YORUMLAR
Toplam 42 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 25 Kasım 2013 Pazartesi 00:44

Bulent Bey, bilmem hatirlarmisiniz,yine anlamli bir kose yaziniza Okullarda verilen egitimin yetersiz oldugunu esas sorunun ogrencilerden degil Ogretmenlerden kaynaklandigini.Dersahanelere Ogrencileri degil Ogretmenleri doldurmak gerektigini zikr etmistim.Bence Ogrencilere kreslerde egitim verenler en az yuksek okul mezunu olma zorunlugu gezirilmelidir.Bu dershanelere ne Kocun nede Sabancinin parasi yeter,gariban askari ucretle gecinenler ne yapsin.Bu safhada ne iktidar nede muhalefet sucludur..

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 22 Kasım 2013 Cuma 12:38

Yapılara kiraya verip güdümüne giremem.Sizlerde kendi beyninize ve kişiliğinize saygı duyup başkalarının talimatı ve güdümü ile hareket etmeyin. Sen 09.44 daha önce malum kişi ve basın kuruluşlarından dolum yapıp orada burada satanlardan senin ne farkın var? Ortaya koyduğunuz fikir,kurduğunuz cümleler ve hatta kullandığınız kelimeler bile size ait değil başkalarının fikirlerinin papağanlığını yapıyorsunuz sadece.Allah ki,mseyi papağan eylemesin Amin..

Yorumu oyla      62      64  
Misafir 22 Kasım 2013 Cuma 12:35

Demokrasi özgürlük,temel haklar diyordunuz? Sizinki feministin,feministliği koca buluncaya kadardır sözüne benzedi. Onurlu,kendisine saygı duyan ve birey olma bilincine erişmiş hiç kimse birilerinin ağzı ile konuşup,tek bir yerden basılan düğme ile yönetilemez.Ben inançlı bir insanım Allaha inanıyorum ve ben Allaha inancımı ve ibadetimi yapmak için ne hoca efendilere,ne şıhlara nede başka bir yapıya ihtiyaç duymuyorum. Yüce yaratan bana akıl ve muhakeme gücü vermiş ve ben bunu yok sayıp başka-

Yorumu oyla      57      57  
Misafir 22 Kasım 2013 Cuma 12:32

Demek Dershanelerde öğretmenler cebinden burs veriyor!! Kaç öğretmen? Yani oran merak ediyorum sadece? Demek bu ülke eğitimini ayakta tutan dershaneler öyle mi? Yoksa Hoca efendiniz öyle buyurdu diye tıpkı bildik ergenekon tetikçileri gibi sizlerde bu işe mi merak saldınız? Bu ülke geçmişte yanlış yapıp bir yapının düşünce tarzına uygun öğrenci ve insanlar yetiştirmiştir ve bunu söyleyip bundan şikayet edenler şimdi kendi istedikleri tipte gençler ve insanlar yetiştirme peşindeler. hani daha dün

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 22 Kasım 2013 Cuma 09:44

Dershaneler hakkındadır: Cebinden burs veren öğretmen maaşıyla...öğretmene rantçı dersen 70 yaşını aşmış SÖZDE LİBERAL gazetecinin başbakana soru yerine kapatmaya itiraz edemeyen KORKAN SORULARINA NE DERSİN??? "Bu ülkede okullar, jölenin faydalarını, “aman efendim”ciliğin sırrını, omurgasızlığın dayanılmaz hafifliğini öğretmişse... Bu ülkede okullar, “ilm-i siyasetin” iyi yalan söylemek olduğunu öğretmişse... Bu ülkede okullar, üç kuruş, bir koltuğa her şeyini satıp hâlâ “virgin Merry” numarası yapacak tıynette, siyasetçi, gazeteci, akademisyen yetiştirmişse... Bu ülkede okullar, ameliyle emeli arasında uçurumlar bulunan siyasetçiler yetiştirmişse..."

