YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 4 Şubat 2013 Pazartesi 22:37

bu ufak tayyip manevrası ile eylem iptal edenlere yazıklar olsun.bu arada attığınız başlıklar falan çok saçma oluyor bazen,taraf tutuyormuşsunuz gibi...

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 2 Şubat 2013 Cumartesi 16:30

İstediklerini duymak istiyorlar.İnsanın kendini kandırmaya çalışması kadar vahim durum ne olabilir? İnsanlar neden yalan söyleme,olayları çarpıtma ve somut gerçekleri bile görmezden gelme gereği duyarlar?Bu büyük ihtimal sosyolojik yada psikolojik bir hastalık olsa gerek.Bakıyorum da bu ucuz tavırları ne yaş,ne eğitim nede kariyer belirliyor. Keşke insanlar içerisinde bulundukları hırs ve kinden sıyrılıp mantıklı olabilseler ancak saldırı uzlaşıdan daha tatlı geliyor.yazık çok yazık.

Yorumu oyla      53      60  
TOTEM 2 Şubat 2013 Cumartesi 16:27

Ya benimle birebir aynı düşünür düşman saydığıma saldırırsın yada benim düşmanım olursun zihniyetinde vatandaşlar.Hatta Editör koltuğunda oturan kişi bile mesleki sorumluluğunu unutmuş kendi çapınca Birilerini susturup birilerine destek vermeye çalışıyor.Ben bu sitede 5-6 yıldır yazıyorum yani belkide o koltukta oturan editörden daha eskiyim ve sürekli haklı çıkmam bile umurlarında değil doğruları söylemem yerinde tespitlerde bulunmam umurlarında değil zira onlar gerçekleri değil inanmak-

Yorumu oyla      53      60  
TOTEM 2 Şubat 2013 Cumartesi 16:24

İnsanlara ne olmuş gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Akıllar uçmuş,mantık hak getire sağduyu ve muhakemenin yerini fanatizm ve saldırganlık almış.Bakıyorum yorumları okuyorum vatandaşın klavye başındaki öfke kin ve nefretini adeta görebiliyorum.Vatandaşta kontrol tamamen gitmiş ağzından köpükler saçarak büyük bir kin ve hırsla saldırıyor gözü karamış.Bir insanı ney bu hale getirebilir?Bir yandan kızıyorum öte yandan acıyorum.Herkes keskin taraf olmuş objektif yaklaşım onlara göre değil-

Yorumu oyla      53      61  
TOTEM 2 Şubat 2013 Cumartesi 00:13

hayrola editör yine sen mi koltukta oturuyorsun?Bana sallamaları yayınlayıp cevaplarımı makaslıyorsun!Editörler önce adil olmalı sonra kendi koydukları kriterlere uymalıdırlar ve TOTEM alerjisine karşı da önereceğim ilaçları kullanmalılar.

Yorumu oyla      53      62  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 19:26

Rahmi beyin oraya yazdığı yorumu aynen yazmış ve herkese yalan ve iftira etmiş.Yapacak bir şey yok.Adamın huyu bu.Hepsi böyle bunların...Ne acıdır ki bu yalanlara inanmaya hazır,onuru alınmış bir m-illet oluşturdular.

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 16:31

Saldırılar öylesine çirkin ve iğrenç boyutta ki! ve sen buna destek veriyorsun peki arkadaşım geriye senden ne kalıyor? sen kimsin? Senin söylemlerine göre sen hiçkimsesin hiçbir değerin tabiyetin ve dinin yok zira var olduğunu söylediğin herşeye saldırıyor ve red ediyorsun evet farkında değilsin ama sen senin tarifine göre,soyu sopu olmayan,hiçbir değeri bulunmayan Dine düşman kimliksiz bir insansın.Bunu ne zaman fark edeceksin bilemiyorum ancak sen bunu fark etme diye var güçleri ile uğraşıyor

Yorumu oyla      53      64  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 16:27

Bu ülkede Akp den nefret eden bir kesim var ve bu kesim son derece organize bir yapı tarafından yönlendiriliyor.Asıl nefretleri Akp nin tüzel yapısı değil asıl nefretleri bu ülke halkına,tarihine ve en önemlisi de Dinine. Bu yapının oyununa gelen büyük bir kitle var Akp denilerek vatandaşları tüm değerlerine düşman ediyorlar.Ey vatandaş bak seni ne hale getirmişler;Ceddinden nefret ettiriyorlar sana,Tarihini red ediyorsun,Geleneklerin banal ve çağdışı olarak lanse ediliyor sana hele dinine-

