YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 18 Mayıs 2013 Cumartesi 15:08

ne çektin sen be 03.52 millete laf yetiştireceğim diye sabahlara kadar pc başında nöbet tuttun konuları değiştireceğim diye ne çektin.

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 18 Mayıs 2013 Cumartesi 03:52

21.34,ne dedi ki bu adam utandın.Kadının yanında "kocana söyle de sana bir çocuk daha yapsın."mı dedi?Adama "Çocuk sayı üç olsun,bastır..."mı dedi ki utandın?Yahu siz ne utanmazsınız...EDEP,YA HUUU...HAİNLİĞİNİZ TESCİLLİ ŞİMDİ TÜRK MİLLETİNİN KÜLTÜRÜ İLE OYNUYORSUNUZ.EĞER İSLAM KÜLTÜRÜ BU İSE TÜRK MİLLETİNİN KÜLTÜRÜNDE BU TERBİYESİZLİKLERE YOK.M-İLLETTE VAR MI BİLMİYORUM?..

Yorumu oyla      55      63  
Misafir 17 Mayıs 2013 Cuma 23:23

Bülent Bey yönetimin babadan oğula geçtiği suriyeyi Türkiyeye tercih eden kemal beyin avrupanın entelektüel soluyla bir ilgisi var mı ? ki orada sol bizim dervişane bakışımıza yakın ırkçı olmayan dinle takıntılı olmayan evrensel değerleri olan soldur.Suriyede ve birçok eski arap yönetiminde babadan oğula geleneği bizde de yönetimin darbeden darbeye milletten alınması geleneği var.CHP geleneklere bağlıdır.

Yorumu oyla      60      53  
Misafir 17 Mayıs 2013 Cuma 21:34

Bulent bey, bugün canlı yayında SWOBODO yu dinledim ve ne yalan söyliyeyim, utandım,utandım....

Yorumu oyla      59      54  
Misafir 17 Mayıs 2013 Cuma 16:28

AVrupanıngerçek solu ergenesolun liderini ŞOKE etti.AVrupalı jandarmaya saldıran, darbecilerin türbedarı vekillerin çoğunlukta olduğu CHP 'yi takmaz.Takanlar eski vesayetçi Türkiye sürsün isteyenlerdir.Kim takar Dersimli avukatı türkiye değişti kemal avukatlığı bırak barıştan kardeşliktenn yana adımlar at.Avukatlıktan ESED dostluğundan fayda yok.Yarın hakkın divanı var...

Yorumu oyla      63      53  
Misafir 15 Mayıs 2013 Çarşamba 16:09

Saygıdeğer BÜLENT Bey,TÜRK TİMEDAN BİR HABER "MİT İÇİNDEKİ AYDINLIKÇI EKİP 4) Maalesef İstihbarat kurumunun içinde kendisini Erdoğan'dan çok Esad'a yakın gören, bu kurumun en kritik yerinde gören yapan, azımsanmayacak kadar çok sayıda Aydınlıkçı bir ekip çalışıyor ve bunların bulunduğu konum ve varlığı da başka bir zaaf oluşturuyor. Muhalif komutan Harmuş'u Esad'a satan MİT'çi bu aysberg'in sadece ucuydu." Yazar bunlar oldukça bu patlamalar olur diyor.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 21:48

Bülent Bey, yazınızı okudum, benzer düşünmeyenleri rahatsız edecek kadar sert ama bir bütünlük içinde hatalara ve özellikle de çelişkilere dikkat çekmişsiniz. Sonundaki yorumculardan ricanız açıkçası - hoşgörünüzü rica ederek söylüyorum - boşa kürek çekmek olmuş. Bazı cümlelerinizin yanlış anlaşılacağını, bazı cümlelerinizin başka konularda eleştirilmeniz için vesile olacağını, yazınızın ana hatları ile hemfikir olanların yorum yazma gereği duymayacaklarını baştan kabullenmek belki de daha doğru

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 19:32

BÜLENT BEY "Suriye'de iç savaş başlayınca Fransa'da yaşayan Hatay doğumlu Mihraç Ural, Lazkiye'ye yerleşti. Orada kamp kurdu. Suriye'de iç savaş başladı Paris'te yaşayan Mihraç, Suriye'ye gönderildi. Çözüm süreci başladı Paris suikastı oldu. PKK sahneden çekilirken devreye Avrupa patentli DHKP-C ve Acilciler sürülmeye başlandı. Hedef olarak ise öncelikle Türkiye sonra ABD büyükelçiliği seçildi. O nedenle bu patlamaların altındaki 'Acem' imzası belli ama bir de 'Derin Avrupa'nın parafı var."

Yorumu oyla      55      58  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 19:28

MUHAlefet olmak ne KOLAY...Her konuda AKP ülkeyi satıyor memleketi bölüyorlar de işin içinden çık.Sorumluluk da yok.İktidarın akan kan dursun girişimlerine ülke bölünecek de.Aldığı oyu makarnayla açıkla Menderese BİLE YAPIlmayan töhmetlerle vatan Haini üret.....Baykal işi biliyormuş.Antalyada koşup yüzüp CHPlileri idare ediyordu.Kemal Bey de haftalık ziyaret organizesiyle Tur şirketi sahibi oldu.Akpliler hain Kamer Genç başbakan.

