YORUMLAR
Toplam 42 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Ekim 2013 Pazartesi 08:48

Palalı adamın gerçek yüzü belli. Bu öğretmenevi anlatımı bir ara telefonda polis dinliyor ben durum iyi demek zorundayım diyen adamın hikâyesi gibi.Öğretmen içerse öğrenci....Bu örneğin inandırıcı olması için de yer ver zaman ver. İstanbul'a geliyor ve içmeye öğretmen evine gidiyor...ne inandırıcı...Başka yer mi yok bilmiyorsan öğren...Çok mekân var...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 28 Ekim 2013 Pazartesi 02:48

Dini simgeleri bir defa meclis çatısı altına sokmaya CHP rıza gösterirse arkası hızlı bir şekilde gelecektir. Benim endişem acaba AKP seçimleri kaybederse iktidardan gider mi ? Yoksa iktidarını sürdürmek için her şeyi göze alır mı ? Normal bir iktidar partisi değil AKP. Endişelerim yersiz değil bence. İktidarın her açıklaması biraz daha endişemi çoğaltıyor. Sade bir vatandaş olarak benim fikrim budur . (3) Not: Gezideki Ak milislerden kaç kişinin kimliği tesbit edilmiştir ? TBMMde sorunuz.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Ekim 2013 Pazartesi 02:44

İstanbul'da durum budur , siz Anadolu'yu düşünün bir de Sayın Vekil. Meclis çatısı altında "siyasi" bir örtü kullanımına CHP de dur demezse bu iş halkın birbirine düşürüleceğinin resmidir.Gazi olaylarında peydahlanan eli palalı paramiliter milis güçleri de işaret fişeğidir ne olacağı hakkında. Humeyninin bütün muhalefeti kurşuna dizdirdiğini , halktan karşı çıkanları milislere sopalattığını kezzap attırdığını evlerini yaktırdığını anımsatmama gerek yok. Türkiye vahim bir noktaya doğru gidiyor(2)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Ekim 2013 Pazartesi 02:40

Pazar günü İstanbul'da bir Öğretmenevi'ne gittim.Hala açık kalabilenlerden birisi. Zaten ayda yılda bir gideriz , bürokrat taifesi doldurduğu için öğretmene pek yer olmaz.Ailece oturup bir şeyler yiyip içeceğiz , üstüne bir patates kızartması bir de bira içeceğim.Meğerse bütün öğretmenevlerinde alkol yasağı gelmiş. Başörtülüsüyle , başörtüsüzüyle ailece oturduğumuz mekanlar bu halde. Bakın bar değil burası , zilzurna içen olmaz.Ben de böyle nadiren ayda bir filan gidince içerim. (1)

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 19:10

Sayın yazar:"Genelkurmay eski İkinci Başkanı Çevik Bir, 28 Şubat darbesinin askeri sembolüydü. Bir telefonuyla köşe yazarları işsiz kalır, gazetelerin manşetleri değişirdi. Gazeteci yazar Yalçın Özer’den Taha Akyol’a, Yavuz Gökmen’den Cengiz Çandar’a, imam hatip öğrencilerinden sıradan memura kadar rahatsız etmediği kimse kalmadı. " Çevik Bir E.MUMCUYA küfreden Karadayı'yı pasif bulup yakasına yapışan insandır. Bu Türkiye'de Cumhurbaşkanı seçimine asker karışmamıştır :))))

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 16:15

Yazıyla ilgili: Koçun internette cumhurbaşkanı seçilmeden birkaç hafta önce eşi kapalı cumhurbaşkanı olamaz diye beyanatları var.....Sonra da bir iki haftalığına yurt dışına çıktı...KOÇ KİM Demirel'le SARIGÜLÜ ISINDIRAN KOÇ...derin yapının KOÇLARI....BUnlar gibi onlarca gerçek olay var...

