YORUMLAR
Toplam 26 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 16 Haziran 2013 Pazar 17:28

Kılıçdaroğlunu bu günler için getirdiler o da çok sadıkmış ağalarına.Şubatta ABD'de hesaplanan YAHUDİ planı tutmayacak ama Suriye muhiplerini satılık sermayeleri millet düşmanlarını bu olaylarla daha yakından tanıyacağız.Menderes hatırlatması yapan mason dernekleri Kibar olsanız da aynı Sert olsanız da. İpin ucu İSrailde.Kemale erememiş pirinç görünümlü taşların şerrinden Allah milleti korusun.Park bahane.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 16 Haziran 2013 Pazar 12:49

Artık millet uyandı. %50 oyumuz var diye de siz ancak kendinizi kandırırsınız. Baraj sistemi sebebiyle öyle bir tablo var. Oysa siz % 30 sunuz. Geri kalan % 70. Yani biz. Yorumlar içler acısı. Yok ABD yok İsrail yok bilmem ne! Gerçek, laik ve cumhuriyetçi Türk milleti meydanlarda. Yazarın yazdıklarını anlayarak okuyun, muhalefet için değil! Ölen, sakat kalan , ağır yaralanan onca insan. Sizin dinle-imanla alakanız yok. Vahşisiniz. Biraz Halk TV izleyin. Meydanlara inememişsiniz belli. ŞMK

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 16 Haziran 2013 Pazar 12:08

Sn:Kuşoğlu sizce kemal bey neyin peşinde.EYLEMİ ilk başlatanlar Parktan çıktı radikal gruplar polisle çetışıyor KARABULUT tebrik ediyorum diyor.KOçun oteli yabancı ajan kaynıyor Karabulut ülkeyi sükunete değil isyana götürecek mesajlar veriyor.OYUN belli bazıları Suriyeyi bu ülkeden çok sever.Bay Kemali getirip Baykalı götürenler bugünleri biliyordu.Bu işler Şubattan beri planlandı ABD de ve Reyhanlıda CNN muhabirleri bekliyor neyi? Kemal Beyin ajandası.Masum görünümlü vesayetin DERSimlisi.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 16 Haziran 2013 Pazar 11:48

Divan Otel,CLAUDİA ROTH bu otelde ve gezi parkı savaş alanı diye beyanat veriyor,ABD'de ŞUBATTA yazılan senaristlerin başkanının adının ABRAHAM olduğu İsrail Lobisi ve destekçisi CHP.Arkanızda TKP BDP İP TGB SDP DHKPC.Divan Otelden İsraile Faiz Lobisi ve ESED ruhu Reyhanlıda CNN konuşlanmış yeni senaryoları bekliyor.Herkesin bir kara bulutlu PLANI var...

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 15 Haziran 2013 Cumartesi 17:19

OSMAN DEVELİOĞLU, BAHÇELİEVLER belediye başkanı ben infial olmasın diye yazmayın dedim basına diyor sn.Kuşoğlu şu an 17.10 ve ekranlarda.Gelinimin 5 aylık çocuğunun bacağında tırnak izleri vardı diyor.Bu Vandallar fırsat ele geçince neler yapacaklar bir düşünün.Bu...lığı yapan herkes şu partidendir demiyorum, CHP iktidar olamaz ama olsa bunu fırsat bilip tüm Türkiyeyi bu örneklerle dolduracak binlerce VANDAL var.Allah fırsat vermesin.CHP balyoza sap olmaktan uzaklaşmadıkça bu tablolar hep olur.

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 14 Haziran 2013 Cuma 20:35

Bülent Bey şu an AVrupada en hızla kalkınan ülkeyiz.Ve İlginçtir Taksimde BDP'nin ŞEHİR ÖZ SAVUNMA Birlikleriyle beraber elinde megafonla ayaklan Türkiye diye bağıran Hollandalılar,Almanlar duvarlara yazı yazan İSVEÇliler kaldırım taşı söken RUS BAYANLAR vardı.BBC ve CNN kendi yaptıklarını görmeyip Türkiyeyi karalamakla meşguller.PARK için mi, kalkınan Türkiyeyi durdurmak için mi? Şaka değil İSrael radyoları duada....Avrupa korkuyor...Korkunun ecele...YILdız doğacak.

Yorumu oyla      57      53  
TOTEM 13 Haziran 2013 Perşembe 23:16

Sayin vekil bu gezi parki olaylari hukumete ve Basbakana bir tepki olgugu kadar muhaliflerin bile Chp den umidi kesmenin verdigi bir kendi isini kendi gorme duygusunu gosterdiginizin farkindamisiniz? Ayrica Edabali ornegi benim ilk gunlerde kullandigim bir ornekti :) neyse bir iki gun sonra detayli dusuncelerimi yazacagim. hala mahrumiyet bolgesinde ve internetten uzagim. herkese sevgiler ve lotfen herkes samimi ve namuslu olsun..

