YORUMLAR
Toplam 45 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Ağustos 2013 Cumartesi 11:59

Rahmi abi haftanın 6 günü yaz çünkü Sözcü pazartesileri çok boş kalıyor.Birde Uğur Dündar`ı da orta sayfaya alın abi 4. Sayfa çok sıkışık duruyor

Yorumu oyla      59      59  
Misafir 24 Ağustos 2013 Cumartesi 11:00

Sayın Rahmi Turan işten atılan işsiz kalan gazetecilere ve yazarlara değinerek, bunu patronların ayıbı olarak niteliyorsunuz. Peki, başında olduğunuz Gözcü gazetesi de iktidar baskısı ile kapatılmadı mı? Onca gazeteci ve yazar işsiz kalmadı mı? Gelelim Sözcüye, kurulduğu zaman aldığı gözcü yazarlarını daha sonra neden işten çıkarttı?

Yorumu oyla      59      53  
TOTEM 23 Ağustos 2013 Cuma 14:20

Onların jandarmalığını yapma dedin ve hükümeti Emperyal devletlerin uşağı olmakla suçlamadın mı? ve bende sana destek vermedim mi? Peki o zaman Mısır konusunda Hükümet Emperyal devletlere karşı çıkıp direnirken neden hükümeti topa tutuyorsun? Neden hükümet ne yapsa tersi tezi savunuyorsun! Bir mevzuda dik dur Emperyal devletlerin kuklası olma derken benzer bir mevzuda dünyanın tersine gidiyorsun ters yöndesin böyle devlet yönetilirmi diyorsun!Suçu sürekli birilerinde arama zira suçlu sensin.

Yorumu oyla      60      55  
TOTEM 23 Ağustos 2013 Cuma 14:17

Müslüman ülkeleri ve Müslümanları beyinsizlikle suçlayanlar ve birbirlerini yiyorlar deyip suç batıda değil onlarda diyenler size sesleniyorum! Türkiye Müslüman bir ülke mi? Çoğunuz evet diyemiyorsunuz zira kendinizi bu sıfatla tasvir etmek sinirinizi bozuyor değil mi?türkiyede Emperyal ülkelere karşı dik bir duruş sergileyemiyor değil mi? Peki bunun sebebi biraz demeyeceğim zira çokça da sen değilmisin? Beğen veya beğenme başında bir hükümet var ve sen Suriye konusunda Emperyallere boyun eğip-

Yorumu oyla      60      58  
Misafir 23 Ağustos 2013 Cuma 12:20

yeni göreviniz hayırlı olsun. ama okurlarınıza açıklama borcunuz var sayın turan.

Yorumu oyla      65      56  
Misafir 23 Ağustos 2013 Cuma 11:40

bakın bir medya sitesi nasıl bir haber yapmış: Rahmi Turan'ın yeni gazetesi hayal mi oldu!TURAN'IN ÇIKARTACAĞI YENİ GAZETESİ NE OLACAK? TURAN'IN ÇIKARTACAĞI YENİ GAZETESİ NE OLACAK? Turan, Sonbahar'da çıkması beklenen yeni ve iddialı bir gazetenin kuruluş çalışmalarını yürütüyordu. Son zamanlarda verdiği röportajlarda hayli iddialı bir tablo çizen Rahmi Turan, genç ve esrarengiz bir işadamının patronajında medyaya yeni bir soluk katacaklarını ifade etmişti. Gazetenin kuruluş çalışmalarında hayli mesafe aldıklarını açıklayan Turan, ciddi bir altyapı yatırımı yaptıklarını açıklamıştı. Ancak Turan'ın Sözcü'de yazarlık yapmaya başlamasıyla sözkonusu yeni gazetenin akıbeti de merak konusu oldu.

Yorumu oyla      56      50  
TOTEM 22 Ağustos 2013 Perşembe 19:24

18.39 daki yorum bana aittir...

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 22 Ağustos 2013 Perşembe 18:39

Özür dilerim yaa ben garip kulunuz siz efendilerine aynı şekilde hitap etme hatasına düştmüşüm ne olur affedin efendi toronaga:))Bu arada şu maaş işini bir netliğe kavuşturalım siz bilirsiniz,Kim yorum için maaş veriyor siz kimlerden alıyorsunuz söyleyinde bende sizin işyerinde işe başlayayım zira ben bedavadan yorum yapıyorum burada:)son olarak aynaya bakmaya devam et baktıkça ne derece kötü göründüğünüzü daha iyi göreceksiniz ben size tam ayna olamam sizin gibi bir seviye beni üşütür.Sevgiler.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 22 Ağustos 2013 Perşembe 13:13

Seviyeli(!)yorumcu totem,20.44 deki arkadaşa "Yalaka"demişsin.E o zaman senin için kullandığımız yalaka,yandaş,yanaşma,maaşlı yorumcu ifadeleri normal değil mi?..Bakalım

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 22 Ağustos 2013 Perşembe 11:33

Sayın Turan önce hayırlı olsun diyorum. Ben çıktığı günden kapatıldığı güne kadar Gözcü'nün okuruydum. Sizin ve diğer yazarların yazılarının sıkı takipçisiydim. Gözcü sözcüden farklıydı. Vatandaşların sorunlarını yansıtırdı. Sözcünün Başbakanla uğraşmaktan başka yaptığı bir şey yok. İnşallah siz başladıktan sonra sözcüde gözcü gibi olur.

