YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Aralık 2012 Cumartesi 14:46

ya bırakın ıvır zıvırı yunanistan sessiz sedasız adaları işgal etmiş sizdende tık yok ne iş

Yorumu oyla      54      49  
hulya 28 Aralık 2012 Cuma 17:52

Bir yere Levent Kırca ve Huysuz Virjin'i çağırıyorsanız iki kere düşüneceksiniz:))

Yorumu oyla      82      49  
TOTEM 28 Aralık 2012 Cuma 16:07

Hülya sana inanamıyorum ve sen benim için bundan sonra yok hükmündesin.zira senin beynin militanlaşmış!Bu iğrenç sözleri masumane tepki diye üstelik bir kadının aklamaya çalışması bana dehşet verdi konuşma iğrenç aslında kadını aşağılayıcıydı buna bile masumane diyebilen biri benim için yitik bir insandır.

Yorumu oyla      54      110  
hulya 28 Aralık 2012 Cuma 09:19

O günde santaçılara yapılan baskının duyurulması gecesinde kimi başka programa katılacağım arabam kalkıyor, kimi uçağım kalkıyor diyerek kimsenin samimi davranmaması Kılıçtaroğlu'nun konuşmasının tamamı parti propagandası içermesi ve kendi konuşmasından sonra orayı terk etmesi Levent Kırca'nın en masumane tepkisine maruz kalmıştır.Evet herkesin bir şeyi kalkıyordu bende "belki benimde..diyerek o talihsiz konuşmayı yaptım özür dilerim "diyor daha ne istiyorsunuz.

Yorumu oyla      94      52  
hulya 28 Aralık 2012 Cuma 09:12

Levent Kırca bir Levent Kırca'dır.En ciddi olması gereken durumda bile hali ortadadır.Belediye başkanı adaylığında yaptığı konuşmada ne dedi "Kimse belediye başkanına ulaşamıyor, ben sokağa sandalyemi koyacağım hiç büroda oturmayacağım,gelen geçen beni görecek, ne derdi varsa anlatabilecek" dedi.İşçi partisine katılım konuşmasında "iki çocuğum var onlarıda katıyorum belki yeni çocuklarda yaparım onlarıda katarım" yani Levent Kırca hep aynı.

Yorumu oyla      90      51  
hulya 28 Aralık 2012 Cuma 09:07

"Dinlemekten korkuyorsanız konuşmayın!" diyen bir hükümetin varacağı noktanın ne olacağını düşünüyordunuz? Bütün dinleyenlerin bu AĞIR konuşma karşısında korkup kaçacaklarınımı sanmıştınız? Oysa dinlemenin büyük bir suç olduğunu söyleselerdi ve dinleyenlerin peşine düşselerdi durum daha farklı olurdu.Sizi dinlemeye çalışan kişiyle sadece küsmenizde ayrıca bir ilginç.

Yorumu oyla      92      50  
Misafir 28 Aralık 2012 Cuma 00:18

1.Böcek möcek yok,hepsi hikaye.Dalga mı geçiyorsunuz siz.Yüzlerce koruması olan birinin bürosuna ve arabasına böcek konacak ha!..Kendi koymuştur.Kazılan yerlere birileri kemik bulup koyuyorlar ya! 2.Gül ile Başbakanın arası bozulmaz.Çünkü müşterek menfaatleri var.Cumhurbaşkanlığını kaybedecek bir Tayyipten ne köy olur ne kasaba.Bu riske girmez ve anlaşırlar.Hala giden bütün yasalar imzalanıyor. 3.Gençlerine"Tunceli'de Seyyit Rıza,Menemende Kubilay'ız."dedirten Kılıçdaroğlundan da bir şey olmaz.

Yorumu oyla      85      50