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 21 Kasım 2013 Perşembe 18:19

CHP demek,Halkın önündeki BARİYER demek,Ülkenin gelişmesinin önündeki takoz demektir.CHP demek halkı yokuşa süren halk düşmanı demektir.

Yorumu oyla      56      60  
hulya 21 Kasım 2013 Perşembe 13:31

Evvel zaman içinde eski partilerin prensleri varmış,bu prenlerden bazıları türk halkına neler,neler,neler yapmışlar! Neler yaptıklarının ne önemi var.Bop'a uyanları görmeyin duymayın siz, amaa uymayanları var ya,o uymayanları dalgalarınızla serseme çevirin...Haydi şimdi hep beraber ♫ ♫ ♫ Lorke lorke Lorke Lorke Hanımey Lorke :)))

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 20 Kasım 2013 Çarşamba 12:35

Bülent Bey, Eski Adalet Partili Sadık Perinçek vardı. Demirel'in prenslerindendi. Bu Sadık Bey İslamiyet ve Peygamberimiz aleyhine hakaretlerle dolu bir kitabı (yazarı herhalde Catani adlı bir İtalya'ndı) hevesle tercüme etmişti.Baba AP'deydi Oğlu İP'te.Ve bu yurtseverler, Kemalistler, PKK ve İrancılarla kol kola şimdi "Kapansın" korosu kurmuş."Lorke lorke " diye oynuyorlar.Lorke lorke ve arada Oslo Oslo mutaye Oslo..Lorke lorke Lorke Lorke Hanımey Lorke...

Yorumu oyla      57      58  
Misafir 19 Kasım 2013 Salı 18:27

Bulent bey,ÇAYYOLUNDA Havuzlu Konakları bilirmisiniz. Hani önce 120 Villalık bir site idi.Ardından 180 Villaya çıkarıldı.En son ne oldu biliyormusunuz.Melih Gökçekle,Yenimahallenin CHP li yönetim ve Meclis üyeleri el ele verip sözkonusu o Sitenin arsasını 885 DAİRELİK bir siteye dönüştürdüler.Bulent bey sizede pay düştümü?Düşmediyse,düşün peşine payınızı alın. ÇAYYOLU tam bir yıldır FOKUR-FOKUR kaynıyor.Hadi bakalım size kolay gelsin.

Yorumu oyla      60      53  
Misafir 19 Kasım 2013 Salı 18:19

2013 Yılında,BİR TUŞ İLE tüm dünyayı masana taşıyabildiğin bir ortamda,CHP li Yenimahalle Belediyesinden bir YAPI RUSATINI ALTI ayda alamıyorsunuz.Ey Millet AKP nin kesintisiz 12 Yıldır neden iktidarda olduğunu anlayabiliyormusunuz.Alooo Yernimahalle Belediyesi hangi ÇAĞDA YAŞIYORSUNUZ sn dostum.Size bu meydanı verenlere MİLYON KERE YAZIKLAR olsun.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 19 Kasım 2013 Salı 16:58

Sevgili CHP ANKARA Milletvekilleri, ANKARADAKİ CHP Belediyelerini lütfen denetleyin.Haziran 15 de başvurulan RUHSAT dosyasına henüz yanıt verilmedi.AKP nin neden seçim kazandığını şimdi çok daha iyi anlıyorum.Bilmem ANLATABİLİYORMUYUM.30 Martta Melihten yine kurtulamıyacağız.Allah kahretsin görevini gereği gibi yapmayanları.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 19 Kasım 2013 Salı 13:46

Atatürekü sevmek,Hem inançlı olup hem inançsız olanlara hoşgörü göstermek farklı etnik kimliklere rağmen benim insanım deyip sarılmak mümkün olamaz mı? Neden sürekli ayrışmalar ve birbirini ezme bastırma ve sindirme çabaları var? Oturmuş bana sandıktan haktan demokrasiden bahsediyorsun ancak bireysel iradeni başkalarının kullanımına vermiş insanın bu sözleri söylemesi ilginç değil mi? Başka iki dudağın ne söylediğine göre yön tayin ediyorsan sen birey olma özgürlüğünü çoktan kaybetmişsin.

