YORUMLAR
Toplam 50 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
OWLEYE 26 Kasım 2012 Pazartesi 19:19

Kıyametin sahih olmayan belirtilerinden biridir insanların ölümü istemeleri..Bilinçdışı olarak ,düzensizliğin dibe vurmasının vebalinin istemdışı söylemidir esasında.., Modern insan kendisini yavaş ya da hızlı , ancak profesyonelce öldürebilecek kapasitededir.., büyük yıkımların çoğu zaten insanların kendi elleriyle ve dilleriyle yaptıklarının sonucudur....!

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 26 Kasım 2012 Pazartesi 14:16

Ben yorumlarımı genele yazıyorum ve sadece kendi bakış açımı ifade ediyorum yoksa buradaki bir kaç insanı ikna etmek veya benim gibi düşünmeye sevk etmek gibi ne bir isteğim nede bir misyonum var.Benimki kibir yada büyüklenme değil kimseye de ayar vermeye çalışmıyorum.Burası siyasi bir site ve konular ülke kaderini ve genelini ilgilendiriyor yani kişisellik katmanın ego tatminine çalışmanın bir anlamı yok kimseye şirin görünmek gibi bir çabamda hiç bir zaman olmadı olmayacak ta!

Yorumu oyla      54      55  
FRONTAL 25 Kasım 2012 Pazar 20:59

TOTEM bu ne hiddet!! niye bukadar kızdın? benim herkesin duşuncesine saygım var. Ve seni tanımadıgım içinde hakkındada atıp tutmadım.Ayrıca burda kimse kimseylede muhabbet etmiyor. Sen kendini ne sanıyorsun? ne bu herkese ayar verme çabaların herkes haddini bilsin lütfen.Benim kimsenin akıl hocalıgınada ihtiyacım yok.

Yorumu oyla      60      54  
Misafir 25 Kasım 2012 Pazar 19:52

Haa bak bu doğru işte;herkes yorumunu yapsın,kimse kimseye hitap etmesin.Anlaştık.İlk bozan kim olacak bakalım?

Yorumu oyla      55      56  
TOTEM 25 Kasım 2012 Pazar 14:00

Bu köşe ne kapı önü,ne kahvehane nede söğüt gölgesi burada konu ile ilgili yorumlar yapılır.Muhabbet etmek isteyenler başta saydığım mekanlara gitsinler.Kimin hangi siteyi takip ettiğinden yada hayatından kime ne?Benimle ilgili konuşmak ta kimsenin haddi değil!Bana neyin yakışıp neyin yakışmadığını ben bilecek yaştayım ve her kese hakettiği muameleyi yaparım.Burada insanların egolarını yada koplekslerini tatmin etmek gibi bir misyonum yok.Herkes konu hakkında yorumunu yazıp işine baksın.

Yorumu oyla      54      62  
Misafir 25 Kasım 2012 Pazar 01:17

Saygı benden Frontal,ben sadece cevap veriyorum.O arkadaşı buradan tanıyorum ve kendi bildiğinin dışında kimsenin düşüncesine değer vermez.Bu imam kafasıdır.Onlarda da vardır böyle duygular;"Zavallılar,acıyorum size cehennemde yanacaksınız.Ben sizin yanmanızı istemiyorum..."gibi.Boş verin.Okuyacağım ve her söylediğine kendi anladığı dilden cevap vereceğim.Okumadan edemem açıkca iki internet gazetesinin okuyucusuyum;biri Odatv diğeri Türktime.PİRE lere kızıp yorgan yakmam.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 24 Kasım 2012 Cumartesi 23:54

Ceddin sultan Süleymanın mezarı nerede?

Yorumu oyla      57      56  
FRONTAL 24 Kasım 2012 Cumartesi 22:01

O tarihe ulaşmak gibi bir imkanda olmuyacagına göre sadece anmaktan ve dilemekten başka bışı gelmıyor elden.TOTEM e gelince ya gercekten size katlmıyor değilim hani bazen TOTEM fena oluyor:)beni bu sıtede çogu yorumcu arkadaşlar bır ara da TOTEM SANIYORDU: ha bu arada misafir yorumcu arkadaşım ve TOTEM hiç yakışıyormu sizin gibi kültürlü donanımlı beylere böyle CİCOZ gibi tabirler, kırmıyalım birbirimizi:) şu fani dunyada geldik ve gidecegiz. SAYGILAR EFENDİM:)