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 15:21

Yazıda geçen "Alnı secdeye gelen cumhurbaşkanı istenmiyor." sözü propaganda değildir...İ.Hakkı KARADAYI'nın ERKAN MUMCU'ya "Oylamada meclise girmeyeceksin PE....NK " Diye ses kasedi var...Bu mu propaganda yoksa bu mu gerçek....Anlamak istemeyenlere ne anlatırsan anlat....

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 13:07

AKP Maraş milletvekili meclise örtülü gireceğim diyor. CHP Levent Gök en önde olmak üzere Kamer Genciyle Aygün Hüseyin'iyle Çiçek Dursun'la Erzincan Film Oscar'ı sahibi böyük hukukçu Cihaner'i de alıp kadına saldırsın, saçını başını yolup yerlerde sürüsün. Arkasından meclisi lağvedecek İhtilalde Kültür Bakanı olmayı bekleyen M.Balbay'a Meclis başkanı olması için önerge versin...

Yorumu oyla      60      52  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 12:47

CHP halkın ezanı nasıl dinlemesi gerektiğinden örtüsüne namazı nasıl(Türkçe ibadet)kılacağına kadar derin düşüncelidir.Bunlarla uğraşır..Ben duamı Boşnakça ederim öbürü Allahına Kürtçe yalvarır...Ama bu ülke insanı namazda okuduğu 5 10 surenin manasını da bilir...Bilmeyen de meal var tefsir var...Almanyada Almanların arkasında namaz kıldım..Arapça okundu...herkes Fatihanın anlamını biliyor..Anlıyor da CHP anlamıyor....EZAN Türkçe okununca birileri camileri doldurdu taşırdı...KARADAYI paşa önde..

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 27 Ekim 2013 Pazar 11:54

Aslan Güner adlı Paşacık Hayrunnisa Gül'le havaalanında tokalaşmamak için sıradan kaçmıştı...Özal'ı öldüğü gün ambulansla GATAYA almayan Paşacık....CHP de Meclise başörtülü giren olursa ...ULUS'a doğru kaçsın meclisi terk etsin...KRAVATLI OLUP polisin ANASINA KARISINA .....DİYEN LEVENT GÖK MEDENİ YA...BAŞÖRTÜLÜ PROF GİRSE İRTİCA OLUR...BENCE MECLİSTE SMOKİN VE FÖTR ŞAPKA ZORUNLU OLMALI:))

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 26 Ekim 2013 Cumartesi 18:36

Bülent Bey birkaç yıl önce böyle yasakçı fikirleriniz yoktu..CHP'nin gömleğini giydikçe ufkunuz 38 yıl buzdan şatosunda CHPyi şekillendirmiş Önder Sav'ın ufkunun kara çatısına takılıp kalacaktır..Ve siz Türk toplumunun hür irfanını Önder Savın kara ufkundan göremeyecek gittikçe halka uzak Silivri üstatlarına ve Cihaner gibilerin fikirlerine daha yakın bir dünyaya kürek çekeceksiniz...Farkında olmadan değişim ve İşçi partisinin Bekaa Gülcüsünün Önder Savla örtüşen ufku KARA BULUTLARIN ufku...

Yorumu oyla      64      54  
Misafir 26 Ekim 2013 Cumartesi 11:10

KANAL D de M.Ali Birand'ın 32. Gün programında ilk defa Kübra isimli bir tesettürlü muhabir görev aldı ve Suriye'den haberler aktardı...KANAL D bile bu kadar değişti fakat CHP vekilleri vicdanları başka şey dese de Silivri'den fetva alamadı...CHP Önder Sav'dan kalan CHP ...

