YORUMLAR
Toplam 23 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 23 Mayıs 2013 Perşembe 20:06

Neymiş 1329'da da FELAKET TELLALLARI varmış.Neymiş her devirde arabesk bakışlı BİTTİK ÖLDÜK DİYEN münekkitler hep NEGATİF çağıranlar VAR imişşşşşş.Bardağın hep boş yönünü gösterenler arabesk müziği de çok severler.BATSIN BU DÜNYA ...

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 23 Mayıs 2013 Perşembe 12:00

yeniosmanlı rüyalarıyla avutulanların "fikir hürriyeti"nin ne olduğunu anlatmaya 10:28 ve 10:36 yorumları bile yeter. Abbasi döneminin fikir hürriyeti bile onları ZIPLATMAYA yetiyorsa elbette EMEVİ zorbalığı-zulmü-katliamcılığı onların GİZLİ ACANDASIdır, ki zaten yaşıyoruz girizgah kısmını. Ortaçağ engizisyoncusumusun a mübarek? "Marksist misin tesadüfçü müsün.Fikir hürriyetinin tavan yaptığı 28 Şubatçı mısın? Nesin yaz da bilelim" diyor, nerdeyse adresimi de alıp sabahleyin kapımı kıracak.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 23 Mayıs 2013 Perşembe 11:50

Sevgili editör, anlaşılan benim yorum 03.40 olarak önce yayınlanmış sonra da yüksek takdirlerinizle UFFF olmuş, lakin ona karşı TAYYİBAN İMPARATORLUĞUnun müdafilerinin nezih(!) yorumcularının en nezih(!) yorumları sayfayı süslemeye devam ediyor. Fettullahın sayfasında olsa hiç değilse hiçbiri çıkmazdı, sizinki olmuş tam evlere şenlik. SANSÜRSE HEPSİNİ KALDIR, yoksa benim ağzımı kapat , ötekisi ağzına geleni kussun. Tam AKPKKlık olmuş.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 23 Mayıs 2013 Perşembe 10:36

03.40 İslamı savunanlar demişsin.SEN neyi savunuyorsun ? Şimdi konuşulamıyormuş.SEN fikirle hakareti bile ayıramayan bir insansın.Hakaret etmemek şartıyla ne istiyorsan anlat.Marksist misin tesadüfçü müsün.Fikir hürriyetinin tavan yaptığı 28 Şubatçı mısın? Nesin yaz da bilelim.HAKARET ETMEDEN duramazsınız sizin derdiniz bu.Maaşlı maşa yalaka bundan öteye geçemezsin.İslam bitmedi seminer planları bitti.Yazarımız islamı bilir ona anlat derdini.Senin tek derdin var ajite ve HAKARET.

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 23 Mayıs 2013 Perşembe 10:28

03.40 Müslüman olan aydınların sayısı önemli değil önemli olan senin takoz fikirlerin.Seninle fikir alışverişine girilmez sinek gibi mide bulandırıcı örnekleri seversin.İslama hakaret edileceği kadar edildi.Bu ülkedeİslam ve tarihe hakaretlerle ders kitaplarında neler yazıldı.Netice birkaç kaşarlanmış Batılı doğulu herkesi ti ye alan şartlı kafa.Onun için herkes 3y ci ve maaşlı maşa."Pek hoşuma gider" cümlende egonbelli size söz işlemez ne dersen he demeli.

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 23 Mayıs 2013 Perşembe 03:27

İslamı savunanlar "bir zamanlar uygarığın sembolü islam kültürüydü" iddiasına tutunurlar. Doğru olmasına doğru AMA, katliam-zulüm-talan üzerine kurulu EMEVİ sülalesinden sonraki ABBASİler zamanıydı. O zaman korkmadan tartışılabilen konuları şimdi tekrar tartışmaya açmanız sizi kolayca bir fanatik "müzlüman"ın "cennet bileti" yapmaya yeter de artar bile. Çünkü o zaman HÜR DÜŞÜNCE VE İFADE ZAMANIYDI. Sıkıysa aynı cesareti şimdi gösterin, hemen AKİT-ZAMAN-YENİŞAFAK hedefe koyar, anında temizlik.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 22 Mayıs 2013 Çarşamba 15:49

Sayın yazar 14.39 gibi şartlı zihinleri memnun ediyorsunuz.bazı şartlanmış kafalar vesayet muhipleri halkı adam edilecek sürü kendisini de aydınların aydını zanneden kafaya benim cevabım yok.Siz doktorsunuz şartlanmış insanlara laf geçmez bilirsiniz.34 kiloyken zayıflamak isteyene ne diyeceksin.Yazsın deşarj olsun.Böyle insanları memnun etmek!!!!

