YORUMLAR
Toplam 53 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 24 Şubat 2013 Pazar 22:52

Para ile mi burada yorum yazıyorsun der!Vallahi evliya olsan,sabır taşı olsan çatlarsın.Konlarla ilgilenen yada fikir eyan edip analiz eden yok sadece insanlara saldırıp sataşıyor ve klişe sloganlar atıyorlar ve sen eğer konu hakkında fikrini eyan ediyorsanda una da tahammülleri yok fikren aşedemeyeceğini ildiğinden saldırıyor,hakaret ediyor ucuz ithamlarla askılamaya çalışıyorlar irde editörlerde sağolsun u tip insanlara yol verip seni susturmak için yorumlarını sansürlüyor gelde sakin oll..

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 24 Şubat 2013 Pazar 22:50

İnsanlar çıldırmış!!Mantık,sağduyu,akıl,empati tüm bu kavramlar sanki yok olup gitmiş sürekli bir saldırı kültürü gelişmiş ucuz söylemler ve manasız sloganlar havada uçuşuyor insanlarla en basit konuları ile tartışamıyorsun u iş çözülmeli diyorsun adam ne yani sen şimdi Apoya demokrat Türklere ırkçı mı diyorsun diyor!dönüyorum yazdığım yorumu tekrar tekrar okuyorum öyle bir imayı en küçükte olsa bir şeklide hissettirmişmiyim diye ama yok..Şimdi gelde sakin ol iri çıkar sen ajansın der diğeri sen

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 24 Şubat 2013 Pazar 21:06

Totem arkadasimiz,sizin agaciniz da meyve oldugun den mütevvelit tasi etegin de hazir da bulunanlar agacinizi tasliyorlar.Yilmak hatta ve hatta asabi olmakta yok.Beraber yürüyecegiz bu tasli ve dikenli yollarda.Allah´im sizi her türlü nazardan ve iftiradan korusun.Siz dogru yorumlarda bir markasiniz..

Yorumu oyla      57      54  
TOTEM 24 Şubat 2013 Pazar 15:44

Kişiliğini ve ruhunu satışa çıkartıp ipotek ettirerek bu satıştan para alıyorsun ki,beni de kendin gibi sanmışsın o yüzden bu ithamını hiç yadırgamadım.ak ama sana ir sır vereyim en unca düşünce üretirken ir kuruş para almıyorum ama sen u ucuz sataşma ve ithamlar karşılığı para alıyorsan senin orada banada iş ayarla zira senin iş beyin yada bilgi gerektirmiyor zira öyle ucuz ithamlar ve sloganlar için unlara ihtiyaç yok dolayısı ile kolaymış kolay para kazanıyorsun yani kıymetini bil.

Yorumu oyla      61      62  
TOTEM 24 Şubat 2013 Pazar 15:41

Sayın 21.41 de yazan misafir rumuzlu okuyucub,urada bu yorumları yazmak emin ol günde yarım saatimi bile almıyor ve ben düşüncelerimi ortaya koyup paylaşıyorum yani zekası ve birikimi ve söyleyecek sözü olanlar benim gibi uzun yorumlar yazıp bir düşünce ortaya koyar ve senin gibi bu yetileri olmayıp ortaya koyacak bir düşüncesi olmayanlar da fikir üretenlere saldırırlar.Karşındakini nasıl bilirsin dendiğinde kişi kendim gibi dermiş sanırım seninkide o misal kendin düşüncelerini,beynini-

Yorumu oyla      56      61  
TOTEM 24 Şubat 2013 Pazar 15:38

Dün geceki Editör sana insaf diyorum bana sürekli saldırılar oluyor kişiliğime aleni hakaretler oluyor sen bunları yayınlayıp benim cevaplarımı sansürlüyorsun!Bana alenen satılık maşa diyen vatandaşa verdiğim makul cevabı bile yayınlamamışsın.Buradaki militanlaşmış insanlarla uğraştığım yetmiyor gibi irde sizinle uğraşıyorum.

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 23 Şubat 2013 Cumartesi 21:41

Sayın TOTEM rumuzlu okuyucu! Genelde bu siteye girerim, arasıra yazar Kuşoğlu'nu da okurum, ama pek yorum yazmam. Ancak, onun yazılarından ziyade dikkatimi çeken birşey var ki; ne zaman buraya girsem sizin bazen onlarca yorum yaptığınızı görürüm. Bir insan emekli ya da işsiz dahi olsa sadece bir yazara,olumlu ya da olumsuz bu kadar sürekli şekilde yorum yazacak vakit bulamaz. Merakımı mazur görün, herhangi bir parti ya da STÖ tarafından maaşlı olarak bu işle görevlendirildiniz mi?

