YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 10:16

08.55 Türk Time senin şirketin mi? Herkese bir lakap başka fikirlere tahammülün yok. Mecbur değilsin yorum okuma.Saçmayı da geçtin.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 10:05

Bülent Bey,1990- 2002 yılları arasında maliyeye ait kurumları gazete patronları yönetiyordu bugün gazetelerde bu konu var.Birilerinin menfaatleri gitti.CNN savaş muhabirleriyle Taksimden canlı yayın yaptı tabi nasıl yaptığını bilirsiniz.Taksimde İsveçli bayan duvarlara yazı yazıyor Hollandalı var elinde megafon Türkçe bağırıyor ALMAN var İranlı var Suriyeli var.Nasıl bir ittifakla karşı karşıyayız ???? Tam bir Batı ve Doğu düşman birliği.

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 13 Haziran 2013 Perşembe 08:55

TOTEMDEN SONRA buraya atadıkları MAAŞLI MAŞAyı anlamak için tekrar tekrar okuyorum ama, anlayamıyorum. Galiba AKPKK bir muhalifler için Taksim'e TOMAları bu sayfalara da bu ALTINNESİL BADEMLERi ceza olsun diye gönderdi. Birisi TOTEMİ MUMLA ARAYACAKSINIZ deseydi, küfür mü ediyorsun derdim. Bari onun yazdıkları saçma da olsa anlaşılıyordu. Son atananların anadili TÜRKÇE değil galiba, kendi anadillerinde düşünüp sözlük yardımıyla çevirince böyle oluyor. Allah editör kardeşime kolaylık versin.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 12 Haziran 2013 Çarşamba 20:46

Artık sağır sultan bile biliyor ki bu olaylar yaklaşan seçimde ölü doğacak CHP ve darbeci yapı umutlarının öfke ateşidir.Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yapılanları hatırlayalım.Türkiye ne zaman yükselecek olsa alttakiler aşağı çekiyor üstteki de Rum ateşi döküyor.AB,İsrail İran ve SUriye işte dostlarımız hele Suriye Apo gibi bir insanlık abidesini 30 sene balla besledi.Suriye dostumuz feda olsun postumuz.Silivri yolları kasetli CHP halka hep hasetli.Ülennn makarnacılar.Yakarız ülkeyi park için.

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 12 Haziran 2013 Çarşamba 20:21

Bulent bey, Yeni Başbakanınız Perinçek mi olacak.yoksa K.karabulut mu.Hadi K.Karabulutu yapında Yemuş ananın duası kabul olsun..

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 12 Haziran 2013 Çarşamba 18:13

Bülent Bey, ALLAH korkusundan bahsetmişsiniz.CHP Allah korkusuyla mı hareket eden bir parti.Göksel güçleri yere indirdik diyen bir anlayışla sekülerizmi tabulaştıran ve inançlarla hep kavgalı bir partinin böyle söylemlerle işi ne olabilir.Bu da yeni CHPnin bir metodu mu? Bakın H.Aygüne bakın seviyesizce hakaret edalı MUHAMMED seni bırakmaz diyen samimi kadim CHPlilere.Siz nasıl görmek istiyorsunuz onu bilmem ama CHP halka 90 km uzakta.Faik Bey ve sizin gibi birkaç aklı selimin eliyle değişmez.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 12 Haziran 2013 Çarşamba 12:34

Demokrasilerde toplum büyükleri vardır.Onları da ya öldürtürler ya da sürerler.Toplum büyüklerini ortadan kaldırtan yapıya 2013'te her hafta baklava börek götüren CHP Türkiyeyi kurtaracak:) Anayasaya barış sürecine hayır işimiz gücümüz hayır.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 12 Haziran 2013 Çarşamba 10:17

İSTANbulda Göztepede POLİS öldüren örgütün Ulaşları TAksimde. Devrimci KARARGÂH örgütü yani derin devlet ve AB Taksimde.Bir de bu yapıları yöneten MODA eşrafının kasetçisi klasörcü yürüyen merdivende yürüyen Lefterin hayranı Dersimli.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 12 Haziran 2013 Çarşamba 10:04

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı İbrahim Kalın'ın CNN'nin canlı yayınında "DHKP-C Amerikan Büyükelçiliği'ne bomba attığında terörist, Taksim'e çıkınca demokratik protestocu mu oluyor?" sözleri şok etkisi yarattı. Kalın'ın CNN'i şok eden sözleri bununla da sınırlı değildi.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 12 Haziran 2013 Çarşamba 09:57

H.Aygün Kızıl bayraklar AKM'den toplanınca hangi TWİTİ attı acaba? katil ESED ve 2 yüzlü İRAN üzgün.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 12 Haziran 2013 Çarşamba 09:55

Polis TAKSİM'den derin Avrupa Birliğini süpürdü.Kızıl bayrakları süpürdü.

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 12 Haziran 2013 Çarşamba 00:19

Asagidaki yorum bana ait... Aslinda gercekten bu kisir ve cirkin siyaset artik beni rahatsiz ediyor kimse samimi degil kimse masum degil herkes riya ve ciftestandarta bulanmis gercek tarafsiz ve masum vatandaslar bu cirkeften cok rahatsiz. Allah herkesi islah etsin insanoglu birgun kendi cirkefi ve kaninda bogulacak. Uyarsan akla mantiga ve vicdana davet etsen ne olacak yaradanaa eyvallah etmeyen seni dinler mi? Cehennemde bulusuruz zira cennetin taban puani hepimizi asar:) sevgiler.....

