YORUMLAR
Toplam 145 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Ocak 2013 Salı 23:50

Yaaa totem efendi,kolay değilmiş değil mi.Beni bu hale sen getirdin totem.Sen hep böyle yazdın.Hep hakaret etin.Senin yüzünden yazıları okuyamaz oldum.Yorum yazamaz oldum.Bir kaç da yazma özürlü yandaş buldun yanına ağzına geleni yazdın.Şimdi niye bağırıyorsun.Senin yaptığından farklı bir şey yapmadım.Neyse,tekrar şu saat itibariyle beyaz sayfa açıyorum.İyi geceler.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 29 Ocak 2013 Salı 21:36

Syn Yazar,ilk evvela bende sizi kutluyorum daha sonra da cikaracaginiz yeni gazetenizle ilgili acele karar vermediginiz icin de kutlamak istiyorum.Ne de olsa cok büyük bilgi ve tecrübe birikimiz var.Yeni cikaracaginiz gazete ile ilgili yeni bir yazi yazsaniz olayi tekrar harmanlamamiz ve tartismamiz cok iyi olur kanaatini tasiyorum.En son olarakta size kedirlik yapanlardan cok acayip bir bicim de rövans aldiniz.Her kes verdigi karardan mahcup olmasini bilirse iste o zaman kärli duruma erisir.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 28 Ocak 2013 Pazartesi 20:03

Sayın Turan güneydoğuda CHP'nin TEK BELEDİYE BAŞKANI Mardin Ömerli başkanı AYmanın sözleriyle istifa etmiş.Bu Chp vatandaşı nasıl kucaklıyor böyle:))) Mhp ile ne zaman birleşecekler...??? Tek yol DEVRAN -devrim le turanın kısaltması- ya da Tek yol Otoban...

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 28 Ocak 2013 Pazartesi 15:43

TOTEM sende KABAHAt ki cevap yazıyorsun bazılarına.BAK Rahmi beye Bir atasözüyle yILLARIN meselesini çözüyor.TESTİ Çömlek rekOR..

Yorumu oyla      57      59  
TOTEM 28 Ocak 2013 Pazartesi 13:46

Bazı insanlar için olay ne siyaset,ne memleket,ne halk nede demokrasi onlar varsa yoksa kendi saplantılı düşünceleri kavga etmeye ve çirkeflerini ortaya dökmekten çekinmiyorlar.bu tür insanları dikkate dahi almak istemiyorum ancak tıpkı sülük gibi üzerinize yapışıyorlar.Lütfen konular hakkında yazın birilerinize öfkeniz kimsenin umurunda değil ve burası sizin deşarj istasyonunmuz değil.adamın her sözü her tavrı çirkin bir kin ve öfkeye dayalı şuurunu yitirmiş ve çirkin.bu çirkinlik çok bıktırdı.

Yorumu oyla      54      60  
Misafir 28 Ocak 2013 Pazartesi 11:32

İP (ERgenekon) CHP'Yİ bölecek diyorlar sayın TURAN ÖBÜR HAFTA DA bu barış karşıtı İP'İ YANİ ERGENEKONUN İP görünümünü ve CHP' YE NELER EYLEYECEĞÜNÜ YAZSANIZ!!!!

Yorumu oyla      61      56  
Misafir 28 Ocak 2013 Pazartesi 00:25

İyi geceler sevgili Editör.

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 28 Ocak 2013 Pazartesi 00:08

Vallahi totem kusura bakma ama senin yorumlarını okurken birden bire gözümün önüne RTE geliyor;ağzından tükürükler saçarak,bıyıkları dahil her tarafı gerilmiş,gözler pörtlemiş ve KİNDAR,KİNDAR,KİNDAR DİYE BAĞIRIYOR...VE BİRDEN BİRE BAŞLIYORUM YAZMAYA;EVET BAŞBAKAN BEN KİNDARIM,KİNDARIM,KİNDARIM...VAR MI DİYECEĞİN?..Biliyorum okuma yazman yok ama Yakup Kadri nin "YABAN"ını ve o meşhur savunmayı birine söyle sana okusunlar.Anlamadın değil mi,boş ver o zaman.Okumasan da olur...Yanaşmalığa devam...

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 27 Ocak 2013 Pazar 23:59

na taş atmamalıdır.Bon voyage au moyen ağe;a Dieu! Saygılarımla. RTE nin Fransa Cumhurbaşkanına "O kadınla ne konuştun ?"sorusuna cevabıdır.Beğenmedinizse başka senaryo var.Allah RTE yi bu m-illetin başından eksik etmediği sürece daha çoooookk senaryo olur.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Ocak 2013 Pazar 23:57

nda hiçbir sakınca yoktur.Bendeniz;Sakine Cansız'a kamu oyumdan gizli olarak,helikopter ve gemi ile müzakereci de göndermemkteyim.Unutmayınız ki;Irak adaletinin iki kere ölüm cezası verdiği ve İnterpolce de aranılan bir katile ev sahipliği yapmaktasınız.Size,daha önceleri bir Rus diplomatının söylemiş olduğu bir sözü tekrar ederek,notanızı reddediyorum.Fransız Cumhurbaşkanlığı her çatma idianameyi kabul eden özel görevli ağır ceza mahkemeniz değildir.Sırça köşkte oturanlar,başkalarının sarayları

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Ocak 2013 Pazar 23:55

"Majeste Recep Tayyip Erdoğan! "4/4 Oktavlık notanızın,her sözünüzü candan dinleyen Seçmenlerinize yönelik olduğunu anlamış bulunmaktayız.Ben;Fransız Cumhurbaşkanı olarak ne Obaman'ın Büyük Ortadoğu As Başkanıyım ne de başkalarının emirleriyle hareket edenim.Sakine Cansız;ne İf adasında,ne Monte Karlo adasında,ne de Culenkurt adasındaki özel korumalı Fransız devletine ait sarayda oturmaktaydı.Rue Lafayette'deki, kirasını kendisinin ödediği , kiralık dairede oturmaktaydı.Onunla gizlice konuşması

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Ocak 2013 Pazar 13:31

Sayın editör:;Böyle ruh hastası,takıntılı ve kompleksli insanların hakkımda atıp tutmasını yorum diye yayımlıyorsunuz ve bende bu abuk insanlara cevap vermek zorunda kalıyorum.Oturduğu yerden birtarafından komplo teorileri üretip saçmalayan bu vatandaşların kelime yığınlarının yorum ile yada konu ile ne alakası var.ben NE OLDUĞUMU,NE OLMADIĞIMI biliyorum senin hastalıklı beyninin ne düşündüğü ise hiç umurumda değil.Senin gibilerin donma noktasındaki seviyesine inmeye niyetim yok.

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 26 Ocak 2013 Cumartesi 23:00

Yavaş yavaş ihanetinin sebebi ortaya çıkıyor.Kim olduğunu ne olduğunu bu arkadaşlar anlamaz belki ama ben anlarım.Kesin bu balyozdakilerini sen ispiyonlamışsındır.Ayrıca yalan söylüyorsun sıcak temas falan diye.PKK ile çarpışanlar bu ülkeyi bölecek olan bir sürece balıklama dalmaz.Sen şimdi kahramanlık madalyam falanda var dersin.Hele bir de gaziyim dersen...Vah,vah,vah...Devam et aslanım yakında tayyip seni bakan yapar,yanaşma ve yalakalara bayılıyor o.

Yorumu oyla      60      53  
TOTEM 26 Ocak 2013 Cumartesi 13:56

Enteresan olan ne biliyormusunuz?birileri sürekli yeni birileri gibi ortaya çıkıyor ancak ne hikmetse benim yıllar önce yazdıklarımdan bile haberdar oluyorlar ve birde anlatım dilleri çok zayıf mesela 13.25 teki vatandaşın son paragrafından ben bir şey anlamadım.Ayrıca ben evet o bölgede bulundum ve birçok kez sıcak temas yaşadım ya sen? Buna rağmen ben hainim sen kahraman:)Orduda da böyledir muharip subaylar asla or olamazlar ama salon askerlerinin önü açıktır yani sallayanlar yapanlardan iyi:)

Yorumu oyla      62      63  
Misafir 26 Ocak 2013 Cumartesi 13:25

Yarası olan gocunur Totem madem yazdıklarıma dahil oldun,dediklerimin başında sen geliyorsun.Sen ben PKK ile çarpıştım falan diyorsun bu dağdaki PKK mı Allah aşkına.Hadi işine...

Yorumu oyla      67      56  
TOTEM 26 Ocak 2013 Cumartesi 12:56

Ben her şeyi biliyorum diyenler aslında bir halt bilmeyen ucuz militanlardır.Ben burada bulunan kılıktan kılığa giren üçbeş militandan bıktım artık terbiyeden ve seviyeden bahsederler ancak her tür seviyesizlik onlarda en ucuz oyunlara bile itibar edecek kadar şuur ve kontrollerini yitirmişler bu ülkenin yarısına hain diyebilecek kadar militanlaşmışlar şimdi böylesi sorunlu ruh haline sahip insanlarla ancak konusunun uzmanı psikolog yada psikiyatrist ler anlayıp ulaşabilirler ben ulaşamıyorum.

