YORUMLAR
Toplam 33 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 3 Kasım 2012 Cumartesi 16:08

Dün birileri baskı altına alınıp dışlanırken bunu devlet politikası deyip savunanlar bugün tam tersini konuşuyorlar.Üzülerek izliyorum ki Demokrasi ve adalet kimsenin umurunda değil.Kimsenin kimseye tahammülü yok ve karşı kesimi halkının bir kesimi değilde düşman olarak gören zihniyetler aktif.Dün yanlışları alkışlayanların bugün feryat etmesi ne kadar trajik ise dünün madurlarının bugün diğer kesime aynı tarzda davranması o derece trajik gerisi boş laf ve ucuz fanatizm söylemleridir.

Yorumu oyla      53      52  
hulya 3 Kasım 2012 Cumartesi 15:57

Cumhuriyet kutlamaları sadece cumhuriyete bağlılık kutlmalarıdır.Gösteriye döner düşüncesinden ötürü yasaklaması çok ama çok düşündürücüdür.Başıma ya saksı düşerse diye yolda yürüyememek gibi:))

Yorumu oyla      53      52  
dkaptan 3 Kasım 2012 Cumartesi 14:17

Başbakanın "İSTİHBARAT"diye bağırdığı aslında bu Cumhuriyet Kutlamalarının Hükümet aleyhine gösteriye dönüşeceği şeklinde idi.Tutmadı tabi.Hulya hanım bu hükümet M.Kemal'in dediği gibi"ŞU VEYA BU ŞEKİLDE"gidecek.Burada isteyen benim için istediğini söylesin;korkunun ecele faydası yok,gideceksiniz.İnşallah geldiğiniz gibi gidersiniz.Siz başbakandan hakaret işitmeye alışmışsınız ben alışamadım ve nefretim artıyor.

Yorumu oyla      54      53  
hulya 3 Kasım 2012 Cumartesi 13:42

Bana göre "kürt sorununu biz çözmezsek gelir birileri çözer" yada "Cumhuriyet kutlamalarını biz engellemezsek gelir birileri engeller" arasında bir fark yok.Bu şu demek değilmidir? Biletler kesildi bari biz kesiyormuş gibi davranalım...

Yorumu oyla      53      52  
hulya 3 Kasım 2012 Cumartesi 13:36

Bizim ülkemiz üzerinde kimsenin gözü yoktur diyemiyorum.Cumhurbaşkanımız A.Gül'ün "biz kürt sorununu çözmezsek gelir birileri çözer" dediği günü unuttunuzmu? Kim gelir çözer diye soran olmadı.Demekki birileri var.Birilerinin var olduğunu ülkenin en başı söylüyor.

Yorumu oyla      54      53  
hulya 3 Kasım 2012 Cumartesi 13:28

Cumhuriyet kutlamaları başbakan Erdoğan'a karşı yapılmıyor...Cumhuriyet kutlamaları Türk'lere cumhuriyeti yakıştırmayanlara karşı yapılıyor.Cumhuriyet kurulduğundan beri yapılan kutlamaları nasıl olurda hükümet "beni yıkmak için düzenlenen programlar" olarak alğılayabilir? Bu konudaki zayıflığının kullanıldığı düşüncesindeyim. Hükümet'te cumhuriyet kutlamalarında en önde hareket etse bu oyun bozulacaktır.

Yorumu oyla      53      49  
dkaptan 2 Kasım 2012 Cuma 23:16

Hülya hanım kurduğunuz bu cümle yanlış toparlanmaya ihtiyacı var.Yoksa diğer konularda size katılıyorum.Cümleniz"Zannediyorlar ki bu kutlamalar yürütmenin başı olan hükümete karşı yapılıyor."dır ki "yürütmenin başı hükümet" gibi bir şey olmaz.Herhalde"Yürütmenin başı başbakan."demek istediniz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Kasım 2012 Cuma 20:59

Hani evlilik programlarına her ota maydanoz olan tipler var ya herkese karışıp akıl veren bu dkaptan da öyle:)sanane kardeşim milletin yorumlarına ne karışıyorsun sen fikrini yaz otur oturduğun yere.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 2 Kasım 2012 Cuma 20:53

