YORUMLAR
Toplam 26 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Şubat 2013 Pazar 12:43

15.00 Dsp yok Chp var demiş.CHp de dsp kökenliler yok mu, Chp de kaç grup var? Birgüller var,Aygünler var,Sezginler var biraz objektif olduğu için chp'li sayılmayan Binnaz hanımlar var, dün de 38 yıl sekreterlik yapan Sav'lar vardı.Bu ne demokrasi bir adam 38 yıl değişmiyor.Chp yaşlılarından kurtuldu ama fikren yaşlılardan kurtulamıyor.Mengü de Baykal hayali kuruyor.Baykal başkan Antalya şampiyon.Batıda olsa istifadan sonra dışarı çıkılmayacak haller bizde hiç önemli değil.Siyaset bu pişkinlik.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 9 Şubat 2013 Cumartesi 00:54

Bu atasözü yanlış be totem;biz sana burada hendeği atlatamıyoruz işte!..

Yorumu oyla      65      51  
Misafir 8 Şubat 2013 Cuma 16:54

Önyargıları değiştirmek atomu parçalamktan zormuş sözünü yeniden hatırladım birden.Hülya sana ne diyeyim fikri sabit bir insana ne anlatmaya çalışsan boştur bu sitede yorum yazarken nasıl olupta bu saçları beyazlatmadım inanın bende şaşırıyorum:) Sizlere laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zor.

Yorumu oyla      57      64  
hulya 8 Şubat 2013 Cuma 15:00

DSP yok ama CHP var ne garip değilmi? Çünkü aşılabilir meseleleri büyütüp bireysel sorun haline getirenler kendi başlarına parti kurup hayatlarını kaybettiklerinde tarihten silinip gidiyorlar.Ecevit bana göre mükemmel bir insan.Her insanda olması gereken mutlak özelliklere sahip bir kişi.Chp'de aşılmaz sandığı kürtleride içine alan politikayı reddederek sosyal değil"sol"olarak yoluna devam etmek istedi.O sorundan kaçtı ama ülke o sorundan kurtulamadı görüldüğü gibi.Oda sadece günü kurtarmış oldu

Yorumu oyla      67      55  
TOTEM 8 Şubat 2013 Cuma 14:28

Hülya kardeşim;CHP Türkiyedeki tüm siyasi partiler gibi bir partidir ona uhrevi bir nitelik katmaya çalışmak gereksiz! CHP Bu ülkede sadece Ecevit ile demokratik ve rekabetçi bir parti oldu ve kendisi CHP deki bozulma ve yozlaşmayı görerek başka bir parti kurup yine kitleleri peşinden sürükledi.Sizler hala masallar anlatıyorsunuz. Chp iyice eriyip gidiyor yakın gelecekte CHP bölünecek ve inanın bu oy oranlarını bile göremeyecek zira solun yeni bir yapılanmaya gerçek sol olmaya ihtiyacı var.

Yorumu oyla      58      64  
hulya 8 Şubat 2013 Cuma 13:59

CHP nin başarılı olması demek Türkiyenin başarılı olması demektir.O yüzden işi zordur ve o yüzden işi karmaşıktır.Chp yönetiminin eskisi yenisi üyesi barışık olmak mecburiyetindedir.Chp'nin çok ama çok uyanık olması gerekmektedir.Hata yapma lüksü yok.Bireysel kızgınlıklar içerisine özellikle çekilmek istenmektedir.

Yorumu oyla      67      52  
TOTEM 8 Şubat 2013 Cuma 13:29

Hülya sana cevap vermek te cidden zorlanıyorum zira ne söylediğini yada neyi savunup neye karşı çıktığını anlayamıyorum.Tek derdin CHP ye toz kondurmamak ancak sen çocuğu hasta olupta bunu kendisine söyleyip uyaranlara kızan anne gibisin.CHP de herşey yanlış,karmaşık ve tam bir kaos halinde bunu söylerken bu bir uyarı niteliğinde ama sen hakaret adlediyorsun.Sen CHP nin izlediği politikayı,tutarsızlığı ve karmaşayı doğru mu buluyorsun.Demokrasi bilinen en iyi yönetim şekli senin önerin ne peki?