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 19 Kasım 2013 Salı 13:43

Dayatma peşindeler. Senin derdin Gençler mi? dershaneleri savunuyorum diyorsun meğer ne önemliymiş dershaneler! Samimiyet demektren dilim damağım kurudu! Samimi değilsiniz sürekli masallar dinlemekten gerçekten yoruldum Lafontrenden masallar bitti şimdi Nasrettin hocadan masallar mı dinleyeceğiz? Ben ve bu halk artık masal dinlemekten bıktı. Özgür beyinseniz artık bu sen ben kavgasını ve kendi yaşam tarzını başkalarına dayatma güdüsünden vazgeçin. Kardeşim Bu ülkede hem Müslüman olup hem-

Yorumu oyla      54      56  
TOTEM 19 Kasım 2013 Salı 13:41

Karışırım demek te ne demek? Onlarda dün ben laik im Atatürkçüyüm karışırım diyerek insanların en temel haklarına bile karışıyorlardı. Onların militanlarıda tek merkezden düğmeye basılmış gibi aynı ağoız ve kelimelerle konuşup benzer sloganları atıyorlardı şimdi ama sen ben Müslümanım Allahın emrini yerine getiriyorum diyorsun onlarda ben laikim Atatürkün ilkelerini koruyorum diyorlardı İkisi bir mi diyeceksin konu inanç ise,ikiside bir iki kesimde kendi düşünce ve yaşam tarzlarını başkalarına-

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 19 Kasım 2013 Salı 13:37

Ben hertürden demogojiyi,çarpıtmayı ve değişimleri gördüm,Mazlum iken zalimleşen insanları gördüm Dershaneler konusunda Cemaatin ve ona destek veren yayın kuruluşların tepki,tavır ve üslüplarını gördüm ve bana tanıdık geldi. sizin anlayamadığınız ve anlamak istemediğiniz ben düzenin değişmesi savaşı vermedim benim savaşım kimsenin kimseyi düzmemesi üzerineydi! ama siz dün benimle aynı şeyleri savunurken bugün eleştirdiğiniz kişi ve oluşumların benzeri tavırlar sergiliyorsunuz.Ben Müslümanım-

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 19 Kasım 2013 Salı 10:49

Bu hükümete ECEVİT'e yazarkasa atılan günlerden sonra halk şans verdi. Kader Ümraniye'de bulunan el bombalarıyla bir yapıyı çözdü. BAŞBAKAN sonradan bu dalgalar ülkeyi boğacak demeye başladı.2009'da dershaneler açık kalmalı diyenler OSLODAN sonra ağız değiştirdi...ARTIK BAZI ŞERLERDEN kurtulduk O GÜNLERİN hatırına susanlar bugün susmaz. Cemaatin dışındaki dershaneciler de mi GÜDÜYLE...28 ŞUBAT mahkemeleri TİYATROYA DÖNDÜ NİÇİN? Vatandaş, susun diyor sandıktan başka hakkınız yok. BURASI Kongo mu?

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 19 Kasım 2013 Salı 10:30

Öfke kontrolü zayıf insanlar önce söyler sonra düşünür...HÜKÜMET DE şimdi yeniden konuyu tüm paydaşlara soralım diyor...MÜSTEŞAR efendi herkese sormuştu hani??? Böyle bir daha soralım dersin işte...BURASI BRUNEY SULTANLIĞI DEĞİL.İNSANLAR ERGENEKONUN İZALESİ VE DEMOKRATİK HAKLAR İÇİN BİR AVANS VERDİ....TAŞLAR YERİNE OTURUYOR..BU DALGALAR ÜLKEYİ BOĞUYOR SÖZLERİNE RAĞMEN.ÜLKE DEĞİŞTİ ARTIK İNSANLAR DİĞER FİKİRDEN VE CEMAATLERDEN İNSANLAR DA GEREKLİ TEPKİYİ KOYAR..OSLOYA İTİRAZ GİBİ.KİMSE ŞAH DEĞİL.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 19 Kasım 2013 Salı 06:07

