YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 11:18

Dünyada hiçbir zaman halk hareketi olmamıştır.Hiçbir hareket önderi yoksa başarıya olamaz.Suriydeki olaylara bu gözle bakmak gerekir.Suriyedeki olaylara bu pencerden bakmak gerekir.Emperyalizmin hükmü kalmamıştır .Tunusta libyada Mısırda yekpare bir muhalafet ve tükenmiş bir iktidar vardı.Burada ise kenetlenmiş bir iktidar ile dağınık bir muhalefet var.

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 11 Mayıs 2013 Cumartesi 22:12

Tüm bu gerçekler göz önünden kaçırılmaya çalışılıyor ve hiçbir kanalda bu gerçekler dillendirilmiyor ancak bu iç siyasetin bir sonucu değil küresel gücün bir genel dayatması ve propaganda yöntemi. Daha çok şey yazabilirim ancak aslında gerçeği herkes biliyor bu olay Suriye rejim yanlısı örgütlerin işi değil tam tersi Türkiye ve Dünyada kamuoyu yaratmayı amaçlayan ve planı ince ince işleyen ajanların saldırısı. vesselam olan benim şimdilik sayısı 43 olan yitip giden vatandaşıma oldu.

Yorumu oyla      53      61  
TOTEM 11 Mayıs 2013 Cumartesi 22:12

Suriye de oynanan bildik ve kirli bir oyun ve biz bu oyunda en hevesli nefer olarak bu çamuru üzerimize sıçrattık ve korkarım ki bu olay,çamurun sadece en küçük zerreleri,Bu konuda yanılmayı tüm kalbimle umuyorum ancak görüntü bu. Suriye de bir halk hareketi yok,Suriye’de bir halk direnişi yok tamamen emperyalist devletlerin oluşturup palazlandırdığı lejyonerlerden kurulu bir çapulcular hareketi var.

Yorumu oyla      53      61  
TOTEM 11 Mayıs 2013 Cumartesi 22:11

Maalesef reyhanlıda meydana gelen bombalı saldırıda onlarca vatandaşımız ölmüş ve yaralanmıştır.Bu olay bizim yanlış Suriye politikamızın ilk hasat ürünlerinden biridir. Televizyonları izlerim onlarca strateji uzmanı!! Dinledim hepsi emperyalizmin avukatlığını ve yönlendirme politikası görevini en iyi şekilde ifa etme yarışındaydılar adeta. En başından beri Hükümetin Suriye politikasını eleştirdim ve bunun kendilerine en büyük zararı vereceğini savundum!

Yorumu oyla      53      61  
TOTEM 11 Mayıs 2013 Cumartesi 22:10

Bu olay burada yazmama kararıma küçük bir ara verdirdi ve başka bir şeyde yazmayacağım.Bizler eblehçe bir taraf güdüsüne girmeden kalbimizin ve vicdanımızın söylediklerini ifade edebilecek kadar cesur ve objektif olabilirsek bu ülke daha iyi yerlere gelecektir.Doğruya doru,yanlışa yanlış diyebilecek kadar cesur bir kalbe sahip olmalıyız diyerek düşüncelerimi yazmak istiyorum.

Yorumu oyla      53      62  
Misafir 10 Mayıs 2013 Cuma 16:09

Bebekkatiliyle yapılmış ONBİR YILLIK PKK-AKP ORTAKLIĞInın pislikleri ortaya saçılalı bu kadar yorum bombardımanına uğramamızı kimse açıklayamaz. Hepsi de tek elden hazırlanmış, tek konuya odaklı,sadece kişisel "uslup farkı" verdirilmiş, argümanları bile aynı, insanları bezdirip susturmaya yönelik bir KOMPLO bu. Eminim farkındasınız, hepsi de "birilerinin bizlere yutturmak istediği" bir zehiri yutturma telaşında. Akil maşaları bile farklı değil, pusulası bozuk, rotası şaşmış, dolaşıyorlar.

Yorumu oyla      67      56  
Misafir 10 Mayıs 2013 Cuma 15:22

Sayın Atilla Güneş gazetesinin PKK çekilmesiyle ilgili ikircikli bir başlığı vardı.Artık şu HAVADA karada adam öldürten PKK ilerde lazım olur diyen agaların söylemlerine itibar vakti geçmedi mi????

