YORUMLAR
Toplam 43 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Ekim 2012 Çarşamba 22:14

1917 DEVRİMİNDE KALMIŞ FİKİRLERLE BUGÜNE BAKANLAR NEYİ DOĞRU GÖREBİLİR Kİ CISSSSS.

Yorumu oyla      56      51  
dkaptan 10 Ekim 2012 Çarşamba 21:11

CISS,artık puanlar SMS le veriliyor.Düşüncelerinin hepsini saygı ile karşılıyorum ve tamamen katılıyorum.Ancak,sen de gıcık ve İLLETsin.Anlaşıldı mı?

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 10 Ekim 2012 Çarşamba 21:05

SAVAŞA ELBETTE HAYIR FAKAT DÜN NE ŞAMIN ŞEKERİ NE ARABIN YÜZÜ DİYENLER BUGÜN NUSAYRİ ARAPÇI SADDAMCI OLDULAR...

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 10 Ekim 2012 Çarşamba 20:58

İLLET DE DE BİR PSİKİYATRİK DURUM VAR MI.CISSSSSSSSSS

Yorumu oyla      55      51  
CISS 10 Ekim 2012 Çarşamba 20:55

Birden TOTEM arkadaşımı anımsadım nedense:) Bu sayfada bi süredir meydanı boş bulup da çoşturan ve at koşturan AKEPE yandaşları, ben çiziktirmeye başlayıp gerçekleri yüzlerine çarptıkça, hırs yapıp TÜ DİYEREK kendi yorumlarına olumlu ve benimkilere olumsuz puanları peş peşe giydirmeye başladılar:) Kendi kendini tatmin keyfi işte böyle bi şey:) Hiç değilse sayemde puanlama davranışlarınız terapi yerine geçiyor ve bu şekilde sizlere TIBBİ YÖNDEN katkım oluyor diye HASTALARINI TEDAVİ EDEN Bİ PSİKİYATR gibi mutluluk duyuyorum:))) CISS!

Yorumu oyla      56      65  
Misafir 10 Ekim 2012 Çarşamba 20:32

bu gazeteler ne yapsın gnk başkanına efendi millete de illet mi desin.

Yorumu oyla      75      49  
CISS 10 Ekim 2012 Çarşamba 20:06

Epeydir çiziktirmediğim sayın Kuşoğlu'nun yorum sayfasının, Zaman ya da Yeni Şafak gibi yayın organlarının yorum sayfalarından farkı kalmamış. Fark şurada ki, o yayın organları altında benim yorumlarım asla yayınlanmıyor. Şükürler olsun, bu konuda Turk Time son derece demokratik, kendisine yönelik saldırı tipi yorumlara bile yer veriyor:) Bence sayın Kuşoğlu, eski genel müdürüne olan minnettarlığını bi tarafa bırakıp, inandığı yolda AKEPE saflarına transfer olmalı. Böylece hem inanmadığı halde YCHP nin çoğu kararını kerhen desteklemekten dolayı ha bire vicdan azabı duymaktan, hem de kendini okurlarına karşı savunma zorunluluğundan kurtarır. Şahsen ben böyle bi transferi saygıyla karşılarım:) CISS!

Yorumu oyla      56      64  
CISS 10 Ekim 2012 Çarşamba 19:54

Misafir 19:25; "Türk" ya da "Türk Milleti" sözcüklerini asla kullanamayan AKEPE liderinin yandaşlarından bu ifadeyi duymak benim için büyük mutluluk:) CISS!

Yorumu oyla      59      63  
CISS 10 Ekim 2012 Çarşamba 19:29

Bu ne yahu? CHP vekili Bülent beyin makalesi altındaki yorum sütunu, kendisine hayran AKP yandaşı arkadaşların işgalinde sanki:). Ne mutlu bana ki artık BAĞIMSIZ takılıyorum:) Arkadaşlar; şimdilerde Suriye’ye karşı DÜŞMANCA politikasını hararetle desteklediğiniz RTE nin, birkaç yıl öncesi ESAD kardeşi için sarf ettiği sözleri bi anımsayın bakalım. NORMAL karakterde bir insan bu denli 180 derece birden DÖNEBİLİR Mİ? Yanıtı ben vereyim, eğer ABD nin güdümüne girmiş ise DÖNER. Hem de FIRIL FIRIL! Kanıtı mı? Tarayın ya da copy paste yapın şu video linkini ve izleyin de görün:)))) http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=UzkGRPpzid0 CISS!

