YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Zerrin 31 Ağustos 2019 Cumartesi 23:00

Çok çok teşekkür ediyorum Allah sizlerden razı olsun Muazzez ilmiye çığ hanımefendinin de ellerinden öpüyorum önce çok sinirlendim tansiyonunu yükseltiyor ismi geçince çok iyi ağzının payını vermişsiniz Allahim sizede sağlıklı uzun ömürler versin ele ayağa düşürmesin sizin o mektubunuz okuduktan sonra rahatladım daha yazılacak söylenecek sözler var ama şimdi unuttum ellerinden öperim sizin gibi aydın veileriyi gören insanlara çok ihtiyacımız var keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse sirtimiz hiç yere gelmez buda ikinci Vahdettin Türkiye''yi bitirdikten sonra kaçacak Allahim kendini o güne çıkarmasın kendi başından bulsun olmuş adamın yani Atatürk''ün isminden resminden paylaşılmasında bile rahatsız olan bir insan nasıl Atatürk''ü sevebilir soruyor size HEPisi gösteriş bir an önce Allah''ım Türkiyemizi bunların elinden kurtar Allah''ım AMİN AMİN AMİN paylaştiginiz için teşekkür ediyorum iyi geceler diliyorum

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 7 Ekim 2013 Pazartesi 01:01

15:21, kimse soyunu sopunu seçme şansına sahip değil, yetişkin biri oluncaya kadar bir ölçüde dinini de seçemez. Asıl yetişme ortamı kişiliği belirler. Sevgi dolu bir ortamda yetişenler saldırganlıktan uzak, anlama ve anlaşma becerisi kazanır, empati yapabilir, kimseye tepeden bakmaz, eşit ilişkiler kurar. Hoyrat-tepedenbakan-ezemediğineköle-kuklacıyakukla kişilikler çocukken yaşanmış derin travmaların, zulümlerin ürünüdür. Onların sözlüğünde eşitlik-anlayış-empati-özgürlük-demokrasi süstür.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 5 Ekim 2013 Cumartesi 15:21

Uzlaşmaz,laf anlamaz,çi,rkin ve saldırgan olma gereği duyuyorsunuz? İktidarda sevmediğiniz bir parti var diye ülke batsa sevinecek hale gelmişsiniz! Herşeye karşısınız. Üzerinde yaşadığınız toprakların tarihine,insanına ve cedine bile nefret besliyorsunuz!İstanbulda oturup Fatihe küfür edip Müslümanız diyerek islamın tüm değerlerine ve inananlara küfürler ediyorsunuz. Siz kimsiniz? Dininiz,soyunuz sopunuz ne? Nereye ve hangi ulusa bağlısınız sizleri hayret ve dehşet içerisinde izliyorum.

Yorumu oyla      68      61  
Misafir 5 Ekim 2013 Cumartesi 14:09

muazzez kim,! bu yeni Nafile demokratikleşme paketi,bu AKP'li molla politikacılar kendilerine uygun ve felaket. sıra bu yeni bölücülük?kürt paketinden sonra.TÜRBANCI Tayyip ve molla Abdullah, zor Duruma düşecekler?.ve sonra gizlice iran'a kaçacaklar.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 3 Ekim 2013 Perşembe 19:14

bence editorlerin dikkaye almasi gereken durum; konuyu birakip yorumculari taciz edenlete yogunlasmak! birde binbir kiliga gitenlere dikkat etmeli. sanal ortamda koku olmaz duyulan koku ancak kendi kokusudur.

Yorumu oyla      61      62  
Misafir 2 Ekim 2013 Çarşamba 23:32

tuncay mollaveisoğlu ikinci tv'yi de yayın hayatına geçirdi bir yıl içinde ama siz kaç yıldır bir gazeteyi hayata geçiremediniz. neden öyle yapıyorsunuz?

Yorumu oyla      56      61  
FRONTAL 2 Ekim 2013 Çarşamba 23:18

Hayırdır editör, neden diğer yorumumu makasladın? Adam kalkmış bize hakaret ediyor, onun yorumu yayımlanıyor, bende karşılık verme hakkımı kullanamayayım. Bu nasıl bi çifte standart ? Hayırlı geceler.

