YORUMLAR
Toplam 94 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 19 Mart 2013 Salı 12:30

yeni gazetenizi sözcü grubunun çıkaracağı doğru değil mi? taha kıvanç ali rıza bozkurt'u işaret etmiş.

Yorumu oyla      53      51  
Dkapkiner 18 Mart 2013 Pazartesi 20:39

Bu Hasan abi(Hasan Cemal)olayı Rahmi beyin yazısı ile ilgili mi acaba?Duyduğum kadarıyla Derya Sazak Hasan abi ile ilişkilerin koptuğunu açıklamış.Boş verin; biz muhabbetimize devam edelim,nerede kalmıştık?

Yorumu oyla      58      51  
Dkapkiner 17 Mart 2013 Pazar 21:01

11.40,kardeşim ben kimseyi göstermedim yazımda.Yazdıklarınız cevaplanmaya değer üslupta (Yanlış anlamayın;bence,ukalalık olmasın.)olduğu için cevap yazıyorum.Bahsettiğiniz kişi ile ilgili ben son noktayı geçen gün bir arkadaşımın yazısı üzerine koydum.Bu nedenle onunla ilgili yazdıklarınız sizin güzel düşüncelerinizdir.BEN;ASLA VE ASLA;TEKRAR EDİYORUM ASLA VE ASLA,ANLIYOR MUSUN KARDEŞİM?ASLA VE ASLA BENİM DIŞINDA KİMSE VATANINI SEVMİYOR DEMEDİM VE BÖYLE BİR SAYGISIZLIK DA ASLA VE ASLA YAPMAM...

Yorumu oyla      60      52  
Misafir 17 Mart 2013 Pazar 14:20

SN:Turan Chp'li S.Tanrıkulu 15 yaşındayken hapse alınır Türkçe bilmeyen annesi iki kelime öğrenir oğlunu görünce "OĞLİM NASİLSİNDİR?" deyince gülen oğlu öldüresiye dayak yer...Bu Görüşmelerde KÜRTÇE yasağı kalktı bölünmedik...Bu İNSANLARI BABASI öldürülen A.Tan'ı Kocası öldürülen P.Buldan'ı vs vs...Kim bizden uzaklaştırdı...Bunları HAREMden daha ciddi görecek Çöllere hasret olmayan gerçeği gören yazarlara böyle bir gazeteciliğe ihtiyaç var...Harem ÜSKÜDAR...Bırakın ...gazete?!!

Yorumu oyla      67      58  
Misafir 17 Mart 2013 Pazar 11:40

21.17 Ben Totem değilim.Kendisinin her fikrine katılmasam da gıyabında sevdiğim bir insan.Aslında siz 21.17 bir düşüncenin klasik birbiriyle tabanda ve tavanda örtüşen örneklerindensiniz.ŞAMİL TAYYAR'I düelloya çağıran -ismini vermiyeyim- general gibi aynı ters üslubun insanlarısınız.Aslında size hiçbir antipatim yok çünkü böyle yetiştirildiniz.Ben bu ülkeyi seven herkesi sizleri de seviyorum.SİZİN dışınızdaki insanların ülkeyi belki sizden daha çok sevdikleini bilseydiniz böyle yazmıyacaktınız.

Yorumu oyla      56      59  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 23:13

Rahmi bey şu gazetenizi çıkarın da "aydınlık" yarınların sözcüsü TAN vakitlerinin gözcüsü olalım...

Yorumu oyla      56      57  
Dkapkiner 16 Mart 2013 Cumartesi 21:17

Erkekçe yazın erkekçe!..Bu söz sizin için bir şey ifade etmiyor belki ama deneyin...Oranız buranız oynamasın.Korkaklığın alemi yok;çünkü korkunun ecele faydası yok.Misafir olmayla ancak devekuşu olursun.Devekuşunun da neresi açıkta kalır bilirsin.Muhatabım yok,öyle ortaya söyledim.İsteyen alır bir tarafına koyar.Bak 70 lik gümbür gümbür yazıyor.Ben desen yaşım hayli ileri.Sen, dediğine göre 45 liksin ve de üstelik BOKSÖRSÜN!..Sen diyorsun.O nedenle bizden sana zarar gelmez korkma.Ama senden?..

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 20:36

ECEVİT Ulucanlar'da içerdeyken bir gazeteci gelir ve Ecevit'e efendim ülke için durumunuz için ne düşünüyorsunuz deyinve ECEVİT ŞU muhteşem cevabı verir:"Ben içerdeyim siz hürsünüz önmeli olan sizin düşünceleriniz." ECevit şimdi ergenekon aklayan BÖYYÜK GAZETECİLERİ, siyasetçileri GÖRSE NE DERDİ ACABA????

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 20:07

ALİ kemal trabzonsporlu ALİkemal mi:))))

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 20:02

YAŞASIN ya da Kahrolsun...Bunlarla düşünenler için siyah ve beyazdan başka renk görmeyenler ajan ve hainden başka kelimE bilmeyenler için Kendi fikirlerine uygun olanları hep AFERİNLE ananlar için bir şair ne demiş günümüz Türkçesiyle vereyim: "GünüN gençlerinin her bir sözü AFERİNDİR Yarab bu aferin ne tükenmez hazinedir." İnsanları hain ve ajan gören kısaltmalı hakaretleri seven yorumcu sana DA AFERİN..