Yorumu oyla      53      52  
FRONTAL 24 Kasım 2012 Cumartesi 21:51

17:41 ne demek istedıgınız anladım. zıra ben gercek ve asıl olandan tarafım.Osmanlı devletıne benim şahsım adına konuşuyorum buyuk bır sempatım var.Zira bazen kendimi hazıra konmuş gibi hıssedıyorum bu topraklar kolay kazanılmadı!tarihte bir çok fethler ve kurtuluş savaşlarını okudukca çok duygulanır ve o anları yaşamadıgım için buyuk bir üzüntü içine girerim.Fetıh marşı,mehter marşı, çanakkale türküsü,istiklal marşı, ve gençlige hıtabeyi her duydukca okudukca aşırı duygulanırım,-

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 24 Kasım 2012 Cumartesi 21:42

Polemikle tatmin olan eziklerle uğraşmıyorum artık Osmanlıyı yönetenler Sarayın içindekilerdi!Çarşamba günleri seyrettikleri Hürremle tarih bilgilerini pekiştiren conconlarla uğraşmak artık cidden zor geliyor bana:)Hala annesinden dinlediği dandinilerle uyuyan vastandaşlar var güzel ülkemde.Osmanlı benim tarihim ve ceddim sizinkiler kimler?Brütüs mü?

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 24 Kasım 2012 Cumartesi 17:41

Benim soytarı Osmanlı dediklerim Topkapı'nın içindekiler.Gerekçelerini çok anlattık.Anlamayanlara tekrar anlatmanın bir anlamı yok.Osmanlı devrinde yaşama isteğinizi saygı ile karşılarım.Eğer böyle bir imkanınız olursa şu Totem CİCOZ'unuda götürün yanınızda .Hoş o orayı da karıştırır ya.

Yorumu oyla      55      49  
FRONTAL 23 Kasım 2012 Cuma 11:42

Sayın 18:25, "SOYTARI OSMANLI" diye bir tabirde bulunmanız, dogru değil.Siz Osmanlı devletini egerki muhteşem yuzyıl saçmalıgına bakarak biliyoriseniz büyük bir hata içerisndesiniz.Ne varsa OSMANLI DEVLETİNDE VARDI.Osmanlı devleti adil bir devletti,bir çok mason tarihimzi bile çarpıtmaya çalışıyor buda gunumuzde yapılan tarıh dızıleri ve filimlerınde zaten çok açık meydanda.ŞahsıM adına konuşuyorum ben Osmanlı döneminde yaşamayı çok isterdim.(ŞİMDİ İSE ADALETTEN ESER YOK)SAYGILAR.

Yorumu oyla      54      54  
TOTEM 22 Kasım 2012 Perşembe 23:52

Ben bir lafa bakarım lafmı diye,birde söyleyene bakarım adam mı diye ama bazen işte böyle ne laf laf nede adam adam olmayınca Allah'a havale edip gülüyorum:) 700 sene Osmanlı milleti uyutmuş:)Osmanlı dünya tarihinin en büyük İmparatorluğuydu ve tüm dünya kütüphanelerine bak Türk devleti olarak geçer ve İtalya da meşhur feryat eyvah Türkler geliyordur.Vatandaş İtalyan galiba hala Osmanlı korkusu yaşıyor:)Ben cevap verdikçe fasülye gibi nimetten sayıyor garibim kendini!Cevap veriyormuş cicoz:)

Yorumu oyla      62      54  
Misafir 22 Kasım 2012 Perşembe 19:41

Burada bile siyaset yaparak halkı küçümseme çapsızlığını yakalamışsınız.Bu aptal dediğiniz halk sizin övündüğünüz kemalist çizgideki eğitim sistemi ile yetişti.A

Yorumu oyla      56      55  
Misafir 22 Kasım 2012 Perşembe 18:29

Küfür ettikçe küfür yersin mahalle kabadayısı arkadaş.Senin hakaretlerini sesizce dinleyecek değilim.Yazdığın yazıda ne yazmışsan aynını sana yazdım;fazladan bir şey yok...

Yorumu oyla      53      70  
Misafir 22 Kasım 2012 Perşembe 18:25

Saygı benden Frontal;bal tutan barmağını yalıyorsa yapacak bir şey yok!Yorum yazdığını zanneden DÜŞÜNCE KABIZI,MİLİTAN,ÇİRKEF SAÇAN VE DE DAR BEYİNLİ ACAYİP RUMUZLU ADAM,sen uyumana devam et Milleti Başbakanın gibi uyutma.Senin soytarı Osmalılar 700 sene bu milleti uyuttu şimdi Başbakan ve onun yanaşmaları sizler sahnedesiniz.BAŞBAKAN İHALE YASASINI MECLİSTEN GEÇİRDİ EY MİLLET İNANMAYIN BU AB-D,ARAP HAYRANLARINA. PARANIZI YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKECEKLER.BU zavallı ADAMIN DÜNYADAN HABERİ YOK.