Yorumu oyla      55      56  
hulya 8 Şubat 2013 Cuma 12:15

07 Şubat 2013 Perşembe 15:20ye cvp: seninle sayın demirel'in ortak NOKTASI NATO sever olmanız.ANLADIN!!!! Halk Yanılır, seçer mesajın alındı.HALK seçer siz kendinizi TANRI sanır seçenlere kul muamelesi yaparsınız. Ya da 3 kere gelen ak liderimizi de şımartıp İŞTE TÜRKİYE dedirtirsiniz.SANA ve toteme göre DEMOKRASİ bir tren...Ben kULLANMAm GAZ.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 8 Şubat 2013 Cuma 09:44

ychp de olanlar derin devletten kurtulma istemenin sancıları eski chp zihniyeti devam edecektir her zaman... Moda'da Nişantaşında Kadıköy'de yaşayan elit kesim klasik chp demektir.

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 8 Şubat 2013 Cuma 09:34

YCHp böyleyken böyle de eskiye tek bir lafı olmayanların 63 yıldır milletin başında demoklesin kılıcı gibi duranların eleştirdiği YCHP eskisinden ehvendir.YCHP yi karalayan eski chpli demokrasi istemiyor nerede o eski günler diyor.ANLAYANA...eski ve yeni bu kafayla halka 63 yıl daha makarnacı demeye devam edersiniz.

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 8 Şubat 2013 Cuma 01:51

Bu makaleye yazacağım son yorum bu olacak zira CISS rumuzlu arkadaş olayı o kadar yalın,berrak ve net bir şekilde anlatmış ki,Benim bunların üzerine söyleyeceğim bir şey yok!Sadece arkadaşıma bu konuda aynen katılıyorum demekten başka. CISS rumuzlu arkadaşla bazı konularda farklı düşünsekte en azından birbirinden farklı konulara sürekli tek tip yorum yapmadığı için kendisine birçok konuda çelişsek te saygı duyuyorum.Bu sitede normal insan görmek beni mutlu ediyor.

Yorumu oyla      56      55  
Misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 21:20

chp: Bu ülkeye komünizm gelecekse biz getiririz.İnönü mirası bakış açısı.Veli abi ziyaretlerine devam.Halk da hep bu dertte ah bu ziyaretler aksamasın.Bir de yol üstüne türbe yapılsın.Balbay'a darbe notlarını tutacağı son model tekno bir leptop alınsın.Notlar bir silmede silinsin hiç geri gelmesin...Ş.Mengü Baykala umut bağlamış.taasubun siyasisi kadar koyu taassup olamaz.chp li olmayan makarna almıştır.formül bu...

Yorumu oyla      55      58  
CISS 7 Şubat 2013 Perşembe 21:01

3- En tehlikeli cehalet, bilmediğini de bilmemek derler ya, işte sizde de aynen öyle. Yeni Yönetimin partiyi ne hale getirdiğini, nasıl hızla gözden düşmenize neden olduğunu, kendi kendinizi nasıl yıprattığınızı bilemeyen, kesinlikle bi siyasi cehalet varlığı yanında; görmeyip bilmediğinizi de göremeyip bilememenize karşın hala ahkam kesiyor olmanız, tehlikenin büyüklüğünü açıkça ortaya koyuyor. Sevenleri ile oydaşları işte bu yüzden CHP nin nereye gittiğini ve başına neler geleceğini görüyor, anlıyor, hissediyor ve kahroluyor. CISS!