Yorumu oyla      60      74  
Misafir 10 Ekim 2012 Çarşamba 19:25

türk milletine İLLET DİYENLER BU MİLLETE AKIL VERMEYE ÇALIŞMASIN.CISSS

Yorumu oyla      81      50  
CISS 10 Ekim 2012 Çarşamba 19:05

3- Kısacası son dönemlerde pek çok politik görüş, düşünce ve tutumuna katılmadığım; kimliğini kaybettiğine, tutarsız çıkışlarla bi türlü ve yolunu yönünü bulamadığın gördüğüm YCHP nin; nihayet söz konusu teskere oylamasındaki tavrını doğru buluyor; bu noktada içerisinde çelişkiler yaşadığına VE KENDİNİ RAHATSIZ HİSSETTİĞİNE inandığım sayın Bület Kuşoğlu’nun da gönlünün rahat olmasını diliyorum:) CISS!

Yorumu oyla      63      58  
CISS 10 Ekim 2012 Çarşamba 18:56

2- Sonrasında ne oldu? O teskereyi takiben şapşal Suriye’den defalarca top mermisi atıldı bize. Sadece misilleme ile ve misliyle yanıt verdik ki doğrusu da buydu. Hazır TESKEREYİ ALMIŞKEN Niye Ordumuz Suriye’ye hücum edip de girmiyor ya da uçaklarımız sınırı geçip bombardıman yapamıyor sizce? Çünkü ortada savaş koşulları yok da ondan. Öyle acil bi durum olsa, TBMM ni toplamadan C.Başkanı kararı ile bile hemen gereği yapılabilirdi zaten. Şu durumda havada kalacak bi SAVAŞ TESKERESİ anlamsız dı, göstermelikti, milleti tedirgin edip germekten başka bi işe yaramazdı. Ne yazık ki Dolmuşa bindirilmesi en kolay parti olan MHP nin bunu idrak edebilmesi zordu, öyle de oldu. Boşuna VAGON diye takılmıyoruz kendilerine:) CISS!

Yorumu oyla      63      52  
CISS 10 Ekim 2012 Çarşamba 18:55

1- Suriye’nin APTALCA VE DİKKATSİZ tecavüzlerine karşı angajman kuralları gereği misilleme hakkımız söz konusu iken, ortada bizim savaşımız varmışçasına TÜM YABANCI ÜLKELERE ASKER GÖNDERME şeklinde Hükümete GENEL yetki veren teskere gerekli miydi? Zaten AKEPE nin bu ŞOVUNDA kendi içinde birlik yoktu ve oylamaya 60 a yakın AKP vekili katılmadı. İyi niyetli, dürüst amma velakin Aval MHP olmasaydı, o GÖSTERMELİK SAVAŞ TESKERESİ TBMM nden geçmeyecek ve Hükümet rezil olacaktı! Bu durum dahi milletin en az yarısının bu konuda karşı görüşte olduğunu ve ortada SAVAŞ nedeni bi milli durum bulunmadığını gösterir.

Yorumu oyla      62      52  
Misafir 10 Ekim 2012 Çarşamba 18:16

SURİYEYE HAYRANI BİR YORUM : "elini yumruk yapıp, havaya kaldıran Özel, "Biz buradayız, dimdik ayaktayız" dedi. sayın çok çok ÖZEL EFENDİ kimse sizi yere yatırmadı ki ayaktayız numarası çekiyorsun .sıkıyorsa habur kapısına git ve zohoya doğru dönerek yap o hareketi de görelim seni. " BAHSETTİĞİM TÜRKİYE ALEYHTARI BAKIŞ: KINIYORUM

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 10 Ekim 2012 Çarşamba 15:04

TÜRKİYEYE KARŞI SURİYE'Yİ savunan bir bakış elbette Türkiyedeki her güzelliğe gözlerini kapayacak sadece eksikleri görecektir.HASAN TAHSİN'E SELAM

Yorumu oyla      66      53  
dkaptan 9 Ekim 2012 Salı 22:11

Gergin olmama gelince bu sizin yakıştırmanız,ama gergin olmakta fayda var kendinizi korumasını bilirsiniz.Bey efendi size AKP li olmayana yaşam hakkı yok'a yüzlerce örnek veririm,yüz-ler-ce.İçinde yaşadığım için bir tanesini bastıra bastıra söyleyebilirim ki ARTIK DEVLET YOK,RTE NİN DEVLETİ VAR.İnanmıyorsunuz değil mi?Ben de biliyorum inanmayacağınızı.Başka partiden olanlara ya istifa edin ya da emekli olun diye bastırıyorlar.İnanmıyorsunuz değil mi?...Yoksa öyle mi görünüyorsunuz...

Yorumu oyla      56      56  
dkaptan 9 Ekim 2012 Salı 21:57

Kentsel dönüşüm ve özellikle depreme dayanıklı evler projesine AKP mal bulmuş mağribi gibi sarıldı,neden?Partiye gelecek parayı hayal bile edemezsiniz.Bu parayla bu zihniyetteki insanlar neler yapmaz.Allah bu ülkeyi bunların belasından bir an önce kurtarsın gelecek zifiri karanlık.Peki nasıl oy alıyor?DP nasıl aldıysa öyle alıyor o zaman okur yazar oranı çok düşüktü şimdi cahil insan oranı çok yüksek.Bu ülkede demokrasi olsa ne olacak,diktatörlük olsa ne olacak?