Yorumu oyla      56      71  
TOTEM 22 Kasım 2012 Perşembe 16:17

Ne ihale nede bir çalışma yokken vatandaşlar peşinen peşkeş çekilecek naraları atıyorlar iyi niyet ver çözüme odaklanmak bunun neresinde niyet okuyuculuğu ve çirkef saçmak değil de nedir bu!Ayrıca ben burada genele düşüncelerimi yazıyorum dar beyinli ve saplantılı kişilere özellikle bir yaklaşımım yok zira onların ne düşündüğü benim zerre umurumda değil.Kimse de yazarın avukatlığına soyunmasın.Herkes işine baksın.Benim burada birtakım ucuz militanları adam yerine koyup tatmin edcek zamanım yok.

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 22 Kasım 2012 Perşembe 16:13

Ben burada düşüncelerimi yazıyorum ve bu benim en demokratik hakkım.Yazara ne söyleyeceğim ve hangi konuda eleştireceğimi ne kimseye sorarım,nede bu eleştirilerim yazar dışında bir başkasını ilgilendirir.Kendini militanlaşmış küçük aklı ile herkese yön vermeye adamış düşünce kabızlarını artık kaale almıyorum.bu binaları birileri yapacak değil mi? ama olmaz ortada iyi birşey var eski ve hasarlı binalar yıkılıp yenileri yapılacak yapılan hareket çok olumlu ve onu bu konuda vuramıyorsan daha ortada

Yorumu oyla      60      49  
FRONTAL 22 Kasım 2012 Perşembe 12:19

Çünki hiçbir partiyide samimi bulmuyorum."ORTADA İHALESİZ YANDAŞA DAĞITILACAK 400 MİLYARDAN BAHSEDİLMİYOR".Demişşiniz yaa! bende buna karşılık olarak size "bal tutan parmagını yalar"diyorum. Hayatın gerçeği bu çünki, nefsine hakim olan insan sayısı çok az.Şavaş çıkkmış, ğüçlü güçsüzü ezmiş, çoçuklar ölmüş kimin umurunda ki? herkes çıkar peşinde, her kes 3 maymunu oynuyor Allah yardımcımız olsun ne diim.SAYGILAR.

Yorumu oyla      54      50  
FRONTAL 22 Kasım 2012 Perşembe 12:12

Sayın 10:17 sayın Turan vatandaşa ahmak deilde! akılsız diye hitap etmiş.Yani ikisininde anlamı aynı.Deprem konusu tabiki mühim bir konu ve tahminlere dayanaraktan bilim adamları yorum yapıyor.Yani DEPREMİN NE VAKİT OLACAGINI SADECE ALLAH! bilir.Ülkeyi kimin neden kaynatıgı belli deilmi? çok açık bunu herkes göruyor, belirtmeye gerek varmı? ama Sn. Turan'nın böyle bir konuda bile! iktidara çakmasını samimi bulmuyorum.Taraf tutmuyorum, artık hiçbir partiyide desteklemiyorum,

Yorumu oyla      55      51  
FRONTAL 22 Kasım 2012 Perşembe 12:04

Sayın10:17 ben nasılki size sn. diye hitap ediyor isem sizinde bana sevgili, yerine sayın ve ya hutta sadece rumuzumla hitap etmenizi önemle rica ederim.Bu yazıya yorum yapmayı gerek duymamıştım, mademki ismimiz geçmiş, cevap vermemekte saygısızlık olurdu. Gündem okadar karışıkki! artık nerede ise haberlere bile bakmayı canım istemiyor. Çünki olayları çok kafama takıyorum. Filistinli çoçukları gördükce vıcdanen rahatsız oluyor ve uykularım kaçıyor.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 22 Kasım 2012 Perşembe 10:32

Karambolde "Atatürk Anıları"diye Atatürkçülere çakıyor.vatandaşı sallamakla suçluyor.Kendisi bilirkişi ya!..Ve bu arkadaşımız zaman zaman Atatürk falan gibi laflar ediyor.Anlatılan olay Atatürk'ün devlet adamlığı ile ilgili çok önemli bir olaydır.DEPREM TÜRKİYENİN BAĞIMSIZLIĞINI BİLE ETKİLECEYECEK KADAR ÖNEMLİ BİR OLAYDIR.Bu konuda ne yazılırsa azdır.Bunları yazacağına megaloman kendi kendini tatmin edmiş.Hal böyle olunca olay yorumdan çıkıp karşılıklı atışmaya dönüyor.ANLIYOR MUSUNUZ?..