21:27, daha da iyi tanımak istersen sana geçen yıl Aytun Çıray'ın bir makalesinin linkini vereceğim. 31 Temmuz 2012 tarihli makalesinin yorumlarını okursan çok daha iyi tanırsın. Hiç değilse yorum linkini vereyim. http://www.turktime.com/yorumlar2.asp?yaziid=12066

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 23:59

TOTEM BİZ KAYBETTİK SENİ; SEN KAZANDIN SENDEKİ "BEN"İ...EGON mübarek OLSUN büyüsün Everest olsun. Yık git insanları...KİMSEYİ TANIMA...senden gayrısı iradesiz ve VATAN haini...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 23:37

Cemaatin dershanelerin genelinde payı% 20...GERİ KALAN %80 KİMİN AĞZIYLA KONUŞUYOR BAY TOTEM? ONLARDA SENİN GİBİ BEN DUYGUSU GELİŞMEDİĞİNDEN MADAGASKAR AĞZIYLA MI KONUŞUYOR? HAK ARAMAK GÜDÜM OLDU??? KİMSE SENDEN BAŞKA HAKKINI HUKUKUNU BİLMİYOR DEĞİL Mİ??HERKES Fransız kendisine % 80 de öyle güdüyle konuşuyor.laf olsun padişahım hükümet yeniden görüşülsün diyor...BENLİĞİ GELİŞMEMİŞ HÜKÜMET TARAFLARA SORALIM YENİDEN DİYOR..HAYRET BEN BİLİRİM BEN BEN ben yönetirim DEMEMİŞLER.NARSİST DEĞİLLER Mi:)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 23:04

EVET Totem bir parça narsist olmak iyidir demişsin acaba bu parça ne kadar bir parça....Herkes kendi beyniyle yolunu seçer dünyada yolunu bir sen kılı kırk yarıp seçtin. ...Sana göre birileri tek tip bana göre sen bugünlerde epey öfkelisin. Sana yakışmadı bu ben tanımam...3 günlük dünya ...bundan sonra zaten sana lafımız yok...cevap da yazmam..TANIMADIĞIN insanlara yazma kimseyi tanıma iradesini kullanan bir sensin dünyada gerisi güdüyle hareket eden sürü...tanıştık...

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 22:28

Size de tavsiye ederim ben senin yaptığın türden ucuz sataşmaları ve yaftaları yıllardır görüyorum ve bunlar beni asla yıldırmadı. Ve sen eleştirdiğin ve kavga verdiğin insanlardan farklı mısın? holiganlığınız,güdümlü tavrınız ve verdiğiniz tepki aynı senin fark sandığın şey ancak forma rengi gibi,onlar mavi takımın holiganı sen kırmızı takımın aranızda bundan öte bir fark yok ikinizde başkalarının yaşam haklarına tahammül edemiyorsunuz.Şimdi bana laf yetiştirip kendini küçük düşüreceğine düşün.

Yorumu oyla      53      54  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 22:25

Düşüncesini aktarırken bana göre yada ben böyle düşünüyorum diye başlar söze ama biryerlere bağlı veonun güdümünde olanlar biz der ve başkalarının ağzı ile kendi muhakemesini hiç katmadan onların ağzı ile konuşur. bir insan için bundan daha aşşağılayıcı bir durum olabilir mi? ben narsist miyim Belki? ama bir parça narsist olmak güdümlü ve başkalarının ağzı ile konuşmaktan daha onurlu bir durumdur. Benim pirim,üstadım klavuzum ve uzaktan kumandam yok beni sadece ben yönetirim bu güzel bir duygu-

