YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Temmuz 2013 Pazartesi 06:12

Sayın Yazar, tesbitlerinizde haklı olmanız, KRAL ÇIPLAK diye haykırmanız yetmiyor, gözleri bağlanmış ve vicdanları satılmış zavallılara ulaşmıyor sesiniz. Oniki yıllık AKP iktidarının tek fabrika bacası tüttürmemiş olması, hatta tütenleri de söndürmesi, tarımı ve hayvancılığı öldürmesi de açamamış bunların gözlerini. Ortadoğunun buğday ve et ambarı ülkem dışarıdan SAMAN ve KARKAS ET ithal eder olmuş, ama, AKPnin gözdeleri bunları dile getirenlere üç kelimelik yorum yapmış, BLA BLA BLA.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 28 Temmuz 2013 Pazar 23:52

Sayın vekilim,bunca riya,çiftestandart ve riyanın arasında ben neyi yorumlayayım? Siyaseti geçtim artık insanlardan soğudum! İnsanlar nasıl ve neden bu derece duygusuz ve ikiyüzlü davranıyor.!100 yıl sonra bu dünya üzerinde yaşayan hiçkimse olmayacak bu neyin hırsı? Neyin riyası? Çok yoruldum ben.Emin olun son zamanlarda haberleri bile izlemek istemiyorum zira yapabileceğim birşey yokken bu çirkinliklere seyirci olmak zul geliyor bana. Sizde bence bir samimiyet testi yapın sayın vekilim.

Yorumu oyla      53      52  
TOTEM 28 Temmuz 2013 Pazar 23:48

Dış politikayı eleştirenler samimi mi? İşte bam teli burası muhalefete düşenin antiemperyal ve anti amerikancı kesilmesi bana çok samimiyetsiz ve riya dolu geliyor. Gezi parkından ümitlenen anti amerikancıların ilk işi Amerikan gazetelerine Hükümet aleyhine ilan vermek oldu. Mursiye diktatör diyen Batı şimdi Halkına ateş açıp 200 insanı öldürüp binlercesini yaralayan cunta yönetimine ses çıkartmıyor ve üçmaymunu oynuyor.Ne enteresandır ki,Sitede bile bu haberlere tek bir yorum olmuyor. şimdi-

Yorumu oyla      54      52  
TOTEM 28 Temmuz 2013 Pazar 23:45

Zihniyete ve yaklaşıma neyi anlatacaksınız ki? Mısırda darbe olunca bizim orduda iş yok diyern insan ile neyi tartışacaksınız? Sayın yazar herşey kötü! Diyorsunuz!Yapılan onca şeyi görmek istememek Dünyanın enbüyük havalimanına,Nükleer santrale ve demiryolunu iki yakaya bağlayacak köprüye karşı çıkmak bunlar anlaşılır şeyler değil. Dış politika da ben emperyal ülkelerin küstah,cüretkar ve pervasız tavırlarına karşıyım o yüzden hükümetin dış politikasına karşı duruyorum ancak biliyorum ki şimdi-

Yorumu oyla      54      52  
TOTEM 28 Temmuz 2013 Pazar 23:41

Başkalarını bilemem ama ben yorum yazma heyecanımı,saldırgan,seviyesiz,kendinden başka sese tahamülü olmayan holiganlar yüzünden kaybettim. Saldırılara,hakaretlere,yaftalamalara ve ithamlara cevap vermekten konular hakkında düşünceleri aktarmaya zaman kalmıyor. aslında gerçekten yazmak istediğim çok şey var ama zaten herşey ortada neye yorum yapayım herkes herşeyi görüyor ama görmek istemiyor ve alenen göz önünde olan gerçekleri sana farklı anlatmaya çalışıyorlar gözün gördüğünü bile inkar eden-

