YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Ekim 2012 Perşembe 22:12

siteniz çok kötü eski hali daha iyiydi bir bilene danışın derim lezzet yok c p

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Ekim 2012 Perşembe 13:24

MHP'nin tek başına iktidar olması imkansız olduğundan "farzedelim ki" bile demeyeceğim. O yüzden farzedelim ki koalisyon ile iktidara geldi. Milletvekillerinin bu günkü portresine baktığımızda, hakikaten "bakan olur" diye rahatça söyleyebileceğiniz kaç isim sayabilirsiniz? Kabine böyle ise, bürokratik kadrolaşmaya gittiğinde hangi idarede gerçekten MHP'li kaç yüksek bürokrat bulabilir? Mutlaka bulmaya kalkarsa bulur da, ondan sonrası ne olur?

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 10 Ekim 2012 Çarşamba 11:07

sitenin yeni hali korkunç oldu , bir an evvel eski sayfa düzenine dönmenizi öneririm.

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 18:28

OWLEYE_ Demokrasi sakızının diliyle konuşursak mhpnin başında son 3-4 aydır hitlerin hitabet büyüsüne sahip bir şahıs olsa idi mevcut iktidarın oyunun üçtebirini almış olurdu..Halihazırda son gelişmelerin üçtebirin müdrikesinde acaba itkisinin ötesinde tavırlara neden olabileceğini söylemek mümkün..Alın size demokrasi dili..Diğer taraftan , ulusal tehtit senaryoları boğazda daralan bir zincir misali , bir zaman dilimini zamanından öncesinde yaşamımıza sokmaya çalışmakta gibi sanki...

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 18:18

OWLEYE_ yaklaşık bir haftadır modern yaşam şartlarından uzak bir kurt köpeği eğitimiyle ilgilenmekteydim..Köpek 5 aylık ve bir kulağı henüz dikleşmedi..Yani şu haliyle mhp nin durum fotoğrafını andırıyor olabilir..Görünen o ki yüce kanepede aklanan şahıs kaybolmuş hafıza yetilerine güvenmekte..olabilir..Mhp nin bundan sonraki bandı maksimum yüzde 18 olabilir..Başına gelen gelmiştir..Tek ideolojisini kurt mitolojisinden alan zihniyet sistematik bir şekilde apolitize edilmiştir esasında...

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 12:29

mhp-bahçeli ikitidarı ecevite hediye etti,hemide rahşan ecevit ülkücülere söve söve,iftira,çamur ata ata oldu bu,sanırım d.bahçelinin kafasına silah dayandı,medya,cunta,rektörler,yargı koalisyonu-ittifakı, bahçeliyi esir aldı,ülkücü iradeye,ülkücü zihniyete ters,millet düşmanı icraatların, işlerin sebebi,zorlayıcısı bu şer ittifakı olsa gerektir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 11:14

09:40'ta yorumu yayınlanan bir arkadaşımız Bahçeli'nin "milliyetçileri" iktidara taşıdığını yazmış. Bahçeli dürüst bilim adamı kişiliğiyle, geçmişte hiçbir usulsüzlükte adı geçmeyen pırıl pırıl bir insan olarak oy versin vermesin herkes tarafından takdir edilen bir insandır. Ancak milliyetçilerden kastı MHP ise hiçbir zaman iktidara taşımamış, MHP içindeki kadroları bilecek kadar basiretli olduğundan iktidarı rahmetli Ecevit'e hediye etmiştir.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 11:08

Ben her iki siyasetçi için yorum bile yapmayacağım.13 yaşında gönül verdiğim üç hilale hep özünden veren,didinen emek veren,insan kazananlardan oldum.Şimdi halâ üç hilale mühürüm,elim varmıyor başka yere.Aleyte tek kelime konuşmam,ben ordayım diye hatırıma oy veren halâ,yakınlarım var,sorup veren de var.Fikri,aklı,dili,tarzı,emeği,gayreti,hayatı ile benim liderim diyeceğim lider çıkar inşaallah.Ama taşra da şu ankinden daha iyi olacak niceleri var,doğru bu söz.Ahmet Garip

