YORUMLAR
Toplam 37 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 15 Ağustos 2013 Perşembe 06:52

Köye dönerken yine yolda bir öbek gübre görmüşler, arabanın üstündek maraba ağaya" ağam yerdekini yersen arama senin" deyince ağa yemiş yerdekini, arabanın üstüne kurulmuş. Köye varınca maraba dönmüş ağaya "ağam giderken araba senindi, dönerken de senin. Biz bu pohu neye yedik?" Şimdi bizim durum bu kadar da iyi değil, VATAN ELDEN GİDİYOR. Hani sormadan edemiyorum, AKP öncekilerden de kötüyse "biz bu pohu neye yedik" de başımıza getirdik?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 15 Ağustos 2013 Perşembe 06:47

hülya boşuna anlatmaya çalışma. ne söylersen söyle, anlatabildiğin, karşındakinin anlamak istediği kadardır. AKP daha öncekiler gibiyse, "hür değilse, bağımsız değilse" neden bu kadar karanlık kuyulara düşürüldük, üstelik ülkemin bütünlüğü de tartışmalı hale geldi. Hani ağa ile marabası yola çıkmışlar, yolda yerde bir gübre öbeği görünce arabanın üstündeki ağa " yerdekini yersen araba senin" demiş yerdekini yiyen maraba arabanın üstüne, ağa da yürümeğe başlamış ama ağa rahatsız, maraba rahatsız.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 20:13

Allahım sen aklımı koru Hülya sen şakamısın? Gerçekten soruyorum zira şaka gibisin!Cuhuriyet istememek!söylesene kim ne istiyor? krallığa dönelim diyernler mi var? Cumhuriyet günümüzde artık mucize bir iksir değil Atatürkün 100 yıl önceki,Saltanatlar ve diktalar döneminde söylediği sözleri bugün söylemen komik kaçıyor anlamıyormusun? Verem 100 yıl önce öldürücüydü ama bugün değil. Sen kavramları karıştırıyorsun diyeceğim ama bildiğinden bile şüpheliyim o yüzden susta daha fazla rezil olma.

Yorumu oyla      53      52  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 17:53

Cumhuriyeti görmezden gelenler daha çok acı çekecek ve çektirecektir ne yazıkki.Cumhuriyet dışında bir "MUCİZE" arıyorlar ama yok yok yok işte.Gelin cumhuriyetinize sıkıca sarılın.Ondan senin altını sinsi sinsi oyduğum için özür dilerim deyin.

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 17:38

BEN ZAMANIMI NEDEN BURADAKİ ÜÇBEŞ VİCDANI KARARMIŞ DUYMAZ,ANLAMAZ İFLAH OLMAZ İNSAN İÇİN HARCIYORUM Kİ,sinirimi bozduğuma değmez. Allah aşkına kullandığınız kafa hapının adını söyleyinde bende kullanayım zira ayık kafa ile ne siz nede bu dünya çekilmiyor.

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 17:36

Off Hülya ya sen ne diyorsun be? Cumhuriyet dediğin bir rejim zaten günümüzde diktatörlüklerin bile adı cumhuriyet Bana klasik 100 yıl önceki sloganları tekrarlama artık günümüze gel artık dünyada her yerde Cumhuriyet rejimi var Beğenmediğin İran da islam Cumhuriyeti Akp Hür değilmiş bağımsız değilmiş!! Akp den önce Türkiye çok bağımsız ve hürdü değil mi? Darbecilerin CUNTA YÖNETİMLERİNDE HÜRDÜ,TEK PARTİDE HÜRDÜ,MUHTİRALARLA SİYASETE AYAR VERİLİRKEN Mİ HÜRDÜ artık saçmalamayı kes istersen.