Yorumu oyla      62      55  
Misafir 25 Ekim 2013 Cuma 18:40

KARABULUT'un ABD elçisiyle görüşmesinden sonra E.HALICI istifa etti.Loğoğlu da edebilir ...TÜRKİYEDE ABD'nin istediği gerçek iktidar CHP dir...Halk geçit vermiyor...Bunun için de ha babam darbe de babam Menderes AS...TANK yürüt....CHP halkçıdır:)))

Yorumu oyla      59      55  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 19:54

Sevgili yazar Sosyoloji diye bir bilim var malum.Sosyoloji toplumların genlerinden bahseder. CHP Türk toplumunun genleriyle oynayıp değiştirmek istiyor fakat olmuyor.SSCB insan gerçeğine aykırı uygulamalarını KGB devleti olarak 70 yıl denedi ama RUS genetiğini bozamadı aileye ve Dine tekrar el uzatmak zorunda kaldı..CHP SOSYOLOJİDEN ANLAMAYAN Çevik bir gibi.. TAHA Akyolun ikazlarına aldırmayan BİR gibi tepeden inme uygulamalarla bir değişim ve yasakçılık peşinde.ZORLA yasakla GÜZELLİK olmuyor.

Yorumu oyla      64      71  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 17:24

15:13 citibankın 3 milyar doalr vergi cezasını -ki 2001 krizini başlatan bankadır bir gecede 1 milyar dolardan fazla almıştır - akpli unakıtanın nasıl affettiğiyle , 2012de maliye müfettişlerinin 300 milyon TL devlet hazinesini Alarko başta olmak üzere 9 firmanın dolandırdğını tesbitine rağmen hiç bir şey yapılmayışını filan konuşalım.Ki Leyla Alaton 90larda verdiği bir röportajda eşcinsel çalışanı türbanlıya tercih edeceğini söylüyordu.İshak alaton da yol arkadaşınız sizin. Taşeron sizsiniz !

Yorumu oyla      69      49  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 17:15

totem namlı yorumcu yüzmilyarlca dolarlık yatırım nereye yapılmış bir göstrin de bilelim ? kaç fabrika açıldı ? kaç kişi istihdam edildi ? cevap desem yok diyeceksiniz. akpnin yaptığı tek bir tesis yok. nerey yatmış bu para birilerinin cbie yatmaktan başka ? blediye başkanı maaşıyla dolar milyarderi olunmuşsa bir ülkede hangi üretimden bahsediyorsunz? ülkede kurulu ne varsa satmak dışında ne iş yapıldı ? hangi yatırım kardeşim ? nerde bu yatırımlar? say şunu yaptık de.

Yorumu oyla      70      49  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 15:13

13:53 anlatin anlatin cok heyecanli oluyor.Bir gecede milyarlari cebine indiren rantcilari repocularida yazsaydiniz ya ! Bi alemsiniz,kendinizi ulusalci halkci pakci milliyeyci olarak tanitirsiniz halbu ki birlerinin tasorenlerinin onde gidenisiniz..

Yorumu oyla      57      61  
TOTEM 24 Ekim 2013 Perşembe 14:48

Atanlar bugün yüzmilyarlarca dolar yatırımı beğenmiyorlar. Böylesi boş söylem ve böyle boş insanlarla uğraşmak beni sarmıyor artık tartışmanın zevki bile yok zira tartıştığın insanlar böylesine çapsız olunca keyifte vermiyor.

Yorumu oyla      55      61  
TOTEM 24 Ekim 2013 Perşembe 14:47

Daha enflasyon ile devalüasyon arasındaki farkı bile bilmeyen vatandaş oturmuş ders vermeye kalkıyor birde!2002 de batık bankalar ile Türkiyenin 100 milyar doları hortumlandı hatırlıyormusun? Hortumcuların ikisi Demirelin yani yazarın eski ve çok saygıdeğer eski genelbaşkanının yeğerni ve prensi bakanıydı ama bu sizin umurunuzda olmaz. İmf nin gelip bakanlara talimatlar vermesi hiç rahatsız etmiyordu gecelik faizlerin % 90 olması da doğaldı daha dün 2 milyar dolar kredi için sevinç çığlıkları-