Yorumu oyla      54      60  
Misafir 22 Kasım 2012 Perşembe 10:22

Celal Şengör'ün konuşmasından bir bölüm var orada.Celal hoca orada Millete olan sitemini belirtiyor ve akılsızlık etmeyin diyor.Rahmi beye söylemediğini bırakmadı ama "Düşüncenizden dolayı yakıştırma yapsam olur mu?"diyor.Bugüne kadar söylemediğinizi bırakmadınız adama.Burada yazan bir bayan yazar vardı.Bir yorum yazdınız mı hemen araya girer size saldırırdı.Rahmi bey beyefendi.Onun için okuyucunun rengi hiç önemli değil.Ama böyle iki de bir "Rahmi bey sana yakışıyor mu?"diye saldırı da olmuyor.

Yorumu oyla      55      59  
Misafir 22 Kasım 2012 Perşembe 10:17

Sevgili Frontal,inşallah okuyorsunuzdur.İşte benim anlatmak istediğim bu.Kendisi en doğruyu biliyor.Diğerleri anlamaz,dinlemez.Yazar bir konuyu tekrar gündeme getirmiş ki bir milyon kere tekrarında fayda var;eleştiriliyor.Ülke kaynıyor;doğru.ama kim niye kaynatıyor söylemiyor.Yıkılan binalar yeniden yapılanmaya çalışılıyor DİYE METHİYE YAZILIYOR ama ORTADA İHALESİZ YANDAŞA DAĞITILACAK 400 MİLYARDAN BAHSEDİLMİYOR.Doğru dürüst okunmamış bile yazı,Rahmi bey kimseye "Ahmak"demiyor.

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 21 Kasım 2012 Çarşamba 23:33

Kaynıyor,ülke de öyle ama yazarımızın bu konularla işi yok masalcı dedeler gibi kurtuluş savaşı ve Atatürk anıları anlatıp Akp ye ve ona oy verenlere sürekli saygısızlık yapmakla meşgul.Hiç size yakışıyormu Sayın Turan ben sizin siyasi görüşünüzden dolayı size aynı yakıştırmaları yapsam ne hissedersiniz?Sizin gibi düşünmeyenlere Ahmak demek size yakışıyor mu?Yazıyorum ama Editör lütfedip yayınlar mı onuda bilmiyorum zira bu ülkede düşünen ve fikir üretenler değil şuursuzca slogan atanlar revaçta

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 21 Kasım 2012 Çarşamba 23:30

Ve dayanaktan yoksun söylemlerle.Şimdi ben bu konuda detaylı anlatımlar yapsam ne işe yarar ki vatandaş öylesine sallayıp içindeki nefreti kusmak istemiş sen ne söylesen anlamaz,dinlemez.Artık bu türden boş lakırdılardan vazgeçmeliyiz.Akp ile yatıp Akp ile kalkan militanlaşmışi beyinlere cidden acıyorum.Yazar suya sabuna dokunmadan gündemden uzak kendince yazılar yazıyor inanın benim nazarımda yorumlanmaya bile değmeyecek konular bunlar ama köşe onun destekçileri memnun ben ne diyeyim bölge -

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 21 Kasım 2012 Çarşamba 23:27

Yazı tam anlamı ile skandal,yorumlar desen bir ayrı skandal!Türkiye kurulduğundan beri deprem fayının üzerindeydi peki bu döneme kadar ne yapıldı?Hiçç!Peki şimdi birtakım çalışmalar yapılıyor yıkılması olası binalar yenilenmeye çalışılıyor.Yazar ne anlatmak istemiş ne söylemiş belli değil koca yazıyı hükumete bir satırlık çakma amacı için kaleme almış.Evet laf olsun diye birşeyler söylemek istiyorsanız yada Akp ye oy verenleri Akılsız ilan etmek istiyorsanız Yazar orta yapmış ama son derece sığ-

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 16:02

GODO'yu BEKLER GİBİ deprem bekleyenler var.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 15:39

iran`da çok kötü deprem oldu bir sene geçmeden toparlandılar. vanda deprem türkiye hala toparlanamadı. bir de utanmadan kafa tutuyoruz.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 14:31

hepsi tokinin işleri böyle gaza gelmemek lazım arkadaşlar

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 14:01

10 yılı akp iktidarıyla geçti ,NE ZAMAN AKP ye yakın BÜYÜK İNŞAAT ŞİRKETLERİ KURULDU ,DELİ GİBİ KONUT YAPMAYA BAŞLADILAR,RANT ALDI BAŞINI GİTTİ ,o zaman deprem içinde birşeyler yapmak lazım diye ORTAYA ATLADILAR!!!!.....ayrıca MİRASYEDİ AKP ,ATAMIZIN KENDİ KAZANDIĞI para ile alıp milletime bağışlıyorum DEDİĞİ O MEŞHUR AĞAÇ İÇİN EVİ KAYDIRDIĞI ÇİFLİĞİ, araplara satıyorlarmış!!!.....ULAN SATA SATA ekonomi yönetiyorlar ,BUNLARA BAŞARILI DİYENLERE MALLLL derim ben ancak!!!