Kardeşim Dkaptandsen bu sitenin efesimisin?Sana laf söyleyen oldu mu?Sen işine bak ben yorumumu yaptım fikrimi söyledim sen fikrini söyleyip herkese sallarken sana karışan oluyormu?Hazımsız ve öfke dolu bir insanın doğruculuğuda palavradır demokratlığı da.Önce başkalarının düşüncelerine saygılı olmayı öğren.Kendi kafanızdan hikayeler uydurup donkişot gibi yel değirmenleri ile savaşıyorsunuz.İnsanlara sataşmayı ve bu saldırgan tutumunuz sizin gerçek yüzünüzü ortaya koyuyor.sus ve işine bak sen.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 2 Kasım 2012 Cuma 19:01

Dkaptan bey bence Erdoğan yasağı son dakika duyan kişi oldu.Herşeyden haberdarmış gibi görünmek hoşuna gitsede Erdoğan bile yasağa engel olamıyacaktı.Böyle düşümem için pek çok veri var.Uludere başta olmak üzere bir çok şey kontrolü dışında gelişiyor gibi duruyor.

Yorumu oyla      54      49  
dkaptan 2 Kasım 2012 Cuma 17:46

14:54 şeriatı getirdiniz.Şimdilik başardınız.Bor'un pazarı falan geçmedi;geldiğiniz gibi çekip gideceksiniz.kemalistler halka hep doğruyu söylediler.Çünkü öyle eğitildiler.Yalan söyleyenler sizinkiler oldu.Papaz elbisesi giyenler oldu.Şeytanla görüşenler oldu.Bu m-illeti kandıranlar sizsiniz siz.Tek ayağının üstünde elli tane yalanı söylemediğine yemin eder misiniz Kasımpaşalının.Sabah söylediğini akşam inkar etmedi mi?Daha taze duruyor"ÇİFT BAŞLI"yönetim,orada da çark etmedi mi?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 2 Kasım 2012 Cuma 14:54

Bu ülkede herzaman bir cumhuriyeti Atatürk ilkelerini ve Cumhuriyeti korumak adına azınlık diktasını meşru gösterdiler sürekli korku pompaladılar önce kominizm geliyor sonrada şeriat geliyor diyerek kurdukları bu haksız ve baskıcı azınlık diktasını meşru göstermeye çalıştılar halkı sürekli kandırdılar kandırmadıklarında darbe yaptılar ve şimdi darbe kozları ellerinden gidenler cumhuriyeti savunuyoruz palavraları ile insanları galeyana getirmeye çalışıyorlar.Geçti borun pazarı anlayın artık.

Yorumu oyla      53      50  
dkaptan 2 Kasım 2012 Cuma 11:48

Gına geldi artık şu"Cumhuriyet kimsenin tekelinde değildir" veya"Cumhuriyet CHP'nin değildir."Başka cümleniz yok ki."Bu Cumhuriyet bizim anladığımız Cumhuriyet değil.Biz din ağırlıklı bir Cumhuriyet istiyoruz."diyecek yüreğiniz yok.Bu yürek kasımpaşalı'da da yok.Ama yaptıklarıyla oraya doğru hızla gittiğini ben görüyorum,siz görmez misiniz?..Ah o %50 yi bir inandırabilse Kasımpaşalı laik bir insan olduğuna...Bir inandırabilse var ya o dilinize doladığınız İstiklal Mahkemeleri günlerini mumla

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Kasım 2012 Cuma 11:33

Bayramları halk kutlar devlet kutlar bu ülkenin altını oymaya çalışan hücreler ve onların ayakçılığına soyunmuş Chp Cumhuriyetin asla sahibi değildir.tam tersi Cumhuriyeti kemiren kurtçuklardır.bu vatan bu halkın üçbeş marjinal ve darbeseverin değil.