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 28 Temmuz 2013 Pazar 18:54

Mamak Dutluk mahallesi 46 sokakta, Dutluk ilkokulu hizasında bulunan Dedeoğlu bakkal ibrahim'in 2 katlı binasını, AKPli e. başkan, G.Şahin denen "zalım" adam mal sahibi CHPlidir deyip enkaz saydırarak, sözde kamulaştırma kılıfıyla yıktırmıştır... Kamulaştırma enkaz bedeli olarak 1000 YTL bankaya lütfedip 3daire 3 dükkanlı betonarme yapı için yatırtmıştır.. Akepeli zalimlerin adalet ve vicdan nasibi olup olmadıkları kamuoyunun takdirine ...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 27 Temmuz 2013 Cumartesi 22:34

Makale ve haberlere yazılacak yorumlarda okuyucuların düşüncelerini en nezih ve soylu biçimde özetledikleri yorumları üç kelimeyle ifade edebiliriz, "BLA, BLA, BLA". Bu konudaki eşsiz örnekleri sunanlara, ülkemizin eriştiği "ileri demokrasi"si adına teşekkür etmeyi de borç biliriz. Sayın yazarımızın bir önceki makalesine yazılan bu tür nezih yorum örneklerinin, bundan sonra yorumlamakta zorlanan sayın yorumculara referans verileceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Saygı ve sevgiler bizden efendim.

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 27 Temmuz 2013 Cumartesi 22:13

Sayın editörler eğer cevap haklarıma saygı göstermeyecekseniz lütfen rumuzum zikredilerek yapılan seviyesiz ve çirkin saldırılara da yer vermeyiniz.Adalet Mülkün temelidir bu sloganı düstür edinerek adil olunuz lütfen sevgiler.

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 27 Temmuz 2013 Cumartesi 21:47

Sayın Kuşoğlu,Köşenizi böylesi seviyesiz ve çirkin bir dialog ile meşgul ettiğim için özür dilerim yeni makalelerinizde butür insanları dikkate almadan sadece düşüncelerimi beyan edeceğim. Sevgi ve saygılarımla.

Yorumu oyla      55      63  
Misafir 26 Temmuz 2013 Cuma 19:00

Ciddiye almıyorum zaten hak ettiğ cevabı alır.Kendini iyice tayyibin yerine koydu.Mahallenin kabadayısı mısın sen?Her şeyi ben bilirim der herkesi aşağılar.Aynı tayyip gibi;Türk Milletine makarna-kömür vererek hakaret ediyor ama m-illet farkında değil.

Yorumu oyla      71      49  
Misafir 26 Temmuz 2013 Cuma 15:45

Bir yıl önce sende işe yarar birşeyler olabilir umudum vardı, o dört yorumundan beri birkaç kere onların linklerini verdim, ve en son önceki makalede de verdim. En son, cumhuriyetin kazanımlarını, yaptıklarını sıralayan açıklamalı yorumlara karşı koyduğun KIVIRTMA manevraların koskoca bir korkuluk olduğunu gösterdi, BOMBOŞ bir korkuluk. Fettullahın müridisin, hakaret anlamında yazmıyorum ama ruh hastasısın ve muhalifleri YILDIRMAK için attığın yorumları bedavaya yazmıyorsun, MAAŞLI MAŞAsın.

Yorumu oyla      71      50  
Misafir 26 Temmuz 2013 Cuma 15:44

Sayın Bülent Kuşoğlu ve sayın okurlara ricam, TOTEM adıyla atılan yorumların son aldığı hali görün ve bundan sonra o adla atılan yorumları lütfen ciddiye almayın. Zaten daha önce kendisini bir yıl önceki bir makalede kime ve neye hizmet ettiğini itiraf ettirmiş, hatta kendisindeki ruhsal sorunları da vurgulamıştım. Tedavisi gayrikabil bir arazdan muzdarip ve bizlerin sinirlerini bozup PES ETTİRMEKLE GÖREVLİ, özellikle seçilmiş. AKPKKnın maaşlımaşası görevinin başında, muhatap almayalım yeter.

