YORUMLAR
Toplam 30 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Ekim 2013 Pazartesi 07:05

15:13 yorumuna bakarsak birilerinin paranoyası yine azdı. Bütün muhalif yorumcuları yine tek kişi, KAPKINER sanmaya devam. Yahu nasıl anlamıyor bunlar, AKPden ve onun yandaş-yalaka-avukatlarından nefret edenlerin sayısı, maaşlı maşaların sayısını bine katlar ama herkesi sindirdiniz, arada birkaç tane böyle sakınmayan çıkınca şaşırıyorsunuz. Farketmez, hepimizi bir sayın, birden çok olduğumuzu anlamamanız işimize gelir. Bir gün milletçe anlatacağız alayınıza, acıtacak ama...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 28 Ekim 2013 Pazartesi 06:53

12:33, hay Allah(cc) razı olsun, "biz biliriz kim nedir ne kadar kibardır". Kibarlık deyince de hemen akla gelen birkaç örnek. "Ananı al da s..r git", "senin çocuğun da işsiz kalsın", "şeyini şeyettiğimin şeyinin şeyi" ne güzel ne kibar ifadeler. Bu ifadelerin sahipleri kimdir, bilene on paket makarna, iki çuval bol kükürtlü kömür ikramiye var.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 28 Ekim 2013 Pazartesi 06:42

örtülü ödenekten kadrolu yorumcu AKP muhaliflerine, CHPlilere HOLİGAN deyince hakaret olmuyor ama birisi AKPnin HÜLOOO diye çığlık atan vahşilerine HÜLOGAN deyince hakaret oluyor, amma seviye ha. Tam da başhüloganlarının seviyesi. Kendisi hakaret eder, "öfke de bir hitabet sanatıdır" der çıkar işin içinden, elbette ona tapanlar da aynı yoldan gidecek. Beyler bu çıkışın inişi uzak değil, hesap günü "BILDIR YEDİĞİN HURMALAR, ŞİMDİ ARDIN TIRMALAR" dediğimizde sakın sızlanmayın. Hesap vereceksiniz.

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 27 Ekim 2013 Pazar 15:13

Enteresan sürekli olarak yorumcuları hedef alarak ağzına geleni söyleyen (2.33 teki arkadaş bir kısmını yazmış)ve tek işi yorumculara saldırmak olan kişi-ler aslında bir kişi olduğunu biliyorum ya neyse benim ebleh sözümü çok ağır bulmuş! HÜLOGANLAR!! diye hitaba neden tepki vermemişler acaba? bu sözün bu kişilerce ne çirkin bir argo ile söylendiğini anlamak için bir araştırın sonrada burada seviyeden bahseden çirkin insanların samimiyetsizliğine ve seviyesizliğine bir değerlendirme yapın.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 12:33

11.37 eblehe yalakayı , yandaşı yalamayı maaşlı maşaları, bademi , tosunumu ,ve unuttuğumuz birçok iltifatları da eklemek lazım değil mi? Dinime küfreden.....Levent Gök de kravat takıyor...biz biliriz kim nedir ne kadar kibardır...

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 11:37

Anlamadığım sevgili editörün bu yorumu yayımlaması.Adam resmen hakaret ediyor.Yayınlamasa olay bitecek ve bir daha yorumunu dikkatli yazacak.Haksız mıyım?

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 11:33

Yorumuna cevap yazdığı okuyucuya "Ebleh" diyen seviyeli(!)yorumcular...

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 26 Ekim 2013 Cumartesi 00:34

biz hanyayi konyayi 2001'de gorduk.Mustemleke gibi emirle kanun yapti meclis.İMF'nin kapisinda dilenciydik.Gecin bunlari.Kocun Doganin borclari(yandan carkli)bizi kasmiyor.Ben kamunun borcuna bakarim.Bu bayat laflara da inanmiyoruz.Serbetlendik artik.Mustemleke valisi Kemal Dervisi ekonomi dahisi ilan edenler devletin borclarinin dip yaptigi zamanlarda felaket tellali olmus.Herseyi goruyoruz,uyumuyoruz. Gercek aptallar milleti aptal sananlar.Caresiz cirpinislariniza bakip size aciyorum.