Yorumu oyla      54      62  
Misafir 26 Ocak 2013 Cumartesi 12:31

AKP ihanet içinde bir partidir,onu destekleyenlerin hepsi benim ölçülerime göre hepsi ihanet içindedir.Şimdi biri daha çıktı.Çoğalıyorsunuz...Belli ki terbiyesizin üç yapın sloganını benimsemişsiniz.Gelin,gelin yalancılar sahtekarlar gelin.Gelin"Analar ağlamasın ."diyen apo iti,bölücü kürt hayranı korkak hainler gelin.Tayyibin Nazım şiirini okuması ne kadar riya ise sizlerin Uğur Mumcu sloganı atmanızda öyle.Gel gel,geleceğin varsa göreceğin de vardır ukala.Yalaka ve yanaşmalar bakan yapılıyor.

Yorumu oyla      64      51  
Misafir 26 Ocak 2013 Cumartesi 12:23

a-k-p senin için korkulu rüya değilse koyu bir akp lisinizdir.Boşuna Uğur Mumcu sloganları atıp Başbakanınız gibi m-illeti kandırmışsınız ama MİLLETİ kandırmaya çalışma.Ben sana Tayyibin son hedefinin ne olduğunu biliyorum diyorum.Senin bilmediğin belli zaten.Ayrıca hanımefendi dil kontrolünüz yok;ama saygımdan dolayı size aynı karşılığı veremiyorum.Lütfen direk bana cevap vermeyiniz.23 Ocak 09.36 daki seviyesiz yorumunuzu unutmuş değilim hanımefendi(!)..

Yorumu oyla      61      52  
Misafir 26 Ocak 2013 Cumartesi 00:55

Elif bilmezsiniz merdek bilmezsiniz memleketi kurtarmaya kalkiyorsunuz.Yillarin duayeni Rahmi Beyin ustelik kafasini agirtiyorsunuz..(totem ve FRontal hanim haric) size oyle bir yorum yazarim ki bir eliniz kulaginiz da kacacak baska mekan ararsiniz.kac ay dir sizin saplantilariniza sadece ya sabir cektim. M.B

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 25 Ocak 2013 Cuma 23:26

Olmak çok daha önemli:)Onun istediği hükumet laik olsunda isterse ekonomi batsın yollar dökülsün,sağlık yerlerde sürünsün insanlar sağlık güvencesi olmadığı için ölsün:) Vatandaşa laik olmak yetiyor!Şimdi ben artık bu vatandaşlara ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Ve bana bilgisayar programı diyorlar ya asıl ben bunların gerçek yaşayan nefes alan insanlar olduklarına inanamıyorum. Bu insanlara ne yapıyorlar da böylesine şuursuz ve saplantılı birer militanlara çeviriyorlar cidden merak ediyorum.

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 25 Ocak 2013 Cuma 23:23

İnsanların böylesine pervasızca bir çiftestandart çirkefine batmış olmalarına hayret ediyorum.Anayasa mahkemesi Akp yi mahkum edince maşallah bu karar Allahın emri gibi oluyor.ama bu söylemi dillendirenler ne hikmetse hoşlarına gitmeyen tüm mahkeme kararlarını yanlı sayıp kararlarını geçersiz ilan ediyorlar.Vatandaşın söylemi şu;Akp ekonomiyi düzeltmiş,yollar köprüler yapmış sağlık gibi halkın en ucra kısımlarına ulaşan bir hizmet yapmış ama bunların hepsi boş kendisi için laiklik karşıtı odak-

Yorumu oyla      53      57  
Misafir 25 Ocak 2013 Cuma 22:21

TOTEM, haklısın azizim.Bu insanların ruh hastası oldukları artık tescillendi.FRONTAL hanımın, yazmış olduğu yorumlarda, akp yi destekliyen bir tek kelimesi dahi olmadığı halde,kadını yandaş belirliyen insanlarda var.FRONTAL hanım fikir dostudur.Vatanını,tarihini, dinini seven bir hanımefendi olduğu, yazdığı yorumlardan belli oluyor.18:44 takıntınızdan vaz geçin azizim sağlıklı görünmüyorsunuz ve adil değilsiniz.AKP nin hiçmi hayrı dokunmadı bu ülkeye? azda olsa dokundu.HÜRMETLER EFENDİM.

Yorumu oyla      54      57  
FRONTAL 25 Ocak 2013 Cuma 21:54

18:44, yada dkapkiner mi desem? ben burda kimseyi fikir ve düşüncelerimi inandırmak için uğraşmıyorum.Ve ben sizler gibi militan değilim.50 kere yazdığıma rağmen, halen beni akp destekçisi olarak gören zihniyete ne diyebilirimki ben.AKP sizlerin korkulu ruyası olmuş,tez zamanda bu ruyadan uyanırsınız inş.Zira akp ninde bu ülkeye yapmış olduğu faliyetler içerisinde, karşı çıktığım gibi, beğendiğim faliyetleride oldu.Ben bunlarıda söylemekten aslaa çekinmiyorum.

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 25 Ocak 2013 Cuma 18:44

Bu yazıları yazan birinin gerekçesi ne olursa olsun a-k-p yi desteklememesi lazım.Çünkü a-k-p nin nihayi hedefi bu saydıklarınızı ortadan kaldırmaktır.Öyle "Duble yol yaptılar,sağlığı halletiler." falan gibi olayların arkasına sığınmak olmaz.a-k-p Anayasa Mahkemesi tarafından"Laiklik Karşıtlığında Odak Olmuştur."diye suçlu bulunmuştur.Beni inandırmak zorunda değilsiniz ama bu yazdıklarınızla ancak 16.57 yi kandırırsınız...

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 25 Ocak 2013 Cuma 16:57

Helal olsun! sana FRONTAL.Burda KEMALİST geçinenlerin aslında ATETÜRK'ÇÜ olmadıkları ortaya çıktı.Uğur Mumcu kendisininde dediği gibi,Atatürk'çüdü ama görüyorumki sahte KEMALİSTLER UĞUR ağabeyimizi çabuk unutmuşlar.Yüreğine sağlık FRONTAL.

Yorumu oyla      56      58  
FRONTAL 25 Ocak 2013 Cuma 11:48

"Ben, atatürkçüyüm. ben, cumhuriyetçiyim. ben, laikim. ben, anti-emperyalistim. ben, tam bağımsız türkiye'den yanayım. ben, özgürlükçüyüm. ben, insan hakları savunucusuyum. ben, terörün karşısındayım. ben; yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. dün sabaha değin, araştırarak yazdığım hiç bir konuyu yalanlayamadınız. öyleyse vurun, parçalayın! her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar doğacaktır!(UĞUR MUMCU)Kaldımı böyle düşünen aydınlar? (UNUTMUYALIM-UNUTTURMUYALIM.)

Yorumu oyla      66      54  
FRONTAL 25 Ocak 2013 Cuma 11:41

Türkiyede, gelmiş geçmiş bir korkusuz, cesur DUAYEN gazeteci yazarımız vardı,onuda yaşatmadılar.Sn.UĞUR MUMCU'YU RAHMET İLE ANIYORUM.Mekanı cennet olsun.UĞUR'LAR OLSUN UĞUR'LAR OLSUN, HÜZÜNLÜ BULUTLAR YOLDAŞIN OLSUN.BİR KESKİN KALEM, BİR KIRIK GÖZLÜK YÜREKLİ YİĞİTLERE HATIRAN OLSUN.

Yorumu oyla      62      54  
TOTEM 25 Ocak 2013 Cuma 01:51

Bazen kimlerle muhatap oluyorum diye düşünmeden edemiyorum..Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bunlardan akıllı olup kefil bulamayıp çıkamayan çok vatandaş var:) bence onlar buradaki bazılarının yanında DAHİ KALIR..Çok güldüm ve çokta kendime kızdım Allah kahretsin beni ki böylesi ucubeleri kaale alıyorum..

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 25 Ocak 2013 Cuma 00:03

Türktime manşetler 12nci sıra habere göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığına atanacak oramiral kalmamış.Kınalarınız hazır mı vesayet diye bir tarafını yırtan Apo hayranları?..

