YORUMLAR
Toplam 60 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 03:28

16:49, uzaktan kumanda penisilvaynadan olunca muteber oluyor, bunu itiraf olarak alabilirmiyiz muhterem? Nedense tam da AKP-PKK ortaklığı onbir yılın sonunda ortaya çıkınca bütün akiller-altınnesiller cümbürCEMAAT haber sayfalarında boy gösterme yarışına girdiniz. Maksat açık, satışa karşı çıkanları moral baskı yaratarak sindirmek, olmazsa okuyucu önünde küçük düşürüp etkisiz kılmak ve olası bir referandumda direnci kırmak. Lakin o akilsizler de gittikleri yerlerde hep boylarının ölçüsünü alıyor

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 03:21

10:55, AKIL ve bilimle hiç işi olmayan AKP propaganda birimi, her haber sayfasına birkaç yalama klavyetör bağlayıp en ağzı laf yapan ve merkep yalamışını da nöbetçiYorumcu tayin etmiş. O tek adamdan gayrısında zerre kadar akıl ve mantık arayan s.l.ktır. Örnek mi? Bir tanesi dünyanın TEPSİ gibi düz olduğunu ve güneşin hep bizim tepemizde olduğu saatlerde bütün dünyayı aydınlattığını sanıyor, hiç duymamış saat farkını. Ya da ona göre, birisi ülkeden uzaklaştıysa asla ülkesiyle ilgilenmemeli.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 03:21

10:55, AKIL ve bilimle hiç işi olmayan AKP propaganda birimi, her haber sayfasına birkaç yalama klavyetör bağlayıp en ağzı laf yapan ve merkep yalamışını da nöbetçiYorumcu tayin etmiş. O tek adamdan gayrısında zerre kadar akıl ve mantık arayan s.l.ktır. Örnek mi? Bir tanesi dünyanın TEPSİ gibi düz olduğunu ve güneşin hep bizim tepemizde olduğu saatlerde bütün dünyayı aydınlattığını sanıyor, hiç duymamış saat farkını. Ya da ona göre, birisi ülkeden uzaklaştıysa asla ülkesiyle ilgilenmemeli.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 24 Nisan 2013 Çarşamba 21:17

Sayın yazar,Neden siz ve bazı arkadaş ve fikirdaşlarınızın tüm örnekleri hep yahudi asıllı insanlardan acaba? Gitmeden önce sizinle ilgili sarfettiğim tüm iyi niyetli düşünceleri geri alıyorum siz sadece iyi polisi oynadığını sanan ve kendini diğerlerinden daha akıllı sanan birisiniz ancak tarz ve hizmet ettiğiniz odak aynı!Sizede gelecek dönemde burada yazarsanız sayın vekilim diye hitap etmeyeceğim zira tekrar vekil olamayacaksınız buda benim kehanetim. Bunu neden yapıyorsunuz gerçekten neden?

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 16:49

Kılıçdaroğlu barışı kim istemez der.Ne hikemi ne bilgece ne gizemli bir söz kırk yıl düşünsek aklımıza gelmezdi.Tabi bir de ainesi iştir kişinin sözü var.Partisinde aykırı sesleri barış diyenleri bastırmak isteyen Kılıçdaroğlu...Ne köy ne kasaba...Lafla kitleleri uyutun bayrak vatan...Haberal ve Baymış darbeci gazeteci barıştan daha önemli...Öyle dedirtiyorlar.Napsın uzaktan kumanda nedir?

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 13:45

Bülent Bey, devletin arşivlerinden mason listelerine baktım o kadar uzun ki o kadar çok ki oku oku bitmiyor.Bu ülkede gölge hükümet değil gerçek hükümet M-G -K idi.Bu ülkede medyadan ekonomiye zaten para güç demektir her saha birilerince doldurulmuş ve vatandaş İslam adına camiye hapsedilmişti.Mesela Kutlu doğumu halka açık yerlerde kutlamak irticaydı vb.Velhasıl çok oyun oynandı memlekette aynı silahla gençler öldürtüldü bakanlar asıldı kurşunlandı helikopter vb...Şimdi birileri rahatsız...

