YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
FRONTAL 11 Aralık 2012 Salı 22:41

Bülent, bey yazınızdan dolayı sizi tebrik ederim zevkle okudum.Niebuhr!un bu müthiş anlam taşıyan sözleri, gercekten benide çok etkiledi.Adalet kavramının olmadıgı bir hayatta yaşıyoruz,ve bu cümle gercekten ınsanı düşündürüyor.İnsan hayatı zaten mücadele ile geçiyor,insan onuru,gururu ve haysiyeti, şerefi için yaşar.Teyzem haklı gururu günah saymak neden? bunun için gercekten biraz kendimizi zorlamamız lazım.Ki şerden kaçmakta aciz insanlara mahsustur,mücadele her daim onurludur.

Yorumu oyla      73      55  
teyze 11 Aralık 2012 Salı 20:28

Bülent Bey sizin kitap önerileriniz iyi geliyor bana.Galiba bir tek KLUGE isimli olanı beğenmemiştim birine vermiştim.İki sene kadar geçti aradan o zaman çok gençtim dünya toz pembeydi artık grileşti,tekrar alacağım belki kaçırdığım bir şey vardır içinde.Adalet kapasitemde iki sene içinde büyük ilerleme var.ŞER olarak gördüğüm şeye kendi çapımda meydan okudum.Okudum amaa Niebuhr kafamı karıştırdı şimdi.Gururun günahını taşıdığımı hiç düşünmedim ben sadece saf bir sevgiyle Fenerbahçeli olmanın gururunu taşıdığımı düşünüyordum.ŞER görünen şeye meydan okuma nasıl neden GURUR kapsamına girer kafa yormam lazım.

Yorumu oyla      65      52  
Misafir 11 Aralık 2012 Salı 11:42

Sn Kuşoğlu,Lütfen Lideriniz olan K.K ya söyleyinde BORSANIN ve Borsadaki hisselerin ne anlama geldiğini öğrensin.yeter artık sabrın sonuna geldik.Ülkenin BORSASININ hisselerinin yükselmesi demek,Ülkenin ekonomisinin çok iyiye doğru gittiğinin en somut en bariz işaretidir.Bir muhalefet liderinin,"yabancılar borsaya para yatırıp ÇOK PARA KAZANIYORLAR" diye şikayetde bulunması,bizi umutsuzluğa sürüklüyor.Ayıptır,günahtır,yazıktır.CHP yi bu konuma düşürmeye hakkınız yok be kardeşim.

Yorumu oyla      63      59  
Misafir 10 Aralık 2012 Pazartesi 14:11

Adalet chp için küçük velilerin Silivrisi midir??? YA da mahkemelik ADAYI yargıdan kurtarmak için milletvekili seçtirip sonra hukuktan bahsetmek mi? Chp 13 aralıkta silivriye çağırıyor halkı.. Başka proje kaos PROJESİ yok mu?? HALKIN DERDİ SİLİVRİ DEĞİL. Size inanıyoruz sn Kuşoğlu fakat CHP değişimi ISKALIYOR. SİLİVRİNİN HALKLA DEĞİL BALYOZLA İLGİSİ VAR...CHP TOPLUMU ELLİ YIL GERİDEN İZLİYOR MAAALESEF...

Yorumu oyla      60      62  
OWLEYE 10 Aralık 2012 Pazartesi 11:27

Umarım bu abd gezisi bir uygarlık çarpması sonucuna zemin oluşturmaz..Yani aşağı uygarlıktan gelen şahsın bir üst uygarlıkla sosyal teması esnasında yakalandığı amansız bir hastalıktır bu çarpılma..Amerikan kültür derneklerinin şehirlerimizde pazarlamaya çalıştığı nedir diye sorarak başlar yargılama makamı esasında..Son cümledeki kitap daima güzeldir çok hoş bir mesaj olmuş..Bu arada insanın adalet kapasitesi bir çeviri hatası olabilir tahminimce...

Yorumu oyla      57      56  
Misafir 10 Aralık 2012 Pazartesi 11:14

Hımmmm şimdi daha iti anlıyoruz,Altan braderlerin yeni CHP ye doğru direksiyon kırmasını.

Yorumu oyla      58      52