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 9 Mayıs 2013 Perşembe 02:25

Kınayın kınayın.Kınamak iyidir!..Kına yakmak iyi değildir.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 12:56

Atila Bey, Vicdan teraziniz bozulmuş, ülkenin akılsız muhalefetine şirin görünmek için olur olmaz konularda hak ihlali yapıyorsunuz. Devlet, vatandaşını kurtarmış, hala üstüne senaryo yazıyorsunuz. Hizbullah elemanının dediğiniz şekilde naklinin pek çok gizli sebebinin olabileceğini neden varsaymıyorsunuz.Bu iflah olmaz ve şifa bulmaz tavırlar için sizi kınıyorum.

Yorumu oyla      60      55  
Misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 09:10

Aslolan bir Türk vatandaşının burnunun dahi kanamadan yurda getirilmesidir.Gerisi lafı güzaftır.Türkiye yurt dışında vatandaşını çekip almıştır ve gözü yaşlı aile bırakmamıştır.Hükmün geçmediği bir coğrafyada edebiyat yapılmaz.Orada bir otorite yok.Türkiyeye laf söyleyen aynaya baksın.Amerikanın ingilterenin vs orada hükmü geçiyor mu?Süper güçler ama yok.Çünkü orada otorite yok

Yorumu oyla      57      56  
Misafir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 09:05

Suriye Balkanlaşmaz.Suriyede mutlaka istikrar sağlanır.Aslında Sureyi ya Mısırın bir parçası yada Türkiyenin bir parçasıdır.Tarih boyunca böyle olup gitmiştir.Tarihte ilk barış anlaşması olan Kadeş bugünki Suriye toprakları içindedir.Balkanlaşma Suriye coğrafyası için mümkün görülmemektedir.Bu coğrafya ya Türkiyenin ya Mısırın nufuz alanıdır.Bugünki durum arazidir yani geçicidir.Zaten huküm geçici olana göre verilmez.

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 13:09

BUGÜN 4. YARGI PAKETİYLE PKKLILAR VE KCKLILAR SERBEST kalmıyor mu ,BUNUN 1. yargı paketinde de HİZBULLAHÇILAR SERBEST BIRAKILMIŞTI!!...jet tahsisi ne ki, ALIN SİZE MEŞRU SEÇİLMİŞ hükümet akp!!!!

Yorumu oyla      60      53  
hulya 7 Mayıs 2013 Salı 10:54

3-Filmde yerliler, Avatar'ın yerlilerden birine aşık olmasıyla kazanıyor.Darısı bu coğrafyanın avatarlarına ne diyelim :)

Yorumu oyla      56      52  
hulya 7 Mayıs 2013 Salı 10:05

2-Avatar'ın görevi yerlileri,yerlerini zamanı geldiğinde direnmeden teslim etmeye ikna etmektir.

Yorumu oyla      55      50  
hulya 7 Mayıs 2013 Salı 09:58

1-Avatar filmini hatırlayın.Orada yerliler ve teknolojik güce sahipler arasında yaşananlar tıpkı bizim bölgemizde yaşananlara benziyor.Güç sahipleri, yerlilerin arasına içi güç sahipleri için çalışan dışı yerli görünümlü "avatar" gönderiyor.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 03:37

Bunlar iyi günlerimiz dersem kızmasın editör kardeşim, gerçekten inanıyorum ki bunlar iyi günlerimiz. Bin beter rezillikleri göreceğiz, bir şekilde bunlardan kurtulamazsak. Olur mu, olursa nasıl olur, orasını kestiremiyorum. Gidişat hiç iyiye gitmedi, ONBİR YILdır. Ta başından beri ne yapacaklarını pek de gizlemediler, sadece liberaller polyannacılık oynadılar. Hiç geri adım atmadılar, sadece iyiniyetle seyrettik, buna salakça da diyebiliriz.

Yorumu oyla      63      51  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 02:11

Yav birand ingiliz hainidiydi

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 7 Mayıs 2013 Salı 00:13

AKP Hükümetinin bakanlıkları nedense pahalı binaalr kiralamayı çok seviyorlar..

Yorumu oyla      59      50