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 22:22

Ben evet ben benim her sözümün her düşüncemin kaynağı BENİM!! kendi beynimle,kendi aklımla,kendi muhakeme yeteneğimle konuşuyorum. biz diye konuşsam dahamı matah bir adam olurum? Pir yada üstad bellediğim kişi yada kesimler ne diyorsa onu savunup onun saldır dediğine saldırıp o ne diyorsa tekrarlarsam o zaman muteber biri mi olacağım. Benim benden başka sorumlu olduğum hesap verdiğim bir merci yok. benim için ben,ailem ve ülkem önemli.Kendi kişiliğine ve beynine saygı duyan herkes bir-

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 21:27

19.30 sanki Muhteşem Yüzyıldan bir konuşma BEN Kİ Şam'ın Bağdat'ın BEN ki Mısırın lehistanı'ın.....BEN Kİ... BEN Kİ...BEN Kİ...sultanı sen ki bir Nemçe kralı ...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 20:19

Bir paragrafta 6 ben kullanınca ego böyle yüksek olunca kimseyi tanımamak olağan...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 20:05

Totem ben de bu yazdıklarından sonra seni tanımıyorum....kimseyi tanımıyorsun fakat önce kendini tanı, MİLLETİN VEKİLLERİNE SAYGIYI TANI SENİN Kİ ELEŞTİRİ DEĞİL ÖFKE SAĞANAĞI...BASTIN GAZA GİDİYORSUN kimseyi TANIMAM, BELLİ TANIMADIĞIN...ZATEN TANIŞMADIK hiç GEREK DE YOKMUŞ....bu kadar saçmalık yeter...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:56

Kimseyi tanımadığın belli ben seni tanıdım...yeter ...6 tane BEN kullanmışsın egon da belli.Biz seni tanıdık daha da tanımak istemiyoruz...BALA DEVAM ET...

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:47

diye yorum yazmam Yarın isterse Akpdershane olmadan yaşanmaz desin benim tavrım değişmez ama ya sen kardeşim,ya sen? yarın hoca efendifikir değiştirse yine aynı davranırmısın? benim tek kaygım ve derdim ülke gençliği ve öğrenciler ya senin? Ben yazara katılmıyorsam ve bana göre son derece yanlış bir tutumda ise ne yapmalıyım şirinliğe devam mı etmeliyim? zaten başımıza ne geliyorsa bu ahbap çavuş ilişkileri yüzünden oluyor. Hür özgür ve cesur beyinler olun uzaktan kumandalı ve güdümlü değil.

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:45

Ben bir konu hakkında fikir beyan edeceğim zaman,hoca efendine dedi,bizim gazeteciler ne demiş yada bizimkiler ne düşünüyor diye bakıp beklemem,her konuyu kendimce araştırır muhakeme eder ve fikrimi beyan edeirm.düşüncelerimden dolayı kiminle ters düşüyorum,kimi kırıyorum yada kimi gücendiriyorum bununla ilgilenmem zaten aksidavransam kendi beynime ve kişiliğime hakaret etmiş sayılırım. bana yarın öbür gün akp tutum değiştirirse ne yapacaksın diye sordunuz! Umurumda bile olmaz ben biri dedi-

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:30

Ben hemşehri tanımam,ben arkadaş tanımam,ben yurttaş tanımam ben dindaş tanımam,ben karındaş bile tanımam eğer doğru bulmuyorsam,eğer yanlış yaptığını düşünüyor ve bazı kavramları sömürdüğünü düşünüyorsam babamı dahi tanımam. ben kimseden taraf,kimse ile yandaş kimse ile fikirdaş olmam bu kişiliğime terstir sana benzersem bana,sen bana benzersen ve aynı kelimeleri kullanırsan sana ayıptır. bu öfke değil. dün sloganlarla konuşan bir başka baskıcı yapıya tepkiverirken seni hoşgöremem ben buyum.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:19

2 yeter 3. ye gerek yok.BADEM DİYE 3YCİ BANA DİYORDU...senin de maşallahın var...YOLUN AÇIK OLSUN...tanımış oldum...3Y ciyle muhatap olmadım ki tamamen haksız değilmiş senle hiç olmam.Yazık...ÖFKE BALDAN TATLIDIR SEN BU BALI ÇOK SEVİYORSUN...AFİYET OLSUN...BEN SEVMEM...sen devam et...