Yorumu oyla      67      50  
CISS 7 Şubat 2013 Perşembe 21:01

2- Türk Milletinin birlik beraberlik olguları ile inanç ve teamüllerine uzak ya da cephe almış, bu denli ayrılıkçı, birbiri ile çatışıp duran kafanın bi araya geldiği kişiliksiz, istikrarsız ve disiplinsiz, ortaya somut ve yapıcı şeyler koyamayan bi sözde CHP ne yazık ki Cumhuriyet tarihimizde görülmedi. RTE ve tüm AKEPE’liler; yüce Atatürk’ün partisi CHP yi bu keşmekeş YCHP yapılanmasına dönüştüren Kılıçtaroğlu ve ekibine ne kadar teşekkür etseler(!) azdır.

Yorumu oyla      66      50  
CISS 7 Şubat 2013 Perşembe 21:01

1- Sayın Kuşoğlu, dost acı söyler; Bence şu andaki siyasi oluşumunuz (CHP ile onun felsefesi 6 oku hakkıyla yansıtmadığı için) YCHP yi; her kafadan bi sesin çıktığı, (Milliyetçi ya da ulusçu değil) Ulusalcı yaftalı hizipçi bölücüler, Kürtçü bölücüler, Türkçü bölücüler, Mezhep ayırmacı kayırmacılar yanında bi de darbelerden medet umanlar ve “tüh getti bizim darbe umudumuz” diye hayıflananlar sardı! Bu koşullarda iş bilmedikten sonra, gece gündüz çalışıp kendinizi helak etseniz ne yazar?

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 17:52

Bu ülke BÖLÜNMEZ ama CHP kaça bölünür bilinmez değil zaten BÖLÜK Pörçük Kimi dağa kaçırılır.Kimi 75'inden sonra liderlik peşinde,kimi Türklerle Kürtler bir olamaz der,kimi ince sazdan çıkmaz ama Hepsinin ya da çoğunun ORTAK istikameti VELİ abilerinin mekânı.Hapishane duvarından BENİ veli abiden sorun diye bağıran adamla CHP aynı temelsizliğin temeli ve YILMAZ bekçisi.CUMHUR halk demek cumhuriyet halk partisi ne demek.BAşta anlamda bir sakatlı bar.Ballı Siirt balı gibi...

Yorumu oyla      58      57  
Misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 17:35

700 yaşındaki CİNlerin falcıbaşına meraklı bir zengin gitmiş. Her sorusuna doğru cevaplar alan ve en özellerininin bilindiğini gören şaşkın zengin PEKİ DEMİŞ CHP ne zaman İKTİDAR OLUR??Falcıbaşı uzun uzun bakmış küresine ve ağlamaya başlamış BEN GÖREMİYECEEEEM BEN GÖREMİYECEEEM...CHP nin tek derdi SİLİVRİ.Analar ağlamadı mı...

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 17:05

Çalışan ,ülke için çabalayan herkesi tebrik etmek lazım,AMA bu kaygı ve korkularıda C.H.P'nin biran önce üzerinden atması lazım 60 senedir iktidar bekliyoruz kaygı değil

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 7 Şubat 2013 Perşembe 16:13

Hülya o fıkra öyle değil ve bu fıkra ile ne anlatmaya çalıştın yine anlayamadım:)sana mecaz peşinde koşma mecazı katlediyorsun dedim kaç kez!Fıkranın orjinali de şu;Ahmet ile ayşe evlenmişler,Ahmetin ilk evliliğinden üç,Ayşenin de iki çocuğu varmış sonra bunların iki çocukları daha olmuş ve yıllar sonra birgün ahmet salonda otururken bir patırtı kopmuş ve Ayşe salona hışımla girmiş ve Koş Ahmet seninkilerle benimkiler bir olmuş,bizimkileri dövüyor demiş:)))Hülya artık mecaz katliamına son ver:)

Yorumu oyla      56      62  
Misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 15:20

HULYA seninle sayın demirel'in ortak NOKTASI ERGENEKON sever olmanız.ANLADIN!!!! Halk Yanılır, seçer mesajın alındı.HALK seçer siz asarsınız ya da 7 kere gelen Şapkalı liderimizi de Korkutur Klasik müzikle coşturup İŞTE TÜRKİYE dedirtirsiniz.SANA ve OWLEYE 'ye göre DEMOKRASİ hikâye...Ben kULLANMAm elDİVEN...