Yorumu oyla      53      50  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 16:52

Cumhuriyet fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.Kapısı sonuna kadar kurulduğu günden beri açık.Girmeyen kendileri.Ak parti giremez çünkü hür değil, bağımsız değil.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Ağustos 2013 Çarşamba 16:43

Allahım bu şeytanların şerrinden sana sığınırım.Bu kadar yalanı ancak şeytan bir araya getirebilir.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 16:30

Şimdi gerek sen gibi fanatiklerden gerekse sol kesimden kesin bir destek alırdı ama biliyorum ki Akp nin sizler için enbüyük defosu İslami söylemlerde bulunması yoksa Akp yi özgürlük timsali,Erdoğanı da ikinci Atatürk ilan ederdiniz.İslam şuan Emperyal devletlerin birinci düşmanı durumda Artık savaş kominizm kapitalizm savaşı değil Artık bu Hırıstyan ve Yahudi cephe için birinci düşman İslam ve sizlerde onların bu savaşta kullandıkları truva atlarısınız.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 16:27

Ak parti eğer senin bahsettiğin proje vagonundan çıktı ise şimdi onu desteklemenin tam zamanı değil mi? Eğer projeye karşı isen,eğer emperyal çeteye karşı isen proje vagonundan çıktı diye cezalandırılıp indirilmek istenen Akp ye sahip çıkman gerekmez mi? Kendinle çelişme Hülkya aslında sadece bir an içerisine düştüğün keskin önyargılar ve taraf güdüsünden kurtulabilsen ortadaki durumu çok daha rahat görebileceksin.İddia ediyorum eğer Akp dini söylem ve temele dayalı olan bir parti olmasaydı-

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 16:22

Ben Tüm yazarlara bir soru sormak istiyorum,siyaseti,kısır çekişmeleri herşeyi bir kenara bıraktım Bugün Türktime ında bandında Mısırdaki vahşet ve insanlık dışı kıyım var ve bunun yanında Ab nin Almanya İngiltere ve diğer batılıların olaya'TARAFLARI itidale davet ediyoruz' gibisinden ikiyüzlü,ALÇAKÇA çağrısını okuyorsunuz ve sizlere destek veren okurların bu konudaki dehşet verici yorumlarını veya kafalarını çevirme reflekslerini görüyorsunuz,BU DURUM SİZİ HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR MU?

Yorumu oyla      53      50  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 15:58

"Kağnı devrilince akıl veren çok olurmuş" seninki o hesap.Ak parti proje vagonundan çıktı faiz lobisine kızdığına göre herhal onlar ittirdi.Gezidekilere gelince onlar tüm haksızlıklara hep isyanda daima isyanda olanlar.Onları bastırmak için haksızlıklara son vermen gerekir.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 15:44

Ne vagonu be Hülya körmüsün? algılaman mı zayıf yoksa taraf olmak artık tüm yetilerini mi yok etti!bu ülkede yapılan kalkışma provasına kimler destek verdi? söyle hadi söyle beynin düşünmek istemiyor dilin varmıyor ama bir düşün Almanya bu işin başrolünde değilmiydi? değilmiydi söyleee şimdi Mısırda Darbeciler haslkın üzerine ateş açıp yüzlercesini öldfürüp binlercesini yaralarken TARAFLARI!! itidale davet eden Almanlar ve Ab Gezi olaylarında resmen uyarıda bulunmadı mı? sen-vagonlara binmişsin-

Yorumu oyla      54      49  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 15:16

Totem, kendisine takılan bir vagon'un tren'i gideceği yoldan saptırmaya çalışması görülmüş şeymi? O vagon içine yüklenen hediyeleri dağıtarak ancak insanları oyalamaya yarar.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 14:22

Alman ajanları fink atmadı mı? Ab hemen polis şiddeti deyip kınamadı mı? CNN 4 saat kesintisiz yayın yapmadı mı? Yahudi medyası elbirliği ile saldırmıyor mu? İş çevrelerini ve içerideki adamlarını kalkışma planlamaya itmediler mi? Sen hala neyden bahsediyorsun? Bak Mısırda katliamlar oluyor hani Almanya neden kınamıyor Avrupabirliği nerede İngi,lizler Cnn kafasını çevirmiş siz hala onlara piyonluk yapıp karşıtı havalarına giriyorsunuz siz gerçekten safmısınız yoksa ihanet sizlerinde ruhunuzda.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 14:19

İsrailin bölgede istediği gibi at oynatmasına engel oluyor,ve dünyanın enbüyük havalimanları nükleer santraller ve korkutucu büyümesi ile de onyıllardır Türkiyeye istedikleri gibi yön vermeyi alışkanlık haline getirmiş ülkeleri tedirgin ediyor ve bunun içinde senin söylediğin marjinal gurupları devreye soktular ve senin toz konduramadığın Chp de bu ihanete destek verdi.Hala Emperyalist karşıtı söylemlerde bulunman artık komediye dönüştü Gezi eylemlerine kimler ençok destek verdi? söylesene!-