Yorumu oyla      58      59  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 18:50

Bağnazve köhne hakaret değil ve bunu yazara hakaret addedenlerin birtek kez bile, Badem bıyık,maaşlı maşa,yobaz,satılık,cahil cühelavb sözlere tepkiverdiğini görmedim. köhne eski demek bağnaz ise değişime kapalı bu tavırları nitelemek için hangi kelimeleri kullanmam gerek? Bağnaz yerine aydın,köhne yerine yeni nesil mi demem gerekiyordu:) enteresan bir ruh hali bu,Kendisiherkese ağzına geleni söyleyebilir ama kendisine ve kendicenahına yarısı söylenince çok alınıp hakaret kabul eder.

Yorumu oyla      53      62  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 18:33

Totem sen yapıyorsun..Hemşehrin olan yazara söylediklerine bak: köhne, statükocu,bağnaz, boş lakırtı...KİMİ HATIRLADIM BİLİYOR MUSUN? BİLİYORSUN...YAZAR senin düşündüklerini düşünmek zorunda mı...KALDIki sen imanlı bir nesle tek tip diyorsun....tek tip darbeciler yetiştirdi...MAO yetiştirdi. Müslüman olmak tek tiplik mi...SÜLEYMANİYEDE BAYRAM NAMAZINA GELEN ZENGİN FAKİR DE TEK TİP Mİ? BAYRAM NAMAZLARINDA TEKBİRLERLE YERYÜZÜ TEK TİPLEŞİYOR MU??? BIRAK BU KLASİK TARZI...SAYGI...

Yorumu oyla      67      50  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 17:11

Biri yorumculara hakaret eder öbürü de yazara bağnaz köhne der bunlar fikir eleştirsi mi? Yazı eleştirisi mi? Gerçek medeni insan karanlıkta esnerken kimse görmezken ağzını kapatan insandır...Yazara hakaret et öbürü de okuyucuya ediyordu... Nedir benim dediğim doğrudur..Saygı olmadıktan sonra kimin doğru olduğunun ne önemi var...

Yorumu oyla      68      49  
Misafir 18 Kasım 2013 Pazartesi 16:55

Bazı yorumlara bakıyorum sadece fikirler ayrı ama üslup aynı yazara hakaretler....3y ci ile diğerinin fikir dışında farklılığı ne??? Önce saygı...Lafla değil...Sözün bittiği yer. 3. kişi olmam.2 si yeter...Seviye düşükse çıkacaksın oradan...

Yorumu oyla      64      49  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 15:51

İktidar olabilmek için birilerini ve yapılanları karalayıp yok sayma yöntemi yerine,ben daha iyisini yaparım mesajını vermeye çalışsanız,Ortaya yeni vizyon ve projeler koysanız Allah aşkına sizin bu halinize bakıpğ kim oy verip size ülkeyi emanet eder? Tek kelime ile dökülüyorsunuz,köhne,statükocu ve bağnazsınız siz halkı bırakında önce kendinizi geliştirmeye çalışın emin olun bu cahil dediğiniz halk sizden üç fersah daha önde. şimdi boş lakırdıları ve yapmacık söylemleri bırakında realist olun.