Yorumu oyla      62      55  
TOTEM 22 Ağustos 2013 Perşembe 00:00

İddiaya varmısın 20.44 eylül yada ekimde gazete çıkartacak biri Sözcüde haftada 4 gün yazacağım sonra ilk sayfada yazacağım ve türktime da da yazacağım der mi? Gözleri görmez kulakları duymayanları bilemem ama hesap yapıp muhakemede bulunmayı bilmeyen insanlar var... Sen eğer bu yazılanlardan sonra YAZARIN,GAZETE İŞİ YATTI O YÜZDEN SÖZCÜDE YAZMAYA DEVAM DEDİĞİNİ ANLAYAMADIYSAN SENİN GÖZLERDE VE ANLAYIŞINDA BİR SORUN VAR:) Lütfen yalakalık yapacağım derken kendinizi küçük düşürmeyin.

Yorumu oyla      66      54  
Misafir 21 Ağustos 2013 Çarşamba 20:44

Sayın Turan defalarca yeni gazete hazırlıklarının tamamlanmakta olduğunu ve muhtemelen sonbaharda (yani eylül ekim veya kasım gibi) yayın hayatına başlayacağını defalarca belirttiği halde, hala bu konuda sorular sorup akıllarınca dalga geçenler, Kılıçtaroğlu'nun dediği gibi "gözleri var görmez, kulakları var duymaz" sınıfına dahil cühela güruhundandırlar!

Yorumu oyla      60      55  
TOTEM 21 Ağustos 2013 Çarşamba 19:51

Cıss bu adı geçen gazeteden kim bahsetti? kim duyurdu bunu bu köşeden? Sayın Turan değil mi? Şimdi bu sözü hatırlatıp ne oldu diyenler mi sence sorunlu yoksa söylediği sözü yerine getirmeeiği gibi bu konuda hiçbir açıklama yapma gereği bile duymayan Rahmi Turan mı? Eğer geminin gelceğini söyleyen kaptansa mürettabatında nezaman gelecek diye sorması sence garip mi?

Yorumu oyla      60      55  
CISS 21 Ağustos 2013 Çarşamba 17:47

Bu arada daha önce de yazdığım bir yorumumu aynen tekrarlama gereği duydum : Birilerinin Çokomilk reklamı gibi Hiç aklından çıkmayan bir takıntısı var, ha bire sayın Turan'a "no'ldu, şu sizin gazeteden ne haber" gibisinden sorular sorup duruyorlar. Bu bana, Cem Yılmaz'ın Gora Filminde aralarda fırsat buldukça ortaya atılıp "Kaptan üzerimize bir gemi geliyor" diye yerli yersiz saplama yapan, kimsenin ADAM YERİNE KOYMADIĞI bücür UZAYLI zıpçıktıyı anımsatıyor:)) CISS!

Yorumu oyla      61      51  
CISS 21 Ağustos 2013 Çarşamba 17:31

Sütre ardından atış yapmak yerine, yuvanızın cephesine açıkça ve imzanızla kesin dönüşünüz hayırlı olsun. Tokmağınızı aymazlar ile aymazlıkların tepesine tepesine indirmeyi sürdürmenizi ve başarılarınızın devamını dilerim. CISS!

Yorumu oyla      62      51  
Misafir 21 Ağustos 2013 Çarşamba 15:50

Rahmi bey, başında olduğunuz Gözcü de muhalefet yapıyor diye kapatılmamış mıydı? Gözcü yazarları da muhalif yazılar yazdıkları için işsiz kalmamış mıydı? Sözcü onlara neden sahip çıkmadı?

Yorumu oyla      60      52  
TOTEM 20 Ağustos 2013 Salı 01:15

Bunu yapabilirmisiniz dedim ve biliyorum ki gerek bu sitedeki yazar ve yorumcular,gerekse başka platformda darbeci katilleri savunup dikkatleri başka yönlere çekerek aklamaya çalışanlar bunu yapamaz! ancak ben bunu yapabilirim,yani Aynaya bakıp,bu vahşeti Mursi Tahrirde toplanan halka uygulasaydı ben aynı şiddette tepki verir ve lanetlerdim!İşte bu sebeple Allaha beni onlar gibi yaratmayıp ucuz partizan hırs ve hesapları uğruna insanlığından ödün vermeyen biri olarak yarattığı için şükredeceğim.