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 23:54

bir arkadaş şöyle demiş: "olay şöyle gelişiyor. akp tarafından programlanan ve genel merkezde kontrol edilen bir bilgisayar programı önce totem oluveriyor. yetmiyor bir de frontal oluyor. saydırıp duruyor. sonra bir de isimsiz biri olup totem ve frontalı yıkayıp yağlıyor. peki biz buna inanıyor muyuz?" evet, kesinlikle doğru. ben de hep böyle olduğunu düşünürdüm ama tam ifade edemezdim. yüzde yüz katılıyorum

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 22:50

16.50 deki arkadaş,araya beni de sıkıştırmışsın ama vallahi ben bu senaryoyu tuttum.Hiç aklıma gelmemişti benim.Normal etten kemikten yaratılmış İNSANLAR böyle tutarsız olamazlardı değil mi?Hiç düşünemedim ben bunu'..Kutluyorum seni.Şaka değil haa,cidden kutluyorum.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 21:09

totem antranörün havluyu ringe attı.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 24 Ocak 2013 Perşembe 20:02

Benim tespitlerimi hakaret olarak adledenler öte yandan benim söylemlerimi kanıtlamak için adeta çırpınıyorlar!Vatandaşın biri bize Akp genel merkezindeki bir program olduğumuzu söylüyor 26 artı alıyor:)diğeri başbakandan para aldığımı iddia ediyor ondada bir o kadar artı ve benim ve frontalin yorumlarına bir dolu eksi şimdi ben gülüp dalga geçmeyeyim de ne yapayım?Vatandaş öylesine ezik ve öylesine kompleksli ki! bu tür ucuz numaralara bile itibar ediyor:) ne diyeyim Allah yardımcısı olsun..

Yorumu oyla      72      54  
FRONTAL 24 Ocak 2013 Perşembe 18:41

16:50 sizden çok iyi senarist olur.Hayal gücünüz muhteşem:) insanoğlu paranoya olmasın, çok ama çok kötü bir ruh hali paranoyalık.Gercekten acıyorum size allah akıl fikir versin.

Yorumu oyla      73      75  
TOTEM 24 Ocak 2013 Perşembe 17:14

Kimlerle uğraşıyoruz yaa şimdi bizlerin Akp genel merkezindeki bir bilgisayar programı olduğumuz teorisini geliştiren,Salt rekabet ve hırsla defalarca artı eksi oyunları oynayan insanlara siyesi tartışmalar yapıyorum.Kendileri tarafından olanlar gerçek vatandaşlar ama bizler bilgisayar programıyız:)ne diyebilirim ki?Sanal ortamda cidden ilginç insanlar var ve ruhlarındaki tüm hastalıklar ultrason gibi ortaya çıkıyor.vatandaşın biride başbakandan para aldığımı iddia etmiş:)off ki ne off:)

Yorumu oyla      72      75  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 16:50

olay şöyle gelişiyor. akp tarafından programlanan ve genel merkezde kontrol edilen bir bilgisayar programı önce totem oluveriyor. yetmiyor bir de frontal oluyor. saydırıp duruyor. sonra bir de isimsiz biri olup totem ve frontalı yıkayıp yağlıyor. peki biz buna inanıyor muyuz?

Yorumu oyla      92      53  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 16:47

Rahmi bey,bu rekoru bence TOTEM ve FRONTAL sayesinde kırdınız.Bu iki yorumcumuz olmasa bu sitede bu yazıya bu kadar yorum gelmez efendim.İki yorumcumuzda ne kadar özgüvenleri gelişmiş, tartışabilme yeteneğine sahip olsalarda, yinede onlarla tartışan arkadaşlarımızda mevcut.Haa bu arada hulya hanım ile dkapkiner beyinde hakkını yemiyelim.Aman TOTEM gözünü seveyim,yaşlı beyefendi çok üzerine gitmeyiniz mazallah sonu kötü olabilir. Hürmetler efendim.

Yorumu oyla      58      82  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 16:45

Yazdigim her yorumu en temiz kalbimle yazarken, bunu ne yazardan nede anhärgerlerinden göremiyorum.Defalarca burada beyinlerinin yikandigini bu ekolun en sonlerindan olan Rahmi bey tarafindan beyin yikamaya devam edildigini iface etmistim.Mübarek sanki ben bu yorumlari ufolara yazdim ! Yapmayin dünya insani olmaya karar verin.6,5 milyar icinde vallahi siritiyorsunuz.Bir gün birileri sizi müzeye almak icin gelirse hic sasirmayin olur mu ?

Yorumu oyla      55      78  
TOTEM 24 Ocak 2013 Perşembe 15:13

:) artık sadece gülüyorum hülya sen daha okuduğunu bile anlama yetisini kaybetmişsin biride benden midesi bulanıyormuş Çok mu sarstım senide miden bulandı:) Biliyorum ki ne söylesem ne anlatsam boş sen ne kadar çok şey anlatsanda karşındakinin kapasitesi sınırlı ise ya seni yanlış anlar yada bir kısmını algılayabilir.Devam edin siz benim zavallı beyni militanlaşmış meczup kardeşlerim.Vatandaşlar körün değneğini bellediği gibi birşey bellemişler ne desen çokomilk diyorlar:)Allah ıslah etsin..

Yorumu oyla      54      66  
FRONTAL 24 Ocak 2013 Perşembe 13:30

SN.12:37 Bütün şehitlere ve aileerine sonsuz minnet borçluyuz, ve onlara laik olmak tabiki daha güzeldir.Lakin,sn.Gaffar okan Diyarbakır da bir çok önemli faliyetlerde bulunmuş, insanlık adına çalışmış bir devlet adamıydı ve acımasız bir suikaste kurban gitti.Öyle bir dünyada yaşıyoruzki,ve malesef iyileri yaşatmıyorlar.Dkapkiner bana aslında bilgisiz biri olduğumu deyinmiş.Bence bilgide görecelidir,ve bilmediğimiz okadar çok şey varki,bilmiş gecinmekte aslında bilgisiz insanların tarzıdır.

Yorumu oyla      55      66  
hulya 24 Ocak 2013 Perşembe 13:29

Totem oradan bakınca sana yandaş olmak istiyormuşum gibimi geldi sana.Doğrudur örnekli anlatmayınca anlama zorluğu çekiyorsunuz ben alıştırdım sizi böyle suç bende.Günü kurtarmayı düşünerek asla gelecek programlanamaz.Günü kurtarmak için zehirli suyu halka içirebilirsin ama 10-15 yıl sonra hastalıklarla karşılaşacağını söyleyenlere işi engellemeye çalışanlar,yaşınızdan başınızdan utanın diyerek bir dolu yazdığın yazıların benim için hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur.

Yorumu oyla      68      51  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 13:22

Totem midemi bulandırıyorsun yeter artık.

Yorumu oyla      69      52  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 13:21

Evet totem doğru söylüyorsun SENİN VE TAYYİP YÜZÜNDEN TÜM AKP LİLERDEN NEFRET EDİYORUM.Son zamanlardaki bu Apo iti ile masaya oturma olayından dolayı nefretim artıkça artıyor.Ayrıca bunu ben çıkarmadım(Sen işin bu kısmını anlamıyorsun,normaldir!),Tayip çıkardı.Onun talimatı doğrultusunda Kindar bir nesil geliyor.Ben kindar olunca niye bağırıyorsun.Doğru bildiğini söylersin ha;Tayyipten aldığın para kadar her türlü yalanı söylersin sen; çünkü tayyip insanların gözüne baka baka yalan söylüyor.

Yorumu oyla      70      52  
TOTEM 24 Ocak 2013 Perşembe 12:57

Götürür ve ben kendisinden hastalığını yada ölümünü dileyecek kadar nefret etmiyorum.Sadece sağlıklı düşünemediğini,kontrolünü yitirdiğini ve gereksiz bir kompleks içerisine girdiğini düşünüyorum.Burada cepheler oluşturup destekçi yada yandaş edinme çabaları bana komik geliyor Hülya aklı sıra benimle Dkapkineri kıyaslayarak yandaş edinmeye çalışmış:) Tüm dünya bana karşı olsa yinede doğru bildiklerimi söylemekten vazgeçmem o yüzden ne desteğe nede yandaşa ihtiyacım var.Lütfen herkes sakin olsun.

Yorumu oyla      54      62  
TOTEM 24 Ocak 2013 Perşembe 12:54

Söz konusu olamaz. Bakıyorum insanlar fikirleri bırakmış birbirlerine kişisel olarak saldırma haline geçmiş.Ben mesela Hülya ile siyasi konularda farklı düşünüyorum ama ondan nefret etmiyorum belki çok iyi bir insandır o yüzden bir konuda onunla farklı düşünüyoruz diye ondan nefret etmem söz konusu olamaz.Dkapkiner rumuzlu vatandaştan da nefret etmiyorum hatta kendisi için üzülüyorum zira yaşını başını almış birisi maazallah bu öfke ve sinir onu ya ülser yapar yada allah korusun küt diye kalpten

Yorumu oyla      55      60  
TOTEM 24 Ocak 2013 Perşembe 12:51

Ben Chp lilerden nefret etmiyorum,mhp lilerdende Kürtlerden,yunanlılar hatta Yahudi yada başka ırklardanda hiçbirini genelleyemem zira benim Chp li dostlarımda var,mhp lide Fb li Gs li Kürt,Çerkes,Ermeni Musevi Hırıstyan yada ataist dostlarımda var ben insanları düşünce ırk din yada mezhebinden dolayı hedef tahtasına koymam. Ve buradaki kişisel atışma ve sataşmaları da doğru bulmuyorum.zira buradaki hiçbir yorumcuyu kişisel olarak tanımıyorum bu yüzden nefret etmem yada sevmem gibi bir durum-

Yorumu oyla      55      61  
TOTEM 24 Ocak 2013 Perşembe 12:48

Hani bazı programlar vardı eskiden insanları toplar birbirleri ile kavga ettirirdi seviye diz boyu olur mevzu unutulur yerini havada uçuşan hakaretler alırdı seviye donma noktasında olurdu.Malesef birileri burayı da o platforma çekmeye çalışıyor.Kindar nesil muhabbeti ile birilerini eleştirenlerin ağzından sürekli kin,nefret ve çirkef eksik olmuyor.Tüm Akp lilerden nefret ediyorum diyecek kadar şuurunu yitirmiş ve militanlaşmış bir meczubun benim rumuzumu bile telafuz etmesi beni rahatsız ediyor

Yorumu oyla      55      61  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 12:37

Şehitlerimizi anmak tabi ki takdir edilecek bir şey ama onlara LAYIK OLMAK daha güzeldir.HEMEN HER GÜN BİR ŞEHİDİMİZİN YILDÖNÜMÜDÜR FRONTAL...NEDEN SADECE GAFFAR OKAN AKLINIZA GELDİ?..