Yorumu oyla      53      50  
dkaptan 2 Kasım 2012 Cuma 11:22

ına.Buradan bana cevap yazacak arkadaşlar;siz kendi dünyanızda huzurlu bir Türkiye yaratmışsınız ve orada yaşıyorsunuz.Çünkü bu size ezberlettirildi.İçinizde"Neyiniz eksik ki?"diye soran gaflet içinde insanlara da rastladık.Bağırmayın;yutturamazsınız;ELİMİZDEN ALMAYA ÇALIŞTIĞINIZ "ATATÜRK MİLLİYETÇİLĞİNE DAYANAN,LAİK,DEMOKRATİK,SOSYAL HUKUK DEVLETİ."OLAN CUMHURİYETİ GERİ ALACAĞIZ SİZDEN...BU SAVAŞI BİZ BAŞLATMADIK...HAAA SİZİN GİBİ KONUŞAYIM;KANLI MI,KANSIZ MI OLACAK ONU GÖRECEĞİZ...

Yorumu oyla      53      49  
dkaptan 2 Kasım 2012 Cuma 11:17

arası biz oradan geçerken halkın arasından zor geçer yürüyüşümüzü tamamlayamazdık.Cumhurun başının Anıt Kabir dahil panik hali gözden kaçmadı.Oradan oraya sekip durdu.Hipodromda da bir türlü oturamadı.Oturma be adam ayakta dur.Bir bayram ki senin keyfine göre düzenlendi,kulağındı falan diye.Bu ayıp Türk Milletinin değildir,sizindir.M-illet nasıl Kurtuluş savaşında MİLLET olduğunun farkına vardıysa şimdi de farkına vardı.Bu iş başlamıştır,10 Kasım'da Anıt Kabirdeyiz;hem de(Respsiyon!)cuların inad

Yorumu oyla      53      49  
dkaptan 2 Kasım 2012 Cuma 11:12

Bir ülkenin başındaki adamın ağzından çıkan cümleye bakar mısınız"Barikatları ben kaldırtmadım.";"Polis görevini yapmamıştır...Yahu sende zerre kadar Allah korkusu varsa yuh bana.Olacaklar umurunda değil adamın.Gözününü KİN ve NEFRET bürümüş.Bir dakika sonrasını görmekten aciz insan.Hipodromda "Kürt çalar çingen oynar"misali kendi kendilerine seyrettikleri tiyatronun ezikliğini atamamış içinden.Korkunun ecele faydası yok usta"Bir Millet uyanıyor."Ben hipodromdaki bayramları bilirim.1966-1969

Yorumu oyla      53      49  
dkaptan 2 Kasım 2012 Cuma 11:06

bir zamanlar vatanı,milleti ve Türkiye sevdası ile sokaklarda savaşan bir ülkücü gençlik vardı.O gençlik artık"Ya Allah,Bismillah,Allahüekber"ci oldu.Vatan,Millet,Bayrak ve Türkiye unutuldu.Bu çocuklar hiç bir partinin yan örgütü değil;bir şeyler yakıştırmaya çalışmayın.Bunlar M.Kemal'den aldıkları emaneti korumaya yemin etmiş gençlerdir.Dinleri beni ilgilendirmiyor ama hepsi hepinizden müslümandır.Onlar,M.Kemal'in örnek gösterdiği KUBİLAY'ın torunlarıdır.Kıvılcım atılmıştır,önünde duramazsınız.

Yorumu oyla      53      49  
dkaptan 2 Kasım 2012 Cuma 11:01

Bu resepsiyon bizim Cumhuriyetimizin resepsiyonu değil ilerde kurmayı planladıkları "İslam Cumhuriyeti"nin resepsiyonudur.Bu bir savaşdır;Cumhuriyet düşmanlarıyla emaneti korumaya yemin etmişler arasındaki savaştır.Hülya hanım cümlenizden bir şey anlaşılmıyor ama ben düzelteyim bu hareket doğrudan Cumhuriyet düşmanı yürütmenin başındaki Faşist adama karşı yapılmıştır.Bu bir pasif savunmadır.Bu savunma şimdilik bayram kutlamaları ve 10 Kasım törenleriyle olacaktır.TGB ile ilgili konuşanlar,