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 24 Nisan 2013 Çarşamba 12:15

Karacabeyin kahraman belediye başkanı:) Yolsuzluktan beş yıl hapis cezası alan kahraman paçayı kurtarmak için Tabela oyunlarına giriyor bunların hepsi böyle destekçileri de tabi:) Eksik ve yanlış bilgilerle yorum yazıp sallmak alışkanlık olmuş vatandaşlarda.Bu belediye başkanı parti yönetimi tarafından hakkında soruşturma başlatılarak partiden uzaklaştırıldı yani Akp den istifa etmedi:)Sallamak güzel ama biri yalanlarınızı yüzünüze vurunca olmuyor değil mi? o yüzden beni hiç sevmiyorsunuz:)

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 11:40

En son şehit olanlardan ASTSUBAY Vedat AVCI'nın annesi bu süreç keşke 6 ay önce başlasaydı da oğlum ölmeseydi diyor.CHP'nin hakimi ulusalcı İPçi kesim PKK yı bir yılda bin kayıpla köşeye sıkıştıran Özel paşaya mesafeli fakat Silivriye çok yakın.Çünkü Ordu millet el ele diyenlerin ordudan anladıkları KOŞANER paşanın İLLEGALİTEYİ yol edindik dediği İllegal insanlardı.CHP içinde iyi niyetlilere CIA diyenler hep kazandı ve kazanacak.CHP değişemez hakim güç bırakmaz.Yolları ayıracaklar MECBUUUUR.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 10:55

Şu gece yorum yazan arkadaş biyografi adlı bir belgeselde budist D.Lama her gece saat 3 te kalkıp ertesi gün insanların kötülük yapmamaları için dua ediyorum diyordu.Bari siz de ülkemiz için dua edin de kalktığınıza ya da uyumamanıza değsin. Editöre de Allah sabır versin.Akşam lisesi gibi gece yorumcusu:)

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 06:38

AKİLSİZLERİNİZİ ALIN DA... GİDİN. bu da bir başka satılmayan, namuslu vatan evladının AKPnin "pazarlanmış"larına tokadı, haber kaynağını vermiyorum, "AKP'den istifa etti, ilk işi T.C'li tabelayı astırmak oldu Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde, bir süre önce AKP'den istifa ederek bağımsız kalan Belediye Başkanı Ergün Koç, belediye binasındaki tabelayı indirtip, yerine 'T.C.' ibareli yeni tabelayı astırdı" diyor. Böyle insanları vermez YALAKA basın, daha ağır yazmıyorum, editörü düşünerek elbet.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 24 Nisan 2013 Çarşamba 04:55

Sanırım Doğan arkadaşta ya namaza kalkmış yada benim gibi jet lag olmuş:) ama kendileri sürekli bir Jet lag halinde olduklarından hızlarını alamayıp bu saatte sallama gereği duymuş:) Ne saadet saat sabaha karşı 5 arkadaş,editör ve ben başbaşayız:) Evet beni apar topar geri çağırdılar TOTEM yetiş çabuk dön İşler sarpa sardı Sen yorum yazmayınca oylarımız 7-8 puan birden düştü hadi birşeyler yaz bizi savunda yine eski oranımıza dönelim dediler ee iyide para verdiler koştum geldim:))

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 04:26

20:24,"Bazı yerlerde kutlamalara BDP’liler katılmazken; Şırnak’taki kutlamalar, BDP il yönetimi tarafından yapılan basın açıklaması ile boykot edildi" diyor haber, bir gazetede, başka da bir haber bulamadım. Bu mu PKK-AKP-BDP ortaklığındaki kutlamalar? HAlk PKKdan kurtulacağını umuyor ama AKP-PKK ortaklığı enselerinde boza pişirmeye devam edecek.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 04:09

onbir yıllık PKK-AKP ortaklığının son çırpınışları bunlar, bu sayfalara da son bir hamle, yoksa deliğe süpürüleceklerini biliyorlar. Kızağa çektikleri uzmanavukatlarını bile tekrar cepheye sürmelerinden belli ki tarzan zor durumda. Buralardaki bir sanal üstünlük bile onlara çok gelecek, demek ki hepden dibe vurdular. Vatandaş kapıları yüzüne vuruyor satılmışların, onbinlerce şehit aileleri yeter onları rezil-i rüsva etmeye ama maaş tatlı, tükürsen yüzüne "yarabi şükür" diyorlar.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 24 Nisan 2013 Çarşamba 04:00

"CİZRE SOKAKLARI TÜRK bayraklarıyla donandı BUGÜN" diyor NAZİ PARTİSİnin propagandacısı, yersek... Daha düne kadarsarı-kırmızı-yeşil renklerden başkasını asmayanlar, bugün lütfetmişlermişşş. İnanmamızı istiyorsa biz de MIŞ GİBİ yapalım da boşa gitmesin. YALAKA basın elbette AKP-PKK ortaklığına karşı HALKIN TEPKİSİNİ BASTIRMAK İÇİN böyle sefil ve aşşağılık yalanlara başvuracak ama YEMİYORUZ, yemediğimizi de göstereceğiz. Gönderin AKİLSİZlerinizi de boyunuzun ölçüsünü alalım, yiyorsa...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 20:24