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 12:34

CUMHURBAŞKANI OLMAK İSTEMİYOR.YANİ BUNU TÜRK MİLLETİ İÇİN DEĞİL SADECE VE SADECE KEN-Dİ-Sİ İÇİN İSTİYOR.Bu kadar onursuzlaştırılmış bu m-illete Başkan seçtireceksiniz ve Tayyibi Başkan seçeceksiniz,oooo ne diyorsun sen CISS?..Ha,olmayacak diye bir şey yok;AB-D kucağına oturduysanız her şeyi hak etmişsiniz demektir.Ve mutlaka semeresini görürsünüz.Özellikle ABD VATANINI SATAN M-İLLETLERE,EŞKİYA İLE MASAYA OTURANLARA karşı çok cömerttir.Kan duracakmış...Neye karşılık?Hadi oradan be KANSIZLAR...

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 12:26

Ayrıca bu hanım efendinin o kadar fazla bilgisi yok.Aynı totem gibi.Dikkat edin altı aydır aynı cümleleri kuruyorlar.Totem için aşağıya bak bakalım yeni bir şey var mı?Başkanlıktan bahsedecekken konuyu PKK ya getiriyor sonra da herkesi"Konuya odaklanma"ya çağırıyor(!)Bugün Başkanlıktan daha fazla yetkiye sahipken Tayyibin Başkanlık istemesini aklamaya çalışıyor.Aklasın önemli değil o işini yapıyor da bizi de inandırmaya çalışıyor.ADAM BAŞBAKANLIĞIN SONUNA GELDİ.CUMHURBAŞKANI OLACAK AMA YETKİSİZ

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 12:21

09.24,09.30 ben başkaları gibi sizin kim olduğunuzla ilgilenmiyorum.Misafir olmak daha güzel bir ifade aslında.Frontal ile aranıza girmek de istemem!..Ama başından beri frontal ile ilgili yazdıklarımı okumamışsınız.Ben bir ara yazdıkları karşısında kendisine"BAYAN OLMA HAKKINIZI KÖTÜYE KULLANIYORSUNUZ."dedim.Yani şunu dedim"Ben yazarken bayan olduğunuz için dikkatli davranıyorum ama siz o kadar dikkatli değilsiniz."dedim.Yani senin dediklerini ben baştan yaptım.Bak kibarca anlatıyorum değil mi?

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 12:18

Sayın başyazar gene yanlış yoldasın ve yanlış analizler yapıyorsun.Nasıl reyting yapılır numarasını sende çözmüşsün.Karşındaki insanların hassas olduğu noktaları desteksiz hakaretler ile salla tabiki tepki verecekler(Fizikteki etki tepki kuralını iyi biliyorsun).Ancak sen bunları anlayabiliyormusun sorun burada.Tarih senin gibilerini değil ,doğruları yazan ve savunanları hatırlayacaktır bunu unutma.Sen sadece kendini ve traşlanmış birkaç beyini mutlu eder,kendi yağında kavrulursun.

Yorumu oyla      54      58  
FRONTAL 24 Ocak 2013 Perşembe 11:24

Bilecek yaşta ve kişiliğe sahibim.Dkapkiner ben o bana methiyeler dizen, yorumcu vatandaşa gereken cevabı veriyorum eğer okuyor iseniz.Ve ben burda kimseye yaranılmak gibi bir derdim çabam da yok.BU GÜN 24 OCAK SN.ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜR ALİ GAFFAR OKAN'nın ölümünün 11.yıl dönümü o ŞREFLİ İNSANI RAHMET İLE ANIYORUM. MEKANI CENNET OLSUN.

Yorumu oyla      54      59  
FRONTAL 24 Ocak 2013 Perşembe 10:46

09:24 ile 09:30 yorumcu arkadaşım,şahsm adına yapmış olduğunuz yorum adına teşekkür ederim.Hülya hatırlıyormusun,bir yorumcu arkadaş sana "2 gr. ilmin var türlü türlü flmin var demişti" Bu yorumu okuyunca, o yorumcu arkadaşa kendi düşüncem ile kızmıştım.Ama bakıyorumki o arkadaşı haklı çıkartıyorsunuz.TOTEM- DKAPKİNER ikisini mukayese etmeniz hiç hoş değil.Burda her iki yorumcu arkadaşıda beğenerek takip eden arkadaşlara, saygısızlık yapmış oluyorsunuz.Ben kime nasıl, ne şekilde davranılıcağını-

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 09:30

FRONTAL hanım, burda ender fikirlere ve görüşlere sahip olan bir bayan yorumcumuz,Sayın yazarların kalemlerine objektif,adil yorumlarda bulunuyor.Kendisini bu bilgi arenasında fıkırlerini kaleme almasından memnuniyet duyuyorum.TOTEM,haklısınız azizim, burda çogu yorumcu arkadaşımız magazin programı tarzında sorular yöneltiyor bu doğru değil.SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN HÜRMETLER EFENDİM.

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 09:30

FRONTAL hanım, burda ender fikirlere ve görüşlere sahip olan bir bayan yorumcumuz,Sayın yazarların kalemlerine objektif,adil yorumlarda bulunuyor.Kendisini bu bilgi arenasında fıkırlerini kaleme almasından memnuniyet duyuyorum.TOTEM,haklısınız azizim, burda çogu yorumcu arkadaşımız magazin programı tarzında sorular yöneltiyor bu doğru değil.SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN HÜRMETLER EFENDİM.

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 09:24

Misafir rumuzlu 01:53 yada Dkapkiner.Beyefendi Frontal hanım size başta sizin ona yapmış olduğunuz saygısızlıktan sonra bile size karşı saygısızlık yapmadı ve siz hanımefendinin osmanlı ya olan sevgisine bildiğiniz halde ısrarla "ecdatı batasıcılar "diye hiçde kibar olmuyan bir tabirde bulundunu.FRONTAL hanım artık size dayanamıyarak oda sizin ifadenizle "devşirme,çarpıtma tarih bilginiz batsın"demek zorunda kaldı.Karşınızdaki bir bayan ve bayanlar ile nasıl dialok kurulur bilmiyorsunuz beyefend

Yorumu oyla      54      58  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 09:24

Misafir rumuzlu 01:53 yada Dkapkiner.Beyefendi Frontal hanım size başta sizin ona yapmış olduğunuz saygısızlıktan sonra bile size karşı saygısızlık yapmadı ve siz hanımefendinin osmanlı ya olan sevgisine bildiğiniz halde ısrarla "ecdatı batasıcılar "diye hiçde kibar olmuyan bir tabirde bulundunu.FRONTAL hanım artık size dayanamıyarak oda sizin ifadenizle "devşirme,çarpıtma tarih bilginiz batsın"demek zorunda kaldı.Karşınızdaki bir bayan ve bayanlar ile nasıl dialok kurulur bilmiyorsunuz beyefend

Yorumu oyla      54      58  
hulya 24 Ocak 2013 Perşembe 09:05

Frontal kibar olma gayretiniz üslunuz sayesinde dökülüyor zaten ayrıca yazının sonuna "SAYGILAR" koymakla saygılı olunmayacağını hatırlatmak isterim.Totem ve Dkapkiner'in ikiside kibar olmak iddasında değiller zaten.Totem günlük düşünüyor, Dkapkiner gelecek düşünüyor.Çamurdan kurtulmak için Totem çizmeyle çözüm bulurken Dkapkiner kendi mühendisini kendisi yetiştiren,kendi çimentosu ile yollar yapan nesiller düşünüyor.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 24 Ocak 2013 Perşembe 01:53

"Herkes konuya odaklansın!.."Başüstüne totem denilen tayyip yanaşması çirkefe bulaşmış meczup(Sn.editör lütfen,aynı ifadeleri kullandı.)!..Sanki bu konu hakkında bir fikri varmış gibi.Herkese senin pisliğinden gına gelmiş sen hala benim rümuzumla uğraşıyorsun;altı üstü PUT olduğunu unutarak.Haklısın totem denilen adam nasıl ki bütün akp lilerden nefret ediyorsam senden de nefret ediyorum.Yani yanaşması olduğun tayyibin emri gereği meşru müdaafa hakkımı kullanıyorum.