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 31 Ekim 2012 Çarşamba 18:53

Allah muhabbetinizi arttırsın. Ne önemli insanlarsınız

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 31 Ekim 2012 Çarşamba 16:19

Necdet Özelin sıkkın hali beni rahatsız ediyor, cihan harbini kaybetmiş komutan gibi yüzü hep asık

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 31 Ekim 2012 Çarşamba 16:15

Türk milleti merak etmeyi sever. zaten başımıza da ne geldiyse hep meraktan gelmiştir (!) Resepsiyonda yaşananları hep merak etmişimdir. merakımı giderdi bu yazı, pek birşey olmuyormuş. televizyonda neyse orda da aynı hepsi. başbakan orda da chpye sallıyor, gazeteciler haber yapma peşinde, Gül etrafına gülücükler saçıyor. hepsi aynı dedim ya :)

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 31 Ekim 2012 Çarşamba 16:11

Kemal Kılıçdaroğlu resepsiyona katılmayarak kime ve neye tepki koyduğunu hala kara kara düşünüyordur. Öyle gaza gelerek meydanlara gidip delikanlılık yapmakla olmuyor liderlik. Kılıçdaroğlu resepsiyona katılmayarak Türkiye Cumhuriyetine saygısızlık yapmıştır.

Yorumu oyla      54      54  
OWLEYE 31 Ekim 2012 Çarşamba 16:00

Kadim dinlerin kan,toprak ve onur ile beslendiği 1000 yılın ardından son 500 yıldır para ile ağızlarını tatlandırmalarının yegane nedeni; yaratıcı ile akılların arasındaki mesafenin artışı ya da bu mesafenin ikonalar tarafından işgal edilmesidir.Peygamberimiz ellerle yapılan putları kırarken, dillerle inşa edilecek putların varolacağından haberdardı muhakkak..Onun için miraçta kulları adına çokça af ihsan edilmesi için pazarlık yaptı...Allah kibirden azad eylesin ....

Yorumu oyla      60      50  
OWLEYE 31 Ekim 2012 Çarşamba 15:50

Epistemolojik yaklaşımla liderlerin doğruları toplumların gerçekliği olur demek mümkün kategorisinde bir cümle ise monarşi ya da totaliter otokratik rejimlerde genellikle büyük yanlışlar ve trajediler o dönemin gerçekliğini inşa eden doğrusu olur diyebiliriz..Yani 1930lar hitler almanyasında üstün ırk zannına inanan milyonlarca çoluk,çocuk ve erişkin örneğindeki gibi..Bu dönemler sosyopsikanalitik bakış açısıyla toplumsal nevroz dönemleridir..Metafizik dille ; uzun süre ruh anestezisidir....,

Yorumu oyla      59      49  
dkaptan 31 Ekim 2012 Çarşamba 13:22

Adamın kendine göre doğruları var.Ya bunlar olacak ya bunlar olacak diyor.İç Hizmet Kanununda "Üst astına hakaret edemez."diye bir madde vardır.Ancak,"Üstün astı muaheze etmesi hakaret değildir."diye de ayrıca bir madde var.Amirler bu maddeye dayanarak"Ben sana hakaret etmiyorum,muaheze ediyorum."diye verir veriştiriler. Başbakanın da yaptığı o misal.Kafasında bir eleştiri tanımı yapmış bunun dışına çıkanı yakıyor.Türkiye'de huzur ortamı varmış!..Dedim ya ,dünya bilmem neresiyle gülüyor bize...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 31 Ekim 2012 Çarşamba 12:53

Kutlama öyle mi? Chp marjinal partilerin hatta Pkk nın ve Bdp nin dümen suyuna girmiş muhalefeti iktidara karşı olan herkese destek vermek olarak görüyor.Şimdi cumhuriyeti sahiplenmek eğer Tpk ye İşçi partisine,halkevliğine ve Tgb ye kaldı ise vay cumhuriyetin haline Cumhuriyeti savunuyoruz diyenler eski askeri vesayeti ve azınlığın tahakkümünü savunuyor bunun adı cumhuriyetmi?Aslında b urada aksini savunan herkeste bunun böyle olduğunu biliyor ancak kafasında birkere şartlanmış allah ıslah etsi