Yorumu oyla      53      65  
Misafir 31 Ocak 2013 Perşembe 18:50

Bu Başbakan televizyonda kendi söyledi gündemi değiştirmek için YALAN SÖYLERİM diye.Eğer,eğer diyorum;komutan eşleri bu konuşma üzerine,buna inanarak eylemden vaz geçtilerse bir milyon kere yuh onlara.Yazıklar olsun size.Beter olun.Ne zamandan beri yüreği kin ve nefret dolu insanların bu tür duygusal sömürülerine inanıyorsunuz?

Yorumu oyla      72      49  
TOTEM 31 Ocak 2013 Perşembe 17:10

Ben Chp yi doğru ve etkili muhalefet yapmıyor diye eleştiriyorum Chp kendi içerisinde kavga etmekten muhalefete zaman ayıramıyor ve Chp bu halde olduğu sürece Akp nin oyları yükselecektir. Bunu bir siz müzmin Chp liler görermiyorsunuz.Yanlışı savunma ki düzelebilme imkanı olsun değil mi? Ben hala Chp nin böyle savrulmasının altında komplo teorilerimin gerçeğe dönüşmesinin rol aldığını düşünüyorum.Yazıya gelince tutuklu subayların yakınlarının her türlü girişimleri doğaldır.

Yorumu oyla      53      66  
TOTEM 31 Ocak 2013 Perşembe 17:07

İlk okuduğumda Hülya ne anlatıyor demiştim!ancak daha sonra Erdoğanın Cumhuriyet gazetesi arşivindeki bir haberi paylaşmasını gördüm ve sonra anladım meğer Hülya parti sözcülüğüne seçilmişte Başbakana cevap veriyormuş:) Hülya ne demişler dervişin fikri neyse zikri de odur diye!Sende o misal konu ile alakalı olmasa da fikrini zikrertmişsin:)Hülya kardeşim Chp yi artık savunmaya çalışma zira Şu haldeki Chp yi savunma uğraşın emin ol Akp nin değirmenine su taşımaktan başka bir işe yaramıyor-

Yorumu oyla      53      63  
hulya 31 Ocak 2013 Perşembe 12:56

1930'larda adını dünyaya kabul ettirmeye çalışan Türkiye Cumhuriyeti resmi devletlerle dostluk kurmak istemesinden daha tabi ne olabilir.Resmi devlet adamlarını vurmak için uçakla para görmediler.Devletlerinin iç işlerine karışmak,onlara akıl vermek hadleri olmadığını bilmiyorlarmıydı.

Yorumu oyla      73      49  
hulya 31 Ocak 2013 Perşembe 12:50

Dünde yazmıştım sn.başbakan ne yapmaya çalışıyor diye? 1930'larda İtalyanın burası önemli resmi ideolojisi olan ve İtalyan milliyetçiliği anlamına gelen "faşist" anlayışın isim krucusu olan resmi İtalyan başbakanı ve Almanyanın yine resmi başbakanı Hitler ile olan yeni kurulan Türkiye cumhuriyetinin münasebetlerini yanlış ilişkiler içerisinde olan hükümet olarak sunmasının değerlendirmesini ben 2 gram ilmimle yapamıyorum.Yapabilenler bana anlatsın.

Yorumu oyla      74      49  
Misafir 31 Ocak 2013 Perşembe 12:47

Bu eyüp can adlı deşifre olmuş muvazzaf gazeteci teşkilatın amiral gemisi hürriyettede başarılı olamazsa devlet bunu mısır çarşısının kapısına simitçi kılığında diker haberi olsun.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 31 Ocak 2013 Perşembe 01:27

güzel bir şey düşünmüşler.neden vazgeçmişler ki. eğer başbakanın ricası filan olmuşta vazgeçmişlerse dahada vahim.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 31 Ocak 2013 Perşembe 00:16

Recep beyin o çıkışının nedeni belli oldu. Başı sıkışınca Recep beye Özel paşa efendisine koşmuş ve müdahale etmesini istemiş. Hepsi bu yani.

Yorumu oyla      63      50