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 22:46

30 yıldır olduğu gibi devam etmesini istemektir.yıllar önce ben bu köşelerde pkk ya karşı mücadelede anlaşılmaz zaaflar gösterildiğini söylediğimde beni ordu düşmanı ve hain ilan etmişlerdi arkadaşlar tam 30 yıldır silahla bu işi çözemedik,binlerce asker sivil ve Pkk lı terörist öldürüldü, ama ne değişti?sorunlar masada çözülür yine söylüyorum savaş cephelerde olur ancak çözüm ve barış masada yapılır.masaya oturduğunda önemliv olan veren değil alan taraf olmak bence buna odaklanmalıyız.

Yorumu oyla      55      61  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 22:43

Bu topraklarda tarih boyunca yaşamış bir millet bir ırk yanı kart kurt ile açıklanamayacak ve yok edilemeyecek bir kimlik önemli olan türkiyede ki farklı etnik kimlikleri baskılamak değil aralarına nifak sokulmasını engellemektir.Evet Pkk dış destekleri olan kimin tarafından kullanıldığı şaibeli olan bir örgüt mücadele zor ancak birşeyler yapmak gerek hele arkasında kürt toplumunun desteğini bu derece arkasına almayı başarabilmişken yakıp yıkmaktan ve öldürmekten bahsetmekte bence kaosun-

Yorumu oyla      56      60  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 22:40

Birde Pkk Cıss rumuzlu arkadaşın benim örneklemelerime verdiği cevaba değinmek istiyorum verdiği bilgiler benimde ararşırmalarım sonucu malum olan gerçekler.Pkk konusu gerçekten çetrefilli ve aslında bu konu ile ilgili kim ne dese haksız demek mümkün değil.Sayın Cıss rumuzu ile yazan arkadaş aslında yaptığınız tespit bu işin artık görüşmeler olmadan çözülemeyeceğini gösteriyor.arkasında geniş kitleler olan terör örgütlerini silahla bastırıp yok edemezsiniz.Ve şunu kabul edelim kürtlerde bu-

Yorumu oyla      55      60  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 21:32

Herdaim hazırım ancak şuursuz ve saldırgan tavırlı insanlara ayıracak zamanım yok.siyaseti Tıpkı sporda olduğu gibi holiganlar sarmış mantıksız ve keskin insanları sevmiyorum öfke kusan ve çirkefe batmış insanları sevmiyorum. ve buranın artık bir çirkef ve ucuz kavga alam-nına dönüşmeside magazinsel havaya bürünmesi de beni çok rahatsız ediyor.TOTEM kim FRONTAL kim tanışıyorlar mı gibisinden kimseyi ilgilendirmeyen ve konu ile alakası olmayan tavırlarda yanlış Lütfen herkes konuya odaklansın.

Yorumu oyla      57      61  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 21:28

Ben cidden burada ki bir meczuptan cidden sıkıldım işine gelince Dpakpkiner İşine gelince Kaptand işine gelincede Misafir rumuzu ile yazan bu cidden ruhi sorunlarına inandığım kişinin kompleks merkezi olmak beni çok yoruyor. ben kimseden destek almak yada kimseye yaranmak için yorum yazmıyorum.Fikirlerimi beğenir yada beğenmezsiniz eleştiri yada karşı teze de eyvallah ama böyle seviyesi yerlerde sürünen ucuz sataşmalarla uğraşacak halim yok.ben sağlıklı ruh halinde olan her insan ile tartışmaya-

Yorumu oyla      61      61  
CISS 23 Ocak 2013 Çarşamba 20:22

2- Siyasi iktidarın, seri, daha etkin ve yetkin görev yapabilmesi, nadir de olsa A.N.Sezer benzeri (arabaya taş koyup, inandığı yola baş koyan) kendilerine zıt karakterdeki muhtemel engelleri bertaraf(!) bakımından, böylesi bi Başkanlık sistemi, yararlı da olabilir. Tabii bu rejimde Başkanın ayrıca çok daha farklı ve olağanüstü yetkiler falan edinmesi halleri gündeme getirilecek ise, o zaman durum değişir, ciddi ciddi tartışılmak gerekir. Fol var da daha ortada yumurta yok. Hele AKEPE ve RTE kafalarındaki taslağı bi kağıda döküp TBMM ne getirsinler de görelim, o zaman daha gerçekçi değerlendirme yapabiliriz. CISS!

Yorumu oyla      70      49  
CISS 23 Ocak 2013 Çarşamba 20:22

1- Başkanlık sistemine gelince; sadece Cumhurbaşkanı ile Başbakan pozisyonlarının birleştirilmesi yani tek kişinin her iki yürütme organının da yetkilerine sahip olması şeklinde düşünülürse, bence mahzuru yok. Zaten genelde iktidar hangi siyasi parti ise, 1- Başkanlık sistemine gelince; sadece Cumhurbaşkanı ile Başbakan pozisyonlarının birleştirilmesi yani tek kişinin her iki yürütme organının da yetkilerine sahip olması şeklinde düşünülürse, bence mahzuru yok. Zaten genelde iktidar hangi siyasi parti ise, Cumhurbaşkanı da onun siyasi görüş ve düşüncesinde bir kişi olmaktaydı ülkemizde. Bu nedenle tek tük istisnalar dışında, Siyasi İktidar veya Başbakan ile Cumhurbaşkanları genelde birbirlerine ters düşecek tutum ve davranışlar da sergilemiyorlardı.

Yorumu oyla      69      49  
CISS 23 Ocak 2013 Çarşamba 19:25

6- Bu koşullar gerçekleşmeden ve PKK teslim bayrağını çekecek hale düşürülmeden, onlar ve siyasi uzantıları ile müzakere kandırmaca ve zaman kaybından başka bi şey değildir. Ama eğer T.C. Devleti ve tabii AKEPE Hükümeti; İngiltere’nin IRA karşısında çaresiz kaldığı gibi teslim bayrağını çekecek bi duruma gelmiş ise, PKK nın malum taleplerini karşılamaktan başka alternatifi kalmamış, VER DE KURTUL düşüncesinde ise, müzakere işte o zaman akan kanın durdurulabilmesi yönünden bi anlam(!) ifade eder. Tabii Türk Halkı, TBMM, Yargı ve TSK yerse! CISS!

Yorumu oyla      69      49  
CISS 23 Ocak 2013 Çarşamba 19:24

5- Yani AKEPE hükümeti PKK nın maddi gücünü ve ardındaki halk desteğini yok edecek siyasi ve sosyal (Kürtçe il, ilçe, köy ve nüfus isimlerini serbestliği; ana dilde eğitim; ağalığa son verme beraberinde toprak reformu gibi), ekonomik (bölge insanına iş olanakları da sağlayacak doğuda batıya eşdeğer bölgesel güçlü yatırımlar, tarım ve hayvancılık desteği gibi) politikalar beraberinde, hem yurt içinde ve hem de yurt dışında gitmesi gereken yerlere kadar gidecek etkin silahlı mücadele ile, önce eli silahlı terörist elebaşlarını ve sonra da militanlarını enselemek veya yok etmek suretiyle etkisiz hale getirerek sonuç alabilir.

Yorumu oyla      68      49  
CISS 23 Ocak 2013 Çarşamba 19:24

4- Dolayısı ile ülkemizdeki PKK örgütünün durumu, konumu ve olanakları ile talepleri ETA ile IRA dan farklıdır. PKK ardında gittikçe çoğalmış ve milyonları bulmuş bir halk gücüne, Irak, Suriye, Rusya, ABD gibi devletler yanında TBMM nde siyasi parti ve siyasiler desteğine, dağda ve ülkede sayısı on bini bulan silahlı militana, yurt içi ve dışındaki işletmeler ile uyuşturucu ticaretinden edindiği önemli maddi olanaklara sahiptir. Bu haliyle Güneydoğuda bağımsız ya da federe Kürdistan Devleti veya Eyaleti ile koşulsuz genel af sözü almadıkça terörü sonlandırmayacak ve silah bırakmayacaktır.

Yorumu oyla      69      49  
CISS 23 Ocak 2013 Çarşamba 19:24

3- IRA, PKK dan farklı olarak bölgesini askeriyle işgal etmiş İngiltere’ye karşı, halka açık yerlerde eylem yapacaklarını önceden haber verir, ağırlıklı olarak İngiliz güvenlik güçlerine yönelik terör eylemlerinde bulunurlardı. İngiltere, IRA nın genelde dünya kamu oyunda da haklı kabul edilen talepleri nedeniyle kedileriyle baş edemedi ve sonunda ABD nin de baskısı ile müzakere masasına oturmaya mecbur kaldı, IRA nın taleplerini karşıladı, böylece Kuzey İrlanda tüm yasama yetkilerini İngiltere’den geri aldı, İngiltere Kuzey İrlanda’dan askeri birliklerini de çekti ve IRA terörü sona erdi.