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 19:49

Başbakan "bATsın böyle gazetecilik " demiş DOĞRU SÖYLEMİŞ.Penguen örtüldü diye manşet atan başyazarının vekil olup "analarını BİLE SATARLAR"" dediği bir üsluba.öğlen aras ÜÇ tane öğrenciyi takip edip CUMAYA GİDİYORLAR diye manşet atan devleti dolandıranları mahkemeye veren paşalara değil de millete plan yapanlara sahip çıkan Gazetecilik olmaz olsun.Ne faydasını gördük.??? zenginlerin, maşaların sözcülerinden ne fayda gelecek.Mafya liderini yazar yapan karanlıklardan emekli maşa gazetelerinden.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 19:29

(E$refpa$ali/BÖLÜM-e): Bu vesileyle; Ya$asin Bölün(e)mez Cagda$ Laik Atatürk Türkiyesi ! Ya$asin Ne Mutlu Türküm Diyene ! Ya$asin Hakimiyet –dinci dinsiz hirsizlarin, yobazlarin, Feto($)larin, BOP u$aklari satilmi$larin, kul köle i$birlikcilerin, provakatör sabotör hain Ali Kemallerin, eli kanli terörist PKK´li itlerin, bölücü Kürtcü Türkiyeli babolarin degilde- Kayitsiz $artsiz Türk Milletinindir Diyenlere !!!

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 19:27

(E$refpa$ali/BÖLÜM-d): Yolunuza düzdügüm balli, kaymakli yorumlarimi... (Ayni ya$larda oldugumuz halde) bah$ettigim „Agabey“ likleri cekerim, asla zikretmemecesine, gerisin geriye !

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 19:25

(E$refpa$ali/BÖLÜM-c): Sayin Özdemir Ínce ! Her bir kari$i Türk Mehmet kani ile sulanmi$ vatanim(iz), canim(iz), cananim(iz), Bölün(e)mez Türkiyem(iz)in, ister silahli, ister silahsiz, ister $ulu, isterse de busuz, degil Kürtlere pe$ke$ cekilecek Dogu ve Güneydogu´su... TEK BÍR KARI$I DAHÍ YOK, PE$KE$ CEKÍLECEK HÍC KÍMSEYE ! ...BU BÖYLE BÍLÍNE ! Olaki, yazilarinizda, böylesi bölücü zirvalar düzüle gelecekte de, halá ?

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 19:24

(E$refpa$ali/BÖLÜM-b): Silahla degil, vs...“ gibi, esefle kar$iladigim, yüzkarasi, böylesi satirari ile ilgili, bir, iki kelám etmek istiyorum, Dostlar, izninizle (www.aydinlikgazete.com/yazarlar/183-oezdemir-nce/19983-mahmut-esat-bey-neden-bozkurt-10.html).

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 19:23

(E$refpa$ali/BÖLÜM-a): Yazarlar bölümünde bulundugumuz münasebetiyle -Atatürkcü vatanseverliginden zerre ku$ku duymadigim- kalem$or Özdemir Ínce´nin, bugünkü „Mahmut Esat Bey neden Bozkurt(10)“ man$etli kö$e yazisinda düzdügü; „(...)Beni de ırkçı ilan edebilir bunlar! Açık söyleyeyim: Kürtlerin özerklik, federasyon, bağımsız devlet istemelerine karşı değilim. Ama tepeden inme yöntemiyle değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan bütün Kürtlere sorarak, onların demokratik oyları ile.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:59

(E$refpa$ali): Beni inernet portallarindaki "E$refpa$ali" rümuzumla degil de, sadece... Bilhakis, $ahsen taniyan Dostlarim -anayasamiza kazinmi$ laiklik ilkesinin isyankár bir hoyratlikla cignenip- yobaz/dinci bayraklarinin dikildigi bircok yerleri saymi$sin ama, Anayasa Mhk´ni unutmu$sun diye, telefon ve e-mail bombardimanina tuttular, bu kö$ede yayinlanan yorumlarimdan sonra. Dogru, unutmu$um ! ...´da, dinci bayraklarinin dikildigi Anayasa Mhk´i degilki, unuttugum, ne yazik ki, sadece !!!

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:26

(E$refpa$ali): Sayin "Dkapkiner" ! Yoluma düzdügünüz dostane satirlariniza te$ekkürler ! Selámlar, hürmetler ediyorum size. Nice Atatürkcü, aydinlik yarinlar umuduyla...

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:23

(E$refpa$ali/19.BÖLÜM): Solculuk, ve helede, calma, cirpma, bölme satma, oy avciligi, din bezirganligi, BOP u$akligi, $u ve bunlardan ötürü her önüne gelence istismar edildigi; siyaset, politika, en son plánda kalir, benim icin, inaniniz ki ! Bilmem anlatabil dim mi ? Anlatabilmi$ olmam umudu... TANRI´NIN, TÜRK MÍLLETÍ, VATANIMIZ, ATATÜRK TÜRKIYEMÍZ´E... BÖLÜN(e)MEZ HÜR ÍSTÍKBALÍ... VE, YILMAZ BEKCÍLERÍ MEHMETLERÍMÍZE... ZEVAL VERMEMESÍ, dilegi ile !!!

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:21

(E$refpa$ali/18.BÖLÜM): Bendenizin, yayinlanan yorumlarindan ötürü, sol görü$lü oldugum, a$ikardir, tabiiki de... Ama yine de, benim icin pek önemli, olmazsa olani, yurdun dört bir yaninda ay yildizli, $anli Türk bayraklarinin hürce dalgalandigi, Bölün(e)mez Cagda$ Laik Atatürk Türkiyem´in ilelebet payidarligidir, her$eyden önce !