Yorumu oyla      56      64  
hulya 7 Şubat 2013 Perşembe 15:13

Daha önceki evliliğinden 1 çocuğu olan manipülasyoncuyla daha önceki evliliğinden 1 çocuğu bulunan darbeci evlenmiş.Evlendikten sonra bunlarında bir çocuğu olmuş.Bir gün manipülasyoncu çığlık çığlığa bağırmış "darbecii darbeci...Seninkiyle benimki bir olmuşlar bizimkini dövüyorlar" demiş. Kim kime şerefsiz demiş, kim kime kaos yapmış, kim barışa hayır demiş kim kim kim...

Yorumu oyla      65      53  
hulya 7 Şubat 2013 Perşembe 15:03

Totem Demirel hep ezici çoğunlukla seçildi değilmi? Şuan Demirel nerede? Bu ülkenin kaderini çizen adamı neden kimse kahraman diye anmaz acaba?

Yorumu oyla      64      53  
Misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 14:49

Bilgisayarındaki DARBE NOTLARI kendisine gösterilince SİLMİŞTİM diyen BAsın kahramanının VEKİL olduğu bir ülkeDE Ön ve arka kapak güzellerini BASIN İLKESİ sanan Özal'a kapıdan çıkarken kapıyı vurup kapatıp GÖRÜŞÜRÜZ DİYEN gazetelerin ülkeye armağanı Bir ahlak VAR....411 el KAOSA kalktı...BARIŞA hayır. AHMET Kaya'YA vay ŞEREFSİZ...1948' DE bir ülke ve ülkemizde bir gazete KUR(DUR)uldu

Yorumu oyla      59      60  
TOTEM 7 Şubat 2013 Perşembe 14:23

Siz olsanız ne dersiniz?Kardeşim sürekli yeniliyorsan demek ki birşeyleri yanlış yapıyorsun ve biryerlerde eksiğin var değil mi? Bizde CHP ye bunu söylüyoruz ve nerede yanlış yaptığını da söylüyoruz ancak siz kızıp beni eleştirme hakemi eleştir havayı sahayı karşı takımı ama beni eleştirme diyorsunuz.ALLAH AŞKINA KENDİNİZE ŞU SORUYU SORUN;mADEM TOPLUM BU DERECE ŞAŞKIN.ÇARESİZ VE ENDİŞELİ DE SİZİ DEĞİLDE SÜREKLİ ELEŞTİRDİĞİNİZ PARTİYE DESTEK VERİYOR?cevabınız hazır halk aptal değil mi?Yazık..

Yorumu oyla      57      58  
TOTEM 7 Şubat 2013 Perşembe 14:19

Sayın yazar okurun sizden tek istediği şey,onları aptal yerine koymamanız.Hala toplum şaşkın,Endişeli muhabbetleri yapıyorsunuz!Siz en kötüsü hala kendinizi bile kandırmaya devam ediyorsunuz ve Türkiyeyi kendi kısır çevrenizden ibaret sanıyorsunuz!!Chp yi eleştirenlere kızıyorsunuz ve CHP çalışıyor diyorsunuz ancak sorarım size,bir Futbol takımı düşünün,Sürekli kötü sonuçlar alıyor ve rakibine karşı sürekli hezimete uğruyor ve bu takımın futbolcuları kendileri dışında herkesi herşeyi suçluyor-

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 12:01

BÜLENT BEY haklısınız ahlak çökmüş İLHAMİ erdil'e rütbelerini SÖKTÜREN albay BELGÜTAY VARIMLI kadıköy'de 7.KATTAN ATLAMIŞ!!! atılmış mı??? AHlaksızlık diz boyu darbeci gazeteciler bile var CHP li vekil kahvede DARBE YAPACAK Paşa kalmadı diyor.

Yorumu oyla      59      69