YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
hulya 29 Nisan 2013 Pazartesi 12:25

2-)Ne tesadüf benimde bu sokakta bir evim var isterseniz göstereyim demiş.Evi göstermiş adam beğenmiş eşini ikna etmek pek kolay olmamış, çünkü kızı ve oğlu nişanlı düğün hazırlıkları var.Küçük oğlunun okulu devam ediyor yanisi ev satma sırası hiiç değil.6 ay müsade istemişler adam kabul etmiş.Hemen tapuya gitmişler ertesi gün ev satılmış.Artık evin sahibi değiller ama bu durumu çocukları dünürleri eşleri dostları komşularıda dahil kimse bilmiyor.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 25 Nisan 2013 Perşembe 13:49

10:54 deki anlamdığını yazdığın yazıya karşılık yazımı doğru yere yazdım.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 13:10

Hülya eğer sen çok okuyorsan bundan sonra ilaç prospektüsü bile okumaya son vereceğim:)Mazallah ya sana benzersem!!Hülya seninle tartışılamayacağını öğreneli çok zaman oldu şimdi sana uzun uzun yorum yazarım sen Türkiye laiktir laiklik çok iyidir Atatürk laiktir gibisinden birdolu anlamsız saçma sözler edersin!Anladım sen devreleri yakmışsın da lütfen benim devreleride yakmaya çalışma:)Devrelerin yandı derken sebebi ne mi diyorsun?Kuşoğlunun köşesine yazacağını Sy.Atilla nın köşesine yazıyorsun.

Yorumu oyla      53      56  
hulya 25 Nisan 2013 Perşembe 12:18

Az okuyorsun totem ondan anlamıyorsun? Sayın Kuşoğlu'nun "Spinoza Problemi" kitabını okuduğunu söylemesini bile yanlış anlıyorsun okumadığın için oluyor bunlar.Yahudileri katleden Hitler'in yahudi bir adam olan Spinoza'nın kitabını bir yıl cebinde taşıyıp ne öğrendiğini bilmek Almanların en önemli bilim adamı Goethe'nin Spinoza hayranı olaması ilginç değilmi?Bunları Türk Devlet adamlarının okuması'nı ayıplaman senin ayıbın ne diyeyim.

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 25 Nisan 2013 Perşembe 10:54

Dimi hiç alakası yokken Türkiye laik bir hukuk devletidir de ormanlardan bahset çiçek de:) Hülya ben seni artık Allaha havale ediyorum. Seni bir ben anladım demek isterdim ancak seni dünyada herhangi birinin anlamasını pek mümkün görmüyorum.

Yorumu oyla      53      53  
hulya 25 Nisan 2013 Perşembe 09:31

Totem değerli şeylerin değerini bilmeyip, basitleştirerek yaptığın ifade tarzını kınıyorum.Sayın Atilla çok güzel şekilde söylenecek söz bırakmadan yazmış ne söyleyelim, TRT'yi mi kınayayım? Vergilerimizle ayakta duran kanalın bile utandığı konuşmayı kesmek zorunda kalan başbakanımızımı kınayalım?

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 24 Nisan 2013 Çarşamba 14:59

Yorum yazmak yazarın makalesi ile ilgili konularda fikir beyan etmek demektir sizin Sayın Atilla nın yazdıklarına söyleyecek sözünüz yok mu?Hülya laiklik laiklik,laiklik sende takıntı olmuş bu anlamınıda bilsen yüreğim yanmaz.Takılmış plşak gibisin sana ne desem boş.Yalnız aynı plağı sürekli çalma bozulup cızırdayacak:)

Yorumu oyla      53      51  
hulya 24 Nisan 2013 Çarşamba 13:48

Türkiye Cumhuriyeti Laik Hukuk Devletidir.Tüm parlementerler ve devlet erkanı görevlerine başlarken bu konudan taviz vermeyeceklerine namus ve şerefleri üzerine yemin eder ant içerler.

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 24 Nisan 2013 Çarşamba 12:00

Çok basit sorular soruyorum ve sorduğum sorular bazı arkadaşların devrelerini bozuyor:)Hülya bırak şeriati laikliği yazdıklarından sen birşey anladın mı? Avrupa şeriatla yönetilmiyor Fransa mesela Laikliğin doğduğu memleket ama Frandsa da Ermeni soykırımı yoktur dersen hapse girersin!! Buna ne diyeceksin? Çok demokratsında Say söylediğin gibi yazsaydı aynı hoşgörü ile davranırmıydın? Kendinize samim olun hiçolmazsa! Adil olun,vicdanınıza kulak verin en önemlisi insan olun ozaman beni anlarsınız.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 09:09

Başbakan'ın iyi bir hatip olduğunda kuşku yok. Zaten parti politikasından ziyade lidere oy veren toplumlarda, fiziki görünüş ve hitabet işin yarısıdır. Mesela Devlet Bahçeli'nin güçlü bir sesi ve manken gibi bir görüntüsü olsa şu anda en kötü ihtimalle CHP kadar oy alıyordu. CHP'de de hitabet ve görüntü açısından etkili son isim Baykal'dı. Onu da belki o yüzden bir kasetle yediler. Batı Avrupa değil ki burası. Angela Merkel Türkiye'de olsa ne kadar oy alabilir mesela?