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:20

(E$Refpa$ali/17.BÖLÜM): Kaldi ki. Sayin D.Perincek, niye benim olsun ki (böylesi, ard, adab, edebden nasiplerini almami$ ifade tarzli ithamlarindan kacinmaniz konusunda, uyariyorum sizi). Bendeniz, benimle ayni, ama benden ayri tüm hür dü$üncelere(de) saygiliyim, her halúkarda da... Gecmi$inde -her ne sebepten olursa olsun- eli kanli, terörist, bölücü, Kürt(cü), PKK itleriyle dirsek temasinda bulunmu$, Dogu Perincek gibilere sempatim olamaz ki !

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:19

(E$refpa$ali/16.BÖLÜM): „(...)18 altı yaş heyecanı.Senin DOĞU perinçeğini bir de Prof halil Berktaydan dinle, vs...“ satirlariniza gelince de... Yedi 10´u(nu) devirip, seksenine merdiven dayami$ bendeniz, 18 ya$alti olabilseydim, tabirinizdeki gibi, ke$ke ! Ayrica, Sayin Dogu Perincek ile beni neden ili$kilendirdiginizi... Akabinde de, bunu; „(...) Senin Dogu perinçeğin, vs...“ diye sürdürmenizi anlayabilmi$ degilim !

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:18

(E$refpa$ali/15.BÖLÜM): Evvelá, vatani tek ben seviyorum diye, hicbir yorumumda böbürlenmedim ki, estagfurullah ben, hic! Binaenaleyh, yorumlarimda habire yazip, cizip, durdugum „canim, cananim(li)“ Kinali Türkiyemin; bölünmezlik, cagda$lik, laikliklerini bikip, usanmayip, durmadan nakaratlamalarimin ardinda yatan, tek ama tek, yegane $ey, ana, baba, atasi, yedi düveli, Türk yörükoglu Türk yetmi$ sülálemden beri süregelen, Atatürkcü vatanseverlik duygulariyla yeti$tirilmemden kaynaklanmaktadir !

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:15

(E$refpa$ali/14.BÖLÜM): aaa- Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:27 „(...)canım cananım türkiyem senden başka TÜRKİYEYİ SEVEN YOK.Duygusal sözler vatan millet sakarya...heronlar çok zaiyat veriyor komutanım diyenlere ince yağ onlar kahraman sen de en kahraman...“ vs. gibi sivri dilleriyle , $ahsimin Bölün(e)mez Cagda$ Laik Atatürk Türkiyesi a$kina düzdügüm yorumlarimdan gocunup, $ahsima hakaretler dogrultan; Sayin Yorumcu !

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:14

(E$refpa$ali/13.BÖLÜM): aa- Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:25 „(...)Eşrefpaşalı sana boya alayım duvarlara yazı yaz...18 altı yaş heyecanı.Senin DOĞU perinçeğini bir de Prof halil Berktaydan dinle doğan görünümlü şahin ne demekmiş bekaa gülcüleri kimmiş öğren..."kemalizm bitmiştir" diye yazan sonra bugün kemalist olanları öğren …

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:13

(E$refpa$ali/12.BÖLÜM): E$refpa$ali adimimi zikredip, ele$tiren(lere)e cevap niteligindedir! Ki, a- Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:21 „(...)Eşrefpaşalı bir de ardından şiir yaz..Sen de vatanı tek kendinin sevdiğini sananlardansın herhalde..Yaşşaaa vatan gitmiş vatanı seven veli aga, aponun yeni ülke gazetesine 19 adam aktaran doğu bir de sen...Nur ol...Bayati şarkılar baydı.Eski bunlar eski.. sen coşkuyla bayat türkü söylüyorsun...“

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 15:42

Basıldığında farklı harf yazan tuş varsa benim haberim yok...Böyle farklı fikirler buluşlar sen de var.Niyet okuyan cihaz gibi...Ayrıca söyleyeceğimi söyledim.Arsen lüpen bile bazı zekâlara hayran bu kadar kimlik taşımak kolay değil...Sana ayıracak vaktim yok teknosaya gidip basıldığında farklı harf yazan bilgisayar var mı ona bakacağım .Sonra aslında şunu demek istedim deme farklı harf yazan tuş!!! belki Samsung onu da yapmıştır:)

Yorumu oyla      56      50  
hulya 16 Mart 2013 Cumartesi 15:08

14:33 Format at belki düzelirsin.Hangi tuşa bassan aynı harfler çıkıyor sende bu normal değil.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 14:33

Fantezi güzeldir.Kırk tane nickle (bayan erkek) yazmak AKP bir daha iktidar olursa İÇ savaş çıkar demek.Başka sitelerde de Arsen Lüpen gibi kırk kimlikle savaş naraları atmak.Dine küfredip Telaviv muhabbeti türklük soslu kekler.Atatürk resminin arkasında facelerde stalinist ve maocu yorumlar yapmak...Başbakana ve belli insanlara kısaltma isim tarzı hakaretlerle dejarj olmak..Nefretle yaşamak...

Yorumu oyla      57      51  
hulya 16 Mart 2013 Cumartesi 14:26

Fantezi güzel bir şeydir ama "oksimoron fantezi" doğrusu hiç çekilmiyor:)

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 14:17

Gazteciliğin hali ne olacak bütün gayreti penguen veya paspastan atatürklü manşet olan bir gazetecilik. Porno tarzı resimlerle yetiştirilmiş düşünmeyen din takıntılı inançlı kişi görünce kırmızı görmüş boğa moduna geçen sureten medeni özde balyozcu şuuraltı faşist insanlar.Hanımının ifadesiyle milyon dolarları olan ama halkın sorunlarından dem vuran zenginlerin darbecilerin sözcülüğünü yapan yazarlar...

