YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Aralık 2012 Pazartesi 16:21

Sayın vekilim sizi en kısa zamanda maliye bakanı olarak görmek istiyoruz.Umarım iktidara gelirsiniz ve o günleri görürüz.İskenderun'dan sevgilerle..

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Aralık 2012 Pazar 21:57

Cökertmeli H. tam da ben diyecektim siz söylediniz Bülent Bey gibi Milletvekilleriyle dolup tasmalidir Halk partisi.Kilicdar Beyin bu yolda verdigi mücadelede insallah bir gün oy olarak kendisine döner.Kendisinin zamanla Halk partisinin Erdogani olacagina olan kanaatim tamdir.Simdiye kadar takip ettigim kadariyla milletin sirat körüsünden gecme yolunda büyük basari yakalamistir.Bir takim önemli meselelerde kendisine zorluk cikarmak icin büyük mücadele veriliyor.Adeta liderligi imtihan ediliyor.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Aralık 2012 Pazar 16:35

CHP Milletvekillerinin tamamı keşke ıstanbul milletvekili Faik TUNAY gibi Türkiye Milletvekili olabilselerdi.Sn Kuşoğlu gibi olabilselerdi diye yazsam yağcılık olurdu....Çökertmeli Halil.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 30 Kasım 2012 Cuma 21:54

M.İncenin sarkmaya çalıştığı bayanı Tv de canlı yayında dinlerken nutkum tutuldu ve bu CHP nin nasıl bir yapı olduğu karşısında şaşkına döndüm.........

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 30 Kasım 2012 Cuma 11:05

Davutoğlu politikalarının muhteşem zaferi İsrail,ABD ve içimizdeki İsrailliler olan ULUSALCI GÜRUH hariç herkesi mutlu etmiştir.

Yorumu oyla      60      53  
Misafir 30 Kasım 2012 Cuma 11:01

Bugünkü tarihi FİLİSTİN oylamasının MUHTEŞEM bir zaferle sonuçlanmasından sonra CHP ve Ergenekoncuların A.DAVUTOĞLU düşmanlığı çok daha iyi anladık.Cumhuriyetin en en AKTİF ve başarılı dış işleri bakanına CHP lilerin gensoru üzerine gensoru vermelerinin nedenini ve CHP ve MHP nin Davutoğluna sürekli saldırmalarının nedenini çok daha iyi öğrenmiş olduk.

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 29 Kasım 2012 Perşembe 22:59

Ben bilirdim ki,Millewtvekilleri yan gelip yan yatip ay sonu gelecek maaslarini hayal ederler.Halbuki cok ön yargili davranmisim.Bülent Beyin ABD gitmesini hayal meyal hatirliyorum.Oralara git, konferanslara katil, bir sürü sevdigin dostlarindan ve yemeklerden uzak kal.Ülkene geliyorsun yok delege yok iktidar partisi yok parti icinde ki muhalefet ! Derdim ne kardesim giderim bir özel sirkette önemli görev alirim.Aldiginiz görev yüklendiginiz misyon cok onurlu.Allah islerinizi kolay kilsin .A.C

Yorumu oyla      59      49  
teyze 29 Kasım 2012 Perşembe 21:56

Hoş geldiniz Bülent Bey,dün Pendiksporu yendik bu tarihi olaya yetiştiniz zaten, onun dışında pek kayda değer bir şey olmadı .Olduysa bile milletin yarısı futbola ve Muhteşem Yüzyıl dizisine odaklandığı için olan biteni takip milletin diğer yarısına düştü.Yazınızda adı geçen sayıştaycıların yetkilerinin kısılmasını protesto etmeleri tahmininize şaşırdım.Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri olarak anlamsız olacak bir şey için yorulmanız yazık gibime geldi.Ben bu konularda bir şey bilmiyorum.Aklımda tek kalan eskiden neşeli geçecek diye Demirelin bütçe konuşmalarını dinlemek için tv başında olurduk.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 29 Kasım 2012 Perşembe 15:08

Kürecik erken uyarı sistemi üzerinden Dış politikasını dizayn eden CHP ne zaman uyanacak."Kürecik kimin için" sorusunu sorarak halkı Aptal yerine koyan mantığın sahipleri,İsrailin savunma sistemleri bugün ne Nato da mevcut ne de dünyanın bir başka gelişmiş ülkesinde mevcut.Bu durumu Türk halkı biliyor ama bizim cep liderimiz bilmiyor.

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 29 Kasım 2012 Perşembe 15:05

Sn K.Kılıçtar bey soruyor,"Bu Patriotların suriye sınırında ne işi var,Suriye bize füzemi atar"..Daha dün bizim uçağımızı düşüren Suriye deüilmiş gibi.....

Yorumu oyla      58      54  
TOTEM 29 Kasım 2012 Perşembe 14:07

Başbakanı Suriye konusunda bazı çıkışlarında bende çok eleştirdim ancak son fezleke hamlesini herkes alkışlamalı.Tabi kıvırtıp yok şöyle yok böyle diyenlerde çıkacaktır eleştirmeyi tarz ve zorunluluk haline getirmiş kişileri dikkate almıyorum artık.Sayın Kuşoğlu yoksa siz Totem mi yaptınız?Döndüğünüzde iktidar değişmiş bulurum diye mi hayal ediyordunuz:)Birilerini bazı konularda eleştirenlerin kendi tarzlarını hiç irdelememesi çok ilginç.Siz söyleminiz gibi davranıyormusunuz ki başkasından bek.

Yorumu oyla      57      54