Yorumu oyla      66      55  
TOTEM 23 Şubat 2013 Cumartesi 18:57

Sorumluluk sahibi olmak gerek özelikle yazar ve siyasetçilerin bu konuya daha çok özen göstermesi gerekirken tam tersi onlar yangına körükle gidiyorlar.İnsanları böylesine ayırıştırıpsaflara ayırmak ve birbirlerine düşman etmek kime ne yarar sağlar?hem bu memleketei sevdiğini söyleyip hemde insanlar arasına böyle kin ve nefret tohumları ekmeye çalışmak nasıl bir aymazlıktır.Sayın yazar sizleri kınıyorum,sorumsuz olduğunuz ve kendi siyasi çıkarlarınız uğruna insanları birbirine düşman ediyorsunuz

Yorumu oyla      56      61  
abdulrezzak 23 Şubat 2013 Cumartesi 00:27

Vay vay,vay vay,şen olsun meclisimiz şen olsun vay vay.Şen olsun bağlamamın telleri vay vay.Sevdim...Çok eğlenceli.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 19:39

Bu sitede en çok güldüğüm yorum kendi fikrine aykırı yorumlar için direnişimizi kıramıyacaksınız yorumu oldu.YORUM SAYFASINda direniş...Yorum sayfasında size tazyikli su mu sıkıyorlardı..Dİ-RE NE Dİ RE NE....Laylay lay lay lom:))

Yorumu oyla      55      56  
FRONTAL 22 Şubat 2013 Cuma 17:51

sn. 17:24 ALLAH kimseyi takıntılı etmesin kardeşim.Hülya hanım gercekte var olan doğruları görmezden geliyor. Osmanlı devletini, tarihini sevmeyebilir saygı duyarım. ama bu bizim tarihimizi inkar etmesi manasına gelmez.Bu tarih kitaplarındada böyle gecer.2x2:4 gibi bişi yani bilmem anlatabildimmi:) HAYIRLI AKŞAMLAR.

Yorumu oyla      62      61  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 17:24

Frontal hanim Hulya hanimi insan bu kadar yer ile yeksan yapar mi? :))))

Yorumu oyla      59      59  
FRONTAL 22 Şubat 2013 Cuma 16:47

Sn. Kuşoğlu, sizin bu yazıyı yazmanız için, dönüp bir kendi partinizin geçmişine ve icraatlerine bakmanız lazım.Tüm partilerin aslında birbirine söylüyecek, tek sözü dahi yok.Hani bir söz vardır, seninkisi benden kara diye.Bu halkı, AKP ye muhtaç edende siz muhaliflersiniz unutmayın.Yorumcu arkadaşlar, sakın! kendinizi hulya hanıma bişi anlatacağım diye yormayın ben çok deedim sonunda pes ettim.Ve bakıyorumki halen T.C devletini Osmanlı devletinin devamı olmaması ile iddada bulunuyor.

Yorumu oyla      62      57  
TOTEM 22 Şubat 2013 Cuma 15:41

Aşiretler ve ağalık sistemi devletin temel taşı olmuş hep ve doğu&Güneydoğuda hala etkin sonra sürekli darbelerle demokrasi ve dolayısı ile Cumhuriyet sekteye uğramış sürekli, bir vesayet sistemi şimdi sen bunların hepsini görmezden gel ve Nutuk at diyorsun bana.Geçmişini bilmeyen ve sahiplenmeyen geleceğini kuramaz.Bu dünya üzerinde sizlerden başka tarihine ve atalarına düşman başka bir topluluk varmıdır? Sizlere ne içirdilerde böyle uyuttular gerçekten merak ediyorum.Boş sloganları bırakın.