CİZRE SOKAKLARI TÜRK bayraklarıyla donandı BUGÜN.PKK 25 Nisandan itibaren çekileceğiz diyor.CHP süreci bilmiyoruz diyor.PPK çekileceğiz diyor nesini bilmiyorsunuz? Bilmiyor değiller işlerine gelmiyor.Yok vatan elden gidiyor yok başkanlık sistemi evet PKK başbakanı başkan yapalım diye çekiliyor 30 yıldır bu günleri bekliyorlardı.Laf olsun muhalefet olsun.ULUSALCILAR iktidar olursa kimlerle uğraşacağı belli.Belki FAİK Tunay'ı bile mahkemeye verir ulusalcılar.Twitlerdeki nefretten olacaklar belli.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 18:56

Hulya hanim lutfen seviyemizi muhavaza edelim.EYI GUNLER her gun kullandigimiz iyi dilekler iceren bir cumledir.Ozur dilemenizi bekliyorum cok icerlendim gurba nim sozunuze...

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 18:55

Hülya Ormanlardan çiçeklere tohumlara inmişsin:) Oksimoron sakızı çürüdü şimdi ormanlar ve çiçeklere dalmışsın Hülya Allahını seviyorsan mecaz işine girme!İnan ünlü sümerolog Muazzez hanıma gösterdim yorumlarını,bunu çözmeye imkan yok beni aşar dedi:) Açılımda ne oldu? Haberlerde Şehit ve çatışma haberleri gelmiyor değil mi?biliyorum buna canınız çok sıkılıyordur.Zira size Pkk ya bir yılda bin kayıp verdiren değil gündüz vakti 6 saat çatıan karakola destek göndermeyen komutanlar gerek bilirim.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 18:31

Özal'a alışamadık dedirtmişlerdi.Sonra kurşunlattılar.Menderes'e de alışamamışlardı Amerikancı deyip Amerikanın izniyle devrin bizim çocukları astılar kinleri bitmedi.Tayyibi bir sol dergi Menderesin boynunda İPli resmiyle tehdit etti.Bir zihniyet var Türkiyede maşaları saf Anadolu çocuğu, maşayı kullananlarsa....

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 18:14

İlahan Cihaner,tapeler önüne konunca evet başbakanı dinletim dedi.Cumhurbaşkanlığı seçiminde KARADAYI E.Mumcu için: O, p....ke meclise girmeyeceksin dedim, demişti.KARADAYI der ama ÇETİN DAYI demez ÖYLEmi? astsubay "ADİ başbakan" parolasını yazma cesaretini kimden buluyordu, BALIK hangi BAŞ'tan kokmuştu İlker yıldızından mı? İ.Cihaner'e kim DOKUNULMAZLIK ZIRhı giydirdi son dakika golüyle...Masumdurlar KABAHAT halkta? HASOLAR memolar illet bu millet canım adam olmaz...basacan darbeli zopayı...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 17:42

Bülent Bey,1970'lerde lockheed firmasından rüşvet alan paşayı ya da kılıçdaroğlunun hiç istemediği ERzincan vekilinizle plan yapan plancıbaşı BAŞBUĞ'u masum görüp onlar içerde olmasa diye yorum yapıp Türkiyeye ne kazandıracaksınız? Siyasiler, sizler hala kendinizi yok sayıp onlardan mı medet bekliyorsunuz? EVET, 1970lerde havacı general rüşvet almadı Başbuğ, Paksütle bir araya gelip FB maçları konuşuyordu.Bunları siz kabul etmesenizde toplum görüyor.

Yorumu oyla      55      50  
hulya 23 Nisan 2013 Salı 17:16

16:57 Gurban olim,ahan dahil olasına olmimde,suçumuz ne? Sanada eyi günner:)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 17:12

15.42 Burada kimsenin muhatabı değilsin.Başkalarının yorumlarını bahane edip herkese argo sözlüğünden laf yetiştiriyorsun.Bizim şansızlığımızsın ama muhatabımız değilsin.ASKERLER İÇERDE OLMASA DEMEK, SİYASETİ BAY PASS DEMEKTİR Kİ DOĞRU.CHP'nin özlediği onların gücü.HALKTAN bir beklentisi olmayanlar SİLİVRİYİ aklama yarışında.Bazıları gerçekten ilokul bilgilerinde ETHEM HAİN KUBİLAY'ı yobazlar öldürdü 12 eylül masum.EZBERLEYİN çOcuklar ezberleyin.60 YIL SONRA DA BUNLARI ANLATIN.ŞARTLANMA NEDİR?

