YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 25 Şubat 2013 Pazartesi 19:56

Sadece gülüyorum:))) ama u gülüşüme 40 tan aşağı eksi kabul etmem:)

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 25 Şubat 2013 Pazartesi 14:40

Yada bu yorumumda ki hangi düşünceyi yada fikri beğenmedilkerde eksi vermişler cidden merak ediyorum dedim.Ve gerçekten merak ediyorum bu arkadaşları,hiçbir siyasi düşünce yada ima barındırmayanb salt kişisel bir beğeni ve tebrik mesajı içeren bir yazıya eksi vermeye iten ruh hali nedir dedim.Şimdi bunu sormamda ne sakınca var? bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlardan bir tanesi bana şundan doılayı eksi vermişler desin de bende anlayayım.Lütfen ön yargıdan kurtulalım..

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 25 Şubat 2013 Pazartesi 14:37

Dün yayınlanmayan onlarca yorumun arasında şu basit ve samimi soru da vardı ancak ne hikmetse dünkü sayın editör yorumlarımı yayınlamam konusunda yeminliydi!Bir okuruna böyle net ve hasmane tavır almak o koltuğun sorumluluğuna hiç yakışmıyor.Dün yorumumda Şunu sormuştum 19.09 da sayın Atilla nın programını beğendiğimi belirtip tebriklerimi sunduğum ve keşke haberimiz olsaydı da canlı izleyebilseydik deyip herkesin izlemesini temenni ettiğim bir yoruma eksi veren arkadaşlar neyyi beğenmediler de

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 24 Şubat 2013 Pazar 19:06

Sayın Atilla Erkan Tanın programına konuk olmuşsunuz ve bununla ilgili haber bantını izledim ancak sizden ricam bu tür programlara katılacağınızı bizlere bir yada iki gün öncesinden haber verirseniz bizlerde canlı olarak takip etme imkanına kavuşuruz.bu programdaki düşüncelerinizi bu siteyi takip eden tüm yorumcuların izlemesini temenni ederdim,tüm fikirlerinize katılmasam da bu derece tarafsız,yalın ve öz anlatımları özledik sizi dinlerken keyif aldım keşke herkes sizin gibi net olailse.

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 21 Şubat 2013 Perşembe 18:49

Bir meramımı anlattığım yoruma bile eksi verebilen ruh halini anlamakta zorlanıyorum..

Yorumu oyla      54      64  
TOTEM 20 Şubat 2013 Çarşamba 20:42

Sayın Atilla! Sizin gibi objektif olduğuna inandığım bir insanın yönetiminde olduğu bir gazetede editörlerin bu derece keskin sansürler uygulamasını şiddetle kınıyorum.Eğer sitenizde yazan yazarları eleştirmek yasak ise bunu söyleyin bizlerde ucuz şakşakçılık yapalım ancak eğer siz ifade özgürlüğüne inanıyorsanız sitenizde en basit ifade özgürlüğüne bile sansür uygulanıyor.Yazarlarınızdan birini eleştirmeye kalktığımızda en ustruplu yorum bile editörlerce çöpe atılıyor.Bu durumu şiddetle kınıyor

Yorumu oyla      53      66  
hulya 20 Şubat 2013 Çarşamba 11:35

Sudan çıkmış balık gibi olmamıza müttefikimiz olan ABD üzülür sanıyorsanız yanılırsınız.Çünkü ne kadar onlara muhtaç vaziyete gelirsek o kadar onlar için iyi demektir.Etkisiz bir Türkiye'de hiçbir zaman türk yönetici olamaz ama türk askeri her zaman ve her yerde olur.ABD'side Fransızıda türk askerini hemde "TÜRK" ismiyle yanlarında görmekten onur duyarlar tabi türk askeri onların emrine girerse.

Yorumu oyla      60      49  
hulya 20 Şubat 2013 Çarşamba 10:28

Ben bir vatandaş olarak olarak üniter yapımızın korunmasını istiyorum çünkü koca bir ekmeği (köy somun ekmeğini düşünün)kimse yutamaz ama parçalara ayırırsanız bebekler bile yutar."Türk" kavramıyla çekişilmesini istemiyorum.600 yıllık Osmanlı İmparatorluğunda bile "TÜRK" kavramı bir güç olarak tüm dünyayı titreten yegane sihirli sözcük olmuş.Bu kavramı bu coğrafyada içimizden çıkarırsak sudan çıkmış balık gibi oluruz.

Yorumu oyla      62      49  
TOTEM 19 Şubat 2013 Salı 21:12

Bizler vatandaşlar olarak olayları daha sağduyu ile değerlendirmemiz gerekir.Hepimiz biliyoruz çözüm adına ne yapılsa birileri eleştirecekler belkide demokrasi denen şey böyle birşey.Benim kişisel düşüncem ise her şeyin ülkem ve halkım için hayırlı olması.Gerçekten dönem at izi ile it izinin birbirine karıştığı bir dönem her olay şaibeli herkes artniyetli ve samimiyetsiz.Kimin neye hizmet ettiği belirsiz şahsen ben bu konuda çok ümitsizim keşke herkes daha akıllı ve sakin olabilse.