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 22 Şubat 2013 Cuma 15:39

Devletler.Osmanlı fobisinin altında yatan sinsi palnı göremeyecek kadar cahilmisiniz?Selçukluyuda red edelim öyleyse Karahanlıları Ve tarihteki tüm devletleri sonuçta onlarda yıkıldılar Bizans yıkıldı roma imparatorluğu yıkıldı,moğol imparatorluğu yıkıldı Asurlular Persler lidyalılar hepsi yıkıldı şimdi bundan sen nasıl bir sonuç çıkartıyorsun. Öğrenmişsin bir üniter yaspı takılıyorsun üçbeş jargona Türkiye cumhuriyetinin tarihini bir incele sürekli ağır aksak başı bozuk 23 yıl demokrasi yok-

Yorumu oyla      53      54  
TOTEM 22 Şubat 2013 Cuma 15:36

Pardon ama mevzu ne? Bazen kişisel atışmalara öyle dalıyoruz ki? olaydan sapıyoruz.Hülya kerdeşim,Neden Sürekli Osmanlının devamı değiliz gibisinden laflar edip Osmanlıya böylesi hınç duyuyorsun?Şimdi sen eğitim düzeyi yüksek bir kitlenin ürünümüsün?eğer öyle ise Türkiyenin eğitim ve bilinç düzeyini tekrar sorgulamak gerekir.Osmanlının hataları demişsin Tarihe bir bak yüzlerce devlet kurulmuş yaşamış ve yıkılmış Türkler bu dünyada onlarca devlet kurdular hepsi bizim atalarımızın kurduğu-

Yorumu oyla      53      53  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 15:13

Bende diploma'yı kasdetmemiştim zaten...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 14:47

HULYA EŞİNE ve çocuğuna ŞİDDET uygulayanların da çoğu üniversite mezunu.İşin chp kısmı balon da üniversite bitirmek neyin ölçüsü...Bilgi yarışmalarından seviyeyi görüyoruz...VİCDAN LAZIM.Allahın sivili diyenleri halkı önümüze katar ezeriz ...diyenleri görecek üniversiteye beş çeken vicdan kültürü lazım...

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 14:25

HULYA chp derin devletin avukatıyım diyor sen nereden yazıyorsun Tanzanyadan mı???EĞİTİM düzeyi de paspastan vatan elden gidiyor diyenlerin haberi.% 50 nin kaçı üniversite mezunu akp ANKARA il bşklığına sor.

Yorumu oyla      55      51  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 14:09

Eğitim düzeyi yükseldikçe AKP benzeri partilerin oyları azalıyormuş ilginç değilmi? Bu ülkede cinayetleri işletenler cinayetleri işleyecek adamları hep eğitimsiz kişilerden seçiyorlarmış.Yani CHP eğitim düzeyi yükseldikçe kazanan bir parti olduğuna göre cinayeti işleyenler CHP'yi severmi?

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 13:57

CHP'LİLER eski vekilleri AHMet Türk'ü çırılçıplak soyup dövenlerin avukatlığına talip ne acı.HERKES gider Mersine...

Yorumu oyla      55      51  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 13:47

13:15 Sen benim hakkımda fikir sahibisin ama ben senin hakkında değilim."Türkiye Cumhuriyeti'nin laik vede teorik üniter yapısına karşıyım" demekten korkuyormusun? Sende çeşit çeşit uygulamalardaki hataları bahane ederek halkı uyutmaya çalışan birisin.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 13:41

HÜLYA Pervin Buldanın eşini ALTAN tan'ın babasını öldürenler eski chp vekili AHmet Türkü çırılçıplak soyup dövenler ASKERİMİZ uyduruk barakalardayken vicdanı ürpermeyenler bu memlekete çok mu hizmet ettiler sence????? SEN CUMhuriyeti savunduğunu sahip çıktığını sanma sen ve dÜŞÜNDAŞLARIN DESpotiZMİ savunuyorsunUZ.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 13:15

Hulya halkı ALLAHIN SİVİLİ GÖREN ÇİÇEKLERİ de gör.Geçen yıl vefat eden bir yaşlı komşumuz vardı ondaki tarihi ilkokul kitabından mı okuyorsun yazdıklarını...Sİlivri ağalarını da gör fakat sana göre oraya gitmeyen gazeteci değil ayrıca sen 4 günde memleketin yarısını arabayla gezmiş halkın coşkusunu görmüş birisin:))) Çok realist gerçekçi bir insansın...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 12:55

Dünya,Osmanliyi tanimis biliyor,icimizde ki zavallilar tanimamak icin inkar yolunu uygun görüyor.Tarihte imparatorluklari yerle bir eden bir millete üniter yapi dar geliyor,elbise cok dar dikilmistir.Bir asirdir verilen köhne egitimle sözde bu necip irki frenlemek adina önlem almislar.2023 tarihi itibariyle her türlü engellemelere ragmen ,Allahül alem TÜRK MILLETI kendini bulacaktir.Bir tane bile gurbette calisan vatandasimiz kalmayacaktir.Milletimiz bunun farkinda dir.Hekaye anlatmayiniz..