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 16:57

Hazir konu akil insanlar ya da al salallilar dan acilmisken bu konu ile ilgili yaklasik bir sene once burada yani sevgili yazarimizin yine guzel bir makalesine teror denilen hadisede izlenecek yolun partilet ustu olmasi gerektigini tarafsiz ve adil kisilerin bu sorunu cozebilecegini.Bulemt Bryin kose yazilari ve bazi yorumlar.Buna HULYA ve TOTEM dahil degildir onlarin yaptigi kayikci kavgasi.Bilakis TEYZENIN ulke meseleleriyle ilgili konular da daha fazla yorum yapmasi gereklidir.Eyi gunler

Yorumu oyla      54      50  
hulya 23 Nisan 2013 Salı 16:24

Bende bunu anlamıyorum; İş CHP'liler olunca ağızları dolu dolu "halkından kopuk halkını aşağılayan başka ülke ve ırkların hayranı insanlarsınız ve ne hikjmetse hepinizin piri yahudi kökenli düşünür" derler.İş Osmanlı olunca "halkından kopuk halkını aşağılayan başka ülke ve ırkların hayranı ve ne hikjmetse hepsinin piri Yahudi veya arap kökenli düşünürmüş" deyince kıyameti koparırlar.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 15:42

11:57, AKP gurkalarının nezih(!) bir örneği olarak, TAM SAHA SUSTURMA işinden epeyce takdir alacaksınız. Bu işin uzmanı da aramıza döndüğüne göre de epeyce kolaylaştı işiniz. Gazanız(!) mübarek olsun, sonunuz da MÜBAREK gibi olsun. İleri demokrasinizi bu sayfalarda uygulamaya gücünüz yeter mi göreceğiz. AKİLSİZleriniz sahada pek de güzel derslerini alıyorlar. Sıra sizde, dersinizi alacaksınız, biraz acıtabilir.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 23 Nisan 2013 Salı 15:07

Ben içgüdüsel olarak açılım tohumunun çiçeğinin aynı böyle açacağını,kokusununda böyle olacağını biliyordum.Bunu söylediğimde "paranoyak,ideolojik saplantılı,uzaylı,barıştan korkan,kandan beslenen vs.vs."dediniz. Şimdi bu çiçeğin meyveside belli.Bir ipucu verebilirim tatlı değil bi kere.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 23 Nisan 2013 Salı 14:57

Arkandan değil yüzüne yazıyorum Totem yazacak neyin kaldı? Açılım tohumunu ekerken kendine pek güveniyordun.Ne oldu? Tohum yeşerdi çiçek açtı şimdi ne çiçeği beğeniyorsun nede kokusunu.Sana şimdi çiçeği eleştirmek yakışırmı yakışmaz.Kendine en yakışanı yaptın kibarca kayboldun:)

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 14:53

Yapmanıza gerek olmazdı,halkla uğraşacağınıza,çözüm ve alternatif vizyon üreteceğinize anayasa mahkemesine gider şu parti laikliğe aykırı kapat,derdiniz olmadı mı? paşalar orada ne güne duruyor.İşte sizin özlediğiniz Türkiye bu sayın vekil!Sizler halkından kopuk halkını aşağılayan başka ülke ve ırkların hayranı insanlarsınız ve ne hikjmetse hepinizin piri yahudi kökenli düşünür ve yazarlar yorumcularınız bile yahudi destekçisi. Siz bırakın yorumcuları eleştirmeyide kendinizi sorgulayın.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 14:50

Hatta doğrusunu ortaya koyun alternatif çözüm yollarını gündeme getirin ama olmaz sizin doğanızda bu yok zira sizin rutin alışkanlığınız var!Halkı umursamaz onu ikna etmeye çalışmazsınız siz sadece işinize gelmeyen birşey olursa önce anayasa mahkemesine giderdiniz orası da yeterli olmadı paşalara giderdiniz onlarda bir esip gürler Ankara sokaklarında tankları yürütürdü herşey istediğiniz gibi olurdu o yüzden içerideki paşalar dışarıda olsa bende eminim herşey çok farklı olurdu! Sizin siyaset-

