YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 2 Haziran 2013 Pazar 22:20

Ben sayın Atillaya kişisel bir meramımı anlatıyorum ama burada oluş sebebi sadece bana laf yetiştirip saldırmak olan kişi her yorumuma cevap veriyor.Gülüm bak ben sayın Atilla ya hitaben birşey soruyorum yani sen konu dışısın Lütfen her söze atlama tabi eğer Sayın Atilla seni kendisine vekil tayin etmediyse:)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 30 Mayıs 2013 Perşembe 11:18

10:38, o eşitlik ilkesi herkese mi uygulanacak yoksa sadece AKPKKnın savunmanlarına mı? Herkese ise, neden AKPKKnın borazanı gazeteler, sanıkların savunmalarını yayınlamıyor, bir zahmet onların sayfalarında da aynı teranelerini yayınlat da millet eşitlik nedir görsün.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 29 Mayıs 2013 Çarşamba 10:38

Siz burada herkesi kıyasıya eleştirme hakkına sahipken benim mesela sayın Turanı,Sayın Dündarı ve başkalarını eleştirme hakkımı elimden almanız doğru mu? Sayın Atilla size hak olan herşey banada haktır çünkü anayasamızın eşitlik ilesi vardır editörleriniz ve dolayısı ile siz anayasanın eşitlik ilkesinizi lehinize ihlal ediyorsunuz.Sizlerden tek istediğim adil olmanız.Haklarımı çiğnememeniz ve eşitlik ilesine uymanızdır.Sizce çok şeymi istiyorum?

Yorumu oyla      53      56  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 19:31

sayın talat atilla yazılarınızı takip ediyor ve beğeniyorum,ancak ANKARA TİCARET ODASI yazınızı okudum son cümle YSK SEÇİMLERİ İPTAL ETMEDİ KEŞKE BAŞBAKANIMIZ ÇOK FAZLA KIZSAYDIDA SEÇİMLERİN TAMAMI İPTAL OSAYDI seçimlerin yalnızca 64. meslek gurubu seçimi iptal oldu diyorumya keşke YSK araştırsa hepsini iptal eder neler var neler tüccarlara olmaları gereken yerlerde oy kullandırmadılar dolanbaçlı bahanelerle icralarla alınan aidatları makamı korumak için ilanlar veriliyor çok yazık

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 19:15

Demek bugün Ankara caddelerinde gördüğüm ATO'nun "başbakana minnettarız" afişlerinin sebebi hikmeti buymuş. Teşekkürler Talat Bey. Bu tip şeyler benim midemi kaldırıyor, yani teşekkür afişleri...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 16:24

bu salih bezciyi gazetede resmini görsem budur diyemem,yani tanımıyordum,taki bu habere kadar.bu salih bezci ne yürekli adammış arkadaş.babakana rağmen ato'ya aday olup seçiliyor,herşeyi göze almış,gözü kara bir adam.gerçi ımf ile ilgili başbakana yağlama yıkama yapmış ama olsun,bir zamanların mağduru,şimdilerin mağrur ve tek gücü,padişah,kral tayyip istemezüm demesine rağmen başkan seçilen salih bezci kral adammış vesselam.ama işlediği günahının ceremesini 7 sülalesi ödeyecek bunu bilmiş olsun.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 28 Mayıs 2013 Salı 10:58

Türkiye'ye zarar vermek isteyenlerin kullandığı enstrümanlaramı kızalım yoksa zarar vermek isteyenleremi? Türkiye'ye zarar vermek isteyen,ortadoğu bataklığına çekmek isteyen,tutunacak sağlam kök bırakmayıp denize düşen yılana sarılır misali kendisine bağımlı bırakan kim? ABD başta olmak üzere tarihte bu topraklarda gözü olanların masum olduğuna inandırmak bu vatana kötülük değilmidir?

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 10:53

Talat Bey, barış süreci elbette bir günde başarıya ulaşmayacak bu bir süreç.AMA bir gazeteciyseniz bu ülke insanını tanıyorsanız ülkenin bölünmeyeceğini de bilirsiniz.BÖlünmek isteyen vatandaş niye AKP ye oy veriyor BDP ye vermiyor?Siz çok taraflı değilsiniz ama net de değilsiniz .Net olmakla fanatizmi kastetmiyorum.Hep Türkiyeye yıllardır giydirilen DELİ GÖMLEĞİnin Ustalarına Sincan TANKÇILARINA sessizsiniz hem de Barışı ayrıntı cümlelerle vuruyorsunuz...

Yorumu oyla      53      55  
hulya 28 Mayıs 2013 Salı 10:10

Sn.Başbakan'ın asker askadaşları kadrosunda değilseniz isterse alem-i cihan olun ne fayda:) İşte Demokrasi bunun için vazgeçilmez derecede önemlidir.Demokrasinin olması gerektiği gibi işlemesinin önüne geçenlerin kimler olduğunu göstermek muhalefet partilerinin görevidir.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 28 Mayıs 2013 Salı 10:02

Bir Belediye'ye baskın olduğunda nasıl Belediye Başkanı'nın bağlı olduğu partinin tabiri caizse yüzü kızarıyorsa; Belediye Başkanı da bağlı olduğu parti nin ulusal programları yüzünü kızartsa dahi uymak zorundadır. Aksi halde Belediyelerin partilere bağlanmasının ne anlamı kalır?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 28 Mayıs 2013 Salı 01:02

Allahhh put bir a-k-p li aleyhinde konuştu.Üzülerek de olsa konuştu...

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 27 Mayıs 2013 Pazartesi 23:56

Belediyecilik hizmeti vermektir.Editör kusura bakma ama burada terbiyemi bozacağım;BAHOZ denen o itin hakkında söylediklerinize tamamen katılıyorum çok kinci ve kin tutan biri değilim ama bu alçak ile ilgili çok enteresan fantazilerim oldu hep kısmet değilmiş.Özkök e gelince benim butür oryantalist adamlara hiç sempatimde olmadı tahammülümde.asla güven vermeyen sevimsiz,suni ve itici bir hali var.

Yorumu oyla      56      52  
TOTEM 27 Mayıs 2013 Pazartesi 23:53

Aziz Kocaoğlu Diyarbakırı ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında olan iki şehrin ve halkının birbirlerine düşmanmış algısını ortadan kaldırarak bence son derece doğru bir davranış sergilemiştir. Sayın Atilla sizin neye hayret edip yadırgadığınızı anlayamadım doğrusu,eğer Kocaoğlu bakanlıktan gerekli ve yeterli desteği alırken bunu inkar etseydi daha makbul Chp li mi olacaktı? Bir belediye başkanının birincil görevi siyaset yapmak değil,başkanı bulunduğu ilin halkına doğru ve iyi bir-

Yorumu oyla      56      55  
Misafir 27 Mayıs 2013 Pazartesi 23:25

Barış projesini baydemirin bir cümlesiyle bitirmek isteyen cümleniz çok enteresan Baydemir böyle dedi diye bölündük ve süreç bu öyle mi????? İyi bir taktik.Derinlere hiç bir sözünüz yok sayın Atilla.Ama yanıltma ve yönlendirme örneğini iyi seçmişsiniz.Kocaoğlu'na da PKK'lı deyin böylece hem AKP yi hem de Kocaoğlunu vurmuş olurdunuz.CHP ve MHP gerçekten çok yakınlaşmış.

Yorumu oyla      56      55