Yorumu oyla      56      50  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 12:50

Kurulan Türkiye Cumhuriyetinin halkı köle gören ağaların, şeyhlerin, çeşit çeşit uyanıkların emrine boyun eğmedi diye yıllardır verdiği türlü türlü şeytani mücadele yazılsa burada destan olur destan.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 12:08

Öyle yorumlara sahit oluyoyoruz ki bazen kücük dilimiz yerinde mi diye yoklama cekiyoruz.Bunlardan bir tanesi de HÜLYA nickinle yorum yazan yorumcudur.Bu kardesimizin yaptigi yorumlardan tek tarafli ve rejimi koruma eksenli egitimin nelere kadir oldugunu görebiliyoriz.ISTE BU kafa yapisi Cumhuriyetimizi bazen cikilmasi zor durumlara getirebiliyor.Onlar icin önemli olan kendi hukuklarinin korunmasi ve gözetilmesidir.Biraz daha parantezi acmamiz gerekiyor ise bu EGO nun tavan yapmasidir ,

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 12:00

YAŞAR NURİ:" CHP Atatürkü kullanıyor."CHP balbay ve haberalın derdinden Berfo ANALARI GÖREMİYOR.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 11:58

11.31 hataları yapmamamk üzere kurulduysa HASAN CEmal'in yazısını oku da hatanın XL boyunu gör.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 11:54

2.dünya savaşında birbirini yiyen AVrupa bile birleşti de biz hala ARAP şöyle osmanlı böyle AVrupa 50 yıldır kapıda bekletiyor bizi.Türkler OLMASA KÜRTLER ne olurdu ya da Kürtler olmasa Türklere ne olur mantığını ve hep ayrıştırmacılığı şuuraltı edinmiş HULYA sana cevap yok.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 11:37

Türkiye Üniter bir devlet olarak kurulmuştur.Bunu yok sayarak, kendilerini Osmanlı İmparatorluğunda yaşıyormuş sananlar bilerek isteyerek kabul etmeyenlere boyun eğmediği için Türkiye Cumhuriyeti Devletini suçlayanların iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.

Yorumu oyla      57      50  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 11:31

10:09'a Cvp:Türkiye Cumhuriyeti Osmanlı İmparatorluğunun yıkılma nedenlerini bildiği için aynı hataları yapmamak üzere kurulmuştur.Türkiye Cumhuriyetini Osmanlının devamı sanan ve hiç bir zaman haz edemeyenler kendilerini hep dışlanmış hep tuhaf hissetmeleri ondandır.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 10:34

Yaşar nuri ÖZTÜRK, CHP'nin başına cebrail gelse düzelmez demiş her ne kadar kendisi reankarnasyona dünyaya 3 eşli bir komutan ve engizisyonla mücadele eden bir aydın olarak geldiğine inansa da BAZEN doğru söylüyor.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 10:12

Pas at pasına kendin vole çak tarzı yorumlar başladı...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 10:09

Bir ülke düşünün ki 1925'te Kürde çarşıda pazarda kürtçe yasak ediliyor Cemal Gürsel Diyarbakırda kÜRT yoktur var diyenin yüzüne tükürürüm diyor.Ezanda kulağı olmayanlar Ezanı aslına döndüren adamı asıyor.17 bin faili meçhul cinayet olan bir bölgeden KÜRT VE ALEVİ kökenli bir lider geliyor birileri biraz umutlanıyor o da BEN O Yapının avukatıyım diyor AĞLA BERFO ANA AĞLA...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 22 Şubat 2013 Cuma 10:05

09.12 Başlarında Türk olmadığı için ayrı teldeler.Vakit gelir bayram olur...

Yorumu oyla      55      49  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 09:31

Çok merak ediyorum Türkler olmasaydı Türkiye Kürtleri ne olurdu? Türkiye Kürtleri olmasaydı Türklere bir şey olurmuydu?

Yorumu oyla      55      49  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 09:19

Kürt beylikleri ve Türkler tamamen menfaatleri uyuştuğu için birlikte hareket etmeyi yeğlemişler.Taa Y.Sultan Selim zamanında kürtler menfaatlerine en uygun ve güçlü olan tarafı seçerek türklerin himayesi altında yaşamayı kabul etmişler.Osmanlı bitmiş her yer dağılmış başka bir gücün altına girebilecek özgürlüğe yada kendileri bağımsız bir devlet kurabilecek ortam varken yine bu coğrafyada kazananın yanında olmayı yeğlemişler.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 22 Şubat 2013 Cuma 09:12

19:41'e cvp: Kürtün ve Türkün mayasi islam dan geldiği için bir aradadır öylemi? Öyleyse neden Suudi Arabistan ayrı telden,İran,Pakistan,Suriye ayrı telden çalıyor? Bu masallarla insanların ömrünü,geleceğini,istikballerini yiyip bitirdiniz hala MASAL anlatabiliyorsunuz yani hala dinleyen bulabiliyorsunuz?