Yorumu oyla      54      52  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 15:48

Bu saçma,mesnetsiz ve abuk söylemi hükumetin ekonomideki başarısını gölgelemek amacı ile yağıyorsunuz ancak siz gerçekten biz okurları ebleh mi sanıyorsunuz? Yada her söylediğinize,Bülent bey yalan söyleyecek değil ya!! diye karşılayan şuursuz fanatiklerden değiliz. Dünya hep değişir ve değişecektir ancak beni endişelendiren sizlerin kafasının birtürlü değişmemesi,değişememesi!! Çizdiğiniz yada çizmeye çalıştığınız karamsar tablo inanın çok zorlama ve inandırıcılıktan uzak ve lütfen artık-

Yorumu oyla      53      52  
TOTEM 18 Kasım 2013 Pazartesi 15:45

Sayın yazar söylemleriniz daha makalenizin başında çuvallama belirtileri gösteriyor Desteklediği bir siyasi yapının yıkılacağı yönündeki bir söyleme verilen tepki karşısında 'kraldan çok kralcı olmak' Değimi hiç olmamış yani kullanım hatası, ikinci yanlışınız ise Dünyanın hatta dünyanın kalbi denilen avrupada üst üste krizlerin yaşandıüı,bankaların kapatılıp birçok ülkede maaşların dahi ödenemediği bir dönemi Tarihin gördüğü en bol paralı dönem diye tanımlamanız tam bir garabet örneği!-

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 17 Kasım 2013 Pazar 14:40

Bülent BEY ,AKP'den C.Çiçek gibi(birileri vesayetin adamı dese de inanmıyorum) MHPden Akşener ve meclise örtülü vekillerin girdiği gün konuşan BAYAN gibi ılımlı insanlarla püskevitin a takımı gibi kaseti olmayan her cenahtan önce vatan ve değerlere saygı diyen insanlarla ve yeni kişilerle bir iktidar 2014'te olmasa da bir sonraki seçimde şart...YENİ TÜRKİYE İSLAMLA BARIŞIK TÜRKİYE BU SAADET ANLAYIŞLI dar bakışlı AKP İLE GİTMEZ...HAYIRLISI MEVLADAN..Neylerse güzel eyler...İTİDAL,barış ve sabır..

Yorumu oyla      66      51  
Misafir 17 Kasım 2013 Pazar 13:54

2- SN.Yazarım bu dönüşüm halka yaslanmalı. Koç'un ve H.ÖZKANIN SARIGÜLÜYLE DOSYALARI OLAN BU ADAMLARLA OLMAZ...AKP VE DIŞINDAN MHPDEN CHPDEN TOPLUMLA BARIŞIK DİNLE OBSESİF TAKINTILARI OLMAYAN HAKKINDA DOSYA VE KASET OLMAYAN insanlar YENİ BİR OLUŞUMLA TOPLUMU DAHA GENİŞÇE KUCAKLAYIP 72 MİLLETE BİR GÖZLE BAKAN BİR FELSEFEYLE YOLA ÇIKABİLİR...VESAYETTEN VE BAŞKA OTORİTELERDEN UZAK YENİ BİR YAPI TÜM TÜRKİYEYİ KUCAKLAYAN TEMİZ BİR YAPI...BU SEÇİM OLMAZSA SONRASINDA ŞART...AKP miadı dolduruyor...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 17 Kasım 2013 Pazar 13:47

Sayın yazarım ERDOĞAN'ın tek adamlaştığı doğru.YENİ bir lidere ve anlayışa ihtiyaç var.MHP'DEN ÖRTÜYLE İLGİLİ KONUŞAN BAYANDAN SİZE CHPDEKİBİNNAZ TOPRAKTAN A.GÜL GİBİ ILIMLI İNSANLARIN OLUŞTURABİLECEĞİ BİR YAPI OLSA TOPLUMU KUCAKLAYAN İNANIN İKTİDAR OLUR..BU TOPLUM Soner Yalçın gibi 2-3 gerçek Yahudi'yi yazıp sonra ÜLKERLERDEN N.YALÇINTAŞA ERBEKANA.F.GÜLENE A.GÜLE HERKESE YAHUDİ ERMENİ DİYEN medyacılardan BORUCU GENERALLEREden TEK ADAM ÖZENTİSİ insanlardan çok yukarıda ve değişim gerçekleşecek.

Yorumu oyla      59      50