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 24 Ekim 2013 Perşembe 13:53

20:15 basit muhasb hsabı dahi yapmaktan acizsiniz. 2002'de piyasadaki en büyük para kupurü 20 milyon liradır ve dolar kuru Kasım 2002de 1milyon 600 bin TLdir.125 dolar etmektedir. Ekim 2013de 20 TLye yani eski 20 milyona ancak 10 dolar alabilirsiniz. Piyasada şu an en büyük kupür 200 TL yani 200 milyondur ve ancak 101 dolar etmektedir. Sıfırı atınca hükümetin enflasyonu tek rakama inmiyor, Türk lirasının değeri de tavana çıkmıyor maalesef. Domatesinden peynirine bütün rakamlar patlamıştır.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 21:47

Sayın yazar CHP gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklediğini bilip hala diğer düğmelerle ve kendini aldatmakla meşgul.Mason Encümeni Danişin fetvası CHP İÇİN HER ŞEY HALKSA ikna edilmesi gereken KALABALIKLAR. Bunun için de bir türlü ilk düğmeye gerçeklerle yüzleşmeye gelemiyor. Dünyada halkına darbe için ceza alanları vekil yapan bir parti var mı? MHP örtüye destek veriyor siz karşısınız.Her huzursuzlukta CHP 16.49 YAZARA ODAKLAN kişilerle Yalaka vs diye uğraşma.Anlamak istediğini yazma polemikçi

Yorumu oyla      60      55  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 21:28

16.49 Gezi olaylarıyla senin kirvenin alakası ne? Yorumu anlamadan kendi bildiğini okumuşsun...Alevi dostlarımın sayısı hiç de az değil...Anlamadan yazma...Ölenler insan ama onları öne sürenleri soruyoruz...neyse sen bildiğini anlayan ve yazan birisin...İşinin ve çok nickliliğin uzmanısın...muhatabım da değilsin..

Yorumu oyla      58      56  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 20:15

Gercekleri görüp ve bilip,vicdaninin sesini duymalarina ragmen ayni eski tas eski hamamci misali insanlar vardir.Bunlar ihtiraslarinin ve egoizmin esirleridirler.Simdi bariz bir örnekle izah etmiye calisayim.Biliyorsunuz Türk Lirasindan sifirlar atilmis, enfilasyon tek rakamli hanelere cekilmis.Halbuki TL bunlarin cebinde de vardi simdide var..Peki önceleri kesinlikle bunlar sifirlari atamaz enfilasyonu indiremezler söylemiyorlarmiydi ? EVET söylüyorlardi... inkarcilik asrin hastaligi olmus.

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 23 Ekim 2013 Çarşamba 18:03

Yada ortada Chp diye bir parti kaldı mı? Yada Chp ve Chp yi destekleyenlerin bir hayat görüşü,bir ideolojisi yada net bir siyasi duruşu var mı? Chp Ulusalcı ama aynı zamanda Chp Kürtçü,Chp sol ama aynı zamanda sağın toplanma yeri oldu Chp kendi içinde bile homojen bir yapıda değil Havalimanına karşıyız,Köprüye,Nükleer santrale,Yollara,Hızlı trene herşeye karşı peki Chp ne istiyor siz ne istiyorsunuz sayın vekil? Sayın vekilim neden hala yanlış yolda olduğunuzu anlayamıyorsunuz.