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 20:55

Bülent Ecevit,İnönü'den başkanlığı alıdığında şok olanlar onu istedikleri gibi yönlendiremeyince yönlendirilen kurşun İsvan'nın bacağına isabet etmişti.Bu işi tesadüfe bırakmayanlar tedbirlerini aldılar.Fikri Sağlar bu işin tesadüfe bırakılmadığını bilenlerden.Dolayısıyla CHP'nin misyonu mevcudu muhafaza ve eleştiriden başka bir şey değildir.Görev oynayamıyorsan oynatmadır.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 20:10

KILIÇDAROĞLU berfo ana gözü açık gitti demiş.Tabi gider Tuncelili bir başkan BERFO anaları ağlatan yapının avukatlığına soyunursa gözler AÇIK GİDER.

Yorumu oyla      58      52  
abdulrezzak 21 Şubat 2013 Perşembe 19:59

Anlamadım,bu memlekette aylardır kan dökülmüyor mu?

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 19:48

Benim anlamadigim diger durumda CHP siyaset lig fikstürünü unutmasidir.Ya maca gec geliyor ya da soyunma odasin da formasini evde unuttugunu fark ediyor.Bir partinin kaderi bu olmamalidir.Ne hikmetse Halk parti rozetini takanlar birden cözüm üretmek yerine bilincsiz muhalefet yapmayi tercih ediyorlar.Kisacasi hem Kürt ler hemde Türkler baris icinde yasamanin en iyi cözüm oldugunu bilinc altinda kabüllenmislerdir comak sokanlari kesinlikle af etmiyeceklerdir.-2-

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 19:41

Bugünün önemli islerini yarina birakanlarin yarinlarda bu böyle olmamaliydi,ben var ya ben... kesinlikle bu tür bir karar vermezdim diye naralar atmasi kadar abes bir durum düsünülemez.Her kesin agizinda bu terör 35 senedir cok kan döktü,ekonomi cok zarar gördü vs...bir tane akli selim kalkip dogru dürüst bir durum tespiti yapmamistir.Eger Kürtün ve Türkün mayasi islam dan gelmemis olsaydi durum daha cok vahim olurdu.Kac aydir cok sükür topraklarimizda kan dökülmüyor bu bir nimettir.-1-

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 17:29

Hasan Cemal:Bu satırları da, Erdoğan’la Kılıçdaroğlu arasında Kürt sorunu çerçevesi içinde geçen milliyetçilik tartışması dolayısıyla yazıyorum. Erdoğan her türlü milliyetçiliğe eleştirel bakan ve isabetli sayılabilecek bir çıkış yaptı. Buna karşılık Kılıçdaroğlu, “Sıkıysa bunları Rize’de söyle!” dedikten sonra ekledi: “Biz Atatürk milliyetçisiyiz!” CHP lideri böyle diyor. Şimdi bakalım, ‘Atatürk milliyetçiliği’ ne olabilir? Yıl 1925, Kürtçe konuşmak yasak! Şark Islahat Planı (Kanunu): “Vilayet ve kaza merkezlerinde, hükümet ve belediye dairelerinde ve diğer kuruluşlarda, okullarda, çarşı ve pazarlarda Türkçe’den başka dil kullananlar cezalandırılacaktır.” Yıl 1930,

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 17:03

Hissi bir yazı.Akp vatanı satıyor Chp vatan koruyucusu akp seçmeni makarnayla oy veriyor bunlar baydı...Bu düşünce bu ülkeye bir şey getirmez.Bdp yanlış yapmış olabilir yanlış yanlışla düzeltilmez.Taş atanların başındaki gencin mesleği ilginç yine iş derin silivriye gidiyor.His aldatır öfkeyle kalkan...