Yorumu oyla      58      51  
hulya 16 Mart 2013 Cumartesi 13:47

Amerikan Kapps Book'la temasa geçen Türkiye baskısı için örnek tasarım onayını veren Timaş yayıncılıkmı değilmi hürriyet okur temsilcisi, okurları için önce bunu araştırsın sonra savunma yapsın.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 13:45

Hulya ortada olay falan yok ama bütün işleri dinle uğraşmak olan takıntılı insanlar için bu büyük bir olay...Olay şöyle gelişti demiş.Millet Cern'de nelerle meşgul bunlar olay diye bunu bulmuş.Bizden Cern'de çalışan bayanlar da var eski ATV'de konuşmuştu biri inançlı biriydi siz onlardan da rahatsız olursunuz.Bir takıntılımız Yahudiler şöyle bilim adamı yetiştirdi deyip yahudinin öldürttüğü aselsandaki gençlere sesi çıkmıyor.Yetişen bilim adamlarına da fındık.Allah sevdiklerinizle haşretsin sizi

Yorumu oyla      57      51  
hulya 16 Mart 2013 Cumartesi 13:30

Bana göre olay şöyle gelişti:Türkiye için istek üzerine hazırlatılan "Paytak penguenler” adlı kitabın Türkiye'ye özel tasarlanmış ve çizilmiş orijinal hali'nin Amerikan Kapps Book tarafından İngilizce örnek yayımlanan kitabın eksiksiz çevirisiydi ve çizimlerde Türkiye için özel hazırlanan orijinal baskıdan aynen alınmıştı.Anne penguen kitabın Türkiye için hazırlatılan orijinalinde başörtülü çizilmişti.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 13:27

HÜRRİYET'in okur temsilcisi FARUK BİLDİRİCİ'dir Hulya aç ona sor sen ne işe yararsın de.Bana göre anlamsızsın de.ANLAM benim her şey benim de.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 16 Mart 2013 Cumartesi 13:24

Hürriyet Okur Temsilcisi nedense ABD'de dağıtılan baskısını araştırma gereği bile duymadan Timaş yayınları temsilcisi gibi savunma yapmıştır.

Yorumu oyla      54      51  
hulya 16 Mart 2013 Cumartesi 13:09

Hürriyet Gazetesi'nin ne işe yaradığını bilmediğim okur Temsilcisi'nin ne dediğinin bana göre hiçbir anlamı yok.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 17:33

HÜRRİYET okur temsilcisi başörtülü penguen haberimiz hataydı der.HULYA buradan devam etttirir.Sadece dünyaları bu ANKARAYA hastane 1945'te akıllarına gelenler...DERTLERİ büyük penguenin örtüsü Hürriyet 1948'de kuruldu...Çok sevilen bir ülke!!!!! de

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 15:35

Orjinali öyle tavuklara kadar düşen Hürriyet zihniyeti.Ahmet Kayayı linç ettirmek isteyen 411 el kaosa kalktı diyen zihniyet.

Yorumu oyla      56      50  
hulya 15 Mart 2013 Cuma 14:33

Gazeteci yalanı savunurmu? Savunuyor işte.Habertürk yazarı N.Bengisu araştırmadan "paytak penguenlerin" orijinal halinin Timaş yayınlarının açıkladığı gibi baş örtülü olduğunu yazmış.İngilizce Google'ye"Penguins waddle" yazıp görsellerden taratın bakalım bir tane başörtülü penguene raslayacakmısınız. Naparsın Türkiye’de gazeteciliğin hali bu !

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 09:57

Dün "JANDARMA BİZ SOSYALİSTİZ DOSTUZ BİZ SANA " diyenler bugün ergenekon avukatı olarak jandarma yumrukluyor.MİLLETE illet olanların gerçek karanlık yüzleri "AYDINLIK" a çıkıyor.İsraile yağ millete illet ..aselsancıları öldürtenlere tısss.işTE gerçek yüz..

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 09:25

Yahudiler bilim adamlarımızı intihar etti diye öldürtüyor derinlere -ASELSANDA- avukatları da soruyor bizde bilim adamı niye yetişmiyor bademler falan fıstık...SENİN karanlık ve medeni bol hatunlu gazetelerin bunlara önem vermiyor da Ondan ülke bu halde.Avukatlıklarını yapıyor da ondan ülke bu halde...İçinde bilim adamları olan uçağı kimler düşürtüyor bu da onları yağlıyor.YUH.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 09:19

Bademci son seçim anketine TÜRK TİME'da bir bak sizinkileri yazmıyorlar 0.33 lükleri...millete illet olanları kuruyemişçileri kimse takmıyor.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 09:15

her fikrin yobazı vardır birileri iş yapmaz kafaları fitneden halkı ezme seminerlerinden başka bir şeye çalışmaz.ERKE diye kendiliğinden enerji üretecek cihaz buldum diyen vatandaşı kemali ciddiyetle izlerler...Onlar çok kahraman siyasetçiye küfrederler yorumcusu aynı generaline çay yaptıran göRGÜSÜZÜ aynı...Kin kusup insan karalamaktan başka işleri olmayan BAYAT TOPlum mühendisler...Çİne olmadı Kuzey koreye

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 09:07

05.38 o gazeteler ve televizyonlar olmasa çok seslilik olmazsa delileriniz milletin kafasına çok balyoz indirirdi rahatsızlık ondan...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 09:05

Tanrı parçacığı haberinde geçen "tanrı"dan bile rahatsız kafayla namaz kılan inançlı kandırılıp pkkya bırakılan kürt gençlerini öldürenler ve çatışmada öldü diyenler arasında ne fark var?????