Yorumu oyla      69      49  
CISS 23 Ocak 2013 Çarşamba 19:23

2- Bu nedenle ETA, İspanya devletinin karşısında direnemeyerek, zaten adamakıllı bi müzakere falan gerekmeden silah bırakıp yok olup gitti. IRA ise, Yine PKK nın konumundan farklı olarak, Güney İrlanda bağımsızlığına kavuşmuş iken, toprakları Kuzey İrlanda işgalci İngiltere yönetiminde kalmış olup, akla ve mantığa yatkın biçimde buranın da bağımsızlığı için mücadele veren, ardında hem geniş halk kitlesi hem siyasi ve sivil toplum kuruluşları ve ayrıca da en önemlisi ABD nin desteği mevcut güçlü bir örgüttü.

Yorumu oyla      69      49  
CISS 23 Ocak 2013 Çarşamba 19:23

1- İspanyanın ayrılıkçı ETA sı, PKK dan çok farklı olarak arkasında geniş halk desteği olmayan zayıf bi etnik terör örgütüydü. 40 yıldır yaptıkları terör eylemleriyle bizdeki gibi 30 bin falan değil, topu topu 800 civarında insan hayatı kaybedilmişti. Yine PKK dan farklı olarak ETA nın arkasında Irak, Suriye, Rusya ve ABD gibi açık ya da gizli herhangi bir dış devlet desteği de yoktu, yeterli maddi güçten ve insan kaynağından da yoksundu. Son dönemde topu topu 50 kadar üyesi kalmış, liderleri beraberinde 700 kadar Üyesi de yakalanıp hapsedilmişti.

Yorumu oyla      69      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 19:06

Frontal ben yaşlı ama bey efendi bir insanım(Yaşımı totemle beraber iyi öğrenmişsiniz ama.) .Bayanlara(Gülüm)diyecek kadar saygısız ve terbiyesiz değilim.Üzgünüm ama senin seviyende tartışamam.İfade tarzın bana televizyonlara çıkan bazı kadınlar var onları çağrıştırıyor.Sen önce sana methiyeler(!)düzenlere cevap ver.Hadi yolun açık olsun.

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 17:54

TOTEM, FRONTAL hanım ile bir yakınlığınız varmı? bu soruyu neden sordunuz der iseniz eğerki sanki FRONTAL hanım sizin kadın versiyonunuz.İkinizinde yorumları baştan aşşağı sert ve iğneliyici.Yorum tarzınız aynı hürmetler efendim.

Yorumu oyla      66      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 17:51

"aşırı ortacı" ayaklarında "hem nalına hem mıhına" taklidi yorumlardan bir şey anlayamıyorum. Sonuçta AKPye ve onun başına bir kıymık destekten öteye gitmeyen bu laf salatalarına bu defa ne artı verdim ne de eksi. Beş para etmez karalamalara eksi değer vermek de hata. Sonuçta değerdir, ki değmez. AKP öncekilerden daha kötü değilmişşş. SATIP SAVDI HERŞEYİ, onların bıraktıklarını sattıklarıyla ONYIL geçirdi. Ne kaldı elde avuçta a sefil? Her yıl yama yapılan dupleyol gargarasından başka diktiği ne

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 16:44

sayın rahmi turan bey aynendüşüncelerinize katılıyorum.herşey başkanlık için.

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 16:23

İfade etme isteğini de köreltiyor.bazen yazmıyorum zira yazdıklarımın kimse için bir anlamı olmadığını biliyorum.İnsanlar önyargılarının esiri olmuş ve birbirlerini dinlemek bile istemiyorlar.Böyle bir ortamda ne uzlaşı mümkün nede sağlıklı fikirler.Rağmetli aziz nesinde bir laf etmiş herkes kendini % 40 ın içerisine sokuyor da bu halkın diğer 60 ı nerede merak ediyorum:) Yorumlara ve toplum daki reflekse bakınca bakıyorum bence bu halkın % 100 ü aptal zira herkes birbirine aptal diyor:)Sevgiler

Yorumu oyla      57      58  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 16:18

Yada karşı çıkmak bana komik geliyor:)Ancak kişisel görüşüm düzmantık ile baktığımda dünyada tek uygulanabilir hali Amerika diğerlerinde boyut değiştirmiş yani vesselam ben ülkemde sistemin değil insanların değişip gelişmesinden yanayım.bu toplum ve bu ülkenin siyaseti daha sivil bir anayasa yapmaktan aciz iken sistemleri konuşup tartışmak bana çok anlamlı gelmiyor.Şimdi ben bu kadar şey yazdım biliyorum ki çok kişi okumaya bile gerek duymadan eksiyi basacak:)anlaşılamamak yazma ve kendini-

Yorumu oyla      56      58  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 16:15

Bence tüm sistemler teoride kusursuza yakındır ancak işin içerisine İnsan faktörü girince deformasyonlar başlar.Başkanlık sistemi hakkında herkes birşeyler sallamış zaten sallama konusunda çok mahir arkadaşlar ancak araştırma yönleri zayıf:)Ben biraz araştırdım ama pratikte neler yaşanır artıları ve eksileri neler olur çok iyi analizlere ulaşamadım.Bizimkiler karşı haa o zaman bende karşı olayım yada bizimkiler savunuyor bende savunayım deyip birkaç yazarın makalesinden alıntı yapıp savunmak-

Yorumu oyla      57      58  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 16:12

Haklı olur nede bu hükumet tarihin en kötü hükumeti demek adil.Bu uç söylemler fanatik insanların tarzıdır.Neyse konulara gelecek olursak yazar hiçbir ciddi devlet terörist ile masaya oturmaz demiş bu külliyen yalan zira önümüzde ve tarihte somut örnekleri var İngiltere-İra gibi İspanya Eta yada Amerika el kaide gibi neyse sonuçta söylem yanlış.Yazar ucuz popilizm yapmış yine öneri yerine ucuzluğu tercih etmiş zira onun mahallede bu satıyor:)Başkanlık sistemine gelince daha öncede söyledim-

Yorumu oyla      56      59  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 16:09

Olduğuna inandığım söylemleri-ne salt kendisine karşıyım diye muhalefet edemem böyle davranırsam eleştirdiğim militanlardan ne farkım olur.Yorumlara bakıyorum ülke mahvoldu insanlar çaresiz durumları vahim toplum çaresiz ve yokluk içersinde gibi birtakım mesnetsiz ve partizanca söylemler var işte bu söylemler salt militan ruhun eseri Türkiye onyıllarca öylesine kötü yönetildi ki hiçbir hükümet istese bile eskisinden daha kötü hale getiremez.Vesselam ne Hükumetin tüm icraatleri süper demek-

Yorumu oyla      55      58  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 16:05

Ne uzlaşmak mümkün olur nede laf anlatabilmek.Şimdi sayın yazarın tarzına ve amacına tamamn karşıyım ancak mesela başkanlık sistemi ile ilgili benzer düşünceler taşıyorum kendisi ile bu aslında en doğal olan durumdur tabi normal insanlar için. birinin düşüncelerine tümden katılmak yada tümden karşı olmak eşyanın tabiatına aykırıdır.yazarın maksadını ve işbirliği içersinde olduğu cenah yada ülkeleri asla tasvip etmiyor kendisinin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum ancak buna rağmen bence doğru-

Yorumu oyla      55      58  
TOTEM 23 Ocak 2013 Çarşamba 16:01

Bende farklı düşünce ve bakış açısına saygılıyım hatta bu bence olması gereken zira benim göremediğim bir açıyı bir başkası gözlemleyip benimde görmemi sağlayabilir ancak birde olaylarıısrarla tek yönlü ve kısır bir pencereden görmekte ısrar eden militan tipli insanlar vardır.saflarını belirler ve kendi safında gördüğü kişişler ne dese sorgusuz sualsiz kabul edip karşı taraftan olarak tanımladıkları ise ne dese peşinen red eder işte bu yüzden militan ruhlu olmak kötüdür ve bu tip insanlar ile-

Yorumu oyla      55      58  
FRONTAL 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:52

Hülya, benimle kim ironi yapıyor? Ve sen, her daim kibarlığını koruyormusun? insanların,bir noktadan sonra çileden çıktığı anlar vardır.Ve ben o anlarda kibarlığımı koruyamıyorum bilmem anlatabildimmi.

Yorumu oyla      54      61  
hulya 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:22

Frontal bana "tutarsız,ümitsiz vakasın" gibi hiç de kibar olmayan ifadeler kullansanda bir bayan olarak seninle ironi yapanları kınıyorum.Kendisi gibi düşünmeyenlere insanların pervasız davranmasını anlayamıyorum gerçekten.