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 14:48

Yada ağababalarınız ilan etmiş olmuyormusunuz? Tabi kendinizi ve dışarıda olan tüm saydığınız kimlikte olan kişileri!Bu ne zavallı bir ifadedir?İkinci konuda aslında ima ettiğiniz sadece içerideki paşalar dı değil mi? Yoksa içerdeki ler kadar dışarıdaki proflar,yazarlar ve siyasiler bağırıyorlar ama paşaların tehtidi olmadan bunlar pek bir işe yaramıyor değil mi?Siz bir milletvekilisiniz ve demokratik ülkelerde siyasiler bu işi demokratik yolla hallederler!Sizde madem herşey yanlış bunu anlatın-

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 14:45

Tüm yorumcuların atlamasına şaşırdım.Şimdi iddianıza gelelim şuan içeride bulunan gazeteciler prof,siyasetçi ve askerler dışarıda olsa bu barış görüşmeleri yapılamazdı demişsiniz!Peki sayın vekil size sormazlar mı? Siz necisiniz?Bir vekilin bunu söylemesi kadar acı birşey olabilir mi?İşin siyasetine hiç girmeyeceğim ama siz içeridekiler dışarıda olsaydı bunlar yaşanmazdı derken kendinizi ve dışarıda olan tüm gazeteci,prof ve siyasetçileri çöpe attığınızın farkındamısınız? içeridekileri piriniz-

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 14:42

Aşağıda ki paragraf sizin bir önceki yazınızdan sayın vekil,Silivri’de yargılananlar olmasa yani, generaller, rektörler, proflar, yazar-çizer ve politikacılar gibi Türkiye’nin önde gelen kurumlarının temsilcileri çökertilmese “İmralı Barış Görüşmeleri” yapılamaz, Abdullah Öcalan’a itibar verilemez, İsrail ve ABD Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına bu denli çekemezlerdi… bu sizin iddianız ve bu iddianızla ilgili kimsenin yorum yapmamasına içerlemişsiniz!Doğrusu bende bu derece acemice bir söylemi-

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 14:36

Ülkedeki en vahim tablo şu:PARTİSİNİ bile barış sürecinde ikna edememiş bir Kılıçdaroğlu akan kanın durması için destek olacağına ...Bahçeli kışkırtmalarla BAYRAK İStismarıyla meşgul...Politika çoğu zaman böyle bir iş...Toplu defans Toplu hücum.YAŞA varol büyüksün...ÜLKE Mİ ? DEMİRELİN yeni prensi Perinçeğin dergisinden adam aktardığı Aponun gazetesi yeni ÜLKE mi!! VİCDAN eyyy vicdan...KAN mı 3 milyon insan (dindar) ölse ne olur, imza SİNCANIN bir numaralı çaycısı.Çıksalar ülkeyi uçuracaklar.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 14:28

Koç'unun saha kenarında ısıttığı Sarıgül,Haberal'a hangi SEBEBTENDİR? benim başbakanım sizsiniz diyordu.Seçkin üniversiteler bitirip akademik kariyer yapanlar bile hakim, derin vesayete hizmet ettiler.GÜÇ onlardaydı.Şimdi barış rüzgârları var.K.KILIÇDAROĞLU partisini ikna edememenin telaşında vesayet söylemlerinde.Aslında Sincan ve Silivri boşalsa Çevik başbakan olsa Başbuğ da C.Başkanı.Ç.Doğan Maliye bakanı olsa ülke uçacak.İP attım ucu kaldı.Darazda GÜCÜ KALDI Ben darbe planı yaptım boynum...

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 23 Nisan 2013 Salı 14:01

Hala vaktim fazla değil ve yorum yazamıyorum ancak görüyorum ki yazsamda pek birşey değişmeyecek hala aramızda kendi kendi ile konuşup kendine hak veren arkadaşlar var bu komedi ne zaman bitecek acaba diye bekliyorum ama yalan rüzgarı gibi devam ettikçe ediyor:)Bende mi aynı şeyi yapsam? 14 te misafir rumuzu ile yazıp sonra 1.30 da yine misafir rumuzu ile 14 teki yazdıklarıma destek verip haklısın vallahi arkadaş mı desem:)Ben burayı neden bırakamıyorum anladım,buradaki tiplerden dünyada yok:)

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 13:04

SAYIN MİLLETVEKİLİ BEN KONU İLE İLGİLİ"Bülent bey işin içindesiniz,hırsız hırsıza"HIRSIZ"diye bağırırmış,kendi hırsızlığı görünmesin diye.Bu paranın öyle böyle bir para olmadığını siz daha iyi bilirsiniz. Para ile her kapıyı açamaya nasıl alıştıkları TOKİ bakanının son yaptığı saygısızlıktan belli değil mi?"şeklinde yazmıştım yorumumu.TEBRİK VE TEESSÜFÜ RED EDİYORUM.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 11:57