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 20:56

CHP ve Şeyh Edebali:) 1937 de yazılan ders kitaplarına lise tarih kitaplarına bakın sayın yazar peygamberimize ve padişahlara ne iltifatlar var....Değişen sadece birkaç DYP kökenli ama tas aynı hamam aynı...Muhammed seni bırakmaz.

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 20:33

Yazarımızın yok dediği örtülü ve çocuklu bayana dayak olayı televizyonda.Elif Çakıra ropörtaj veren kadının anlattıklarının karşılığı VANDALLIK.Siz yok desenizde sizinle olanlar böyle...

Yorumu oyla      60      55  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 20:03

Sizin gözünüzde sn yazar SANAL bir CHP var bu CHP halkın gözünde çok farklı statükocu mezhepçi ve darbeci.Sizin kendi iyi niyetli bakışınız bu kurumuş ağacı 63 yıldır milletin dönüp bakmadığı ağacı canlandırmaz.Milletimiz ariftir adamı gözünden tanır.Köprünün ismi .... olsun diyecek kadar VAndallaşmış adamlar TAksimde.İsveçli ajan ALMAN ajan Hollandalı ve neo CONların sesi CNN Taksimde İsrail Radyoları ERDOĞAN gitsin diye duada...ANLAYANA parti fanatizminin kurbanı olmayana sivrisinek saz.

Yorumu oyla      61      52  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 18:38

Sn yazar kronik bir partici değilsiniz fakat particilik her partici için bir yanılgı başlangıcıdır.Kendi partinizden polis öldürülünce twitle bunu kutlayan adama bakışınızla 12 eylülde asılanlara ağlayan insana bakışınız partinize göre olur.Aslında siyasi hayatta kimse melek de şeytan da görülmemeli fakat yazıdaki başörtülülere saldırı yalan değil beş altı örneği benim çevremde yaşandı.Nefret dolu, din düşmanı bir yapı var.Ayrıca Taksimi dış güçlerden bağımsız görmek de ne kadar doğru olur ?

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 16:41

Valla Kusura Bakmayın ama Ben AKM'ye asılan Örgüt bayraklarından memnun değilim,Taksim Meydanındaki Anıtında üzerinde örgüt bayrakları ,flamalar doluydu ,Temizlendi,Bu durumu be ATATÜRKÇÜ olarak HAZMEDEMEM,Çıkış Noktasında Naif duygular vardı ,şu an ÖRGÜT propagandasından başka birşey YOK,

Yorumu oyla      54      50  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 15:05

14:29 Neyse ki karar verici konumunda değiliz.Eğer karar verici konumunda olsak aşağıda yazdığınız durum Laik'liğe aykırıdır derdim.Karar vericiler senin gibi düşünemezler.Düşünürlerse hep istenmeyen olaylara maruz kalıp dururuz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 14:29

ABD'nin "Müslüman Kardeşler" tesbitiyle olaylara bakan Türk gözlüğü tabiri mucidi Hulya'dan ABD gözlüğüyle hukuk laiklik dersleri.Ders :70-yetmiş.Yetti Hulya hanım incilerin.ABD GÖZLÜĞÜ ve CNN gözlüğü:"Yahudi asıllı ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Eric J. Rubin'in eşi olan CNN'nin sunucusu Christiane Amanpour'un yanlı yayınları da bunu kanıtladı."

Yorumu oyla      54      54  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 14:17

Gençler tüm isimlerin sıfatların üstüne görünmeyecek şekilde bant çekerek ülkedeki istenmeyen olayların kaynağının DEMOKRATİK-LAİK-HUKUK DEVLETİ ilkesinin çiğnenmesinden kaynaklandığını tespit etmiştir.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 13:54

Hayatlarını riske atarak taksimde kendi illerinin meydanlarında ülkelerinin yöneticilerini Türkiye Cumhuriyeti'nin olmazsa olmaz yasalarına uygun çalışması için silkeleyen halkın akil insanlardan provalı olduğunu unutanlar 200 tl ile kandırıldıklarını söyleyerek ancak kendilerini kandırabilirler.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 12:32

MİT, Taksimde göstericilere 200 TL dağıtan bankaları tesbit etmiş.Taksim esnafı 200 TL bozmaktan bıktık derken sonra işi fark etmiş bu paralar nereden geldi? Bu iş Erdoğan ABD'ye gitmeden planlandı.ABD de Obama değil de şiddet yanlısı kişi gelseydi bu senaryoların bini bir paraydı.Ve yazarımız da o adayın seçilmesini istiyordu.İsrail derin ABD işbaşında.CHP li vicdanlı Erdoğan takıntısı olmayan eski milletvekili ve PM üyesi Çetin Soysal Polise taş atan göstericiye tekme tokat dalmış.Böyle olun.