Yorumu oyla      64      52  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:19

başkanlık uyduramazlarsa padişahlık verirler. o da olmazsa sultanlık, krallık, imparatorluk. yeter ki güçleri devam etsin, kudretleri eksşilmesin ağaların. ha karşılığında ne mi verilecek? ne istenirse. vatan mesela. bkz. tayyipin ajandası

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:13

kimliğini ve kişiliğini satmamış az sayıdaki yazarlardan biri rahmi turan. satılıklar sizi sevmeyecektir. zaten severlerse üzülün. aksi durum sizin için şereftir

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:12

yargıtay içtihatyları var. keza aihm. eleştiri incitici de olabiğlir ama kamu önündeki tipitipler buna dayanıklı olmalı. hukuk bir silah değildir özünde. öyle kullanılmamalı

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:11

bunlar aynı cetleri muhteşem katil süleyman gibi. doymuyorlar

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:10

açar tabi. açtırır tabii. hukuk da sonuçta bunların baskı aracı değil mi? yapar

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:09

totem nerede totem. gene firar. hayırdır

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 15:08

Sayın Turan RTE şimdi size tazminat davası açacak veya açtıracak. Neden mi? Çünkü oy vereceklere aptal dediniz de ondan. Şimdi ben " evet doğruyu söylediniz" dersem bana da dava açar ama demem.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 14:40

akpliler NEREYE gitse YUHALANIYOR ,bakanların kaç tanesi KAFA - YUMRUK YEDİ,BURNU KIRILDI ,KOCA STATLARDA bile yuhalandılar,ÜNİVERSİTELERDE rezil oluyorlar ,türkiyede BU DERECE PROTESTO EDİLEN BİR hükümet OLMADI...10 sene oldu TAYYİP HİÇBİR MUALİF KİŞİNİN karşısına ÇIKAMIYOR ,KENDİ mitingleri hariç HANGİ KALABALIĞA GİRSE YUHALANAN akp,NE HİKMETSE yapacakları için gereken PARLEMENTO GÜCÜNÜ HER DÖNEM kazandı...İŞTE ben HALKIMIN %49na APTAL DİYENLERDEN değilim ,SEÇİM SİSTEMİNE GÜVENMİYORUM!!

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 14:18

yüzde 50 aptalsa ve akp yüzde 50 aldıysa yüzde 10 nereye gitti?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 14:16

anayasa fırlatma ve ekonomik kriz tiyatrosu ne i,çin oynandı? ya 28 şubat tiyatrosu? o soytarılıkların hepsi akp'ye taban yaratmak için yapıldı. o tabanın tavanı ne yapıyor görüyorsunuz. sayın yazar anlatmış zaten

Yorumu oyla      56      49  
FRONTAL 23 Ocak 2013 Çarşamba 13:35

11:39 Dkapkinere cevap: Rahmi beyin bir önceki yazısında misafir rumuzu altına sığınıp bana hakaretler edip,şahsıma yalancı deyip ve sonrada, ben hangi konuda yalan söyledim dediğim vakit OSMANLI devletine hakaret eden, tutarsız yaşının adamı olmuyan şahıs sana sesleniyorum; ikili oynadığını sende itiraf ettin sonunda.Bide benim kimliğimi sorgulama cesaretinide kendinde buluyor.Siz önce yaşınıza uygun bir beyefendi olun.Benim kim olduğum ise sizi hiç alakader etmez, merak çokta iyi birşey değil.

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 13:19

hürriyettekiler açsın da kendi bi taraflarına laf etsin. koskoca gazeteyi bitirdiler, akp bülteni haline getirdiler. bari mert olsunlar. kendilerini yetiştiren insana çamur atmak da neyin nesi oluyor. ayıptır

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 13:18

derler ki düzen değişir ama düzülenler değişmez. biz düzülenler bu sistemde başkanlıkta da aynı şekilde devam edeceğiz bu trajik hayatımıza

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 13:16

çekiyoruz zaten acısını. hem de nasıl.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:56

bedel ödemek gerekiyors öderiz. bu ülkeyi böldürmeyiz

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:56

egosu o kadar şişti ki tayyibin padişahlığın bile keseceğiniğ sanmıyorum. peygamberlik müesssesi kapanmamış olsaydı ona aday olurdu. ama yakında mehdiyim diye de ortaya çıkarsa şaşırmayın.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:54

türkiyede başkan olunca, tüm güçleri elinde bulundurunca zıvanadan çıkmayacak tek bir siyasetçi yok arkadaş. bu başkanlık sistemi dünyadaki en ideal sistem olsa bile türkiyede sağlıklı bir şekilde yürüyeceğini, yürütülebileceğini zannetmiyorum.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:52

erdoğanın başkan olmasında ne var arkadaş? bu siyasetçi sadece türkiyede değil, ortadoğunun genelinde sevilen bir insan. karizmatik, bilgili, milleti için çalışan. bir sorun olacağını zannetmiyorum. erdoğana da başkanlık yakışır zaten.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:52

yeri geldi aç kaldık yeri geldi soğuktan donduk ama asla değerlerimizi satmadık. ama buna karşı bugün insanlar iki rüşvetle oylarını onurlarını satıyorlar. bu uğursuz alışverişin sonunda iktidara gelen hükümetin götüreceği yer de cehennemin dibidir. hep birlikte yanıyoruz

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:52

arkadaşım başkanlık sistemini bu kadar övmüşsün de, tamam diyelim başkanlık sistemi iyi. o zaman erdoğanın başkan oldugu bir sistem de iyi olacak mı? var mı bununla ilgili bir fikrin? merak ettim!

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:51

ileri demokrasi denen olgunun unsurlarından birisi de başkanlık sistemidir. başkanlık sistemi demek bazı bürokratik engellerin karar aşamasında önüne çıkmaması demek. bunda ne var bu kadar korkulacak?

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:51

değil ülke bölünsün dünya yıkılsa akplilerin umurunda olmaz. yeter ki onların makarna ve bulgurlarını eksik etme. gerisi teferruat

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:50

başkanlık sistemi diye bir sistem yok arkadaş. başkanlık sistemini biz insanımız neden totaliter bir rejim olarak algılıyor? şimdi abd`de obama`nın her dediğinin olduğunu mu zannediyorsunuz? meclisi senatoyu fesih mi ettiler? nedir bu önyargı

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:49

hani akpde herşey istişare ile yürüyyordu. hani akpde düşünce özgürlüğü vardı. kabinenizden kaçan bakan geçti sayın Erdoğan? arınç çelik gibi sulugözler dışında hep yanınızda olan kaç kişi var? bunlar yarar zaten size başkanlık için pohpohlamada

Yorumu oyla      55      49  
Dkapkiner 23 Ocak 2013 Çarşamba 12:01

Dünya yıkılsa hiç bir şey olmayacak bir kesim var Türkiye'de;İŞADAMLARI.Bunların paraları bile Türkiye de değil.Bunların vatanı,dini,imanı paradır.Türkiye bölünmüş bölünmemiş umurunda değildir bu kesimin ve GAZETELERDE BUNLARIN ELİNDEDİR.Tayyip öyle bir korkutmuş ki bunları daha o söylemeden bunlar söylüyorlar onun söyleyeceklerini.İNGİLTERE UCUNDAN TUTTUĞU AB DEN ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYOR;BU BİLE BUNLARA BİR ŞEY ANLATMIYOR.Başkanlık RTE nin Peygamberliğini ilanı ama laik Türkiye Cumhuriyetin sonu olur.

Yorumu oyla      56      49  
Dkapkiner 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:54

Millet aç bırakılmış sadakaya muhtaç hale getirilmiştir.En önemlisi bütün basın kuruluşları ve yazarları satın alınmıştır.Siz bile daha şimdiden "Çıkacak gazete saldırgan olmayacak."diyorsunuz;nasıl savaşacağız o zaman saldırganlarla?..Saldırı vatanın bölünmesi göze alınacak kadar ileri gidilmiş ve onursuzlaştırılmış m-illet sadece seyrediyor.BEDELİNİ BİLMİYOR AMA "ANALAR AĞLAMASIN."diyor.Millete tarihi unutturuldu.Tarihini sadece Topkapıdaki padişahlar sanan bir nesil çıktı ortaya.

Yorumu oyla      57      49  
Dkapkiner 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:49

ölüme sürükleyen Hitler ve Musolini gibi tarihin en acımasız diktatörlerini mumla aratacak bir yapıya sahip olan bu kişiye böyle bir ortam yaratırsanız neler yapmaz?Tayyip şu anda değil Başkanlık ülkeyi açık seçik saklamasız padişahlıkla idare ediyor.Padişahlık derken Süleyman döneminin Padişahlığından bahsediyorum.ABD kontrolünde yapılan bu hazırlıkların en önemlisi maalesef M-İLLETİN ONURSUZLAŞTIRILMASI OLMUŞTUR.Bir şekilde satın alınmışlardır.Şehit aileleri para karşılığı konuşturulmaktadır.

