YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 4 Mart 2013 Pazartesi 03:13

Atasözlerine yer vermeyi anlarım da kendi babasının sözlerini ikide birde yorumlarına almak, ciddi "ağır abi" rolüne soyunanların aslında aferin peşinde koşan "babasının aslanoğlu" olmaktan öteye gidemediklerini gösterir. Ciddi bir "büyüyememiş çocuk" kişilik gelişimi sorunu, farkına varılırsa çözümü zor değil.

Yorumu oyla      59      51  
TOTEM 2 Mart 2013 Cumartesi 16:33

:)) Sizler gibilere artık sadece gülüyorum zira babam aklı yerinde olmayanların sözlerine kızıp tepki verme derdi hep..Sizler işte u kadarsınız. eyniniz örümceklenmiş,ruhunuz kararmış,içinizin çirkinliği yüzünüze ve sözlerinize yansımış.ağzınızdan ir düşünce yada ir tez çıkmaz çıkamaz sadece hakaret itham etmeyi,hakaret etmeyi ve saldırmayı bilirsiniz zira yapınız,karakteriniz ve yönlendirilmeniz u şekilde yapılıyor.sizlere cidden üzülüyorum benim gözümde yok hükmündesiniz.

Yorumu oyla      60      61  
Misafir 2 Mart 2013 Cumartesi 14:30

İP lideri Refahyol iktidarı sürerken hiç yoktan, palavradan haberlerle ortaya çıkmasını çok iyi bildi. İşte ‘Tansu Çiller 500 milyar lirayı örtülü ödenekten götürdü’ falan diye. Kocasının uyuşturucu madde kaçakçısı olduğunu iddia etti. Çiller yalanladı bunları. Ama haberler yabancı basında yer aldı. -Peki Perinçek bunu niye yaptı? Perinçek oyunun bir parçasında rol alan kahramanlardan biri idi. Başka kahramanlar da vardı. Sabah’ın patronu, Milliyet’in patronu. Türkiye’nin Gümrük Birliği’ne ve AB’ye girmesini istemeyen büyük patronlar vardı. Bunlar hiç üretmeden paralarını bankalara yatırıp faiz gelirleri ile geçinen insanlar. İsterler mi Avrupa’nın ileri teknolojisi ile yarışmayı? O tarihte istemiyorlardı

Yorumu oyla      61      58  
Misafir 2 Mart 2013 Cumartesi 07:06

14:48, "dervişin fikri neyse zikri de o'dur". Teşekkürler, yaptığın işin karşılığını almana sevinenler çok olacak, kıskananlar çatlasın. Bizleri de bir meraktan kurtarmış oldun, ötesi mühüm değil. Uzun zamandır kendi kendime sorup da bulamadığım yanıt çıktı ortaya, "bir insan nasıl, bu kadar haksız-hukuksuz-mantıksız-adaletsiz-soysuz-soyguncu uygulamayı destekleyip hırsızlara arka çıkabilir?". İki olasılık vardı, ya ağır bir ruhsal sorunu ya da ÇIKARI olmalı.

Yorumu oyla      67      51  
Misafir 1 Mart 2013 Cuma 14:12

Bülent Bey bölünme fobisine gerek yok.Bu ülke bölünmeyecek.Bu mesele de hallolacak.11 yıldan bahsetmişsiniz.11 yıldır ekonomi batmadı başbakana yazar kasa atılan günlerden bugünlere geldik. Bence siz de takım tutma tarzı siyasete demiyorum partililiğe adapte olmuşsunuz.CHP derin devletin sivil görünümlü bir koludur.Önder Savlar... size Cihaneri vekil yaptıranlar barışa giden yoldan rahatsızlar ve siz de partici gözlükle buradaki bazı takıntılı yorumcular gibi vatan elden gidiyor diyorsunuz...

Yorumu oyla      59      66  
hulya 1 Mart 2013 Cuma 09:25

18:27'ye cvp:Baransu "Kasımpaşalı Erdoğan'dan mı korkacağım" dedikten sonra hedef seçilmiş ve Apo dostumun düşmanı benimde düşmanım gibisinden davranmış olamazmı? Apo'nun "Başbakanı tutuklanmaktan ben kurtardım" demeside dosluğunu göstermiyormu? Şimdi ben size sorayım bu fikirdaşlığın gönüldaşlığın sebebi nedir??

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 18:27

Saygıdeğer Bülent Bey ERGENEKONUN deşifresinde katkısı olan Baransuyu APO kontrgerilla ilan etmiş.Çetin doğan, Yalçın küçük SONer vesaire vesaire bu Zevatı kiram da aynı şeyleri söylerler.İMDİ BU fikirdaşlığın gönüldaşlığın sebebi nedir??Tuzluçayırda içilen kahvenin kırk yıllık hatırı mı:)))KARALADIKLARI AYNI.sEVDİKLERİ AYNI AMA DÜŞMANLAR...öRT Kİ ÖLEM...O nE kahveymiş öyle Mırra mıymış neymiş!

Yorumu oyla      60      61  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 15:19

türk time da yeni bir haber APO cemaati karalamış Uludere derinlerine sessiz kalmış.APO MİT'İN DERİNLERİNİ SEVER. bİR konuda ŞAHİT DÜŞÜNÜN Kİ temiz insanları kaRALAYAN apo.BOzacının şahidi meselesi.TEK MİLLİ KURUM KALMIŞ mit o da APONUN tUZLUÇAYIRDAKİ DOSTLARI OLANLAR...eee APOnun şahitliği az şey mi...ALLAH düşürmesin kimlerle kimler müttefik ve şahide bak.....