Yorumu oyla      59      61  
Misafir 25 Ekim 2013 Cuma 18:37

Rahmi bey , sözcünüz N.özelin aleyhine atmış da atmış...Siz hiç İlhami Erdilin aleyhine bir satır yazabildiniz mi???? Yiyenlere laf yok koşanlara çok...Sözcü evet Nişantaşı cemaatinin sözcüsü....Bence yazdıklarınızla belli bir kesimin menfaatlerine hitap ediyorsunuz. Bu kesim bir zamanlar kıyafetlerinden ötürü Kızılaya ulusa sokulmayan HASOLAR ve Memolar değil.Dağlıca karakolunun yeni son teknolojik halini göründe Silivricilerin dönemiyle farkı görün...DARBECİ kahramanlık kolay millete...

Yorumu oyla      64      56  
TOTEM 25 Ekim 2013 Cuma 14:17

Peki Türkiye de Kürtler azınlık statüsünde mi? Sen önce bunları düşün ve Kürt deyince aklına Pkk geldiği için kendi ön yargılarını bir irdele Sürekli aynı sloganlardan başka bir yetisi ve çapı olmayan insanlarla tartışmak bile sıkıcı,Akpkk,cambaza bak gibi ucuz ve tek tip söylemler o insanların kapasitesini de ortaya döküyor. Zaten derin uykuda yada hipnozda olup sayıklamalarını yada belliğine yüklenen masalları fikir üretmek sananlara ne desen boş uyan diyorum yok tın tın uyumakta ısrarlı.

Yorumu oyla      56      58  
TOTEM 25 Ekim 2013 Cuma 14:14

Boş insanlarla uğraştığıma göre demek ki çok boş vaktim var aslında bu vaktimi daha doğru bir şekilde değerlendirmem gerekiyormuş!Ruhban okulunun açılmasına izin verilmeyince ençok kimler zıpladı? Yunanistan yaptı doğrudur mantığı üzerinden giden bir eblehe neyin cevabını vereceksiniz? Senin ülkende İngilizce eğitim veren okullar var mı yok mu? Var değil mi? Şimdi İngilizce eğitime evet deyip senin haklının bir bölümünün ana diline hayır demen mantıklı mı? Yunanistanda Türkler Azınlık statüsünde

Yorumu oyla      53      59  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 23:17

PKK "ille de anadilde eğitim" diye bastırıp istediğini büyük ortak AKPden alırken, AB üyesi yunanistan azınlıktaki Türklere anlaşmalarla verilen anadilde eğitim hakkını reddediyor, ben de bunu AKPKK avukatlığına soyunanlara soruyorum, karşılığında gelen cevap BLABLABLA. Neden buna cevap yok? AKPnin rezaletlerini savunmak mı zor geliyor? En zorlu konuyu yanıtlamaktansa en zayıf argümanı çekiştirip uzatarak UYUTMAK bu AKPcilerin uzmanlığı. CAMBAZABAK oyunu devam ediyor. Liderleri de bunun ustası.

Yorumu oyla      65      54  
TOTEM 24 Ekim 2013 Perşembe 22:04

Sürekli kötü kokulardan şikayet edenlere önerim duş almaları sanırım kendi kokuları burunlarına gelen :)

Yorumu oyla      55      58  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 20:17

les gibi fasizm kokuyor ortalik

Yorumu oyla      58      56  
TOTEM 24 Ekim 2013 Perşembe 13:33

Sürekli yorumculara sataşıp onları itham ederek yorum yaptığını sanıp sürekli linkler vererek buna ne di,yeceksiniz türünden abukluklar peşinde olan birini kaale almak bile hata aslında biliyorum. Maaştan bahsediyor ya bu bile kendisinin fiyatı olduğunu gösteriyor ki bu sebeple herkesi kendi gibi sanıyor işte sayın yazarın destekçilerinin kişilik profili bu derece ucuz ve çirkin. artık sadece gülüyorum bunlara aslında ağlanacak halleri var.