Yorumu oyla      54      60  
TOTEM 23 Ekim 2013 Çarşamba 18:00

Sayın vekil,Başörtüsünü siyasal alanda kullanıyorlar söyleminiz bu değil mi? O zaman kullandırmayın! Eğer siz bu konuda bukadar diretmeseniz ikna odaları vs gibisinden akla ziyan baskılar oluşturmasaydınız Karşı tarafta bunu kullanamazdı! Mesela Yahudiler soykırım kartını hala kullanıyorlar ama şimdi onlara bu kartı kullandıran kim? Eğer Almanlar onların dedelerini fırınlarda yakmasa böyle bir vahşet uygulamasaydı Yahudiler bunu siyasal olarak nasıl kullanabilirlerdi? Chp Nereye gidiyor?-

Yorumu oyla      53      58  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 16:49

Gezi olaylarında Aleviler ölmedi muhterem mümin kardşlerim : İNSANLAR öldü. Vicdanınız taş mı kesildi ki ölüleri dahi tasnif eder oldunuz ? Yazıklar olsun yahu. Ben Sünni Hanefiyim ve sizi anlamaya aklım hafsalam yetmiyor. Merakınızı gireceks Sünni-Alevi karışık bir çvrede doğdum büyüdüm , kirvem Alevidir , bnim babam da Sünnidir ve Alevi ahbaplarımızın pek çoğunun kirvesidir. Aileler arası en ufak bir rencide edici tutum da şimdiye kadar görmüş değilim. Hayret ediyorum sizlere ..

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 16:03

Gezi Parkı protestoları sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan, Abdullah Cömert, Mehmet Ayvalıtaş, Ethem Sarısülük, Ali İsmail Korkmaz ve Medeni Yıldırım.Bu gençlerin hepsi ALEVİ.Protestoyu anlarız da neden en önde hep aleviler???? KEMAL KARABULUT PIRIL pırıl gençler derken ne anlatıyor??? KAMER Genç bilmediğiniz şeyler var derken....Silivri'nin umudu da Sokak...CHP bu oyuna gönüllü gibi en azından bir kısmıyla MAŞAlığa hazırlar... UMUT anarşi umut SOKAK...Tavşana kaç, BARIŞI kim istemez:))

Yorumu oyla      64      51  
FRONTAL 23 Ekim 2013 Çarşamba 15:19

İç karışıklıklar devletleri zayıf düşürür ve sonuda malum. Gezi olayında emperyalistlerin tek amacı Türkiye'yi içten karıştırıp iç savaşı çıkartmaları ama başaramadılar. Onlar kendi bölgelerinde savaştan uzak silah satarak ekonomilerini düzeltecekler.bizler ise bölüp birbirimize kırdaracaklardı. Ve ne yazikli CHP bunları yapanlara destek verdi.

Yorumu oyla      61      56  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 15:10

CHP'nin toplumla düştüğü ve yıllardır vazgeçmediği açmazın sebebi nedir? Birebir VEKİLLERİN VİCDANI MI? Kesinlikle hayır.Vicdanlarına kalsa bu toplumda huzursuzluk olmaz.CHP'nin fetva aldığı yerler Silivrideki masonik güçler ve onlardan da üstte olan locaların ÜSTATLARIDIR.CHP BU ENCÜMENİ MODA EŞRAFINDAN HABERSİZ FİKİR BEYAN EDEMEZ....ONUN için de toplumla uğraşır toplumu küçümser.Kemal bey de iyi insan olabilir ama SU başlarını KİMLER TUTMUŞ...TAKIMIN KOÇ-LARI BELLİ.Koçların da kOÇLARI.

Yorumu oyla      61      52  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 14:15

Gezi olaylarında ölen gençlerin hepsi Alevi..Ergenekon'un son kartı alevileri sokağa dökmek. Bunun için cami cemevi projesine de dhkpc yani JİTEMİN sol kolu saldırı düzenledi...SAYIN vekilim.iNSANLARIN örtüsünü boşverelim de partinizdeki AYGÜNLERE CEMEVİ saldırısına alttan destek olan CİHANER gibi DERİN adamlara bakalım..VESAYET Alevileri sahaya sürecek.KAMER efendi ne demişti mecliste bilmediğiniz şeyler var...ADAM nerelerden medet bekliyor. Yuh bu sonbahar sıcak geçecek diyen zihniyete...