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 05:38

23:17, hani şu kapıların altından atılan, okunmadan kesekağıdı yapılan şey mi? bayi satışı yirmibin, ve devlet dairelerinde uçaklarda parasız dağıtılan, açılmadan paketlenen "şey" o ZAMAN dediğin olmasın? Elbette hiçbir gazete o kadar az satışla ayakta duramaz, eğer FG cemaatinden PARRA desteği olmasa. Zorla en az beş tane abone olmazsan ihale alamazsın devletten.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 15 Mart 2013 Cuma 05:07

CEMAATin altınnesil bademleri AKPKK ile ortaklıkları zora girince seyrekbıyıklı asabişahsı kafalamak için tam saha saldırıdalar. AKPKKya verdikleri mesaj bu, "bizler olmadan namuslu dürüst insanları tepeleyemezsin, onları süründüremezsin. onları en iyi biz ezeriz sen de padişahlığını ilan edersin". Allah ömürlerini ve zulümlerini arttırsın.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 23:34

Türk time'ın tanrı parçacığıyla ilgili haberinin altında vatandaş M.Kemalin resminin arkasına gizlenmiş bayat demode fikirlerini bir matah gibi sunuyor...Kemalizm bitti deyip bugün kemalist olan silivri sakini gibi...Bunlar böyledir açıktan mikseriz Maocu görünümlü deriniz diyemezler...

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 23:17

Zaman gazetesinin trajina ulasabilecek hic bir gazete 20 sene icerisin de mümkün görünmüyor.Her gün bir gazete okumak nedeni insanlarin vaz gecilmezidir.Gencligin haline bakin sans salonlarindan cikmiyor.Bunlar mi gazete okuyacak.Hayalle yasamayi Namik Kemal onlarca sene önce yasaklamisti !

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 23:14

Birileri silivriyi aklamak için Atatürk vatan millet kınalı memleket ne varsa yazıyor...Maksat darbeden başka derdi olmayanları masum göstermek...Koşaner bile onların halini bilmeyerek itiraf etti...Kendi askerimizi alnından vurduk illegali yol edindik dedi hala en kahraman rıdvan aklamaları...

Yorumu oyla      55      53  
Dkapkiner 14 Mart 2013 Perşembe 23:10

Hoş geldin Eşrefpaşalı hoş geldin de bazıları senin bu yazdıklarından hiç bir şey anlamadılar.İlk yorumlar onu gösteriyor.Bu yorumlar baydı(!).Şöyle Kasımpaşalıya methiyeler düzmeden,dik durmasından,işsizliği,yolsuzluğu,yokluğu kaldırdığından,ekonomimizi güçlendirdiğinden,Sağlıktan otoyoldan bahsetmeden yazılan yorumların karşılığını birazdan görürsün...Kim şapar,memleket bölünmüş,Cumhuriyet gitmiş hele hele Atatürk...O kim ya?Bir bellemişsiniz Atatürk Atatürk devri bitti kardeşim anlamıyorsun

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:55

silivridekiler hükümet devirmekle. irtica siteleri kurmakla uğraşacaklarına gariban çocuklarının şehit olduğu barakaları KALEKOL yaptırsalardı.VATAN lafla sevilmez...

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:38

Memleketi balyozla yönetmeye niyetli adamlara övgü artık baydı...Onlar kahraman olsa mehmetçiği barakalarda bırakmazlardı.Bak Toki TAŞ GİBİ KALEKOLLAR yapıyor vatan lafla sevilmez...Nato ciya miya...1970 LERDE Mİ Yaşıyorsun

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:33

Diyarbakır cezaevinde "CO " adlı köpeğe kürtlere selam verdirip işkenceden geçirenler...Tuzluçayırda apoya akıl verenler dün pkk ya gerilla diyenler bugün barıştan rahatsız. 2 trilyonluk villayı dedemden amcamdan kaldı diye açıklayıp onu mahkemeye veren özkök paşaya hain diyen şartlanmış kafalar...

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:27

canım cananım türkiyem senden başka TÜRKİYEYİ SEVEN YOK.Duygusal sözler vatan millet sakarya...heronlar çok zaiyat veriyor komutanım diyenlere ince yağ onlar kahraman sen de en kahraman...

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:25

Eşrefpaşalı sana boya alayım duvarlara yazı yaz...18 altı yaş heyecanı.Senin DOĞU perinçeğini bir de Prof halil Berktaydan dinle doğan görünümlü şahin ne demekmiş bekaa gülcüleri kimmiş öğren..."kemalizm bitmiştir" diye yazan sonra bugün kemalist olanları öğren ...

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:21

Eşrefpaşalı bir de ardından şiir yaz..Sen de vatanı tek kendinin sevdiğini sananlardansın herhalde..Yaşşaaa vatan gitmiş vatanı seven veli aga, aponun yeni ülke gazetesine 19 adam aktaran doğu bir de sen...Nur ol...Bayati şarkılar baydı.Eski bunlar eski.. sen coşkuyla bayat türkü söylüyorsun...

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 22:16

(E$refpa$ali)- Yorumlarimi yayinlama inceligi gösteren siz Türktime portali Sn Editör´ne te$ekkür ediyorum !