Yorumu oyla      60      60  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 12:58

Sayın Rahmi Turan, makalenize muhalif sayın AKP uzmanları bu habere ne derler bir soralım. "Yunanistan, Batı Trakya'da anaokulu eğitiminde, Türkçe ve Yunanca'nın aynı anda okutulmasına karşı çıktı", haber türktime'dan, http://www.turktime.com/haber/Yunanistan-Turkce-ye-Hayir-Dedi/255183

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 12:41

nasıl da belli oluyor BLABLABLA uzmanı, hemen mesajı almış, zaten yazdıkları da bundan fazla değil. kimlere kuklalık ettiğini itiraf ettirmek bile onu durduramadı, maaş tatlı, yoksa deliğe süpürülecek. Bir diğeri de başkuklanın "imefeye boç veriyoz" balonunu üfürmeye devam ediyor, Yenicami'de dilenip Sirkeci'de sadaka verirken. Ne de inanarak yazıyor, gel de inanma. Seçim yaklaştı ya, başkuklacı eldeki bütün kuklaları sürmüş cepheye, koyunlar uyanmasın, OY VERSİNLER AKPKKya diye.

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 11:09

IMF gibi bir para deposuna borc veren bir iktidarin yerden yere vurulmasona kuslar bile latila katila guler.Bir taraftan yapilanlari itibarsizlastirirken 3 hafta suresince ulkenin malina canins okuyanlari ornek vatandas olarak nobele aday gostereceksiniz.%53 alinan oy oraninda katkiniz buyuk.Milletime bravo diyorum ki yazilanlara itibar gostermiyor..

Yorumu oyla      58      56  
FRONTAL 24 Ekim 2013 Perşembe 09:19

Onun çevresindekiler ihya olur. Yarın başka bir parti iktidar olur onun etrafındakiler ihya olur. Yalnız, geçmişe bakarisek gelecekten korkmamamız lazım. Ve dikkat ederseniz ab ve ABD kriz yaşıyorlar ve ne zamanki bu devletler ekonomik yönden sarsılsalar, dünyada özellikle Ortadoğu'da savaşlar çıkıyor. Bize düşen ve yapmamız gereken sadece adil ve cesur olmak. Benliğimizi yok edecek bizleri asimile etmek istiyenlere meydan vermemek. Hayırlı günler...

Yorumu oyla      60      56  
FRONTAL 24 Ekim 2013 Perşembe 09:13

Günaydın, vatana selam, ve aleyküm selam kardeşim. Bizler alıştık sayın rahmi Turan nın popilizime dayalı yazılarına. Buradaki bazı yazarlara uysak, Türkiye'ye düşman olmamız lazım sadece Türkiye'ye kalsa iyi. Dinine ceddine tarihine düşman Avrupa'ya özenmemiz lazım. Bir yorumcu kardeşim ne güzel demiş; " düzen değişsede, düzülenler değişmez diye " biriside kalkmış AKP nin çevresindekiler köşe oldu, bu yüzden hayatı böyle görüyorlar demiş. Oyunun kuralı bu Değilmi zaten? Bu gün AKP iktidartır,_

Yorumu oyla      59      54  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 23:53

onlar iyiler de o yüzden öyle konuşuyor. etrafına doluşan herkes köşe oldu. köşe oldukları için hayatı öyle görüyor ve gördüklerini söylüyorlar.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 23:52

bir söz vardır düzen değişse de düzülen değişmez. ekonomik kriz olsa olan yine bize olacak. kriz yokken de yine bize oluyor. farketmez yani.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 23:51

çanlar pkk için çalıyor. hdp de kuruldu. chp den de geçiyor. zaten kılıçdaroğlu da bu işin içinde. eşbaşkanlık da geldi. öcalan ve tayyip birlikte eş eş başkan başkan yönetecek ülkeyi

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 23:03

Frontal hamfendi,burada fi tarihinde yazilan yorumlarin sayisi yuzlerle ifade edilirken bir gunde olsa Rahmi Turan Bey,ulkemizin kalkima hamlelerini buna paralelde bolgesel guc olduginu yazamadi.Yurt disindan ben bunlari goruyorumda zatileri meskun bolge icerisinden gormuyorlar.Bu tutum secaatleri bizlerde husuli moralsizlik meydane getiroyor.Vatana selam..