Yorumu oyla      64      54  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 14:01

Karabulut seyyidmiş..Hahamların sakalına saygılı CHP kendi vatandaşının değerlerine düşman ve mahkemelerde soluğu alıyor...huy oldu bu şekilcilik.Adam gibi adam olan Faik Tunay'ın kirli sakalına bile hakaret eden CHPliler var..CHP ithal bir parti..

Yorumu oyla      62      54  
FRONTAL 23 Ekim 2013 Çarşamba 13:40

Yani bu seslenişiniz aslında şahıs olarak Bülent beye değilde onun bulunduğu partiye. Ve düşüncenize hak veriyorum. Umarım direnişinizde başarılı olursunuz .

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 13:20

CHP'nin toplum yapımız konusunda, Kürt meselesi, din ve vicdan özgürlüğü, andımız, askeri vesayet rejimi, başörtüsü vb. bu konularda CHP'nin İsrail'den farklı bir tek görüşü var mı acaba? Öğrenciler de memurlar da örtüyle girecek öğretmenler giriyor...Kimse kimsenin kulu değil sopayla topluma yön veremezsiniz bu çağda...Kimse şah değil padişah değil CHP de 90 yıllık eğitimin bir armağanıdır bu topluma. Huzur yolunun takozu olarak. Polise ana avrat küfreden balyoza yağ CHP.

Yorumu oyla      55      53  
FRONTAL 23 Ekim 2013 Çarşamba 13:16

Sayın 12:19, yorumunuz dikkatimi çok çekti üstelik sevindirdi. Yalnız İngilizler ve Bülent bey arasındaki bağlantıyı çözemedim. Nedemek istediğinizi açıkça yazarmısınız.ayrıca eklemek istiyorum Ortadoğu'da sadece İngilizlerin değil ısrail ve ABD ninde eli var. Unutmayın ki Cahil Cesur olur diye bir atasözü var. Önce aklını kullanacaksın. Ne kadar cürmün var ve karşındakinin durumu nedir. Bu sözlerimi kulak ardı etmeyiniz saygıla.

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 23 Ekim 2013 Çarşamba 12:19

Ortadoğuda,İngilizlerin 1920-1930 arasında DİZAYN ettikleri statiko ortadoğu halkları taraafından altüst edilip,yıkılıp,Ortadoğu halkları taraafından yeniden DİZAYN edilecektir.Bulent bey,söyleyin İngilizlerin ortadoğuya atadığı bekçilerine, bu değişimi engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 22 Ekim 2013 Salı 05:23

2004 yılıydı, kendisini liberal demokrat olarak tanımlayan bir arkadaşım, AKPye karşı olmakla birlikte şeriatçıların gizli gündemlerinin farkında olmadığından onlara hoşgörülü yaklaşıyordu. Yaşamımın çok uzun bir kısmı aralarında geçtiğinden onların gerçek zihniyetini biliyordum. Ona ne söylediysem yaramadı, ta ki kendisine Vural Savaş'ın "Militan Demokrasi" adlı kitabını verinceye kadar. Kitabı okuyup bitirdikten sonra artık ONLARA BAKIŞI değişmişti. Şimdi bu yoruma istediğiniz gibi EKSİ verin.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 21 Ekim 2013 Pazartesi 16:49

Bülent Bey , Kafkas kökenli bir ailedensiniz sizlerde gördüğüm kadına ciddi bir saygı var oyunlarınızda açığı kapalısı bir çok Kafkas sitelerinde Düzce vb.. oyunlarda böyle bir ayrım yok...Şimdi yüksek lisansını doktorasını yapmış birçok kapalı kadın var.Her partiden birçok vekili bilgi ve görgü bakımından cebinden çıkaracak bu bayanları halk (partinizin adındaki )seçerse meclise sokmayacak mısınız? Bu halk kimin halkı? Hemşehrilerinizin hoşgörüsünü yitirmeyin bence.Karabulutun hatırına...