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 10:43

beşer şaşar,düşmez-şaşmaz tek allah var,ömrünce ağıtlar yaktığı karısını babası hiç istemedi,m.ertaş'a rağmen,onu kırmak pahasına onunla evlendi,görülüyorki babası sadece bir ozan değil bilge insan,her mevzuda,bilhassa ozanlıkta babasından fersah fersah geridedir.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 10:33

babası m.ertaşın hastalığının ağırlaştığının söylendiği,kendisini görmek istediği,kendisininde almanyadan gelip ölüm döşeğindeki babasını görüp çok kısa süre sonra,babasını ölüm döşeğinde bırakıp almanyaya döndü,akabinde babası öldü,allah taksiratını affetsin.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 10:25

mhp;özüne,ülkücülüğe dönerse,darbecilere yancılık yapmazsa,darbelerin hesabının sorulmasına mani olmaz,destek olursa türk milletine kendini anlatabilirse oy oranı %70,çünkü ülkücülük milletine adanmışlıktır,milletini inançlarıyla,değerleriyle yüceltmektir,bilimde,sanatta,sporda,teknolojide çağ atlatıp dünya milletlerinin saygın bir üyesi yapmaktır...yörük

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 10:01

yeri gelmişken Emniyet müdürü hakında bir kaç cümle sarfetmek istiyorum ÖLEN BİR TERÖRİSTE AĞLAMAYAN İNSAN DEĞİLDİR DİYOR BİR EMNİYET MÜDÜRÜ ACEBA KAFASINDAN GÜPE GÜNDÜZ VURULARAK ÖLDÜRÜLEN VE MEMURLARININ LOJMANINA BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA DALIP PERSONELİNİN VE EŞLERİNİN ÖLÜMÜ NETİCESİNDE KAHROLAN YAKINLARI NELER DÜŞÜNÜYORLAR? EMNİYET MÜDÜRLERİ İLE AYNI FİKİRDELERMİ? ONLARI BİLMEM AMA BEN İNSAN DEĞİLİM EĞER İNSANLIK ANLAMI SAYIN MÜDÜRÜN İFADESİ İSE YÜZBİN KERE İNSAN DEĞİLİM.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 09:59

Refik Üstün Beyi tanımadan bilmeden hakında yazı yazmak size düşmez.Bırakın ülkücüler hakında yazı yazmak istiyorsanız Önce Türke yakışır Türk gibi yaşantın olması gerekir, önce özünü Atanı bilip içine sindirmen gerekir koçum. Sen önce Şu emmniyet müdürü yazki Türk milleti nasıl arkadan hançerlendiğini bilsin uyansın insanlar , yeri gelmişken Emniyet müdürü hakında bir kaç cümle sarfetmek istiyorum

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 09:44

Ne güzel bir anı.Herhalde bir gazeteci için en güzel şey böyle büyük insanlarla yaşamış oldukları anılardır.Aynı biçimde herhalde bir gazeteci için en kötü şeyde kötü insanlarla yaşamış oldukları anılardır.Her meslekte olduğu gibi iki taraflı keskin bıçak. Bu güzel anıyı paylaştığınız için teşekkürler.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 09:40

Bahçeli başarısız bir lider diyelim ama Milliyetçilere en çok oy kazandıran iktidara taşıyan bir lider olduğunu unutmayalım.Ülkücülerin oyları iktidar olacak kadar hiçbir zaman olmamıştır.Kim gelirse gelsin oyların oranı artma ve eksilme payları dikkate alınırsa aynı olacaktır.Yani Bahçelinin başarısız olduğu bir şehir efsanesi olup Koray Aydınla oyların kanatlanacağını düşünmek tamamen boşbir hayaldir.

Yorumu oyla      57      51