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 20:57

(E$refpa$ali)- Sayin Türktime portali Editörü ! Yüzlerce ba$kalarinin yorumlari habire, ardi ardlarina yayinlanirlarken... Benim bir düzinecik yorumlarim halá yoklar, yayinlanamadilar bir türlü, nedense. canim, cananim, Kinali Türkiyem´in bölün(e)mezligi, cagda$ligi, laikligi, ulusalciligi, Atatürkcülügü a$kina düzdügüm, ba$i dik yorumlarimin yayinlanmalari, Türktime´da yassah mi, yoksa ?

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 18:03

(E$refpa$ali/11.BÖLÜM): Bugün de, siz Soner Yalcin(lar) sayesinde internet portallarina da dikilmek isteniyor, vesselám, gari ! Yapmayiniz, etmeyiniz lütfen, Soyner Yalcin bey ! OLDU MU YA, $ÍMDÍ ?!

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 18:02

(E$refpa$ali/10.BÖLÜM): Dün, anayasamiza kazinmi$, devlet -siyaset- i$lerinin din ile birbirlerine kari$tirilamayacagi Laiklik ilkesinin isyankár cüretkárliklarla cignenip, Cagda$ Laik Atatürk Türkiyesi´nin en tepesi Cankaya´ya , HSYK/Yargitay/Dani$tay/Sayi$tay/TSK´ye, yargi/yasama/yürütme organlara, kamu kurulu$lara, resmi/yari resmi/gayri resmi kurumlara, ilk/orta okullar/liseler/üniversiteler/sendikalara din(ci) bayraklarinin ardi ardlarina dikildikleri yetmiyor mu$ gibi, sanki...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 18:01

(E$refpa$ali/9.BÖLÜM): Allah ile kul arasinda olan, devlet i$leri ile kari$tirilip, siyasete bula$(tiril)mami$, din bezirganligi, yobazlik, calma, cirpma, bölme, satmalardan arinmi$,Türk Milleti´nin dinine, dindarligina saygi duyuyoruz yürekten, muhakkak da...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 17:59

(E$refpa$ali/8.BÖLÜM): Dinci dinsiz hirsizlara, yobazlara, Feto($)lara, BOP u$aklari satilmi$lara, kul köle i$birlikcilere, provakatör sabotör hain Ali Kemallere, eli kanli PKK´li itlere, bölücü Kürtcü Türkiyeli babolara kar$i muhalefet edip „BÖLÜN(e)MEZ CAGDA$ LAÍK ATATÜRK TÜRKÍYESÍ`NE SAHÍP CIKMAMIZ GEREKÍR“ dese(ydi), neyse de... „Hz Muhammed´e sahip cikmaliyiz“ demek de, ne demek oluyor, Tanri a$kina, ya peki ?

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 17:58

(E$refpa$ali/7.BÖLÜM): Demokrasi, insan haklari, fikir hürriyetleri ile bagda$mayan, gestapovari tarafli hasmaneliklerle haklarinda soru$turma, yakalama, tutuklama kararlari cikartildigi, vs. vs. vs. vs. vs´ler altlarina imzalar atan;

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 17:57

E$refpa$ali/6.BÖLÜM): Her bir kari$inda korku, sindirme, diktatörlük, firtinalari estirilip, sivil, asker, vatansever, nice Atatürkcülerin sorgusuz sualsiz tutuklanip, yillardir süründürüldügü... Kalelerinin birer birer fethedilip, iclerine kul, köle, i$birlikciler yerle$tirilidigi... Bunlara dur, yetti artik diye feryadeden, internet portallarinda yorumlar düzenlerin izlerinin sürülüp, laik, solcu, ulusalci, Kemalist, Atatürkcü diye fi$lendigi...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 17:56

(E$refpa$ali/5.BÖLÜM): Yurdun dört bir yanindan kalkan $ehit Türk Mehmetlere agitlar yakan ana, avrat, coluk, cocuklarin yürekleri dagladigi $u günlerde bile „satin alinmi$/düzmece/cakma /yurt d$inda ikámetgáhli/ögrenci/ameliyatli/cürük“ gibi, manipüleli rapor/belge istismarlar ile mahdumlari vatan borcu askerlikten yirtan $ark kurnazlarinin „$ehitler Ölmez, Vatan Bölünmez“ nakaratlariyla, göz ya$lari ayaklarina yattigi...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 17:55

(E$refpa$ali/4.BÖLÜM): Hicbir yatirim, zerre i$ istihadami yaratmayan, her an gidebilecek sicak paralarla Türk borsalari iclerinin kasti (suni/mafyavari yalin kazanc amacli $i$irtilip, yabancilarca talan edildigi...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 17:53

(E$refpa$ali/3.BÖLÜM): Ugruna demokrasi, insan haklari, ay yildizli Türk bayragi, hatta da son günlerde oldugu gibi Atatürk´ün $anli pak adlarinin dahi istismar edildigi „(Kürt) Bari$ Acilimi“ maskeleriyle, Türklügü(müzü)n Türkiyeli veya Türkiye (Cumhuriyeti) Vatanda$i soytariliklarina kurban edildigi... Ardlarinda milyarlarca dolara varan rü$vet ve hirsizliklarin döndügü balli, kaymakli ihale vurgunlariyla ana, dana, yedi düvele kö$e döndürtüldügü...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 17:53

(E$refpa$ali/2.BÖLÜM): Vatanin; din, iman, Alah, peygamber, müslümanlik, avanta(!) nohut, makarna, odun, kömür, cekyat, bozdolaplari dümenleriyle yillardir, calinip, cirpilip, bölündügü... Bölünüp de, satilmasi yoluna, eli kanli PKK´li itleri ile yurt ici, yurt di$i, Ímrali(lar)da görü$üldügü...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 17:50