Yorumu oyla      54      51  
hulya 31 Ekim 2012 Çarşamba 10:07

Deniyorki "bu kutlamalar kime karşı yapılıyor?" Zannediyorlarki bu kutlamalar yürütmenin başı olan hükümete karşı yapılıyor.Bu yanılgıya düşüyorlarsa buda kutlamaları engellemeye çalısanların başarısıdır.Bu kutlamaları sabote edenler aynı zamanda hükümeti'de etki altında bırakmayı başaranlardır.Hükümetimiz cumhuriyet konusunda asla taviz vermemeli.Türk Milleti siyasetçinin her kusurunu affeder ama bu konudaki kusurunu affetmez.Bağımsızlığına el uzatılmasına izin vermez.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 31 Ekim 2012 Çarşamba 09:38

Kahroldun çok sinirlendin ne söyleyeceğini şaşırdın saçmaladın. Çünkü işler tamam hepsi bitti millet uyudu diyordun? Hepimizi marjinal illegal ilan ettin.Önümüze barikatlar diktin polisi bayrağa saldırttın Ulusalcı olmayı küfür saydın Bayrağı taşıyanı terörist yaptın.Bu ülkenin halkını Cumhuriyetin Kurucusu na minnetini göstermesini engellemeye çalıştın hergün paralı rant düşkünlerini tv lere çıkarıp Ataya hakaret etmelerine yalan söylemelerine müsade ettin.Ama boşunadır.Bu halkı korkutamass

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 31 Ekim 2012 Çarşamba 09:23

Sen esasında CHP ye konuşuyor gibi yapıp Cumhuriyeti Laikliği demokrasiyi hukuk devletini isteyenlere kızıyorsun. Zannediyorsun ki her yeri ele geçireceğim ülkeyi istediğim gibi böleceğim biz siz onlar lafları ile emellerime ulaşacağım Benim Valim benim Genel Kurmay başkanım benim milletvekilim benim polisim Ama boşunadır.Poliste Asker de Vali de bu milletindir. Cumhuriyette bu böyledir gelip geçersin.Bu ülke Cumhurundur sizler bizim bir süre için görev verdiğimiz memurlarsınız.

Yorumu oyla      59      49  
hulya 31 Ekim 2012 Çarşamba 09:09

Sayın Başbakan neden 'ben kefenimi giydim de buraya geldim, hiç kimse cumhuriyet bayramlarımızı sabote edemez' demiyor? Ülkemizin baş tacı olan bir konuda neden bu kadar pasif kalıyor? Batılı devletlerin bağımsızlığımızı bir türlü içlerine sindiremediğini görmüyormu? O göremiyorsa gören halka hakaret etme hakkına sahipmi?

Yorumu oyla      57      49  
hulya 31 Ekim 2012 Çarşamba 09:01

Medya doğruyu yazamaz çünkü doğruyu bilmiyor; Ancak tahmin yürüterek haber çıkarmaya çalışıyor.Artık doğruyu kim tutrurabilirse.El falı gibi.29 Ekim'i Sn.Erdoğan'ın "istihbarat varsa yasaklayın" demeye ikna eden kimdir? Neden bu kadar kolay ikna oluyor? Her istihbarat'ta kıpırdayamayan bir devlet olurmu? Başarılı bir devlet adamı yasak koyarakmı çözüme ulaşır.Güvenlik güçlerine bunca para 5 yaşındaki bir çocuğun bile akıl edebileceği "YASAK" formülü kullanılsın diyemi ödeniyor?

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 30 Ekim 2012 Salı 22:48

Şehit'e kelle diyen kimdi acaba, Vatandaşa "Ananıda al git" diyen yada "takla atda sevindiğini anlayalım" diyenler kimlerdi, Gazeteciler için "Onları tasmalarından biz kurtardık" lafını söyleyen benmiydim, Sn.Başbakan iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batırmalı, Ondan sonra millete akıl vermeli.BC

Yorumu oyla      65      50