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 14 Ağustos 2013 Çarşamba 14:16

Hülya kafanda keskinleşmiş bir yargı var tüm teorilerini bu şablon üzerine kuruyorsun!Bak sana başka bir açılım,Hükümet bölgede güçlü ve söz sahibi bir ülke olma çabasında ve iktidar olduğu dönemlerde ekonomiyide çok güçlendirdi artık istikrarlı ve kolay sekteye uğramayan bir ekonomisi var yerli silah üretiminden tutunda sanayileşme konusunda büyük aşamalar kaydetti ve bu arada yaptığı hamleler bölgede hem İsraili hem Almanyayı hemde İngiltewreyi rahatsız etti sürekli İsraile kafa tutarak,

Yorumu oyla      54      49  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 12:49

İmralı'yı önemli kılmak için,Barış süreci diyebilmek için,analar ağlamasın diyebilmek için;Durdurun bu kanı diyebilmek için;Yeter artık (edi bese) diyebilmek için;Bak artık şehit gelmiyor diyebilmek için;Şehit gelse dahamı iyi diyebilmek için en önemlisi ver kurtul diyebilmek için Ülkemize ait olmayan bir proje uğruna yitip giden canların,ocakların hesabının verilmesi istenmemektedir.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 12:23

Sn.Kuşoğlu aşağıda yazdığım durumun net şekilde gözler önüne serilmesi istenmemektedir.Bazı kuruluşların bunları yazıp söylemesi "MARJİNAL" denilerek ötelenirken CHP gibi halk'ın daha çabuk kabul edeceği bir Parti'nin yazıp öylemesi asla istenmemektedir.O'nun önüne geçmek için yapılan girişimler sizleri bıktırmamamlı.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 12:19

Ülkemize ait olmayan bu projeyi yürütenleri makinist ve bir tren gibi düşünürsek kendisine eklenen her vagonun makinist'in götürdüğü yere gideceğini bilmek için uzman olmaya gerek yok.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 12:14

Ülkemize ait olmayan bu proje'de kimler ne şekilde görev almışlardır? Pkk'nın bu projenin bir kolu A.Öcalan'ın ise onların memuru olduğunu anlamak için Meclis kendilerinin yazılı açıklamalarımı beklenmektedir?

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Ağustos 2013 Çarşamba 11:52

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ait olmayan bir Proje'nin varlığını sanırım tüm Meclis biliyor olmalı.Bu Proje'nin ana hedefi "iSRAİL'İN KORUNMASI".Yani söz konusu İsrail'se gerisi teferruat'tır diyen bir proje bu.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 13 Ağustos 2013 Salı 22:14

Hiç korkmam vallahi Hepsi birden geldsin!Abdülrezzak,Dkapkiner misafir,öteki misafir ve ona destek veren diğer misafir:) Hepsini topla zaten birtane balataları sıyırmış adam:))Gerçekten bence artık kendini daha fazla küçük düşürme bak büyüğümsün ve hırsın sana sürekli hata yaptırıyor bak Yine misafir rumuzunda iken Kapkiner ağzı ile konuşmuşsun artık kontrolü iyice kaybettin!Hani paranoyaktım:) Çok hata yapıyoresun bana kalsa seni onbaşı bile yapmazdım sen işte ordunun önceki halinin timsalisin.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 13 Ağustos 2013 Salı 20:24

Abdurezzak semboldü totem.Milyonlarca var onlardan,hangisini soruyorsun.Hiç beklemediğin bir anda tepene çöküverirler birden.İktidar yalakalığın seni kurtarmaz sonra.Hala anlamadın mı bunların insanları ortada bıraktığını?Bir Ordu düşmanı arıyorlardı.Seni buldular ve bedelini de ödüyorlar.İşin bitince;YALLAH.