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 22 Mayıs 2013 Çarşamba 15:36

14.39 Dünyada Müslüman olan aydınlara bir bak o kem alat senin şartlı bakışında olmasın.Herkes gider Mersine...

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 22 Mayıs 2013 Çarşamba 15:34

14.39 Dünyada

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 22 Mayıs 2013 Çarşamba 14:39

Bindörtyüz yılını aşmış bir sisteme çocuk muamelesi yapmak olsa olsa onun büyüyüp olgunlaşmadığını gösterir ki bundan sonra da olgunlaşma şansının olmadığına delalet eder. KEM ALATLA KEMALAT OLMAZ derdi bir hocam.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 22 Mayıs 2013 Çarşamba 11:53

Hırsızlığı ört diyen mi var ? İnsaf ama çocuğunun sadece eksiklerini söylersen onu hep eleştirirsen elbette ne derse ne herhangi bir branşa faaliyete spora vb.. motive edemezsin." Haksıza, Zalime karşı susan dilsiz şeytandır." Fakaaaaat,Müslümanı eleştirirken Habeşistana su kuyusu açan amacaya da vuruyorsan yanlış burada.Sözlerimizi çarpıtmayalım.Tatlı dil her zaman en güzel metottur.Çalanı çırpanı yaz ama hep belli bir kesime vurursan her namazda ABESE okuyan imama benzersin.Kevser de oku.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 22 Mayıs 2013 Çarşamba 07:09

yalanın üstüne kurulmuş doğrular, bataklığın üstüne kurulmuş binaya benzer, ER GEÇ YIKILMAYA MAHKUMDUR. Kimilerinin hoşuna gitmese de, "Eleştiri metot değildir güzeli anlat" dese de, GÜZELİ ANLATMAK HIRSIZLIKLARI ÖRTMEK İÇİN OLMAMALI. HIRSIZA HIRSIZ DİYEMEYEN HIRSIZLIĞA ORTAKTIR. Ahiret kaygusu olanlar, kul hakkından sakınmıyorsa "iman-ı tahkiki"den uzak, "iman-i taklidi"den muzdariptirler.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 17 Mayıs 2013 Cuma 16:19

Sayın yazar doktorsunuz güzel bir zekâ bahşedilmiş bunu Hakkı tutup kaldırmak için kullanmak evldadır.Müslümanların eksiği şu, lüks yaşam şu bu diye hep eleştiri getirirseniz güzellikleri görmeyip bu sistemde yeni yeni nefes alan Müminlere tenkitten öteye geçmezseniz ONLara düşman olan HIRKA-İ ŞERİF sokağını duyunca dellenen ruh hastalarını memnun eder onlara hizmet etmiş olursunuz...Allahın nuru üflemekle sönmez.Çorbada tuzun olsun çorbanın ateşine üfleme.Eleştiri metot değildir güzeli anlat.

Yorumu oyla      58      52  
gece 15 Mayıs 2013 Çarşamba 23:54

kastedilen "boşluk" yapılacak yorumlar olup kimlikleri aşikar ederek doldurulmuştur zaten.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 15 Mayıs 2013 Çarşamba 23:16

Yazıda doldurulacak boş yer yok YAŞAR nurinin dünyaya 3. gelişinde bizleri onurlandırıp fırça makamında ekranlarda kırk kere söylediği GINA getirmiş sözlerden farkı cümlelerde TezhiP SAnatınA çok yer verilmesi..Biraz da Nihat Gençimsi zekeriya Beyazdan üstte ama Y.Nurinin temcit pilavının yeni yapılmışı...Isıt ısıt yedirmeye çalış...

Yorumu oyla      58      53  
gece 15 Mayıs 2013 Çarşamba 22:20

Yazarken güç,söylemek ya da söyletmek değil öncesinden geleceğin altına imzayı atmaktır.Yazar ise ibretlik bir imzayı, boşluklara kimin ne dolduracağını bilerek atmaktan da öte, aslında kişilerin yazdıklarıyla doğrulamasına da hiç kısıtlama getirmeden izin vermiş oldu.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 15 Mayıs 2013 Çarşamba 15:15

Bu ülkede yeni bir metottur ağacı kendi sapından baltayla yıkmak.İyi niyetli kişilere de bu yaptırılır.İslama düşman kişiler kutlu doğumdan rahatsız ama 27 mayısın bayramlıktan çıkmasından rahatsız.Ben bitli bakla satıcılarını iyi tanırım.Biz de Müslümanız:))) Bayat işleri geçin.