Şu eşekli yorumu yayımlamakla okuyucunuza saygınızı göstermişsiniz.Bir yorumcununuz var şeftalici küçük çocuklara küfrettirip gülen zekiler gibi ne yazsa yayımlıyorsunuz,sitenizden soğuttunuz.Bayramınız kutlu olsun eşekli yorumcunun da çocuk bayramı kutlu olsun ne de olsa o da 06.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 23 Nisan 2013 Salı 08:49

22:39, yadırgamayacaksın kardeş. Durumu pek sevdiğim bir atasözüyle açıklamamın tam zamanıdır, "hiç katran kaynatmayla olur mu şeker, cinsini SEVdiğim cinsine çeker". Yine şair Ziya Paşa'nın bir terkib-i bend'i durumu vurgular, "Bed-asla necâbet mi verir hiç üniforma; Zer-dûz palan ursan eşek yine eşektir". Bunlar deniz feneri gibi, kendilerinden uzak durmamız gereken şeylerdir, yaklaşırsak zarar görürüz.

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 22:39

Bir yere gitmez dedim ve gitmedi.Geldi...Hem de bir bayana "UTANMADAN YAZIYORSUN"diyerek bütün terbiyesizliği ile.Bakın bakalım bu adam gittiğinden beri böyle saygısız bir ifadeyi kim kullanmış?

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 21:27

TOTEM ;ruzgarin yetti be gonuldasim.Militarist sovenist opertunust dusunceli TC liler bir hafta kendilerine gelemezler.Yoklugun da isi idare etmiye calisiyorum gozun arka da kalmasin.Hayirli yolculullar ya da iyi calismalar.Gelirken bol doviz getir:) slm

Yorumu oyla      56      55  
TOTEM 22 Nisan 2013 Pazartesi 21:01

Merhabalar.. Bugün siteye göz gezdirdim ve dikkatimi çeken iki nokta oldu bir Teyze ile hülyanın dedikodumu yapmaları ve Hülyanın arkamdan sallaması:) Birde sayın yazarın bu ve önceki makalesinde düştüğü müthiş tezat ve acz gösterisine rağmen yorumcuları dikkatsizlikle suçlaması idi. Şuan pek vaktim olmadığı için yazarın makalesine ve yakınmasına yorum yapamayacağım ama en kısa sürede bu konudaki düşüncemi ortaya koyacağım.Ve Hülya sen hala utanmadan yazıyorsan ben emin ol yüzyıl daha yazarım:)

Yorumu oyla      57      56  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 18:18

Bulent Bey,sizin yeriniz de olsam"siyasi hayatima mal olacaksa dahi..."bir yolunu bulup akil insanlarin safina karisirdim... Sizin kafaniz baris ve kardislikten yana olmasina ragmen buna KILICDAR BEYDE dahildir.Sadece Halk parisinin raconuna uymadigi icin sessiz ve tarafli kaliyorsunuz.Hic unutulmamalidir kikahraman normal zamanlar da degil yeri gelince olur.Bakiniz HULYA kardes coktan baris elbisesini giymis bile...

Yorumu oyla      55      52  
teyze 22 Nisan 2013 Pazartesi 17:36

16:17 durduk yere kayıp yorum ilanı vermedim bu yazdığımız yere yazdım yok oldu herhalde sil yazan yeri tıklamışım.İlk defa yenilmedik ilk defa kaçırmadık şampiyonluğu.Ama 20 aydır değil takımımızın herhangi bir taraftarın ayağına diken batsa dahi sorumlusu 12 Haziranda beni kandıranlardır,Alzheimer hastası olsam bile bunu unutmayacağım.Akıl ve tutku ilişkisi böylede düşünülebilir.Ayrıca güç ve para tutkusu için,Spinozanın ortaya çıkardığı, EN ÖNEMLİ TUTKUMUZUN nasıl kullanıldığıda yine güzel bir tutku örneği olur.FB TUTKUM sayesinde AKLIM başıma geldi.Anafikir: Bazı tutkular insanı felakete götürürken bazıları kurtuluşa götürebilir.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 22 Nisan 2013 Pazartesi 16:39

Vallahi orman yanarken Totem'in "bu ormanda kimler neler yaptı aah ah, taşların dili olsada konuşsa" gibisinden yorumlarına hiç ihtiyaç duymuyorum.Yangın dursun biz bize doğruları tartışabiliriz.Şuan kendisinin utancından yazamadığını düşünüyorum.Ortam böyleyken ne yazacak teyze söylermisin?