(E$refpa$ali/1.BÖLÜM): Her ne kadar bu haber ile ilgili olmasa da, direkt... Kö$eyazilari, kö$eyazarlarindan acilmi$ken söz... Kalem$or Soner Yalcin´in, Oda Tv´de düzdügü, bugünkü „Hz. Muhammed´e de, Fatih Sultan Mehmeté de Sahip Cikmaliyiz“ man$etli yazisi ile bir, iki kelám etmek istiyorum, Dostlar, izninizle (www.odatv.com/n.php?n=soner-yalcindan-topluma-cagri-orgutlenin-1203131200). Ki, Soner yalcin gibi, herkesin (de) ayni veya ayri, tüm hür dü$üncelerine saygiliyiz, tabiiki de...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Mart 2013 Perşembe 11:46

Türkiyede AKP den önce gazeteler 10 milyon tirajlıydı bu iktidar geldi her şey alt üst oldu...Rahmi bey neydi o sırf siyah beyaz gazetelerin milyonlar sattığı kültür gazeteleri değil mi ???? Hey gidi Türkiye nereden nereye geldi...Bugün bizde bütün kütüphanelerde 13 Bulgaristandaysa 46 milyon kitap olduğunu duyunca inanın utandım ama ne yapacaksın...

Yorumu oyla      55      49  
Dkapkiner 13 Mart 2013 Çarşamba 21:29

Süleyman Demirelin"gazete patronları Başbakanlarla AKÇELİ işleri konuşmamalıdır."diyen Dinç Bilgin'e verdiği cevap;"Sırtıma şöyle bir vurdu, 'Dinç, akçeli konularda müzakere etmek için sen bu kapıdan daha çoook gireceksin'dedi."Haklı da çıktı. Ben sadece gazete sahibi olarak kalamadım. Gazetecilik dışında işlere de girdim. Oysa, “gazete sahipleri başbakanlarla akçeli işler konuşmamalılar” diyebilmek için benim siyasetçi karşısında güçlü olmam ve sadece gazetecilik yapmam lazımdı.Doğru değil mi?

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 15:35

sayın turan bey nekadarda doğru ve gerekleri yazmişsınız helal olsun sizin gibi yazarlara ok ok ihtiya var. bakıyorumda bazı yorumcuların nekadar bu durumu benimsedilerini görüyorm herhalde bir ıkarları var.

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 13 Mart 2013 Çarşamba 12:36

Kayıtsız şartsız destekliyor.Hiç burada medya mücahiti havalarına girmeyin sayın Turan Tan gazetesini çıkartırken neyi amaçlıyordunuz mesela onu anlatın.Ve kendinizi sürekli birlerine cilalatmaya çalışmanız tuhafken kendi kendinizi cilalamanız tek kelime ile abesle iştigal oluyor.Ben hayatımda böyle bir tavır kimsede görmedim.Yaşınıza hürmeten daha ileri gitmiyortum ancak kendinizden bir kahraman yaratmaya çalışıyorsunuz anladık ta bunu başkasına yaptırın bari kendiniz yapınca komik oluyor.

Yorumu oyla      57      59  
TOTEM 13 Mart 2013 Çarşamba 12:33

Bilemeyeceğim ancak siz bu ülkeye zarar veriyorsunuz ve yaptığınız ne muhalefet nede demokrasi mücadelesi sizinki sadece taht kavgası.Son paragrafı atmak ta bugün mü aklınıza geldi? Daha önce farklımıydı? Gazeteler farklımıydı? Gücün şakşakçısı değilmiydi? Bu durumları şimdi mi zorunuza gitmeye başladı?Güç sizde iken bu ne hikmetse hiç dikkatinizi çekmiyordu.SAMİMİ DEĞİLSİNİZ BUNU SİZDE BİLİYORSUNUZ OKURLARINIZDA ama dar beyinler bizden ve onlardan diye ikiye ayrılmış birine saldırıp diğerini de

Yorumu oyla      58      61  
TOTEM 13 Mart 2013 Çarşamba 12:31

Uygarmısınız?Dahamı adilsiniz? Diktadan bahsediyorsunuz ama eski diktayı savunuyorsunuz?Siz bu ülkede adalet ve demokrasi mi istiyorsunuz yoksa kendi dikta yapınızın devamını mı? Samimi değilsiniz hemde hiçbiriniz samimi değilsiniz.Herkes kendisine yandaşlar ve çığırtkanlar bulmuş kendi hırs,güç ve iktidar kavgasını yapıyor.Hani bir deyim vardır dinime söven bari müslüman olsa- siz çok mu demokratsınız? Artık insanları kandırmaya çalışmaktan vazgeçin neyin ve hangi amacın kavgasını veriyorsunuz-

Yorumu oyla      58      59  
TOTEM 13 Mart 2013 Çarşamba 12:27

Sözcü gibi dik duran gazetelerde var öyle mi? Dik durmak nedir sizin açınızdan sayın yazar? Akp ye karşı olmak dik durmak ve iyi gazetecilik mi? AMK diye bir spor gazetesi çıkartıp sonrada bu açık mert ve korkusuz diye kıvırmak mı? en küfürbaz yazarları toplayıp hedef kitleye küfürler ettirip hakaretler sıralatmak mı? Sayın Turan sizin ve sizin cenahtakilerin Şu an eleştirdiğiniz Hükumet ve kesimden ne farkınız var? Siz daha mı demokratsınzı? Yada özgürlüklerden yana mısınız? Daha tahammüllü ve-