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 13 Ağustos 2013 Salı 14:12

Vermek ne kadar etik bir davranış hiç düşündünüz mü? Biliyorum yazdıklarımla bu makalenizin yorum sayısının önüne geçip sınırladım ama acıtsada gerçekleri es geçmemek üzerine biraz düşünmek gerekmez mi?Hepimiz sürekli bir şikayet halindeyiz ama ne ilginçtir ki,Yine hepimiz birer şikayet konusuyuz.Siz siyasetçisiniz tabiki kendiniz ve partiniz tarafına yontacaksınız olayları ama bunun ayarı ve sınırı ne?bu ayar kaçıp,sınır aşılınca ortaya nasıl bir görüntü çıkıyor biliyormusunuz?Aşanlar bilemez.

Yorumu oyla      62      55  
TOTEM 13 Ağustos 2013 Salı 14:08

Taraf olmak insanı çok garip hallere sokar, Aslında herkes taraftır ama bunu fanatizme çevirenler vardır ve böyle keskin taraf olmanın insandan neler götürdüğünü,bazen acınası,bazen komik ve bazende çirkin hallere soktuğunu farkedemezler. bu en cahilinden en kültürlüsüne,en gencinden en yaşlısına kadar böyledir. Mesela sayın yazar sizi ele alalım,size destek verenlerin bu tür artık kendisini bile küçük düşürecek çirkinlikllerine hoşgörü ile bakıp diğerlerinin en küçük bir sapmasında hemen tepki-

Yorumu oyla      63      53  
TOTEM 12 Ağustos 2013 Pazartesi 17:50

Ben adım soyadımla yazmıyorum,TOTEM rumuzu ile yazıyorum ama sadece ve yıllardır bu rumuzla yazıyorum ve asla başka rumuzlarla yada misafir rumuzu ile yazmıyorum yanlışlıkla Misafir rumuzu ile yazsamda sahipleniyorum!Mesela benim göbek adımda yok bir aralar Abdülrezzak koymak istemişler ama çok fırıldak olur diye vazgeçmişler:)bu arada aklıma gelmişken hatırını ve akibetini sorduğum buradaki değerli yorumcumuz Abdülrezzak ne oldu acaba diye sorduğum yorumda sanırım silinmiş!sormakta suç sanırım.

Yorumu oyla      62      55  
Misafir 12 Ağustos 2013 Pazartesi 15:15

Bulent bey, diyorsunuz ki "Akp Müslüman kardeşlerin hamiliği yerine", Hıristiyan-Yahudi İTTİFAKININ hamiliğini yapmalıdır.Öylemi sn dostum.Hıristiyan ve Yahudi sizin olsun.MÜSLÜMAN kardeşler bize yeter.

Yorumu oyla      58      60  
Dkapkiner 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:58

vereceksiniz buna.Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek değil midir?Ben de diyorum ki,Bektaşinin dediği gibi;daha kötüsü olamaz ki!

Yorumu oyla      63      57  
Dkapkiner 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:56

Üstelik burada yazanların çoğu parti lafı bile etmezler.Ama bular ver yansın vururlar.Elli kere İnönü-Para ve puldan resimlerin kaldırılmasını gündeme getirdiler.Elli kere cevap verdik.Genç arkadaş bu hala aynı soruyu sorar.Ha bir de sıkışınca saygısızca benim yaşımı aşağılar yaramaz çocuk.Allaha şükür 65 yaşımdayım.50 lili yıllardan beri siyasetle ilgilenirim ve o günleri okuduklarımdan değil yaşadıklarımdan bilirim.Allah aşkına verilen örneğe bakın"Başka pilot yok en iyisi bu...".Ne cevap

Yorumu oyla      62      55  
Dkapkiner 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:53

Sn.Vekilim bu benim nick'im falan değil resmen adım soyadımdır.Burada yazılanları eleştirmek ayrı,Totem gibi "Benim düşüncem o kadar doğru ki bu doğruları görmeyenler GÖRMEK İSTEMEYENLERDİR."ayrıdır.Yazdığı cümle bu değil mi?..Bu tartışmaya itiraz ettiğiniz takdirde siz seviyeli(!)bir şekilde ebleh olursunuz.Dininize karışmam der ama burada milletin ne dinini bıraktılar ne ırkını bazı yandaş arkadaşları ile.Ayrıca CHP dediğiniz zaman mermi yemiş gibi oluyorlar.Olumlu düşünmeleri mümkün değil.