Yorumu oyla      57      49  
hulya 22 Nisan 2013 Pazartesi 16:30

15:49 Spinoza'ı 350 yıl önce cezaya çarptıranlar sizce gericimiydi? Dünyanın her geçen gün İslam'a ihtiyacı olduğunu düşündüğünüze göre 350 yıl önce Spinoza islamla tanışmış olsaydı ceza almazmıydı?

Yorumu oyla      56      49  
teyze 22 Nisan 2013 Pazartesi 16:27

hulya sorduğun soruya konuk yorumcunun verdiği cevap hakkında ne diyorsun?Ben Spinozanın kitabını okumadan problemi çözemem okuyunca bile çözebileceğim belli değil.Henüz okunmamış bunca kitabım varken Spinoza araya girmeseydi iyiydi inşallah sayfa sayısı azdır.Konuyla ilgisi yok ama TOTEMin akil amcalardan olduğu fikrine kapıldım bu aralar yoğun olduğu için yorumlarına ara verdi süreç sona erince dönecektir.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 16:17

Teyze,dün galiba fenerbahce istedigi sonucu alama di,nerden anladim mi... ?yazmadiginiz yorumu ariyorsunuz da:)

Yorumu oyla      56      49  
teyze 22 Nisan 2013 Pazartesi 16:00

Demin yorum yazıyordum yazarken alttaki yorumları bir daha okuyayım dedim yazdığım yorum yok oldu sayfa yenilendi onay bekleyen yorum benim ise henüz tamamlamamıştım ne yazdığımıda karıştırdım şimdi Spinoza geçişler arasında mükemmel ilgi kurmuş,ben yorumlarım arasında ilgide kuramıyorum acaba giden yorumumda ne vardı.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 15:49

Belki de tarihte ilk olarak bir kose yazisin da bir yorumcu Schef Redakteurin (Hülya hanim..) yerine koyarak baska bir yorumcuyu imtihan etmis bulunmaktadir.Gerci en son imtihanim yaklasik olarak 10 sene öncesindeydi..büyük ihtimalle SPINAZ NEDIR sorusu bilgilenmek adina sorulmustur;BUNA BINAYEN soruyu cevaplamakla yükümlüyüm.Efendim Spinoza yahudi inanciyla ilgili felsefik bir boyut iceriyor.Kadercilik,alin yazisi gibi.Slm ve dua ile

Yorumu oyla      55      49  
hulya 22 Nisan 2013 Pazartesi 13:46

12:53 Spinoza ne demek istiyor? Ne anladığınızı bana anlatabilirmisiniz?

Yorumu oyla      54      50  
teyze 22 Nisan 2013 Pazartesi 13:35

Kira sertifikası nedir ne işe yarar googleden baktım yine de anlayamadığım için bu kısmı geçtim,yazıdan anladığıma göre hükümet faize bulaşmış bu kısmı esefle kınıyorum.BARIŞa elbette evet eğer iç ve dış düşmanlar imana geldi ise..Plan içinde plan varsa,uygulanıyorsa,şimdiki hükümetten önce, BAŞBARIŞÇIyı! Kenyadan teslim alan hükümet suçlu.NE KARŞILIĞINDA teslim alındığını en iyi onlar bilir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 12:58

(2)"" EN IYI ISLAM; CAMI DE HAPIS EDILMIS ISLAM DIR"" iste birileri cikar islami camilerin disina tasiyip yillarca gericilik damgasini söyliyenlerin al#nlinin ortasina yapistirir.Islamin dünyaya ihtiyaci yoktur fakat dünyanin islama ihtiyaci her gecen gün artiyor.Bu ilim ve irfan cemaatine olan hasimane duygularin asil nedeni yillardir ürettikleri yalanlarin bogazlarina yilan gibi sarilmasidir.Görün bakalim islam mi geri de siz mi ..???