Yorumu oyla      66      54  
Misafir 21 Ekim 2013 Pazartesi 14:44

ABD'nin yahudi sermayeli en büyük gazetelerinden New york Times'ın başörtüsü gibi yasaklar konusunda statükonun devamı konusunda CHP'nin yayın organı gibi yayınlar yapması ne ilginç... TC.tarihinde ilk defa kaset operasyonuyla başa gelen Karabulut'tan statükonun muhafazası ve darbecilerin ziyaretinden başka ne beklenir???? Halk mı:))) CHP HALKIN NASIL YAŞAYACAĞINI BELİRLER UYMAYANI AYIŞIĞINDA SARIKIZLARLA AYDINLATIR...CHP İP OLMA YOLUNDA...

Yorumu oyla      71      61  
Misafir 21 Ekim 2013 Pazartesi 13:59

bakmayın AKP-Fettullah kavgası görüntüsüne sayın yazar, o sadece KAYIKÇI KAVGASI. Konu ortak çıkarları olunca alayı saldırıda, yorumlardan belli. Liboş havalardakiler de , yılmaz AKEPE yancıları da aynı kaptan yiyorlar. Sürüleri ağılda tutmaksa maksat hepsi aynı hedefe kitlenmişler. Asıl hedefi gizlemekte hiç kusur etmezler, biraz olsun anlamazlar, AKEPE bu gidişle önce onları TEMİZLEYECEK, tıpkı HİTLER GİBİ. Batı mı? Çıkarına dokunmadıkça öyle bir temizlik işlerine gelir,ensesine vur-ekmeğinial

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 21 Ekim 2013 Pazartesi 13:01

Bülent Bey, sizin de her konuda CHPli gibi düşünme gayretinizi anlamıyorum....İngiltere'de Sihler kamusal alanda kıyafetleriyle...bin yıldır Müslüman şu ülkede kadınlar istediği gibi giyinemeyecekse üstelik mecliste... Halkın seçtiği insanlarsınız ve halkın seçtiğini sınırlayan bir düşüncedesiniz. Bu fikrinizi birçok açık kadın bile desteklemiyor....CHP'nin Jakoben tavrının değişeceği yok anlaşılan...üstelik sizin gibi okuyan düşünen insanları kendirağbet görmeyen köhne fikir dünyasına çekiyor

Yorumu oyla      68      59  
FRONTAL 21 Ekim 2013 Pazartesi 11:21

Sayın vekilim, değiştirin artık şu zihniyeti. Bu gidişatınız yüzünden yıllardır iktidar yüzü göremediniz. milletin bu zırvalıklara artık karnı tok. Sizin laikçi geçinen insanlarınızın kendine bile saygısı yok. Türbanı hep mesele haline getirmenizin size hep dezavantajı oldu ve halen yangına körükle gitmektesiniz. Ben başım açık gezebiliyor ve her yere gidebiliyorisem türbanlı kardeşimin neden bu hakkı olmasınki? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın sayın kuşoğlu.

Yorumu oyla      66      61  
Misafir 21 Ekim 2013 Pazartesi 10:07

Özgürlük çerçevesinde değerlendirildiğinde Türban bir kıyafet serbestliği olarak değerlendirilebilir.Siyasette bunun malzeme yapılmasına gelince zaten bunu her parti zaten yapmaktadır.Birde bu açıdan bakmanızda fayda var.Bununla beraber Türkiye ,ortadoğuya benzer demenize katılmıyorum.Hangi Ortadoğu ,Varolan ülkelerin 100 sene öncesinde varlığı söz konusu bile değildi .Sadece İran İstisna onunlada 1639 dan beri savaşmadık o zamanki sınırlar korunuyor.Ayrıca İslam yorumu farklı ,Kaygıya gerek yok

Yorumu oyla      65      52