Yorumu oyla      55      69  
CISS 13 Mayıs 2013 Pazartesi 18:22

Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırısını bizler yaşatan; TV leri ve izleyenlerini vurdumduymaz sürüler haline getirip böylesi acılı günlerde bile vur patlasın çal oynasın programlarla meşk ettirmeyi başarabilen RTE ve AKEPE hükümetini, tarihe adını altın ARAP HARFLERİYLE yazdırması nedeniyle kutluyor(!), kendilerine EN DERİN saygılarımı(!) DİBİNE KADAR sunuyorum! CISS!

Yorumu oyla      71      50  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 17:01

Silivri= Esad= Ehli sünnet düsmani.Bu kadar basit.Bir tane Arap ülkesi esadin yanin da olmazken,bazi tarih bilmez kendini 1. sinif yorumcu zannedenler ha bire ahkam kesiyorlar.pkk yillar sonra baris masasina mecburi oturtulmusken bazilari bundan o denli rahatsiz olmus ki neredeyse Taksimde yürüyüs düzenleyip"pkk daga ciksin" diye pankart acacaklar.Yine dagdaki teröristlerden cektigimizi sehirlerdeki modern terörislerden cekmedik.Baris sizleri niye bu kadar rahatsiz ediyor ki...!

Yorumu oyla      55      65  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 15:33

Suriye iRAN DEmEKTİR TARİHTE BİZE hep düşman olmuştur.sURİYE fRASNSA VE rUSYA demektir.eSED 80 BİN Müslüman suriyeliyi uçaklarla bombalarla ÖLDÜRTEN BİR mahluktur.Chp'nin ULUSALCI militarsit kravatlıları TÜRKİYEDE pkk BELASINDAN KURTULMAk için atılan ADIMLARI ANLAMAZLIKTAN gelirken pKK hamisi ESEDİ PAS GEÇİYOR.Chp MUHALEFET adına FANATİZMİN SALVOlARIYLA Üfürüyor.silivriDEKİLERİN çoğunun TÜRKİYEYİ bir SUriye yapma amacı içinde olduğunu sağır sulatan bile duydu.CHP kendi içine baksın.

Yorumu oyla      53      65  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 15:08

Sözüm "türklerin türklerden baska dostu yoktur" diyenlere. Eger Atatürk de böyle düsünseydi simdi honk kong gibi bir sömurge olurdu Türkiye. Kürtlerden gördügünüz kardesligi dostlugu kimseden görmediniz ama yinede hep inkar etiniz. eger 1923 kürtlere verilen sözler tutulmus olsaydi türkiye AB ye degil, AB türkiye birligine girmek isterdi. Cografi konumu böyle ideal olan ir ülkenin bu kadar aciz olmasi cok utanc verici bence. baska ülkelere bakiyorumda yoktan neler yapiyorlar. bizde sadece cene.

Yorumu oyla      55      63  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 15:00

Ne kadar gereksiz ve sacmayorumlar yaziliyor bakiyorumda böyle. Yoksa sadece isinize gelenlerimi yayinliyorsunuz? Eger basta AKP degilde CHP yada baska bir parti olsaydi bu sartlar altinda aynen bu adimlar atilirdi.Belki bir iki ufak fark olurdu amas sonuc ayni olurdu. Türkiyenin cok buyuk bir problemi var ve bunu kürtlerle isbirligi yapmadan asamassiniz bu kesin ve tartismasiz. Öyle olmasaydi zamaninda Atatürk kürtlerin destegini aramazdi. 1923 beri kürtlere olan kardesli borcunuzu ödeyin artik

Yorumu oyla      55      62  
hulya 13 Mayıs 2013 Pazartesi 14:21

Sayın Kuşoğlu siz Sipinoza'yı okumuş biri olarak Ayasofya'nın ibadete açılmayışına siteminiz anlaşılır gibi değil.İlk defa 2009 Yılında Ayasofya'yı ziyaret etmiştim.O ziyaretimde M.Kemal Atatürk'ün Ayasofya'yı müze yapma kararı ile ne kadar büyük ve önemli bir devlet adamı olduğunu bir kez daha anlamıştım.Laik Hukuk Devleti olduğunu gösteren en önemli davranıştır.Her tarafı Meryem Ana motifi ile süslü bir Yapı'da insani hırslardan arınmış bir ibadet yapılabilirmi?

Yorumu oyla      64      52  
hulya 13 Mayıs 2013 Pazartesi 14:02

Sayın Cumhurbaşbakanı'da sn.Başbakan'da ülkemizde yaşanan her türlü olumlu ve olumsuz olaylardan sorumludur.Başka ülkelerin bizim ülkemizi sevip sevmediği beni hiç ilgilendirmiyor.Her ülke önce kendi çıkarlarını düşünmelidir.Onurlu olan kendi ülkesini savunandır.Biz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsak bu sınırları iyi korumayan,tabur tabur yabancı sokanlara sempatik baktıkça başımıza gelmeyen kalmıyacaktır.Sen kendine acımıyorsan "EL" sana hiç acımaz diye bir söz vardır o hesap yani.