Yorumu oyla      55      55  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 12:31

Taksim olayları da Anayasamızın ilk 3 maddesinin olması gerektiği gibi kullanılmadığından ötürü olmuş bir olaydır.Türkiye Cumhuriyeti Laik Demokratik bir Hukuk Devletidir ilkesi çiğnendiği için olmuştur.Bu durum devam ettikçe istenmeyen olaylarda kendiliğinden durur sanmak saflık olur.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 12:28

Cumhuriyet tarihinde yaşanan istenmeyen tüm olaylar Anayasamızın ilk 3 maddesinin olması gerektiği gibi kullnılmadığından ötürü olmuştur.Olması gerektiği gibi kullanılmasına izin vermeyen adı sıfatı ne olursa olsun hepsi istenmeyen olaylardan SORUMLUDUR.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 12:21

Bir gazeteci ABD'denin Ak Parti'ye bakış açısının "Müslüman kardeşler" olarak nitelendirildiğini söyledi.Kimdir Müslüman kardeşler.Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk 3 maddesinin olaması gerektiği gibi kullanılmasına katkısı nedir bilinmelidir.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 12:18

Halk CHP'ye gücendiği için hiç seçmiyor.Bu halk kabağın sahibine milletin sahibine "O"na bağlıdır.CHP ile İsrailin dünyaya bakışı arasında ne fark var? Ses kaydında dindarlara İsrailli askerlerin yaptığı gibi yapalım diyen tahtası eksikleri ziyaret eden sahip çıkan CHP ve İsrail değil mi? Çıkarın şu parti gözlüğünü ülke IMF borcunu bitiriyor barış süreci başlıyor ve bir anda YANGIN YERİNE dönüyor.Sebebi de bir park öyle mi ABD'nin CNN'inin yayınları her şeyi anlatıyor.

Yorumu oyla      56      54  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 12:17

Ülkemizdeki halkı halka karşı kışkırtanların ve Türkiye Cumhuriyeti'nin değiştirilemez maddelerinin olması gerektiği gibi kullanılmasına izin vermeyenlerin bunun için binbir türlü takla atanların müttefiklerinin Türk ve Türkiye Cumhuriyetine katkıları bilinmelidir.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 12:08

Karanlıkta kalıp ezilen halkın tepkisi doğal'dır doğal olmayan her seferinde bu oyunu yutanlardır.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 12:06

Olaylarda yer alan kişilerin en sevdiği 2. lider APO Kemalist olanlarınsa % 85'i cuntaya evet diyenler.Oy sıralamasında CHP 1.BDP 2. onları İP,TKP,SDP vb.partiler izliyor.SN:Kuşoğlu siz ABD seçimlerinde şiddet yanlısı adayı desteklemiştiniz onun kazanmasını istemiştiniz.Niçin? Neden İsrailin politikalarına uygun düşüncelerle aynı paraleldesiniz? Kabağın sahibi Hırka-i şerif sokağına illet olanları mı destekliyor CHP gibi.Tayyip Erdoğan takıntısı nedir???

Yorumu oyla      54      56  
hulya 13 Haziran 2013 Perşembe 12:00

Seneryo hep aynı, oyuncular farklı.Abd bölgedeki çıkarları için Saddam'ı kullandı,onu kullanırken ampul gibi etrafını aydınlatan bir çevre oluşturdu, aydınlıkta kalanlar karanlıkta kalanları ezmesine özellikle izin verdi,işi bittiğinde kullandığı adamı ezdirdiklerine temizletmek için buna ihtiyacı var çünkü.Böylece hem kendi kariyerine leke sürmüyor hemde çıkarlarını koruyor sistem bu.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 11:46

Taksime sürülen bir avuç KILIÇ ARTIĞI, muhtedi bozmasını "HALK" zanneden zavallı bir zihniyete sende esir düştün be Kuşoğlu.Bu tavır size hiç yakışmadı.15 Milyon Istanbulun, 10-15 bin gizli kimlikli 1914-1915 kılıç artığı tarafından temsil edildiğini mi sanıyorsun.Sakın yanlış anlama, onları yok saymıyorum.Fakat Türklere ve Türkiyeye Osmanlıdan intikal eden 550 Bin MUHTEDİNİN günümüze sarkan uzantıları ayar veremez.Bunu kurulacak ilk sandıkta sizde görüp anlayacaksınız.

Yorumu oyla      57      57