YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
hulya 7 Mart 2013 Perşembe 09:45

Yanlış anlamalara sebeb olan bir neden var.Oda NATO ülkemnizde yapmış olduğu eylemleri Türk Silahlı Kuvvetleri yapmış gibi göstermesidir.Bu ikisi aynı şey değildir.TSK,Cumhurbaşkanı ve Başbakanlığımıza bağlıyken NATO bizim kontrolümüzde değildir.

Yorumu oyla      55      50  
hulya 7 Mart 2013 Perşembe 09:38

Totem ben senin ne demek istediğini anlıyorum üzülme.Anadolu'nun bir ucundan diğer ucuna kadar sıradan insanlara TSK dendiğinde anladığı bizim evlatlarımızdır.Sıradan insanın TSK kötü diyebilmesi için TSK'nın yapısını detaylarıyla bilmesi gerekir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 6 Mart 2013 Çarşamba 19:42

He Hülya he sana ne desem boş zira birimiz horon birimiz Aydın havası çalıyoruz seninle:) Senin ne demek istediğini asla anlayamıyorum piyasada Türkçe& Hülyaca sözlük varmı:)

Yorumu oyla      57      49  
hulya 6 Mart 2013 Çarşamba 18:18

TSK bu ülkeye kötülük etmez.Kötüler,bu ülkeye kötülüğü asla kötülük etmeyeceği yeri sinsice elegeçirerek kötülüğünü eder.

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 6 Mart 2013 Çarşamba 15:50

İkiside iyi çocuklardır değil mi Hülya sen kefilsin:)) Allahım sen beni sınıyormusun acaba diye düşünmüyor değilim bazen!Hülya TSK dediğin bir canlı organizma yada şahsiyet değil evet kötülük edebilir!Etti de Bu TSK üç kez darbe yaptı bu ülkenin başbakanını ve bakanlarını astı gencecik insanlarını sudan sebeplerle asıp yüzbinlerce insana işkence uyguladı.Bunlar olmadı mı? CHP de ülkenin kötülüğünü asla istemez Ama Akp yada başka bir parti isteyebilir öyle mi? Artık saçmalamanın dibine vurdunuz.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 6 Mart 2013 Çarşamba 11:03

Totem "TSK" Türkiye Cumhuriyeti'nin kötülüğünü isteyebilirmi? Bundan şüphe duyarmısın? Bu ülkede herkes Tsk'ya evlanı bedava hizmet etsin diye gönderirken ondan nasıl şüphe eder değilmi? Ama içinden neler,neler çıkar kimbilir.CHP için de aynı şekilde düşünebilirsin CHP bu ülkeye kötülük edemez.Ama içinden neler çıkar kimbilir...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 15:42

Bunu anlamak bu kadar mı zor? Herkes tutturmuş bir yol kendisine birilerini pir seçmiş kayıtsız kulluk etme yarışında.Allah herkese akıl ve muhakeme gücü vermiş ve özgür irade vermiş ona buna kulluk etme diye neden kendinizi biryere ait diğerine düşman adlediyorsunuz? Bizler bu ülkenin sade vatandaşlarıyız ve emin olun aynı gemideyiz ve kaderimiz ortak.Diktadan şikayet ederken başka bir dikta yapıyı savunmayın özgürlük deyince herkese özgürlük deyin işinize gelene değil.adil ve domakrat olun.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 15:39

Ümitsizce savunmaya çalışıyorsun neden? Neden kendini buna mecbur hissediyorsun.Chp iyi ve doğru bir muhalefet yapamadığı için Akp ve Erdoğan bu derece güçlenebiliyor. bunu neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Chp kendi içinde kendine muhalefet yapıyor kafalar karışık bir kürtçü kanat var bir keskin ulusalcı ve birde laik diye ifade eden kesim ve hepsi başka bir söylemde bulunuyor.Çok kızdığınız hükumet karşısındaki muhalefetin beceriksizliği ve basiretsizliği sayesinde bu derece güçlendi-

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 5 Mart 2013 Salı 15:36

Off Hülya ohh birde sen beni anlasan!! Yazara çakmaya falan çalışmadım öncelikle!!bu senin benimle ilgili alt benliğine yerleşmiş bir önyargı ayrıca Chp liler şunu istiyor bunu istiyor demeyi de bırak sen Chp nin sözcüsü müsün? Nereden biliyorsun ne istedsiklerini? Asıl sen anlamamışsın yazdıklarımı zira anlasan halı hazırdaki Chp yönetimini ve tim vekillerini sen ve senin gibiler desteklemeye devam ettiğiniz sürece Chp gittiği yanlış yoldan ve hatalaradan dönmeyecek diyorum ama sen hala yanlışı

Yorumu oyla      55      52  
hulya 5 Mart 2013 Salı 09:01

Bugün CHP yönetimi kuşkusuz laik,iyi,güzel,adil ve barış içinde bir toplum hayal ediyor.Bundan hiç bir şüphem yok.Ama beyzbol sopası altında bunların nasıl olabilirliği hakkında fikir sahibi olmak zorunda olduğunu düşünüyorum.