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Haziran 2013 Salı 17:10

ancak demokrasi diyenler ve diktatörlükten bahsedenler acaba ne kadar demokrat? Gezi parkında bulunan biravuç insanın dışında kim masum ve kim samimi? Biliyorum ne yazsam boş aslında çok detay yazabilirim ancak haklı çıkmaktan yoruldum.sadece bir kehanette bulunayım,YAKIN ZAMANDA SİYASİ AKBABALAR BU GEZİ PARKINDAKİ GÖSTERİCİLERİ DE HÜKÜMETLE ANŞAMAK VE İŞBİRLİKÇİLİKLE SUÇLAYACAKLAR. Önümüzdeki günler hepimize bunu gösterecek.Herkese sevgiler..

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 11 Haziran 2013 Salı 17:08

Sayın vekil çok şey yazmayacağım sadece ne vahim bir durumda olduğunuzun farkına varmanızı istiyorum.zira Chp milletvekilleri ve tüm Chp liler artık seçimle iktidar olma ümitlerini tümden kaybetmişler ve başka yollar ile Hükümeti indirmeye çalışıyorlar bu uğurda dış destekleride Ülkenin refahını ve ekonomisini sekteye uğratmak pahasına işbirliği yapıyorlar.Herzaman derim bu zihniyet bizim olsunda isterse batsın diyen bir zihniyettir. Demokrasi benimde ardından gözü kapalı gideceğim bir kavramdır

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 11 Haziran 2013 Salı 16:26

Masdonlar sitesi sanatçıları eyleme çağırırken Menderes hatırlatması da yapmış.Tarih tekrar etsin isteyenler.Faiz lobisi iş başında Liberman olayları sevinçle izlediğini söylemiş.Sevinin bakalım yerli ve yabancı dostlarımız.

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 11 Haziran 2013 Salı 15:35

H.Aygün'ün Güneydoğuda polis şehit olunca attığı twit: "Abdullah rahay uyu bugün öcün alındı." Biri iyi çocukların sözcüsü diğeri de senaristlerin avukatı...

Yorumu oyla      54      51  
hulya 10 Haziran 2013 Pazartesi 16:13

Bana göre sn.Erdoğan yoğun öSO gibi gözü kara Türk sunni taraftar istiyor.İstediği sunni taraftarı bulabilse ilk yapacağı şey Suriye'de yıpranan imajını toparlamak olacak.Çünkü kendisi bir türlü ikinci level'e geçemedi takıldı kaldı.

Yorumu oyla      59      49  
hulya 10 Haziran 2013 Pazartesi 13:52

Akiller Hükümete rapor verdiler.Ülkenin fokur fokur kaynadığını rapor ettiler.Bu tepkilerin olacağını herkes bildiği halde bir taraftan köprüye Y.Sultan Selim adını vereceğim denmesi ardından Gezi olaylarını başlatılması düşündürücüdür.

Yorumu oyla      60      50  
hulya 10 Haziran 2013 Pazartesi 13:41

Akillerden provalı olan halk, zaten içini dökmek için bir bahane arıyordu ve Taksim Platformu'nun kesinlikle halkı oldukları direnişinde hemencicik yerlerini alıverdiler.Hükümetin ve TBMM'nin, üzerine yemin ederek göreve başladıkları Anayasa'nın rayından çıktığını düşündükleri düm durumlara isyan edenler sokaklara döküldü.

Yorumu oyla      60      50  
hulya 10 Haziran 2013 Pazartesi 13:28

Ak Parti ve BDP geleceğimizi ilgilendiren konularda gerek Oslo'da gerek İmralı'da olmak üzere bir takım kararlar aldılar.Bu kararların ne olduğunu kimse net şekilde bilmiyor.Açıklamak için uçunu gösterseler bile tepki alan bu kararları AKİLLERE devrettiler, akillerin başına gelmeyen kalmadı.Kararlar ellerinde kaldı.En son çare ortalığı velveleye vermeye karar verdiler.Ak Parti belediyesinin gönderdiği bir kepçe ile BDP'li Sırrı Bey'in önderliğinde olayların fitili ateşlendi.

Yorumu oyla      59      50  
hulya 10 Haziran 2013 Pazartesi 13:14

Türk ve Türkiye Cumhuriyeti gözlüğümü taktım olaylara bakıyorum.O gözlük takılmadan olayları seçemezsiniz.Karma karışıkmış gibi görünen her olay berraklaşır bu gözlükle.Ak Parti mitingindede Taksim eylemcileride TÜRK BAYRAĞI taşıyor.Çünkü Türk Bayrağı yoksa kimsenin insan toplama şansları YOK.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 10 Haziran 2013 Pazartesi 10:01

Bak ne güzel TESPİTTE bulunmuşsunuz sn Kuşoğlu.Tayip ERDOĞAN yüzyılın TOPLUM büyüğüdür.Bunu sizde öğreneceksiniz.Tabi önümüzdeki seçimlerde.Saygılar............Bu arada tefeci-faizci lobilere ayakçılık yapmaktan vaz geçsin CHP....Tamm.

Yorumu oyla      55      54