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 12:53

(1)Hülya hanimin büyük cabalarla özenle ve itinayle yazdigi yorumlari günümüuz Türkcesine uyarlasa hem daha fazla faydalanma imkanimiz olur hem de emegi bosuna gitmemis olur.Neyse bu yapici elestiri den sonra konuyla ilgili olmasa dahi devamli gündem de olan FEHULLAH GÜLEN efendinin yillarca önce söyledigi bir söz var ki,bunu sizlerle paylasmak istiyorum .." CAMI YAPMAYIN OKUL YAPIN..." iste bu cümle islami ve onun müjdeli insanlarini hedef tahtasina oturtmustur.Laiklerin gözün de

Yorumu oyla      56      51  
hulya 22 Nisan 2013 Pazartesi 12:25

Orman yangınında bir tek kanatları olanlar kurtulur.Kanatları kırık veya kanadı olmayan herkes yanar kül olur.Akil insanlarımıza bakıyorum hepsinin kanadı var.Tv.lerde "Allaha şükür anayasada dokunulmaz denen maddelere dokunabilir hale geldik" diyenlere bakıyorum kanatları var.Onlara bir şey olmaz uçuverirler.Ömründe havaalanı görmemiş bir önceki trafik polisi hikayenizdeki gibi milyonlarca insanlarımız var onlar uçamaz.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 22 Nisan 2013 Pazartesi 12:00

Spinoza 350 yıl önce din, gelir kuvvet ve güç olursa yerleşmiş bu dinin rahatını kaçırmadan nasıl yenilik olabilir demiştir? Spinoza'yı anlayabilen herkes AYDIN'dır bana göre.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 22 Nisan 2013 Pazartesi 11:22

Sn.Kuşoğlu okuyunuz ve yorumcunuz olarak kendi adıma açıklık getireyim.Sizin "Tebrik ve teessüf" ettiğiniz konulara değinmeyişim önemsemediğim için değil daha önemli konuların var olduğu içindir.Bana göre teessüf ettiğiniz konular konular orman yanarken ağaçları kesenleri ayıplamak gibi geliyor.Ormanda alevler katlanarak büyüyüp yanarken bize soruyorsun "Asırlık ağaçları kesenlere karşı bu kadarmı duyarsızsınız?" Pes yani ilginçsiniz.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 10:52

23:53 her hangi bir konuya yorum yada farkli fikir getirirken olcun her daim muhasebei vicdanin olsun.Yazdigin yorumu sadece yazar olmasin.Ilk once yorumu kendiniz begenin.Azinlik hukumetinin ulkeye vermis oldugu mali kulfeti unutacak kadar her halde akil fukarasi degilsinizdir.Biten bir partiyi ve paslanmis demode olmus fikirlerini pisirip pisirip servis etmenin ne ulkeye ne de size bir getirisi olur.Bugun dag tas BARIS derken halen savas cigirkanligi yapanlarla dirsek temasi yapilmaz

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 22 Nisan 2013 Pazartesi 00:40

Bülent Bey, arada ilginç sorular sormuşsunuz ama bazı bağıntıları yakalayamadığımı itiraf etmeliyim. Belki benim eksiğimdir. Örneğin, hep aynı partiye oy vermenin tutkuyla ilgisini anlayamadım. Okuyucu yorumlarını okuduğunuzu biliyorum, açıklık getirirseniz sevinirim. Not: Ayrıca yazınızın altında yoruma ayrılan yer çok dar,üst üste birkaç yorum yazıldığında da bütünlük kayboluyor, hiç değilse sizin gibi okurla diyalog kurmak isteyenler için yorum alanı iki katına çıkarılabilir mi?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Nisan 2013 Pazar 23:53

bu gidişle yorumcularda düşünebilme sertifikası istemenin bir yolunu bulmak gerekecek. AKPnin onbir yıllık PKK ortaklığını savunmak adına umudu tükettiğinin açık ilanıdır yazılan ilk yorum. Okuduğunu anlayabilen ve dediğini anlatabilen maaşlı maşa sıkıntısı AKPnin iyice çıtayı aşağıya indirmesine yol açmış, anladım da, biz okurlara bu işkenceyi reva görmelerine anlam veremedim. Bu arkadaşa em yakınındaki AKİLSİZADAMLAR grubuna katılıp orada staj yapmasını önermek istiyorum, faydalı olur umarım.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 21 Nisan 2013 Pazar 22:34

Yazinizi bastan sona kadar en az uc kez okudum yine goz gezdirdim ki atladigm onemli bir detay kacirmis olabiliriim mi diye...ilk once yazinizi yazarkem yogun bir part bic de partinizle ilgili stres yasadiginiz ayan beyan orta da.Yine elinize klicinizi almissiniz iktidara hucum emissiniz.Halbuki mille sizin gib dusunmuyor.Bu uzernize cokms olan Halk partisi kokusudur diye dusunmek hakkimdir IKTIDAR avaz hic bir ulkrye IMF olmak uzere borcumuz yok sizde de tik yok.Y.sevgimle Cp

Yorumu oyla      54      55