Yorumu oyla      57      49  
hulya 5 Mart 2013 Salı 08:52

Totem upuzun yorumlarının tamamını okudum fakat yazarı iyi anlamadığını düşünüyorum.Çünkü aslında hemfikirsiniz boşuna çakmaya çalışmışsın:)Yazar da senin gibi İmralı sürecini önemsiyor, senin gibi Apo'nun çözüm ortağı olması onu hiç rahatsız etmiyor.Başbakanın yaptığı gaflar senin gibi yazarıda rahatsız ediyormuş gibi görünsede işin özü bu gaflara çakıyormuş gibi görünerek bir nebze CHP'lilerin gazını aldığı için herkes memnun görünüyor.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 4 Mart 2013 Pazartesi 15:53

Kaval çalmak değil mi bu? Ben eski askeri vesayet sisteminden hep nefret ettim ancak KRAL ÖLDÜ YAŞASIN YENİ KRAL diyenlerden de asla olmadım,olmayacağım. Lütfen artık siyasilerin ucuz demogojilerine,şöven söylemlerine,basma kalıp sloganlarına uymayalım.Bşizler vatandaşız bizim için düzenin değişmesşi değil,düzülen olmamak önemli. Biz farklı etnik kimlikleri farklı siyasi görüşleri veya yaşam tarzları olan tek bir millet ve halkız.Çıkarlarımız da kaderimiz de ortak bunu hiç unutmayalım.

Yorumu oyla      57      54  
TOTEM 4 Mart 2013 Pazartesi 15:50

Tv lerde gizli bir anlaşma varmış gibi yarışma programlarında asla başıörtülü kadın çıkartılmazdı! Bugün ise yine gizli bir anlaşma var gibi hemen her yarışmada başıörtülü bir kadın çıkartılıyor.Şimdi yanlışa karşı çıkarken sadece işinize gelene değil,işinize gelmeyen yanlışa da karşı çıkmak gerek.Beni iki davranışta rahatsız ediyor.Dün digitürkte bir film izledim aynı filmi bir yıl kadar önce de yine digitürkte izlemiştim bu kez filmdeki müstehcen sahneler kesilmiş!Şimdi bu mu? Devrine göre-

Yorumu oyla      57      54  
TOTEM 4 Mart 2013 Pazartesi 15:47

Çürütemezsiniz.Mevlana yı anmadan geçemeyeceğim yine ne demiş? DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞAZIM,BUGÜN YENİ BİRŞEY SÖYLEMEK LAZIM. Muhalefet ve özellikle Chp artık eski sistemi savunarak muhalefet yapamaz ve sürekli Atatürk ü ön plana atarak ta bir yere varamaz.Atatürk devrinin enbüyük lideri ve ülkemizin kurucusu minnet ve saygı ile analım ancak Artık yeni birşeyler söyleyelim.Öncelikle hırslarımızdan,düşmanlıklarımızdan ve ön yargılarımızdan sıyrılıp makul ve yapıcı davranalım. Size bir örnek dün-

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 4 Mart 2013 Pazartesi 15:44

Sağlamak ve bu konuda projeler üretmektir. Yoksa Eskiyi,eski cuntacı ve antidemokratik yapıyı savunmak değil. Eğer sen şimdiki hükumeti diktaya doğru gitmekle,özgürlükleri kısıtlamakla ve yeni bir baskıcı yapıya doğru yönelmekle itham ediyorsan yapman gereken yepyeni,daha özgürlükçü ve adil bir sistemi ortaya koymaktır yoksa eski benzer yapıyı savunup eskiden ne güzeldi demek değil!Bu halk eskinin daha güzel olmadığını biliyor bunu anlayın artık.Bir yanlışı başka bir yanlışı överek-

Yorumu oyla      54      54  
TOTEM 4 Mart 2013 Pazartesi 15:40

Şu Oldu bu oldu tabi günden hep eleştirilecek konularla dolu olacaktır,Muhalefetin ana görevi de budur ancak sayın yazar ve sevgili arkadaşlar,Şu anki durumu bir gözden geçirelim,doğruılarla yanlışları analiz edip birbirine karıştırmayalım. Ülkemde onyıllarca hüküm sürmüş antidemokratik Askeri vesayet yönetimi son bulmuştur.Bu olması gereken doğru bir hamledir şimdi muhalefewtin yapması gereken Özgürlüklerin genişletilmesini ve yeni ve daha demokratik ve adil bir yapının ülkemizde oluşmasını-

Yorumu oyla      56      52  
hulya 4 Mart 2013 Pazartesi 13:09

3-Demokratik özerklikte ısrar etmeye gerek yok zaten kandırabilirde AKP bu işi masabaşında yaparsa Türkiye parça pinçik olacak.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 4 Mart 2013 Pazartesi 13:05

Üç aşamada anladığım yorumu yazayım.1-Öcalan AKP'yi beni yakalayanlar iktidar yaptı vede mit'e darbeyi önledi aynı zamanda da başkanlığını istiyorlar demiş.2-"Türk vatandaşlığı" ibaresi 90 yıldır Türkiye'yi ortadoğudan ayrı tutan bir sözcük.Bağımsızlığı çağrıştırdığı için beni yakalayanlar bu kelimeyide istemiyor,öyleki iyice hükümeti köşeye sıkıştırdılar ya bu işi çözecek yada bizi Suriye gibi nerden geldiği belli olmayan savaşın içine sokacaklar.

Yorumu oyla      54      49