eşref Bitlis ve Turgut Özal bu amaca engel olacakları için, PKK terörünü bitirecekleri için öldürüldü.

Yorumu oyla      54      53  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:50

PKK Almanya ve Rusya'dan destek isterken, sen Gezi olayları sırasında, iç savaş çıkarmak için Atatürk'ün İstanbul'u ellerinden aldığı İngiliz'den yardım dileniyor, 7 ülkenin ortak ihanet oyununu ülkene uyarlamaya çalışıyordun. Farkınız ne? Erdoğan silahlar sussun diye, sen ise silahlar konuşsun diye PKK ile masaya oturdun. Aradaki fark bu.Son sözüm aklıselim düşünen kardeşlerime... 90 yıldır bu ülkenin insanı hep birşeylerle korkutuldu. "Komünizm gelecek" diye, "Şeriat geliyor" diye,

Yorumu oyla      54      53  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:48

Bunu niye garip karşılıyorsun ki? Sen, bir milletvekilinin Atatürk'e yalakalık olsun diye yazdığı "Andımız" okullarda kaldırıldı diye ortalığı ayağa kaldırdın. Bu insanlar da, "Bizim ana dilimiz yasaklandı" diyerek hak arıyor. "Terörist" dediğin Şivan Perver, "Kürt ailelerine sesleniyorum. Onları PKK'ya teslim etmeyin. Çocuklarınıza kıymayın" derken, sen ise, "PKK'lıları bu diktatöre karşı savaşta yanımızda istiyoruz" diyordun

Yorumu oyla      54      53  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:47

Ne dersin, sorgulayalım mı? Sen Taksim'de biber gazı yediğin için polise, devlete ve halkın yarısına düşman oldun unuttun mu? "Devlet benim ağacımı kesemez. Keserse yol kapatırım, yakarım, yıkarım. O devlet gelip benimle pazarlık masasına oturacak" diyordun, hatırladın mı? Senin dağdaki versiyonların da "Anadolu coğrafyasında binlerce masum Kürt katledildi. Köylerimiz yakıldı. Diyarbakır Cezaevi'nde siyasi mahkumlarımıza tecavüzler edildi, onlara dışkı yedirildi" diyerek müzakere masasına otur

Yorumu oyla      54      53  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:46

Mesela o PKK'lılarla bir olup neden polisleri kovaladığını sorgulayalım mı? Yanıbaşında hainler şehitlerin kanıyla renk alan mukaddes bayrağı yakarken neden gık diyemediğini sorgulayalım mı? Mesela neden kınadığın teröristler gibi yol kestiğini, belediye otobüslerini yaktığını, halkın binalarını ateşe verdiğini sorgulayalım mı? O dönemlerde, "PKK ülkenin yarısını alacaksa alsın. Onlar kardeşlerimiz. Yeter ki bu hükümet düşsün" diyenlerle aynı safta yer aldığını da sorgulayalım mı?

Yorumu oyla      54      54  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:45

Kayıtlarını...PKK'ya haber gönderip, "Bu aralar biraz şehit haberi gelmezse AK Parti alıp başını yürüyecek" diyen yargı mensubunun ihanetini neden sorgulamıyoruz? Başı sıkışınca Atatürk'ün vecizesine sığınan sözde vatanperver arkadaşım. Senin yaptıklarını da sorgulayalım mı? Mesela Gezi eylemleri sırasında Taksim Meydanı'nda dalgalanan Öcalan posterleri ve PKK bayrakları altında teröristlerle kucak kucağa neden yattığını sorgulayalım mı?

Yorumu oyla      54      54  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:43

O zaman şunları sorgulasak olur mu? Onlarca askerin şehit düştüğü yola bizzat kendisinin mayın döşediğini itiraf eden komutanı.... Uyuyakalan askerini uyandırıp ceza olarak eline bomba koyarak onun ve yanındaki birkaç askerin daha şehit olmasına neden olan komutanı... 34 askerin şehit edilişini Heronlar aracılığıyla 8 ayrı noktadan canlı yayında izleyip kılını kıpırdatmayan komutanları... Dağlıca ve Aktütün Karakollarına yapılan baskınları önceden bilip, harekete geçmeyen askerlerin ses _

Yorumu oyla      54      53  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:42

Mesele sorgulamaksa, 90 yıllık Cumhuriyet tarihini baştan sona sorgulamak gerekmiyor mu? "Mesela neden Atatürk'ün vasiyetini öğrenemiyor ve sorgulayamıyoruz? Neden Dersim'in bombalanma gerekçesini arşivdeki resmi belgeler üzerinden sorgulayamıyoruz? Neden İstiklal Mahkemeleri'nde binlerce insanın asılma gerekçesini sorgulayamıyoruz. Neden şapka kanunundan dolayı kadınların bile asıldığını sorgulayamıyoruz?" Tamam, bunlar sorgulanamaz şeyler diye kabul edelim.

Yorumu oyla      54      54  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:42

yenilmişlik hissine kapılıyor. İşte tam da o sırada, barış sözcüğünü ağzına alan herkes bir anda, vatan haini ilan ediliyor.Geçen gün twitter'da rastladım. Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Sorgulamayan insan cahil, sorgulatmayan ise zalimdir" sözü binlerce kişi arasında paylaşılıyor, altına da "AK Parti ülkeyi bölüyor. Şehitlerin kemiklerini sızlatıyor. Ey AK Parti seçmeni. Bu olanları sorgulamayacak mısınız?" sorusu iliştiriliyordu.

Yorumu oyla      54      51  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:41

Sosyal medya, önceden defalarca prova edildiği belli olan mesajlarla çalkalanıyor. Gürültülü bacaksızların twitter'da kopardıkları yaygaraya bakarsak Erdoğan'ın "Kürdistan" demesiyle birlikte koca ülke bir hıyar gibi orta yerinden bölündü gitti. Bir diğer kesim ise barış ve kan ikilemi üzerinden siyasi ikbal derdinde. "Erdoğan bu hamleyi yaparak AK Parti'yi bitirdi" diyenle de yok değil..Savaştan sonra gelen barış böyle can yakıyor işte. Herkes kaybının daha fazla olduğunu varsayarak -

Yorumu oyla      54      53  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:39

Sayın editör her be kadar yazdığım yorumları kuşa çevirsenizde gazeteci Süleyman öz ışığın muhteşem bir köşe yazısını yorumcu arkadaşlarımla müsaadeniz ile paylaşmak istiyorum :Türkiye bölünüyor mu, birleşiyor mu? Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır konuşmasında, Irak'ın Kuzeyi için kullandığı "Kürdistan" ismi, halkın bir kesimini rahatsız etmiş görünüyor.Barış umudunu zayıflatmak, kardeşlik bağlarını küçük düşürmek için özenle seçilen zehirli cümleler birbirini izliyor.

Yorumu oyla      54      54  
FRONTAL 18 Kasım 2013 Pazartesi 10:09

Şıvan Perverin Almanya ve Hollanda'da dahil bütün Avrupada PKK konserlerini bastı,Öldürmekle tehtit etti,Şıvan Perver basın toplantısı yapıp kameraların önünde "Çocukalrınızı bu PKK'lı soytarılara kaptırmayın..." diyen adamın ta kendisi... PKK şivan pervere himayesine alamadığı için tehtid edildi. OnlarA boyun eğmedi. Siz bu yazınız ile Anca militanlarınızı gaza getirirsiniz . Siz hiç merak etmeyin bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez!

Yorumu oyla      55      55