Yorumu oyla      58      57  
TOTEM 23 Ekim 2013 Çarşamba 18:08

Beslememde mümkün değil. Siz benim halkımı sevmiyorsunuz,siz benim dinime inanmıyor hatta ondan nefret edip karalamaya çalışıyorsunuz,siz benim ülkemin bağımsız,bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmasını istemiyorsunuz hal böyleyken de biz sizinle kıyamete kadar ortak bir noktada buluşamayız.

Yorumu oyla      57      58  
TOTEM 23 Ekim 2013 Çarşamba 18:06

Bla Bla Bla aslında hicvetsede 13.53 teki vatandaş doruyu söylermiş bu yazı yerine bu üçlemeyi yazsa daha çarpıcı olurdu zira bu yazının içeriği boş olduğu gibi tamamı çarpıtma,yanlış ve yalanlarla dolu kel alaka benzetmeler ve kötü niyetlerle dolu. Ben size kızmıyorum Sayın Turan siz knedi ülkünüzün gereğini yapıyor ve kendi ırkdaşlarınıza hizmet ediyorsunuz o yüzden size kızamıyorum. ama sevemiyorum da benim ülkemin altını oyup başka ülke ırk ve dinlere köle yapmaya çalışan kişilere sempati-

Yorumu oyla      56      55  
FRONTAL 23 Ekim 2013 Çarşamba 12:51

Enteresan! Koskoca Rahmi Turan gibi bir yazarın yazısına sadece 3 yorum yapılmış. Nerde Turan hayranları? Bide Totem ve beni eleştirir beğenmezsiniz, biz en azından yazarı yalnız bırakmıyoruz. Böyle tartışmadan yorum yazmanında hiç tadı olmuyor.

Yorumu oyla      58      58  
Misafir 22 Ekim 2013 Salı 13:53

bence bu kadar uzun yazmayacaktınız sayın yazar, tek bir kelimeyi,üç harflik tek kelime yeterdi, kimilerinin gönlünü etmeye, sizi desteklemeleri için yeterdi... BLA BLA BLA demeniz yeterdi, anladıkları tek dil bu...

Yorumu oyla      73      54  
TOTEM 21 Ekim 2013 Pazartesi 18:46

sayin Turan iceride yatan subaylarin hangisi pkk ya karsi carpismis? bana birtek isim verin. Artik bos laflari ve asilsiz soylemleri kimse yemiyor. ekonomiden hele hic bahsetmeyin yerel ve uluslararasi tum veriler ulke tarihinin en iyi donemi oldugunu gosteriyo daha gecen yil bolgeden catisma ve ardardina sehit haberleri gelip silahlar kousurken daha iyiydi de simdi siyaset duzleminde dusunceler konusunca mi ic savastan bahseder oldunuz? uzgunum bugun var olan ic savas sona erdi.

Yorumu oyla      68      68  
FRONTAL 21 Ekim 2013 Pazartesi 13:14

Değilmi? Sayın Turan , oysaki 2000 yıllarında Türkiye refah ve bolluk içerisinde, ve zerre borcu yoktu . Nerden geldiyse bu AKP , tarumar etti güzelim ülkeyi! Militanlarınıza hitap eden bir yazı olmuş. Bu ülkede partilerin birbirinden farkı ne sizce? Sadece bir kısmı siyasetin a,b,c şini çok daha iyi biliyor o kadar. Yoksa al birini vur ötekisine.

Yorumu oyla      70      74