YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Ekim 2013 Çarşamba 15:58

İslamın çağdaşlaşabilmesi için tasavvufi yanının öne çıkarılması şarttır. Dinin ticarette ve siyasette kullanılan şer-i yanı ise mutlaka bir kenara konmalıdır. Aksi halde, din adına yalan, üçkağıt ve savaş mübah olabilmektedir. Bunun sağlanmasıyla çağdaş ekonomik yapının önü açılacak, devleti soymak mübah olmaktan çıkacak ve Müslüman dünyaya çağdaş demokrasi gelebilecektir. FENLİSESİ YOLUNDAN RECEP

Yorumu oyla      58      51  
TOTEM 2 Ekim 2013 Çarşamba 13:23

biri kurtleri kandiriyorsunuz der biri ulkeyo pkk ya peskes cekiyorsunuz der. bu ulkeye en buyuk zarari bu ne idugu belirsiz uclar veriyor bunlarin cirkinlikleri her tavir ve soylemlerinden belli oluyor bu ulkenin kanini emen parazitler bunlar ve ulkemin sevimsiz,seviyesiz ve cirkin yuzleri bu kesim. artik bunlar hakkinda konusmak bile zul. burada yillardir bla bla ve cirkeften baska birsey uretmiyorlar.

Yorumu oyla      54      57  
hulya 2 Ekim 2013 Çarşamba 13:18

Türk siyasetçileri beyhude bir hayal peşinde koşmayı bıraksalarda kendi anayasadan doğan işlerine baksalar daha iyi olmazmı?

Yorumu oyla      57      50  
hulya 2 Ekim 2013 Çarşamba 13:16

İslam neden el değmemiş yıllarda güvenilir siyaset üretememiştir? El değmemiş yıllarında güvenilir siyaset üretemediyse el değdikten sonra nasıl üretebilirki? Bu sorunu çözmek bu saatten sonra mümkün olabilirmi?

Yorumu oyla      57      49  
hulya 2 Ekim 2013 Çarşamba 13:10

11:44 "İSLAM'ın hangi ellerde ve nasıl yozlaştırıldığı"n dan önce türk siyasetçilerinin islam'ın el değmemiş tarihlerinde siyaset sınavını nasıl verdiğini iyi bilmesi gerekir.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 2 Ekim 2013 Çarşamba 11:44

AKPnin onbir yıllık ortaklığının diğer tarafındaki APOnun psikanalizini okuyunca ülkenin kimler eliyle ve nasıl yönetildiğini daha iyi anladım. AKPnin yaptıklarını her zaman ve her koşulda savunanları da iyi anlamaya yarar bu makale. İSLAMın hangi ellerde ve nasıl yozlaştırıldığını ve müslümanların kimlere nasıl köleleştirildiğini de anlarsınız okuyunca. Haber linkini veremiyorum ama, birkaç yerde yayınlanmış, anahtar kelime "UÇUK DEMOKRAT" ile GOOGLEda arayın, bulacaksınız.

Yorumu oyla      57      50  
hulya 30 Eylül 2013 Pazartesi 17:17

Elinizde sihirli bir değnek var diyelim.Kan gölüne dönmüş islam ülkelerini nasıl mutlu edebilirsiniz? Bütün sermaye'yi emperyalist ülkelerin elinden alır hepsini fakirleremi dağıtırsınız? İyi'de arap ülkerinde sorun açlık ve fakirlik değil ki?

Yorumu oyla      68      54  
hulya 30 Eylül 2013 Pazartesi 15:50

Türkler Vahiy katiplerinden dahamı güçlüdür ki İslam coğrafyasını birleştirip kalkındıracak? Hz.Osman dini değil siyasi olarak çıkan hırs yüzünden ve Hz.Ali'nin oğullarıyla birlikte evini korumasına rağmen öldürülmüştür.Buna rağmen Hz.Ali suçlu ilan edilerek siyasi çıkar elde edilmeye çalışılmış, çıkan siyasi çekişmede taraflar bölünmüş binlerce insan cemel olayında hayatını kaybetmiştir.

Yorumu oyla      64      49  
hulya 30 Eylül 2013 Pazartesi 15:32

Sn.Kuşoğlu ABD yanlızca islam dini değil,tüm dinlerin araştırılmasına ayırdı o bütçeyi.Kalkınma birlik,beraberlik ve dayanışmayala gerçekleşen bir şeydir.İslam dini ilk çıktığı yıllarda kenetlenmiş,kuvvetlenmiş Hz.Muhammed'in vefatından sonra ise siyasi bir dava'ya dönüşmüştür.Vahiy Katipleri bile kendi aralarında anlaşamamış binlerce insan hayatını kaybetmiştir.Türklerinmi buna gücü yetecek sorarım size?

Yorumu oyla      64      49  
TOTEM 30 Eylül 2013 Pazartesi 14:04

Devletlerin taşeronluğunu yapıyorsunuz. Tüm olumsuzlukları islama yükleyip ortada var olan gerçekleri çarpıtarak Müslümanların asimile edilme çalışmalarına hizmet ediyorsunuz. Dünyadaki radikal ve kıyıcı sözde islami terör örgütlerinin de bu emperyallerin uşakları olduğu artık sır değil. Amaç İslamı değersizleştirip canavar bir görüntü oluşturmak.Ben sizler adına utanıyorum sizin ne tarihimize,ne atalarımıza,ne dinimize nede halkımıza saygınız yok söyleyin bana siz kimin ve neyin vekilisiniz?

Yorumu oyla      54      63  
TOTEM 30 Eylül 2013 Pazartesi 14:01

Çocuk demeden binlerce insanı ölen ve işgalci saldırgan emperyallerle teknolojik olarak başedemeyen insanların önünde gerilla savaşından başka hangi seçenek kalıyor? Üçbeş insanı ölünce terör ve katliam naraları atan batı işgal ettiği ülkelerde binlerce masumu gözünü kırpmadan öldürüyor.sizler şimdi hala Müslümanlara terörist mi diyorsunuz? Abd nin ılımlı islamdan kastettiği uşaklaşmış ve dininden uzaklaşmış köle bir kitle. Sayın vekil sizlerde malesef bu köleleştirme operasyonunda Emperyal-

Yorumu oyla      53      62  
TOTEM 30 Eylül 2013 Pazartesi 13:58

İslam radikal öylemi? ayrıca daterörist! sizler ne zaman batı ve hırıstiyan ağzı ile konuşmayı bırakacaksınız? dünyada şuan işgale ve mezalime uğrayanların sadece Müslümanlar olması sizlere hiç manidar gelmiyor mu? Müslümanlar kendi kendilerini yemiyorlar ortada olan sadece batı emperyalizmine uşaklık eden Müslüman kisvesi altındaki hainlerle gerçek Müslümanların kavgasıdır.ve hepsinin temelinde emperyal ve hırıstyan&yahudi işgal ve kışkırtmalarının etkisi vardır.Ülkeleri işgal edilip çoluk-

Yorumu oyla      53      53