YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Dkapkiner 21 Mart 2013 Perşembe 11:57

Boş verin hulya hanım insanların yaşını koz diye ileri sürenler aşağılık insanlardır.Cevap bie verilmez.Zaten anlaşılıyor ne olduğu.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 21 Mart 2013 Perşembe 10:40

Dkapkiner 19:49'u anladığım kadarıyla tercüme edeyim size:) Veli Küçüğün Ecevit ve Erdoğanı alıp M.Haberal'ın hastanesine iki jandarma eşliğinde iş göremez raporu almak istediğini belirten ses kaydı varmış.Artık sol Ecevit gibi birini bulamazmış ve zaten bitmiş.Kılıçtaroğlu niye ergenekonu savunuyor diye soruyor ve devam ediyor sanki kendisi Ecevit! O koca İnönü'yü indirdi diyor bu ise kasetle geldi.İyi insanmış,iyi olmak yeterlimi diye soruyor,liderlik farklıdır diyor.(!)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Mart 2013 Perşembe 10:23

65 yaşındaki insan Ecevitin İnönüyü nasıl uzun mücadeleler sonucu ve kurultayda seçimle gönderdiğini bilir.Söz çarpıtmada eğitimlisin kendi bildiğini diretmede etiket yapıştırmada....ama devir o devir değil.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 21 Mart 2013 Perşembe 10:20

Birinci önceliğimiz memleketimizin birlik beraberliği bütünlüğü,huzuru,gelişmişliği olmalı.Takım tutar gibi siyasi parti desteklemesi yapılmamalı.Takımımız bir gün yenilirse sonrada çok defalar yenebilir.Ama memleketimiz elden giderse bu işin telafisi tekrarı yok.Güzel ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlar sağ-sol alevi- sunni kürt-Türk daha da devam edecektir.Bu idarede idarcilerin söyledikleri değilde yaptıklarına dikkat ederek değerlendirme yaparsak aldanmayız.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.A.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Mart 2013 Perşembe 10:09

23.10 Ecevit İnönüyü kasetle indirdi saçma çıkarımını şurdan çıkarmışsındır, sen anlamak istediğini anlar beyaza siyah dersin.Kimin asker sevip kimin sevmediğine dair icazet verirsin...

Yorumu oyla      54      50  
Dkapkiner 20 Mart 2013 Çarşamba 23:10

Yani Ecevit İnönü'yü kasetle indirdi öyle mi?..Hııımm,bunu öğrendiğimiz iyi oldu.Ülen bu Ulusalcı mıdır nedir,bunların kafası hiç basmıyor ya...Bir de 1973 yılında kaset olayı yok derler!..

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 20 Mart 2013 Çarşamba 19:49

Küçük bir adamın "ECEVİT VE ERDOĞAN'ın Haberal'ın Hastanesine kaldırılıp başlarına iki jandarma dikilmesiyle ve iş göremez raporuyla ilgili ses kaydı var.ŞU BİR GERÇEK ki artık olmayan TÜRK solu ECEVİT gibi bir lider ve onun oy oranını bir daha göremeyecektir.Peki Kılıçdaroğlu niçin Bu Küçük insanların avukatı oldu...Ecevit gibi, İNönü adlı bir devi mi yerinden indirdi HAYIR...KASETLE GETİRİLDİ taş atıp da kolu mu yoruldu.Lider ve avukat yapıldı...İyi bir insan olmakla liderlik farklıdır.

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 20 Mart 2013 Çarşamba 11:00

Saygıdeğer Bülent Bey, CHp 'de sizin gibi Atilla,Sezgin Faik Beyler gibi Binnaz hanım gibi vs sağduyu saihibi halkın değerlerine bigane olamayanları radikal taban twitlerde de görülüyor dışlıyor.Bu anlayış Cumhuriyet mitinglerinde avukat Sibel Eraslan'ı bayrak sopasıyla kovalayan anlayış .Bir de 2,5 milyon euro niye bir vekilinizn evinde banka da değil de? Ayrıca vekil istifalarına rağmen bu güneydoğu gerçeğine gözler niçin kapalı ve ergenekona bu yakınlığın bir artısını bekliyor musunuz?

Yorumu oyla      59      54  
Misafir 19 Mart 2013 Salı 22:03

14:44, AKP-PKK ortaklığından derin pisliğe battınız a muhterem, Millet burnundan soluyor. Yakında BEBEK KATİLİnin genel başkan yaparsınız, AKP-PKK ortaklığına da bu YAKIŞIR. Yüzde seksenüç uyananlar fena acıtmış ki başıkesik tavuklar gibi dolanıyorsunuz. TECAVÜZCÜDENBOZMA GİZLİTANIK, BEBEKKATİLİNDENBOZMA POLİS ve ALTINNESİLSAHTEKARYARGIÇ eliyle namuslu insanlara yaşattığınız cehennem, sonunda ebedi mekanınız olacak. Kolayından ölüp kaçmak yok, hesap burada, Allah ömrünüzü ve zulmünüzü arttırsın.