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 15 Mayıs 2013 Çarşamba 15:04

Arıcılar kahvede toplanmışlar, kovanları çalınan birisi dert yanıyor. Birden "ben biliyorum kimin çaldığını" der. Hepsi döner ona, sorar birisi "kim?" diye. O da gayet sakin "şapkasına arı konmuş" der demez "elini şapkasına götüren"i gösterir ardından, "İŞTE BU" diye haykırır. Şimdi, kıssadan hisse. Sayın yazar yenilen haltları anlatırken BİRİLERİ ELİNİ ŞAPKASINA GÖTÜRDÜ, hemen yorum yazıp savunmaya geçti, fazla yoruma gerek var mı? ONLAR biliyorlar kendilerini, günahlarını...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 15 Mayıs 2013 Çarşamba 14:33

Sayın Türker iki tip vaiz anlatıcı yazar vardır.Bir cemaati fırçalar sözle yazıyla, işte biz şöyle kötüyüz biz işte böyle söylediğimizin tersini yaşıyoruz der milleti hep azarlar eksik anlatır.Bu kişiler kimseye olumlu yönde bir ARPA boyu yol aldıramaz bir de hep olumluya güzele teşvik edenler kötüyü değil güzeli ön plana alanlar vardır.Toplumu onlar harekete geçiririr.Yanlış örnek kötü örnek ÖRNEK Değildir.Yaşar Nuri fırça attı yıllarca şimdi elinde bir fırça bile kalmadı.

Yorumu oyla      55      50  
hulya 15 Mayıs 2013 Çarşamba 13:57

Kuran'da TEBBET suresi Ebu Leheb'den bahseder."Ne malı ne de kazandığı onu kurtaramadı"der. Ebu Leheb Hz.Muhammed'in amcası sanırım.Artık her ne yaptıysa Kuran'a ismen girmesine neden olmuş.Bu tarz insanlar hep var olacak ve kazandıkları onları kurtaramayacaktır.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Mayıs 2013 Salı 22:15

Yaşar Nuri de Emevi Müslümanlığı Osmanlı mÜSLÜMANLIĞI DEDİ DURDU.Bir sürü Kuran okumayı bile bilmeyen Kuran mealini bile tam okumamış din bilmez allame kaldı geride...Kimileri İş yapar hayır işler kimileri de onların işlerine armudun sapı üzümün çöpü der durur.Samimiysen Mum yak...Işığa üfleme...Gelenin keyfi için kalkıp geçmişe sövemem.Hakkı tutar kaldırırım...Müslümanın eksiiği var.Ama onu yok etmek isteyene tıss Müslümanın faizi sanki faizli sistemi o kurdu.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 14 Mayıs 2013 Salı 22:08

Cehli mürekkep ASRI demek kolay karanlıktan şikâyet edeceğine bir MUM yak derler.Aydınlığın destanını yazar birileri birileri de İşte Müslümanlar şöyle böyle lafla....Dünyada İslam yeniden bir DİRİLİŞ çağı yaşayacak dün zillet devriydi bundan sonra izzet devri olcak...Kimileri hayra koşar kimileri de tumturaklı cümlelerle GENÇlik hevesiyle kara kalem laf üretir. Allah yolunda terleme eleştir oh ne güzel....

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 14 Mayıs 2013 Salı 22:03

YIL 2013 İnsanlar ellerinde bidonlarla 10 km yol alıp kirli su içen Habeşistanda su kuyuları açmak için Türkiyeden zengin Müslümanların gayretleriyle Habeşistanda su kuyuları açmış.Yer Türkiye nice temiz Müslüman dünyanın dört bir yanına insanlığın kardeşçe paylaşımı ve hz.Adem'in çocukları olduklarını anlatmak için diyar diyar gezmiş.YIL 2013 bazıları Ülkeyi tek tip anlayışta yönetmek için şeytani PLANLAR yapmış seminerlerde...Bazı kalemler onları görmeyip kara kalemle Müslümanı karalamış.

Yorumu oyla      53      51