Yorumu oyla      62      54  
TOTEM 12 Ağustos 2013 Pazartesi 13:43

Goygoycular???Dur ya bu kelimeyi biryerlerden hatırlayacağım! Haaaa hatırladım:) Sayın Çırayın makalesinde başlıktı!Benim yeğenimin bir oğlu var iki yaşında oda bir kelime duydumu bir hafta diline doluyor ama o daha bebek henüz yetileri gelişmemiş o normal ama ya bu vatandaşların ki normal mi? Biz bu ülkede ne pilotlar gördük uçağı düşürüp düşürüp yine koltuğa oturan:) Demirelden bahsettiğimi nereden anladınız:) Sizinle ancak kafa bulunur:)Bana müsade biraz yüzeceğim burada boşa kulaç atmayyım:)

Yorumu oyla      53      58  
Misafir 12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:55

pilot sahte bröveyle uçuşa kalktığında bizler uyardık ama goygoycular hala pilota yapışmış, nerdeyse bizi bırakma diye yalvaracak. oysa pilot nereye gittiğini biliyor, herkesi peşinden sürükleyerek mahvedecek. goygoycuları ise ondan başkası yok diye beyin yıkamaya devam diyorlar.

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 12 Ağustos 2013 Pazartesi 11:17

eğer dediğiniz gibi bu pilotu uçaktan atarsak diğer yardımcı pilotların uçağı düşüreceğini düşünüyor o yüzden var olan pilota sımsıkı sarılmış durumdalar lütfen artık pilotu uçaktan atma naraları atmak yerine bu uçağı uçuracak yeteneğe ulaşmaya çalışın ve yolculara bu güveni verin yoksa siz binkerede söyleseniz bu yolcular pilota sahip çıkacaklar.Akp kötü mü? Evet diyelim ama Chp ve Mhp ondan çok daha kötü bunu anlayın artık kendinizi toparlamaya çalışın birşeyler yapın zira sizde bu uçaktasınız

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 12 Ağustos 2013 Pazartesi 11:14

Kalırdım.Neyse şimdi ben konuya başka yerden gireceğim.Evet bende Hükümetin özellikle Suriye politikasını yanlış buluyorum ve yanlış bulduğum birçok yanı var tabi doğru yanlarıda neyse evet bugün farzedelim ki siz yüzdeyüz haklısınız ver bu iktidar değişmeli! ama sayın vekil tamam şuan ki pilotu uçaktan atalım ama şuan yardımcı pilot koltuğunda oturan partiniz ve üçüncü pilot ta hiç güven vermiyor ki! Emin olun yolcuların çoğu bu pilot evet uçağı çok sarsıyor diye şikayetçi oluyordur ancak-

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 12 Ağustos 2013 Pazartesi 11:11

Bahsettiğiniz bu saldırı ve hakaret kültürü benide rahatsız ediyor fikirlerle değil aşağılama,suçlama,yaftalama yada ithamlarla tartışma yürütmek artık gelenek halini aldı özellikle farklı görüşlerde olsakta sizin gibi okuru ile yakınlık kurup kibarlığını ve içtenliğini koruyan bir yazar&siyasetçiye bu şekilde saldırılması benide rahatsız ediyor.Hayat salt siyasettern ibaret değil eğer ben çevremi ve dostlarımı siyasi görüşlerine göre dizayn etseydim çok sevdiğim birçok değerli dostumdan mahrum-

Yorumu oyla      56      55  
TOTEM 12 Ağustos 2013 Pazartesi 11:08

Sayın vekil şahsen beni sizin dini inancınız hiç ilgilendirmiyor,Hırıstyanda olabilirsiniz,Musevi de ataist te bu sizi bağlayan bir durum sadece benim dinime ve inancıma saldırmadığınız sürece benim kırmızı çizgim kimsnin kimsenin inancına saldırmaması üzerine kurulu. Şimdi bu yazınız üzerine geçmiş ile bugün kıyaslaması yapıp sizi çürütmeye çalışmayacağım zira bu kadar aleni ortada olan gerçekleri görmeyen bir insan görmek istemiyordur ve görmek istemeyen bir insanın gözüne soksanız nafile. -

Yorumu oyla      53      56