Yorumu oyla      67      52  
Misafir 19 Mart 2013 Salı 14:44

Kasetle birlikte aldığı görevi uyguluyor.HALKIN düşmanlarına avukat olmuş DERSİMLİ ama bundan gocunan jİTEM AVUKATI ÇAKMA GANDİ.BİRGÜL AYMAN da MHP ye geçsin nasıl olsa farkınız kalmadı...Kardeş parti ilan edin çay ve altın günleri düzenleyin.Cihaner MHP ye ALAN CHP ye böyle dostluk alışverişleri yapın...ADAM GÜNEYDOĞUDA DİBE VURDU HALA ergenekonu savunuyor.SOL' MUŞ ne solu ergenekonun SOLU.. YOLUN SONU BİR SONRAKİ SEÇİM...bÖLÜNME VAKTİ İlk açılan sandık sayısı anonsundan sonra...

Yorumu oyla      57      66  
Misafir 19 Mart 2013 Salı 14:36

AKP-PKK ortaklığının maaşlı maşaları tek bildikleri ve en iyi bildikleri "ileridemokrasi" tarzı nı en VECİZ şekilde özetlemişler, "Kimseye yorum yaptırma.Gerekirse zor kullan.Türk Time'ı bas". Mamalandıkları "seyrekbıyıklıasabişahsiyet" de aynısını İMAMINORDUSU eliyle yapmıyor mu? Sabah 3.30'da "tecavüzcüdenbozmagizlitanık" destekli savcı-polis-yalakabasın koalisyonu insanları evlerinden toplamıyor mu? Yayınlanmamışkitap suçundan içeri tıkılan polismüdürü, aynı örgütün hem mazlumu hem de üyesi.

Yorumu oyla      67      51  
Misafir 19 Mart 2013 Salı 14:22

Kılıçdaroğlu grupta ergenekon aklıyor.GENELKURMAY,ergenekon YOK demiş var mı diyecekti????ADAM rahat partisinden ırkçılıktan istifa olmuş,AKP 'ye geçmiş bu grupta milleti güldürmeye uğraşıyor...GÜNEYDOĞUDA SIFIR OYA GELMİŞLER Bozkurt MAHMutu savunuyor komedi gandhi komedisi...Barışa muhalefet İstanbulun üzerine çökerim diyenlere ziyaret nerdesin SAMİMİYET...DEMİŞTİM GÖREV BU...Kasetle gelmiş BArış, cuntaya karşı gelmek neyine???

Yorumu oyla      55      60  
Misafir 19 Mart 2013 Salı 10:08

02.34 Kimseye yorum yaptırma.Gerekirse zor kullan.Türk Time'ı bas.

Yorumu oyla      60      59  
Misafir 19 Mart 2013 Salı 02:34

13:59, Sayın Kuşoğlu, aynı konuda Sayın Çıray'ın makalesine de yazmıştım,AKPnin BEBEK KAATİLİ İLE ORTAKLIĞINI KOTARMAK İÇİN BİZLERİ SUSTURMAK İÇİN, daha önce ortalıkta rastlanmayan birtakım kalemler, GÖBELS TARZI beyin yıkama ve yıldırma saldırına geçtiler. Enseyi karatmadan, yılmadan ülkemizin selameti için bu sefillere pabuç bırakmadan, bu sefil SATIŞI, parçalama oyununu BOZACAĞIZ. Bunlar Fettullah Gülen'in AKPye kiraladığı MAAŞLI MAŞALAR, ipleri birilerinin ellerinde zavallı kuklalar.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 18 Mart 2013 Pazartesi 13:59

Nasıl Bir Türkiye ,20 yaşında Mehmetciklerin şehit olmadığı ,yaşamaya devam ettiği ,sevdalandığı ,yada karşılıksız sevdiği,borçlandığı ,Sevdiğine kavuşamadığı ,parasız kaldığı ,arabesk ruh haline büründüğü,ağladığı ,aç kaldığı ,borç içinde debelendiği,elem ve kederle yaşamayı ,hayata tutunabilmek için çabaladığı,EKMEK Kavgasının hayatı boyunca sürdüğü ,AMA Anasının ağlamadığı ,fakirde olsa zenginde olsa YAŞADIĞI ,hayatta olduğu ,Umutları olan bir birey olan ,UMUTLU BİR TÜRKİYE ,Selamlar

Yorumu oyla      59      58  
hulya 18 Mart 2013 Pazartesi 13:37

Sn.Kuşoğlu destek olursanız yönetimi bırakmış olur söyleyecek tek sözünüz kalmaz zaten.Destek olmazsanız Erdoğan'dan sonra esamsi bile kalmayacak olan Ak Parti'nin "barışı siz istemediniz" sözlerine maruz kalırsınız o kadar.

Yorumu oyla      61      53  
Dkapkiner 18 Mart 2013 Pazartesi 13:08

Sormayın efendim.Biliyorsunuz 1 Mart teskeresinden sonra Başbakan Milletvekillerine"Biz ne diyorsak doğrudur."demişti.Yani dolaylı yoldan tehdit etmişti.Şimdi Milletten istiyor bunu.Sormayın,destekleyin diyor.Hatta bana inanın diyor!...Cidden dünyanın hiç bir yerinde olmaz böyle şey.Pardon;diktatörlükler hariç...

Yorumu oyla      64      54  
hulya 18 Mart 2013 Pazartesi 12:57

Yeni çağın savaş bahanesi BARIŞ.Kuvvetlisiniz bir yerin yönetimini kendi kontrolünüz altına almak mı istiyorsunuz? Öyleyse işe "yönetimi bana bırak yada barışalım" diyerek başlayabilirsiniz.

Yorumu oyla      59      53