Yorumu oyla      57      58  
TOTEM 20 Ağustos 2013 Salı 01:12

Ben dini vecibelerini pek yerine getirebilen biri değilim ancak allaha inancım sağlamdır ve birazdan ŞÜKÜR NAMAZI KILACAĞIM! Sebebini söyleyeyim mi?Hani yazarlara bir soru sormuştum,aYNAYA BAKIP KENDİNİZE ŞUNU SORUN DEMİŞTİM,EĞER MURSİ İKTİDARDA İKEN KENDİSİNE KARŞI TAHRİR MEYDANINDA GÖSTERİ DÜZENLEYEN İNSANLARIN ÜZERİNE ATAŞ AÇCA BİNLRCESİNİ ÖLDÜRÜP ONBİNLERCESİNİ YARALASA YİNE BUGÜN YAZDIKLARINI YAZAR YİNE AYNI ŞEYLERİ SAVUNURDUM DİYEBİLİRMİSİNİZ?Aynadaki yansımanızdan gözlerinizi kaçırmadan-

Yorumu oyla      57      59  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 23:54

Rahmi Bey enerjinize hayranız. Daha fazla yazı daha fazla Rahmi Turan okumaktır. Saygılarımla. Dr. Aytun Çıray

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 18:33

Sözcü'ye hoşgeldiniz..

Yorumu oyla      61      55  
TOTEM 19 Ağustos 2013 Pazartesi 17:00

Okuyucu kitlesinin kalitesine göre üslup kullanır,Sözcü gazetesinin ve yazarlarının kullandıkları üslup ortada ama tabi Sözcü okurları siyaseti tokmakçıdan,sporuda AMK dinlemek istiyorsa o onların keyfine kalmış birşey. Sayın yazar hiç usluptan bahsetmeyin,Zira kendisine muhalefet olanlara ahmaklar,salaklar vs gibi tabirler kullanan birinin üsluptan bahsetmeye hakkı yorktur, ayrıca üslup konusunda yalakalarınıza bir bakın seviyerler donma noktasında zira.

Yorumu oyla      61      61  
TOTEM 19 Ağustos 2013 Pazartesi 16:58

Gazetelerin 9 u birden aynı başlığı attı! bu haber yapıldı değil mi? Şimdi de bir vatandaş bana bunu söylüyor! Başbakan ın bir söz söylüyor ve gazeteler o sözü aktarıyor! Peki sizce gazeteler o sözü farklı mı yazmalı? Tabi ama siz tüm dünya mesela Mısırdaki darbeyi ve korkunç katliamı konuşurken bunu görmezden gelip Hükümete çakmaya devam eden militan gazeteleri seversiniz değil mi? TOKMAK diye köşe olursa yazan tokmakçı olur,okuyan ne olur artık siz karar verin! Aslında gazeteler genelde-

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 16:11

vay arkadaş meğer ne çok dert ediyormuş millet bu yeni gazeteyi. adamı sorguya çekiyorlar adeta. size ne kardeşim, çıkarsa okursunuz, çıkmazsa başka bir şey okursunuz. size mi soracak millet. ne hakla hesap soruyorsunuz? gidin tayyip kullarına sorgu çekin. bıkmadınız milleti ısırmaktan. çekilin aradan kendi tabağınızdan yiyin

Yorumu oyla      62      53  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 15:55

yukarıdaki yazıyı 15 temmuz'da yazmıştınız. eylül sonbaharın ilk ayı. eylüle kaldı 10 gün. ve siz sözcü'de yazacağınızı söylüyorsunuz. bir açıklama yapmanız gerekmez mi sayın turan?

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 15:53

Gecikme sebebi teknik nedenler... Çok şükür bu güçlükleri atlattık. İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana matbaalarımız tamamlandı ve baskıya hazır hale geldi. Denemeler son derece olumlu, baskı kalitesi çok iyi... Makinelerin montajının tamamlanması Haziran ayının ortasına denk geldi. Herkesin gevşediği, televizyonların bile az izlendiği bir dönemde yeni bir gazete çıkartmanın riskleri büyük... Bu nedenle sonbaharı beklemenin daha doğru olacağına karar verdik. 15 temmuz

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 15:52

siz onu bunu boşverin de gazeteden haber verin rahmi bey. ne oldu o iş?

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 15:17

Eski bir GÖZCÜ okuru olarak, size hayırlı olsun diyorum. Sizin gibi diğer GÖZCÜ yazarlarını da SÖZCÜ'de görürüz inşallah...