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 13:02

depremi önceden bilmek istiyorsanız mutlaka veysi kurt,kadir sütçü ve oksal erev'in yorumlarını kendi sitelerinde takip ediniz.Bu kişilere devlet daima destek olmalı ama malesef yetkililer duyarsız,vurdum duymaz kalıyorlar!

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 12:18

Sevgili yorumcu arkadaşımız mutlaka okuyordur;11:02 deki arkadaşın yorumu ki yorum değil;bugüne kadar yazdıklarımıza örnerktir.Bakınız Celal Şengör bu konuda bilim adamıdır ve hayatını bu işlere adamıştır.Yazdığı düşünceleri hiç önemli değil,ama darbeci yaftası önemli.Darbeci olsa şimdi içerde olurdu.Adamcağız size bir belayı hatırlatıyor siz ona "Hadi ya darbeci." diyorsunuz.Bu anlattıklarını başkası söylese doğru mu olacak.Hoş kimse bu yazılanların aksini söylemiyor.Tabi 11:18 lle 11:38 ayrı.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 12:02

ÇOK ZEKİ ! yorumcularınız var.ÖNce ALLAH azgın İstanbulluların belasını verecek diyor sonra DEPREMİN DİNLE ALAKASI YOK DİYE CEVAp yazıyor.biz de sadece gülüyoruz.HAYDİ DEPREMSİZ HUZURLU aklıselim dolu günler herkese.

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 12:00

hırsız müteahhitler dayakla adam edilmedikçe her deprem bizim için büyük deprem etkisi yapar

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:59

büyük depremi az hasarla atlatmak için dua etmenin anlamı yok sayın turan. büyük deprem olursa koca bir köy olan istanbul'da az hasar diye bir şey olmaz. ancak şunu diyebiliriz: dua edelim de büyük deprem kopmasın. yoksa yandığımızın resmidir

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:57

celal şengör türkiyenin yeti,ştirdiği ve uluslararası bilim dünyasında kabul görmüş saygın bir bilim adamıdır. ona darbeci yakıştırması yapmak ve böylece bilgisini küçümsemek komiktir

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:56

deprem bir jeolojik faaliyettir. dinle dıyanetle alakası yoktur.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:53

11.18 bunlar yorum mu ????????

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:47

İADE :allah her türlü azgınlığı bir şekilde cezalandırır. deprem azgın istanbullulara cezasını verecek. deprem olsun, millet ölsün. belki trafik sıkışıklığı biraz azalır.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:39

istanbul gibi güzel bir şehri sadece türkiye gibi bir ülke koruyamaz. yok olacak istanbul, ve bu hükümetin umrunda değil. osmanlıcı takılmakla değil, osmanlının mirasına sahip çıkmak önemli

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:34

BÖYLE Yazının böyle beddualı halkın ölmesini isteyen tanım dışı dualı yorumu olur.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:33

istanbul zaten türklerin değildi ki, gelip fethetmişler rumların yurdunu, olacağı buydu

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:31

zaten 21 aralikta dunya dagiliyor buyuk deprem olsa ne olacak

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:18

allah her türlü azgınlığı bir şekilde cezalandırır. deprem azgın istanbullulara cezasını verecek

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:18

deprem olsun, millet ölsün. belki trafik sıkışıklığı biraz azalır

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:17

ne 50 bini ne 100 bini. deprem olursa milyonlar ölür. ev diye kalınan yerler kümes kadar dayanıklı değil.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:17

mantar gibi bina dikiyorlar her yer ev doldu. bunları ne denetleyen var ne de kontrol eden. hakkaten işimiz allaha kalmış. deprem olursa yandık gitti

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba 11:02

o kadar deprem uzmanı arasında bula bula bu darbeciyi mi buldunuz referans olarak. yapmayın rahmi bey

Yorumu oyla      53      51  
hulya 21 Kasım 2012 Çarşamba 10:57

Koyun can derdinde kasap et derdinde mi desem:))

Yorumu oyla      54      49