Yorumu oyla      69      50  
CISS 13 Mayıs 2013 Pazartesi 13:33

Hayret ki ne hayret! Kellelere ziyan akıllara bak sen. Esad PKK yı besledi büyüttü, öyleyse biz de Suriyeli isyancıları teröristleri besleyip büyütmeliymişiz! Vahşi bedevilik bazılarının taa iliklerine işlemiş! Olayları başımıza sarıp duran apaçık AKEPE Hükümetiyken, gözleri görmez kulakları duymazlar hala “ağzı var ama eli ayağı yok” biçare CHP yi falan suçlamazlar mı? Ayrıca üstüne üstlük PKK sorunu çözülmüş diye de sallarlar! PKK sorunu gizli gizli katlamakta haberiniz yok! Adamlar Apoya af, özerk Kürdistan diye ellerinde posterler, PKK bayraklarıyla sokaklarda haykırıyor, siz hala o iş bitti diye KUZU KUZU uyuyun e mi! CISS!

Yorumu oyla      73      49  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 12:52

PKK'yı Bekaa'da APo'yu ŞAM'da ESED ailesi besledi.Şam Şeytanları 10 yıl Türkiyeyi kandırdı.Hiçbir ekonomik ve kültürel işbirliği kapısını aralamadı.Esed İslam düşmanı bir Nusayridir.Ayasofya açılacak olsa ilk karşı çıkacak CHP'dir.Mhp başörtüsünde akp yi tuzağa düşürmüştü.Her mesele zaman içinde yoluna girer.chp Suriye gibi bir yönetim amaçlayanların avukatlığında.Yazıcıoğlunu içimizdeki SURİYEciler öldürttü.

Yorumu oyla      53      69  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 12:45

“Bu tuzağa düşmememiz lazım. PKK sorunun çözmüş, Türkiye'yi Ortadoğu cehennemine çekmek. Tuzağı uçağımız düşürülürken Rusya ile Esed kurdu. Tuzağı Cilvegözü'ndeki patlama ile İran'la Esed kurdu. Bu tuzağı Akçakale'ye düşen top mermileri ile El Muhaberat kurdu. Reyhanlı’da İran-Rusya ve Suriye kurdu. Mahallenin istikbal vaat eden, okumuş yazmış, geleceği olan delikanlısını, karanlık dehlizlere çekmek istiyorlar. Tuzağa düşersek, gelecekle ilgili tüm iddialarımızı kaybetmiş oluruz. Hafız Esad amansız bir Türkiye düşmanıydı. Bir kucağında PKK'yı, diğer kucağında Acilcileri büyüttü”

Yorumu oyla      53      69  
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 12:26

PKK ile mücadele dediler sınıfta kaldılar,analar ağlamasın artık diyerek kürdistanın temelini attırıyorlar.TÜRK anası yanlış yönetimden evladını kaybederse anasıda ağlar bütün memleket ağlar.Memleketi için Şehit olan evlattan herkez gurur duyar.Bizler bu memeleket var oldukça varız.Diğer olaylarda hükümetin yanlış dış politikalarından dolayı insanlarımız ölmekte,iyi olandan da kötü olandan da bu hükümet sorumludur.M.A

Yorumu oyla      78      49  
CISS 13 Mayıs 2013 Pazartesi 12:12

2- Bu yüzden alem biliyor ki, Güneydoğu sınır bölgemizde tüm bu olan bitenlerin hazırlayıcısı, tahrikçisi ve azmettirici asli sorumlusu kayıtsız şartsız AKEPE hükümetidir! RTE ile şürekası, tamamı yasalarımıza göre ayrı birer ihanet suçu teşkil eden (bir süre sonra başımızda gümbür gümbür patlayacak) ver kurtul esaslı o lanet İmralı süreci ile sözde Suriye halkını korumaya yönelik Esad hedefli aymaz dış işleri politikasına dayalı söylem ve eylemlerinin hesabını bir gün mutlaka Yüce Divanda verecektir! CISS!

Yorumu oyla      75      49  
CISS 13 Mayıs 2013 Pazartesi 12:12

1- Onlarca kez olacakları tahmin edip yazmış ve atalarımız boşuna "ne Şam'ın şekeri ne Arab'ın yüzü" dememiş diye uyarmıştık. Takan kim ki? Sen (iç savaşın mağduru biçare kadın çoluk çocuk hariç) Suriye Devletine isyan eden rejim karşıtı silahlı teröristlere kucağını açar, ülkemizin güneydoğusunu onlara üs gibi kullandırıp lojistik destek vermeye başlar ve bi de Suriye devletini düşman ilan edip ha bire iç işlerine müdahale edersen, eşyanın tabiatı gereği başımıza bu belalar gelecekti!

Yorumu oyla      73      49