Yorumu oyla      55      49  
hulya 24 Nisan 2013 Çarşamba 09:08

F.Say aşağıda yazdıklarımı deseymiş Say'ı savunurmuymuşum.Bugüne kadar gördüklerinden duyduklarından ve bildiklerinden ikna olmamış kişiler bana göre kötü değildir.Ama sorun yaratabilir.Mesela şeriat ile yönetiliyorsanız bazı düşünceler sorunlu sayılabilir.Sn.Kuşoğlu'nun okuduğu kitapta olduğu gibi "Spinoza Problemi" yaşayabilir.Burada olayı ilginç yapan şeriat devleti ile yönetilmediğimiz halde sorun yaratmasıdır.

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 19:12

Erdoğan iyi bir hatip!! Söz bu Sayın Atilla böyle bir tespitte bulunmuş!İyi hatip olmak aslında iyi bir insan olma doğruları söyleme ve daha birçok erdemi belirtir bir niteleme değildir. Ben Demirel in bu ülkenin başına gelmiş enbüyük felaket olduğunu düşünürüm ama bence Demirel iyi bir hatiptir! Sayın yorumcuların ne derece keskin ve tahammülsüz olduklarına enbüyük gösterge bu refleksleridir öylesine kin dolular ki,İyi ve Erdoğan kelimelerini yanyana görmeye bile dayanamıyorlar.

Yorumu oyla      53      54  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 19:09

Peki Hülya eğer yazdığın gibi deseydi şimdi sen Say ı savunuyor olurmuydun?

Yorumu oyla      53      54  
hulya 23 Nisan 2013 Salı 14:14

“Nerde yavşak, adi, magazinci, hırsız, şaklaban varsa, hepsi laik,hepsi Atatürkçü!" deseydi eleştiri sınırında kalırdı, kalmaklada kalmaz Avrupa'dan sanat ödülü alır, Ak Parti'den Milletvekili adayı yapılır, yapılamazsa Avrupadan sponsorlar çıkar türk halkı yediden yetmişe duysun diye tv.lerde konuşturulurdu.

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 14:07

Fazıl'ı gerçekten de adam "say"mamak lazım..

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 13:31

vay babo,ya Ne Görkemli?bu gün'ki Anıtkabir 23 Nisan kutlamaları,Türk bayrağı ile modern insanlar.fakat Taliban ve iran molla zihniyetli.? bu Türbancı, Tayyip molla Abdullah utansınlar.?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 12:08

merhaba,ya bu gün'ki Anıtkabir 23 Nisan kutlamalarina bakıyorum, Türk bayrağı ile modern insanlar.fakat iran molla zihniyetli ve Türbancı, Tayyip ve ve molla Abdullah utansınlar.?

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 11:02

Basbakanin hatip oldugu belli meslegini devam etmesi icin camlicaya cami yaptiriyor belkide simdiden kendini atadi P:H:

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 09:03

anlaşılan EN İYİ HATİP EN İYİ PROMPTER KULLANANmış, tabi arada olabilecek teknik arızalarda boşluğu dolduracak kadar bilgi birikimi ve CEVHER VARSA beyninde. Yoksa? Ne mi olur? Youtube'da "tayyip prompter bozulunca" diye yazıp KEYİFLE SEYREDİN, en az beş tane video bulacaksınız. ON DAKİKA İHTİYAÇ MOLASI. Makalenin kalan kısmına hiç bir itirazım olamaz. Bu kadar "parlatmanız da kaçınılmaz", yoksa kapınıza sabahın köründe bir müfettiş gelmesi kaçınılmaz. İleri demokrasi bööle bişii işte, idare et.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 02:26

Sayın Atilla, makalenizden yorumsuz olarak, sadece bir SORU İŞARETİ EŞLİĞİNDE yarım cümlelik bir alıntı yapacağım. İçinde yaşadığımız zamanın ZORLAYICI KOŞULLARINI gözönüne alarak yayınlatmazsanız da darılmayacağım, "Başbakan Erdoğan iyi(?) bir hatip ama". Saygılar size elbette.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 02:08

allahını seven ŞU TAYYİBE iyi hatip demesin , SÖZ KONUSU KİŞİ 10 senedir BAŞBAKAN ve 1 tek mualif kişinin karşısına bile ,ağır DÜELLO tahrikleri olmasına rağmen ÇIKAMAMIŞTIRRRR!!!...%99 çanak soru soran KENDİ GAZTECİLERİNİ bile KAÇ KERE bu nasıl soru diye TERSLEDİ!!!....tayyib erdoğanın promterden YAZILANLARI OKUDUĞUNU 5 yaşındakilerde öğrendi ,ULUSA SESLENİŞTE GÖZLERİNİN daktilo mekanizması gibi SAĞA SOLA gittiğinide HERKES GÖRÜYOR!!!...saygılar

Yorumu oyla      60      49