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 26 Temmuz 2013 Cuma 15:07

"holigan ruhlu, ezik ve kompleksli olmayan" AKP yalakalarına yine yorumlarıyla bizleri aydınlatmaları için bir fırsat daha, linkini veriyorum ama SÖZCÜ gazetesi diye yine de "bilinen zarif bel hareketleri"ni izlemeye devam ederiz. Kıvırtmak yakışıyor onlara, şeref mahallelerine hiç uğramamış. Link, http://www.turktime.com/haber/Fatih-Projesi-Para-Yeme-Projesi-mi/236310

Yorumu oyla      61      50  
TOTEM 25 Temmuz 2013 Perşembe 20:54

Allah kimseyi ezik ve kompleksli yapmasin bunlar oyle ezik ve holigan ruhlu insanlar ki! Farkli dusuncedeki insanlarin birbirini dinleyip nezaket gostermesi bile onlara tuhaf geliyor. Onlara gore kendilerinden olmayana salditacak,hakaret edecek ve itham edeceksin. Benim objektif tespit ve degerlendirmelerimi bilr itiraf ettirdim yada cark etti yada tirsti gibisinden soylemlerle degrrlendiren insanciklara ne desem bos. Ruhlari kin,ofke ve nefretle dolu huzursuz ruhlar.

Yorumu oyla      54      60  
Dkapkiner 25 Temmuz 2013 Perşembe 16:45

"Yorumları dostu vasıtasıyla öğrenmek."...Yakışmıyor böyle şeyler.Okuyorum ama yorum yazmıyorum dersiniz olur biter.Bu sizi küçültmez aksine yüceltir.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 25 Temmuz 2013 Perşembe 16:07

Sn Hulya kardeşim, ben sn Kuşoğlunun SAYGIDEĞERLİĞİNDEN, zerafetinden, sevgi dolu oluşundan zerre şüphe duymadım.Ben burada yorumu, EDİTÖRÜN objektif olmayışından ve bazı yorumcuların, FİKİRSİZLİKTEN başvurmuş oldukları küfür ve hakarete yanıt veremeyişimden yazmamaya karar verdim.Yorumunuzda benden bahsetmenizi,bir dostum vasıtası ile öğrendim.Ayrıca Sn Kuşoğlunu Tweetter den takip ediyorum ve eleştirimide,taktirlerimide kendisine ulaştırıyorum.Sevgi ile kalın.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      53  
hulya 25 Temmuz 2013 Perşembe 14:16

Sayın Kuşoğlu sizde bazı yorumculara kaptırmıştınız kendinizi.Tsk'nın nato'lusunu destekleyen nato'suz Tsk'yı yerle yeksan eden H.Tahsin'e değerli yorumlarından ötürü teşekkür bile etmiştiniz.Ne oldu? Kala kala biz kaldık...

Yorumu oyla      58      50  
Dkapkiner 25 Temmuz 2013 Perşembe 12:32

sayın Milletvekili,siz yorumcuları "Polemikçi"diye suçladınız.Şimdi de bir kısmını samimiyetsizlikle suçluyorsunuz.Ne yazalım istersiniz.Siz ülke bölündü diyorsunuz adam bla bla diyor ve siz ona methiyeler düzüyorsunuz.Türkiye özellikle 2 aydır cinnet halinde birinin emir komutasında nereye çarpacağı belli olmayan bir gemi gibi gidiyor;adam bizi bir birimize kırdırmak için açıkca uğraşıyor ve siz onun buradaki savunmacısını savunuyorsunuz.Bunları samimiyetsiz dediğiniz için yazdım.Tarafsız olun.

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 25 Temmuz 2013 Perşembe 11:21

Dış politikada haklısınız,Ama Ekonomide bu derece bir felaket görmiyorum.2001 Krizi ile kıyasalamak lazım ,Mesele Her şeye kötü demekse onu kahvede akşama kadar birçok insan yapıyor ÇARE yok diye efkarlanıyor.Ana Muhalefetin bundan öte olması kesinlikle gerekmektedir.ÇÖZÜM ne ,eksikleri tespitle beraber acil çözüm önerileriniz neler .bunları yazmayınca yazılanların bir esprisi kalmıyor.

Yorumu oyla      59      51