Yorumu oyla      74      49  
TOTEM 28 Şubat 2013 Perşembe 14:48

Ne desem boş biliyorum. Kapasitesi bu derece kısıtlı,kendi gibi düşünmeyen herkesi maaşlı ve satılık ilan edecek kadar şuurunu yitirmiş insanlara ne anlatabilirsin ki?Bu ülkenin yarısı Akp ye oy vermiş ama Akp yi destekleyenler maaşlı oluyor:)Azınlık sürekli çoğunluğu bastırmaya çalışıyor.Gülüm sen gibi sorunlu arkadaşların sayısı asıl çok az bu ülkede ve bence siz maaşlı eleman değilsiniz neden mi? Sizin bu kapasitenize kim para verir be:)) bu kapasite ve bu zeka bence on kuruş etmez:)

Yorumu oyla      60      62  
hulya 28 Şubat 2013 Perşembe 14:21

Hey gidi zaman hey...Bu portalda neler gördük neler. Kılıçtaroğlu İstanbul Bşk.adayı olunca Almanyada pkk'lı olduğu düşünülen kişilerle aynı arabaya binmiş diye külliyen yalan haberle resmen adam linç edildi.Şimdi linç edenler (totem giller) PKK'ya mektup getirip götürenleri tüm sempatileri ile seyrediyorlar:)

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 13:36

11:59, üstüncesaretmadalyalı ABİn kimlerden aldı o madalyasını, VANMÜNÜT dediği dostlarınızdan olmasın? Demek ki kimmiş "Telaviv dostları"? AKP ve onun başı değilmiymiş? Tüüüh beee, tam da kaptırmıştık herife, biliyorumuş işin aslını. Onça KAYIKÇI KAVGASINI boşuna mı yapmışız, milletten uyananlar çıkıyor, CAMBAZABAK oyunu sökmeyecek bu gidişle, tüüh bee...

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 13:25

11.46 fikrinin dışındakilere Tahammülün yok ,senin mantığına göre % 50 ye yakın oy verenler maaşlı maşa ,sen nesin peki bu derece düz mantık ,mantık olamaz,biraz akıl ,biraz geniş bakış açısı lazım,tavsiyem okuyun ,kendinizi geliştirin,sığ kalırsanız ,faydalı olamazsınız

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 12:52

28 Şubat süreci 100 değil sonsuza kadar sürecektir.Beş yüz kişiyi içeri atmayla durdurduğunuzu mu zannediyorsunuz?O cümledeki espriyi anlamayana ne anlatalım ki?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 12:39

12.06 insanların sizin dışınızda düşünceleri rahatça ifadesi,giyinmesi yemesi içmesi kürdüm lazım diyebilmesi İsraile yardım etmeyen Garihleri Mossadın öldürttüğünün ortaya çıkması 3 milyon insan ölse ne olur diyen hastaların içeri alınması bu rejimin değişmesiyse değişsin...

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 12:36

SN:Kuşoğlu, KIlıçdaroğluna hiç istemediği CİHANERİ Bahçeliye engin ALANI kim seçtirdiyse iktidar ve rejim sahipleri onlar.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 12:06

Rejimi değiştirmek isteyen yok öyle mi?Seni senin partin kandırmış da sen de bizi kandırmaya çalışıyorsun.Kafanı kaldır etrafına bak,neyin ne kadar değiştiğini,bu değişikliğin nelerin değişeceğinin habercisi olduğunu göreceksin.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 11:59

11.46 sayın editöre söyleyelim senin yorumlarının dışında yorumlara yer verilmesin.Oda tv'den beslenen zihnin 0.33' lük kapasitenin dışını anlamıyor...BENCE ne yazdığını da bilmiyorsun bugün 28 şubat tankları yürütenler 1000 yıl üsrecek diyenler üzgün çünkü 1000 yıl sürmedi.SİNCANDA çaylar bedava...halk düşmanları.Telaviv dostları.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 11:46

Daha önce de yazdım. Son haftalarda bu yorum sayfalarında hiç görmediğimiz, hiç karşılaşmadığımız tipler boy göstermekte, bu rastlantı değil elbette. İlk iki yorum gibi ISMARLANMIŞ-MAAŞLI-MAŞALARın ürünü pek çok yorum servis ediliyor. Faşist general Franko'ya bir gazeteci sormuştu, "Madrit'i dört koldan sardınız, ne bekliyorsunuz?" diye. Yanıtı bu günkü gerçeğin ifadesi,"BEŞİNCİ KOL İÇERDE, ONU BEKLİYORUM". Bunlar yıllardır "uykuda" bekletiliyordu, şimdi buyruk geldi "canlandılar". Anlamayan?

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 11:13

Statükocu olmayan bir parti olduğunuzu ,sadece siz iddia ediyorsunuz,bunun dışında inanan kimse yok ,seçmeniniz ağırlıklı ELİT kesim ,bakırköy,kadıköy,beşiktaş ,e tabiki doğal olarak HALKIN sorunlarına sloganda yakın gerçekte uzaksınız,siz eleştirsenizde Terör biterse bu toplumdan siz ve diğer muhalefet partilerine dahada oy çıkmaz,ACI AMA GERÇEK

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 28 Şubat 2013 Perşembe 10:47

SAYGIDEĞER BÜLENT BEY: Sizden değil MODADAKİ gerçek iktidardan rejimin gerçek sahiplerinden ENCÜMEN-İ DAniş'ten ve arkasındaki yerli yabancı localardan ülke kurtuluyor...AYrıca rejimi değiştirmek isteyen yok rejim bu ülkede 3 MİLYON İNSAN ölse ne olur diyen SİNCANLı akıllıların hasta ruhların elinden yeni yeni VATANDAŞIN emrine gelmeye başladı...

Yorumu oyla      59      51