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 16:58

Hasan Cemalin yazısından:Yıl 1961, 27 Mayıs Darbesi’nin lideri Orgeneral Cemal Gürsel 1961’de Diyarbakır’da der ki: “Bu memlekette Kürt yoktur. Kürdüm diyenin yüzüne tükürürüm.” (*) Uzatmak istemiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu, Atatürk milliyetçiliği üzerinde biraz düşünmeniz, konuya eleştirel yaklaşmanız gerektiğini düşünüyorum. Yoksa size sosyal demokratlık daha uzak, Baykalcılık daha yakın olacak. CHP’nin salı günkü grup toplantısının havası ve yaptığınız konuşma yazdırdı bu yazıyı bana. Tarihin CHP’yi paçalarından çekmesine izin vermeyin!

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 21 Şubat 2013 Perşembe 15:25

Saflarında hep sizin vekil arkadaşlarınız yok mu? Daha geçen gün Sayın genelbaşkanınız DHKP-C baskınında yok savcıyı beklemeden girdiler diye abuk sabuk söylemlerde bulunmadı mı?Şimdi çıkmış siz burada BDP =Akp demeye ve onları birlikte hareket etmekle suçluyorsunuz.Yapmayın sayın vekil dönün önce bir kendi partinize ve vekil arkadaşlarınıza bakın benim tahminim sayın Çıray ve siz kendinizi bazen MHP milletvekili sanıyor ve partinizi hala yadırgıyorsunuz.Lütfen ucuz komplo torilerine baş vurmayn

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 21 Şubat 2013 Perşembe 15:22

Sayın Kuşoğlu gerçekten çok ağır ve art niyetli bir komplo teorisi sizinki!Demek BDP liler Erdoğanın izni olmadan oraya gidemezlerdi ve Akp BDP ile elele vermiş bu ülkeyi bölmek için uğraşıyor bu çok ağır bir İtham hatta resmen bilerek belden aşağı vurmaktır.İyice kontrolünüzü kaybettiniz Bdp ile aynı kefeye konacak birileri varsa onlara herdaim sizin vekil arkadaşlarınız daha yakın olmuştur. Kck yada Pkk nın bir uzantısı olan DHKP-C operasyon ve tutuklamlarını protesto edenlerin en ön-

Yorumu oyla      55      51  
hulya 21 Şubat 2013 Perşembe 13:47

Yanlış 6: "Yurt'da Barış Dünyada Barış" diyen Atatürk'ü sevmiyorum diyen adamdan BARIŞ heyeti oluşturularak barış geleceğine inanarak "İMRALI BARIŞ SÜRECİ"nin artık dönülmez bir yol olduğunu düşünmeniz.Yine söylüyorum bir şeyi olmayan yerde aramak hiç aramamaktır.

Yorumu oyla      54      51  
abdulrezzak 21 Şubat 2013 Perşembe 12:45

Şöyle bir baktım ve bu gazete hoşuma gitti.Yalnız yazarın yazısına bir şeyler eklesem mi,yorumcu arkadaş hulyaya mı yazsam?Ne bileyim bu saydığı yanlışlar yazarın hangi cümlelerinde var?Bence kısa öz tespitler yapılmış yazıda.Dahası dolanmadan düzgün,açık ifadelerle yazılmış.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 12:40

Son Cümlenizin devamında 'Allah 'fenalığı kötülüğü yasaklar ' tutasınız diye öğüt verir'.Ve bu her Cuma 'da okunur.Ama maalesef Yıllardır bunu dinleriz.Anlamayız,yada anlamak istemeyiz.Bu hepimiz için geçerli değil mi ,birey olarakta çoğumuz aynı durumdayız.ANLAMAKTANSA dinlemeyi seven bir toplumuz,ilk ayet bu derece sade iken ,bu kadar güzel bir anlam ifade ederken ,toplum olarak dinlediklerimizi muhakeme etmeden 'Baba Nasihati 'gibi görüyoruz.Kimse 'KUSURSUZ ' değil bunu anlasak yeter

Yorumu oyla      57      49  
hulya 21 Şubat 2013 Perşembe 11:54

Yanlış 1:Birgül A.Güler ve BDP heyeti karşılaştırılması. Yanlış 2:Girilen süreçten sonuç bekliyor olmanız çünkü "birşeyi olmayan yerde aramak hiç aramamaktır" diye bir söz vardır.Yanlış 3:Bdp heyetinin inandırıcılığı olmadığından iyi de konuşsa kimseye kendisini sevdiremez. Yanlış 4: Doğudaki insanlar Bigül Ayman Güler'e değil hayatlarını zorlaştıran herşeye tepkilidir. Yanlış 5: Yenilgiyi çoktan kabul etmiş psikolojide olmanızdır.

Yorumu oyla      54      51