Yorumu oyla      55      58  
FRONTAL 2 Ekim 2013 Çarşamba 22:10

Ayrıca hanım efendi, kendileri sümerolok felanda değil.bi gazetede okumuştum, kendileri itiraf etmişti, sadece kütüphane memuru olduğunu. Böyle bir hata ya nasıl düşer rahmi bey gibi bir duayen! Şaşırdım doğrusu hayırlı geceler .

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 2 Ekim 2013 Çarşamba 20:26

Bu adam editörden torpilli.Herkese küfrettiği için,herkese saldırdığı için reytingi;anlıyorsunuz değil mi.Editör adama mal bulmuş mağribi gibi saldırdı,devamlı yayımlıyor yazdıklarını.BURASI KOKUYOR EDİTÖR KOKUYOR.Efendice yapılan yorumlar sizi rahatsız ediyor.Gayet güzel gidiyordu,önce frontal,arkasında totem;sonuç ortada.Kokuyor burası kokuyor.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 30 Eylül 2013 Pazartesi 21:43

sayın totem,kim zebani ? Kım melek?vallah melek olarak Frontal hanımı kast ediyor iseniz siz yokken bu melek herkese kök söktürdü .gittide biraz nefes aldık derken hooopp siz yetiştinizç

Yorumu oyla      74      53  
Misafir 30 Eylül 2013 Pazartesi 21:34

onu boşverin de sayın yazar sonbahar kışa dönmek üzere sizin yeni gazeteden ses seda yok? ne diyorsunuz bu işe

Yorumu oyla      54      58  
TOTEM 30 Eylül 2013 Pazartesi 20:33

bunca zebaniye birkac melek cokmu geliyor size :) ortalikta bu kadar basi bozuk varken birkac zabit olmasa buranin hali nice olur degil mi?

Yorumu oyla      54      58  
Misafir 30 Eylül 2013 Pazartesi 19:43

ooo ! Frontal görevi totem e devretmiş .

Yorumu oyla      62      49  
TOTEM 30 Eylül 2013 Pazartesi 14:17

Militanlaşmış beyinleri uyutabilişrsiniz ancak muhakeme ve zeka kapasitesi yerinde olan kimseye yediremezsiniz.Sonra bu yazıda tutarsızlıkları ben hanımefendinin yaşlılığına veriyorum Cumhuriyetin ilk ve daha sonraki yıllarında bile güçlü demokrasi ve güçlü ekonomiden bahsetmek gerçekten komik Hangi demokrasi ve hangi güçlü ekononi? İnönü ile Atatürk ü yanyana bile koymanız tutarsızlık ve abesle iştigaldir!Atatürk ün 1937 de azledip sildiği İnönüyü ölümünün daha ertesi, günü cumhurbaşkanı yapan-

Yorumu oyla      57      64  
TOTEM 30 Eylül 2013 Pazartesi 14:13

Sayın turan 80 sonrası Kenan Evrene övgüler düzen mektuplar yazdınız mı? Ve şimdi darbe yapılsa yine darbecilere methiyeler düzermisiniz? İkik sorunun cevabıda evet bunu ikimizde biliyoruz değil mi? Muazzez hanımın mektubuna gelince,Bence karşılaştırma Atatürk ün hayatta olduğu zaman ile yapılmamalı ve ben küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum Atatürkün bu atılım ve devrimci hamlelerini rafa kaldıran ölümünden hemen sonrasında Cumhurbaşkanı seçilen İnönü ve Chp dir.Siz bu palavralarla birtakım-

Yorumu oyla      57      57  
Misafir 30 Eylül 2013 Pazartesi 10:44

Sayın,Muazzez İlmiye hanım. Sizi canı gönülden ellerinizden öperim. Allah size bu doğruları söylemeniz için uzun ömürler bahşetsin . AMİN DeDe

Yorumu oyla      60      49