Yorumu oyla      58      60  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 11:09

Herkesi kucaklayan bir düşünce olmayınca vatandaşın zihninde GAZete bile başkalarına yönelik HOP OTURUP HOP KALDIRMA amaçlı yani PAsPASTAN MANŞET...Böyle olunca elde balyoz çökerim vururum kırarım E. MUMCUYA meclise girmeyeceksin.p..k...bunların GENETİKLERİ BÖYledir....dna'larının açılımı DARBE Nasıl AZIRLANIR...şeklindedir.Holdinglere gelen generalleri sivillere 5 çekecek donanımda diye SAVUNAN kafa Allahın sivili ODTÜ İTÜ neki???? adam tankçı holding ceyosu...Çevik adamlar...Allahın sivilleri.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 10:58

gazetenin çıkma ihtimali bile bazı arkadaşları fena germiş anlaşılan. ortada olmayan bir gazeteye b.k atma telaşı buunun göstergesi. keşke iptal edilmeseydi proje. şunları hop oturtup hop kaldırsaydınız rahmi bey. yazık oldu

Yorumu oyla      56      51  
FRONTAL 13 Mart 2013 Çarşamba 10:58

Sn. Talat Atilla Erkan Tan'ın proğramına konuk olmuştu.Ve aynen şöyle demişti proğramda:"Her iktidar, medyayı ele geçirmiştir.Gücü ne ise, potansiyeli ne ise, medyayı şekillendirmiştir.Bu ilk ve ya yeni değildir.Önemli olan medya! kendisini şekillendirmeyecek, medyanın bir duruşu bir şekli olucak.Duruşun yoksa duruşunu bozarlar." O proğramı zevkle izlemiştim.SAYGILAR.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 10:47

"HIRLAŞMA" adlı bir gazata bekliyorum memleketi gerecek sosyal barışı dinamitleyecek...cumhuriyet mitinglerine vesile olacak TOLON önderliğinde ERUYGUR bayrakları kapmış SAMsun göreve dedirtecek güçte bir gazata..

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 10:38

RAHMİ Bey sizin çıkacak GAZATAya ne oldi?

Yorumu oyla      56      53  
hulya 13 Mart 2013 Çarşamba 10:13

Olayları kavrayamayanlara sıkılmadan okuyacakları bir yazı tavsiye edeyim belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18007003_p.asp

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 10:05

arabası altından çekilince yaygara koparan hasan pulur arabası altındayken gıkı çıkmayan biriydi.

Yorumu oyla      53      56  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 10:01

hasan pulur ne yazar bilmem. okuduğum biri değildir. ama 80 yaşına gelmişl bir adamın bir araba için kopardığı yaygarayı görünce kusasım geldi. biraz onurlu olur insan. araba ya, olsa ne olmasa ne.

Yorumu oyla      55      55  
hulya 13 Mart 2013 Çarşamba 09:50

Bob uğruna kaybedilen maliyetin ve canın ne kadar olduğu şuanda kestirilemiyor bile.Bu kadar büyük dev bir projenin içinde bizden İmralı seneryolarına inanmamız istenmesi zekamıza hakarettir.Olayları Milliyet gazetesi tutanakları yayınladıktan sonra kavrayan politikacı ve gazeteci varsa yazıklar olsun onlara ne diyeyim.

Yorumu oyla      60      50  
hulya 13 Mart 2013 Çarşamba 09:43

İşin en komiğide yaşanan herşeyi herkesin essah sanması:)

Yorumu oyla      58      51  
hulya 13 Mart 2013 Çarşamba 09:41

O'nu bunu bilmem ben, hep büyük resime bak diyorlar ya ben bakıyorum büyük resime şunları görüyorum:ABD'nin kendi egemenliği dışında farklı bölgelerde farklı ülkeler adına yaptığı kısa adı "BOB" olan politik kuramının eş başkanı olduğunu açık seçik söyleyen birinin başbakan olduğu ve onun yönettiği bir ülkede olduğumuzu herkes unutmuşa benziyor.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 09:29

rahmi bey,tutnakların yayınlanan kısmı geyik muhabbeti.10 günümüzüde sızdrılma ile geçirdiler. ama asıl önemlisi yayınlanmayan kısmıdır.hal böyle olunca milliyetherhangi bir başarı kazanmış değil. sadece oyalama görevini yapıp esası ıskaladı.çünkü bu tutanaklar ayıklanıp servis edildi.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 08:44

o bahsettiğiniz röportaj t24'ün röportajı rahmi bey. kaynağa saygı lütfen

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 08:43

tokmak kimin kaleminden çıkıyor ki başka bir yazara aitmiş gibi alıntılamışsınız. desenize "geçende tokmak'ta bunu yazdım" diye. siz ve sizin gibiler halkı hep böyle hafife aldığınız için toplumsal tabanınızı kaybettiniz. herkes herşeyi biliyor rahmi bey. yapmayın allah aşkına.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 08:41

Rahmi TURAN'ı yıllardır tanır ve yazılarınıda okurdum halada okuyorum.Rahmi Turan 2000 den itibaren benim öncüm oldu,o ne derse veya kimi desteklerse bende onun zıddını tutuyorum ve inanıyorumki R.Turan'nın karşıtları hem Türk halkının(beyaz Türkler hariç)hemde Türkiye Cumhuriyetinin öz ve göz bebekleridirler.

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 13 Mart 2013 Çarşamba 07:43

hasan pulur'u okuyan bir allah kulu var mı? ben öyle birini çıkaramadım. e yeter artık, gençlere yol açın

Yorumu oyla      54      54