Yorumu oyla      55      59  
TOTEM 19 Şubat 2013 Salı 21:07

Bu Barış süreci çok su kaldırır bir konu aslına bakarsanız kim ne söylese haklılık payı var Ancak olaylara geniş bir çerçeveden bakıp çok yönlü değerlendirmek gerek.Bu konuda her ne düşünürsek düşünelim şurası gerçek ki! bu terör sorunu çözülmeli nasıl çözmek gerektiği hakkında fikir söylemek ayrı,çözümsüzlüğü körükleyen ucuz ve boş sloganlar atmak başka.Hangimiz ne desek kesin yargıya ve çözüme ulaşamayız evet sorun çok boyutlu iç ve dış dinamikler sözkonusu yani durum ziyadesi ile karmaşık-

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 19 Şubat 2013 Salı 18:06

Mesela Kocaeli-KARTEPE BELEDiYESi'ndeki yolsuzluklar hakkinda ne yapti hukukmet?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 19 Şubat 2013 Salı 13:51

Sayıştayla can sıkmak saptamanıza,28 şubatçıydı diye tutuklanan paşanın öcalan ile görüşen damadına da bağlasam; budur desem memleketin hali pür meali?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 19 Şubat 2013 Salı 13:49

Diğer bir yasa olan Kuzey İrlanda Olağanüstü Koşullar Yasası ise, idareye, Terörü Önleme Geçici Yasası’ndan daha fazla yetki vermektedir. Bu yasa bağlamında, polis şüpheli evlere girmek ve arama yapmak, düzeni sağlamak bakımından yargı öncesi bazı yayınları durdurmak, terör örgütü üyesi olduğundan kuşku duyulan kişileri oturma ve seyahat özgürlüklerinden alıkoymak gibi haklar tanınmıştır. Ve en önemlisi İngiltere çıkardığı yasaları uygulamıştır.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 19 Şubat 2013 Salı 13:47

olarak gözaltı belgesi olmadan şüphelileri 48 saat gözaltında tutmak ve ilgili bakanın izni ile bu süreyi beş güne kadar uzatmak yetkisi verilmiştir. Terörist örgüt üyeleri ile mülakat yapılması ve yayınlanması yasaklanmıştır. Halka açık alanlarda terör örgütlerinin renklerini içeren kıyafet giyenlerin altı aya kadar hapsedilmeleri öngörülmüştür. Terör eylemlerini önceden haber almak için, polise belli durumlarda posta gönderilerini açma ve telefon dinleme yetkisi verilmiştir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 19 Şubat 2013 Salı 13:46

IRA'dan bahsetmeniz güzel olmuş.İngiltere’de terörle mücadele konusunda iki yasa bulunmaktadır. Birincisi 1974 yılında yürürlüğe girmiş olan Terörü Önleme Geçici Yasasıdır. Bu yasa Parlamentoda yılda bir kez görüşülmekte ve zamanın şartlarına göre değişikliklerin yapılabileceği esnekliğe sahiptir. Bu yasa bağlamında, ilgili bakana, terörle ilgili şüpheli kişileri İngiltere ve Kuzey İrlanda dışına çıkarma ya da bu kişilerin bu ülkeye girişini engelleme yetkisi ile polislere terörizm ile ilgili

Yorumu oyla      54      49  
hulya 19 Şubat 2013 Salı 11:26

Soru:Bir sonuç elde etmek için uluslararası sistem tarafından kullanıldığını söylediğiniz sözde Öcalan gerçekte Uluslararası iradeylemi pazarlık ediliyor? Eğer bu düşüncenin yüzde bir bile doğruluk payı var ise ülkenin kaderini belirleyecek kararlar almaya eğitim ve tecrübeniz vede yetkiniz yeterlimidir?

Yorumu oyla      58      49  
hulya 19 Şubat 2013 Salı 10:22

Soru:Barış sürecinde bahsi geçen "terörün arkasındaki uluslararası sistem" denilen güç nerede durmaktadır?

Yorumu oyla      56      49  
hulya 19 Şubat 2013 Salı 09:46

10 şubat 2013 HABER:dalet Bakanı Sadullah Ergin, “Netice itibariyle bir sonuç elde etmek için süreç devam ediyor. Zaten o irade (Öcalan) olmaz ise bu çalışmanın bir anlamı olmaz, bu gidiş gelişlerin bir anlamı olmaz. Hedeflenen bir sonuç var, o sonuca gidişin adımları diyelim buna” dedi. (ANKA)

Yorumu oyla      57      49  
hulya 19 Şubat 2013 Salı 09:39

Tarih 24 eyl.2010 HABER:BDP’lileri kapıda karşılayan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, aynen şunları söyledi: “Öcalan kullanılıyor. Aslında BDP de, Kandil de, PKK da kullanılıyor. Öcalan dahil hepsi figüran. Terörün arkasında uluslararası daha büyük bir sistem var…”

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 19 Şubat 2013 Salı 09:20

Yani sayın Talat Atilla, çok hoşsunuz!! AKP ve MHP'li belediyelere neden operasyon yapılmadığını sormuşsunuz. Bunun cevabını hepimizden çok daha iyi bildiğinize inanıyorum. Bebek katili pazarlığına gelince, İmralı canisinin serbest bırakılacağı daha önceki yıllarda, hatta AKP iktidarda değilken Apo'yu getirten hükümet zamanında da tartışılıyordu. Silivri'de hiçbir suç işlemeden yatanlar daha yatmaya devam ederler. Ancak binlerce kişinin katili bir de bakmışsınız serbest kalmış.

Yorumu oyla      57      49