Yorumu oyla      58      49  
Dkapkiner 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:44

Sn.Turan Tayyibin önü açık.Zaten bunlar olsun diye Tayyip var olan egosu alabildiğine şişirilerek getirildi bu Ülkenin başına.Kendi halinde az olsun benim olsun diyen Baykal'ın biraz biti kanlanmaya başlayınca kendi kazdığı kuyunun içine itildi.Arkasından içi tamamen İkinci Cumhuriyetçilerle doldurulmuş bir CHP yaratıldı.MHP nin konumu zaten belli;okuyacak,okuyacak ama kritik anlarda Tayyipten yana tavır koyacak şekilde proğramlanmış.İhtirasları nedeniyle milyonlarca insanı gözünü kırmadan

Yorumu oyla      57      49  
Dkapkiner 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:39

Öncelikle dünden bana saldıran bir kadın var ona cevap vermek zorundayım sn.Rahmi Turan bunlarla başka türlü baş etmek mümkün değil.İster"misafir"diye isterse "dkapkiner"diye yazayım ki frontal ben burada her türlü sapık saldırıları göze alarak T.C.kimlik numaram hariç bütün kimliğimi ve öz geçmişimi yazdım.Ya siz kimsiniz?..Sen,evet sen,sadece frontalsın,o kadar...Belki de ajansın.Bundan sonra yorumlarınızdan bana cevap hakkı doğarsa cevabını herkese verdiğim gibi vereceğim bilinmiş ola...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:33

ondaki şans kime nasip olur hülya? hangi patron bizzat başbakan tarafından korunur. o ayrı.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:30

Sabah gazetesinin patronu gibi her iş adamı şanslı olmayabilir değilmi?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:30

olabilir tabii. ama öyle olsa bile bir açıklama beklemek hakkımız.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:29

eden bulur herkes ektiğini biçer demiştiniz önceki yazınızda. bilenmiş ulusalcılık ektiniz yıllarca şimdi başkan tayyip'i biçiyorsunuz. bu günkü tabloda sizin hiç mi suçunuz yok rahmi bey? (siz derken şahsınızı kastetmiyorum. ulusalcılık adı altında yerleştirilen tahammülsüzlükleri ve linçleri)

Yorumu oyla      54      51  
hulya 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:29

Hayır etmiyorum.Rahmi bey gazete patronu olacağım demediki.Gazeteyi çıkaracak patronun finans sorunu olamazmı?

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:26

başkanlık değil ne olursa olsun. demokrasi kültürü yerleşmedikçe ne değişir? şimdi fiili olarak başkandan daha yetkili değil mi erdoğan? ne fark edecek ki? en azından bizim hayatımızda birşey farketmeyecek

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:25

sen merak etmiyor musun hülya?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:24

bir okur olarak bunu merak etmemin neresini anlamadın hülya? okunacak gazete yok, ve biliyorum ki rahmi beyin yapacağı bir gazete okunur bir gazete olacak. sen olaylara hep bu açıdan mı bakarsın? yazık, üzüldüm senin için

Yorumu oyla      55      49  
hulya 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:22

11:19 Rahmi bey sizi işe alacağına söz vermişti galiba habire sorup durduğunuza göre:)

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:21

aziz nesin nur içinde yatsın.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:20

galatasaray üniversitesini ve diğer tarihi binaları neden yaktılarsa sizi de hürriyet'ten o yüzden kovdular. bunlar ilgisiz gelebilir belki ama çok yakından bağlantılı. ipucu:rant

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:19

yeni gazete ile ilgili hala bir açıklama bekliyoruz sayın turan. okurlarınıza açıklama borçlusunuz

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:15

ben zaten başından beri bu "kuvvetler ayrılığı" ilkesinin büyük bir yara aldığını düşünüyorum türkiyede bu yürümez arkadaş

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:15

her hafta düzenli olarak yazılarınızı takip etmekteyim. düşüncelerinize bazen katılıyorum, bazen katılmıyorum bu doğrudur ancak katılmadığım zaman bile size hak verdiğim durumlar oluyor. erdoğanın başkanlık hırsı olduğunu zannetmiyorum. ya olursa? gibi bir durum sözkonusu.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 10:51

bence eşbaşkanlık olacak. eşlerden biri tayyip biri de abdullah olacak. abdullah dediysem gül değil, öcalan olandan bahsediyorum

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 10:49

şimdiye kadar yapılan değişikliklere bakın. hepsi birbirini tamamlayıcı bir şekilde sırayla hayata geçiriliyor. puzzle ın parçaları gibi birer birfer birleştiriliyor. kusursuz satranç hamleleri. o hamleler için ne erdoğan'ın kabiliyeti ve bilgisi yeterli ne de kurmaylarının. çok daha profesyonel ellerin yazıp hayata soktukları bir oyunu oynamaktan ibaret bunların yaptığı. olaylara o açıdan bakın lütfen

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 10:47

erdoğan'ın kafasındaki başkanlık hayalinin önemli mi olduğunu düşünüyorsun arkadaşım? sen öyle san. abd'nin kafasındaki asıl önemli olan. ülkeyi bölmek için hangi sistem daha kullanışlıysa o uygulamaya geçecektir. erdoğan sadece figüran burada. bunu görün artık

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 10:46

başkanlık ama hangi başkanlık? bin çeşidi var bunun. tayyip erdoğan'ın kafasında hangisi var allah bilir. hakkımızda hayırlısı

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 10:45

Hülya ne güzel yazmış. Elmas'ın değerini bilmeyen gider marangoza deldirirmiş. sizin değerinizi bilen biliyor sayın turan. herkes kendi pisliğinde boğulacak. siz onları ciddiye almayın

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 09:51

pkk burada araç amaç ise başkanlık koltuğunu garantilemek. madem pkk yı bitirip etkisiz hale getirdiniz, o zaman bu çirkin pazarlıklar niye. neden karanlıkta birbirlerine göz kırpmak için uğraşanlar var. neden bu ülkede hainler hep el üstünde tutuluyor, sağa sola kaçmışlar derlenip toparlanıp yeniden insan sıfatına sokuluyor. hepsi bir kesimi memnun edip, başkanlığa razı etmek

Yorumu oyla      55      49  
hulya 23 Ocak 2013 Çarşamba 09:24

Elmas'ın değerini bilmeyen gider marangoza deldirirmiş.Ha elmas ha odun o hesap yani.Ben Türkiye Cumhuriyetinin bir elmas olduğunu Sarraflarında gerçek SARRAF olmadığını düşünüyorum.Eğer gerçek sarraf yetiştiremediysek o zaman tek sarrafa güvenmek yerine elbirliği ile elması işlemek daha iyi değilmidir?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 08:05

pkk'ya yakınlığımıza kardeş bulalım diye akp'nin yazarı orhan miroğlu "aman chp hüseyin aygün'ü kaybetmesin onsa sahip çıksın" diye gaz vermiş.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 07:45

bunlar aziz nesin'i de yakmaya çalıştılar. gerçekleri duymak isemezler

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 07:45

bu pkk kardeşliği çok pahalıya mal olacak tayyip efendiye. dimyatta pirince giderken eldeki bulgudan da olacak. devran dönsün hele. göreceğiz

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 07:39

başkanlık keser mi demiş bir arkdaş. kesmez. padişahlık? o da kesmez. ister ki padişah olunca da en kudretli padişah olayım. öyle bir güç zehirlenmesi ve kibre gömülmüş durumda ki başbakan erdoğan. asla kesmez.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 07:38

başkan olsa da kurtulsak artık. her gün konuşuyor. sağda solda ilgili ilgisiz her konuda. açıklama yapmadığı bir konu yok hazretin. oysa az sussa, kendini, halkını dinlese. ama o kadar çok konuşuyor ki kimseyi dinlemeye fırsatı yok.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 07:37

size hürriyet'te o lafları edenler sadece çıkardığınız gazetelere baksalar utançlarından aynalara küserler. her gazetesiyle halkın nabzını tutmayı başarmış ve tiraj şampiyonu yapmış biri, halkın içinden, halka yazan biri okunmayacak öyle mi? yok artık. gerçek nedeni hepimiz biliyouz rahmi bey. hürriyet'in hali ortada.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 07:34

tayyip efendiyi başkanlık kesecek mi sizce? padişahlık tahtına oturmadan içinde yanan ihtirAS atesi sönmez onun. da bu arada olan bize oluyor

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 07:33

o nasıl bir ihtirastır ardakaş. adamı kendi bile takip edemiyor. bir bakıyorsun milşiyetçi tayyip bir bakıyorsun kürt sevdalısı tayyip, bir bakıyorsun öyle bir bakıyorsun böyle. herkese boncuk dağıta dağıta bir hal oldu garibim.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 23 Ocak 2013 Çarşamba 07:32

fincancı katırlarını ürküttüğünüz için katır sahipleri ve onların yalakaları iftira atarlar rahmi bey. bu rutin bi uygulama. gerçekler perdelenemez. mutlaka bir yerden başını .çıkarır ve ben buradayım der.

Yorumu oyla      56      49