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 14:58

her canlı bir gün akp zulmünü tadacaktır.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 14:48

tokmak'ı sizin yazdığınızı tahmin ediyordum. yanılmadım

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 14:44

o zaman can dündarı da oğlunu da alın sözcüye olsun bitsin.

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 14:43

tabi totem tabi. sözcü değil özgür gazete senin hükümet resmi bültenlerin özgür. o kadar özgür ki 9'u birden aynı manşetle çıkıyor. sen iç kararması görmek istiyorsan aynaya bak ya da git röntgen çektir

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 19 Ağustos 2013 Pazartesi 14:15

Tokmak! Amk yazar kadrosu kullanılan üslup ve Sözcü gazetesi özgür ve bağımsız gazeteymiş! Yazının içeriğine bak tabi arada kendisine muhalif olanlara yani bana da çakmayı ihmal etmemiş sayın yazar!Ben artık size ne diyeyim? Siz o mertebeyi çoktan geçmişsiniz? Artık sizin için sadece dua edebilirim,Allah Kalbinizdeki kaskatı olmuş kısmı gevşetsin ve içinize bir parça huzur versin diye zira biliyorum ki ruhlarınız huzursuz1Size gerçekten ne denilebilir ki? Sözün bittiği yerde duruyorsunuz.

Yorumu oyla      55      58  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 13:11

Saat 12.13 itibariyle yapılan yoruma aynen katılıyorum. Eski Gözcü yazarları neden Sözcü'de değiller?

Yorumu oyla      62      52  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 12:48

tokmak: haftada 7 yazı... tokmak 2-haftada 4 yazı... turktime: haftada 1 yazı... yani haftada 12 yazı ediyor toplamda. bu tempoda bir de kendi gazetenizi mi kuracaksınız? eğer öyleyse süpermen hala yaşıyor demektir

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 12:13

Türk medyasının bugün içler acısı durumda olduğunu, muhalif yazılar yazan gazetecilerin işten atıldığını söylüyorsunuz. Sizin başında olduğunuz GÖZCÜ'de 2007 yılında muhalif gazete olduğu için kapatılmadı mı? Bırakınız Can Dündar'ı falan, GÖZCÜ'nün yazarı olan mesai arkadaşlarınız bu gün neden hiçbir yerde yazamıyor. Niye Sözcü'de değiller.

Yorumu oyla      64      52  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 11:03

can dündar'a üzülmem. trilyonluk ev alan adama ben neden üzüleyim. oğluna da üzülmem. kim 19 yaşında milliyet'te köşe yazabilmiş? ben gerçek basın emekçilerine üzülürüm. onlar umrumda olur. yoksa dündarlar yedi sülalaerini keyif içinde yaşatacak birikime sahip. bana ne onlardan

Yorumu oyla      66      50  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 11:01

milliyetin patronu ve yöneticileri sadece velinimetleri başbakana bakar ne der diye. başka şey onların umurunda değil.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 10:52

can dündar'ı kov, nagehan alçı'yı kadroya al. sizin kafanız batsın demirörenler.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 10:52

İki yıldan beri çıkaracağınızı söyleyip durduğunuz yeni gazete ne oldu Rahmi bey... Biz, Sözcü'de yazmanızı değil, çıkaracağınız yeni gazetede yazmanızı bekliyorduk.

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 10:51

milliyet biriktirdiği ne varsa bir anda çöpe attı. tüpçü patrondan da bu beklenir

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 10:25

sizin daha çok yazacağınıza mı sevinsek yoksa artık efsane yayın yönetmeninin jübile ettiğine mi üzülsek? karar veremedim

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 07:40

hehehe. burada yeni gazete gelecek memleketteki tüm dertler bitecek diye hayaller kuranlara o zaman da gaza gelmeyin. o gazete çıkmaz çıksa da bir cacık olmaz demiştim ama basmıştınız eksileri. şimdi böyle ah vah edersiniz. anladınız mı şimdi? kimsede keramet aramayın diyorum. herkes sadece kendini kurtarma derdinde.

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 07:22

bu iyi bir haber değil rahmi bey. kaç yıldır çıkaracağınız gazeteyi haber veriyordunuz. geçen yazınızda sonbaharda demiştiniz. ama belli ki artık o iş yattı ve siz de sözcü'de yazmaya başlıyorsunuz. sizi haftada dört gün okumak iyi bir haber olsa da bu heyecan verici projenin iptali hiç de iyi haber değil.

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 06:59

bu demektir ki sizin gazete projesi öldü.

Yorumu oyla      55      54  
Misafir 19 Ağustos 2013 Pazartesi 06:58

hayırlı olsun.

Yorumu oyla      58      49