Yorumu oyla      57      56  
dkaptan 9 Ekim 2012 Salı 21:47

Suriye nin ciddi devlet olmadığını ben de biliyorum.Zaten cümleme dikkat ederseniz ihtihzayı görürsünüz.Netice olarak ikimiz de diktatörlükle yönetiliyoruz.Tayyipin niyeti rejim değişikliğidir.Türkiye hızla başkanlık sistemi adı altında bir İslam Diktatörlüğüne hızla gitmektedir.Eğer benim gibi düşünmüyorsanız siz yine bir yanılma payı bırakın ki şok olmayasınız.RTE nin 90 lı yıllardan beri söylediği ve inkar etmediği sözlerini listeleyin BAKIN BAKALIM HANGİSİ GERÇEKLEŞMEDİ?..Acele yok,yavaş...

Yorumu oyla      58      55  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 20:07

DKAPTAN Beye bizzat tanıdığım ve kadim CHPli ailelerin yaşlı hastalarına eve doktor gönderilerek bakılıyor.Çok gerginsiniz bence.Bu ülkede "Acıma yok tepeleme var." diyen gözüdönmüşlerin dışında kimsenin kimseyle bir derdi yok.Fanatik Müslüman ACZİMENDİ vb diyorsanız onlar da zaten derin ÜRÜNLER.

Yorumu oyla      64      53  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 19:49

Saygıdeğer DKAPTAN Bey.Hangi iktidar olursa olsun nemalanmayı seven ve parti kanallarını kullananların olduğu bir gerçek.Fakat bu şu partiye münhasır da diğerleri tertemiz diyemiyoruz.Keşke hiç olmasa.Bu insanımızın yetişme tarzıyla da ilgili genel bir hastalık. Yalnız Suriye'nin ciddi bir devlet olduğu fikrine katılmıyorum.Bilerek şahitlerini dinlemiş olarak söylüyorum aşiret yöntemiyle yönetilen ve Türkiye'yi ve dünyayı 10 yıldır değiştim değişiyorum diye kandıran bir aşiret -devlet değil-

Yorumu oyla      63      52  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 19:11

Ya Bülent Bey, sizi sevmesinede taktir etmesinde ediyoruzda bazen nicin ayni mesayi arkadaslariniz gibi eski bagnaz Halk partili oluyorsunuz.Tamam sistem,Baskan sultasi rejimi de hicmi sizin sahsi görüsünüz ve meinigungunuz olmayacak ? Adim gibi biliyorum Suriye konusunda Ak partisi cizgisinde oldugunuzu.Halk partisinin bu konudaki cekincelerini anliyorum, günden güne dünyadaki despot arkadaslari azaliyor.e.dergah

Yorumu oyla      54      51  
dkaptan 9 Ekim 2012 Salı 10:47

Beyefendi kişi olarak sizi bilmiyorum ama a-p-k-p kültüründe karşısındaki insana saygı yok.Başbakanın herkesin yaşamına saygı duyacağız dediğine siz inanabilirsiniz belki ama ben inanmıyorum.Yaptıklarına baktıkça bu ifadelerine gülüp geçiyorum.Bakın olayı mesnevi ve mevlana diyerek yine hafife alıyorsunuz.Ben 50-60 dönemini çok iyi biliyorum.O ZAMAN DP KARTI OLMAYANA YAŞAM HAKKI YOKTU,BUGÜN A-K-P KARTI OLMAYANA YAŞAM HAKKI YOK.İhale almak için hanımının başına türban takan mütahitler biliyorum..

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 9 Ekim 2012 Salı 09:40

Saygıdeğer DKAPTAN Bey her toplum kendi kültür genlerini yenileyerek yükselir.Bu ülkede beş asır önce de camilerde evlerde Mesnevi okunuyordu bugün de unutulan Mesneviye bir teveccüh var.30 yıl öncesinde Rusyada okullarda ateizm öğretiliyordu bugün devlet kiliseyi destekliyor.Bu topraklar Yunusun Mevlananın Hacı Bektaşın düşünceleriyle yoğrulmuş biraz da böyle bakmak lazım.Bu ülke yine söylüyorum hepimizin yeter ki birbirimize saygı duyalım.

Yorumu oyla      60      53  
dkaptan 8 Ekim 2012 Pazartesi 22:03

Aylardır burada arkadaşlarla tartıştık.Bu nedenle bir birimizi kırdık belki ama mesele ülkenin geleceğidir.BEN YARIN DİN KURALLARINA GÖRE YÖNETİLEN BİR ÜLKEDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM.BİR YERE DE GİTMEYECEĞİM!..O zaman ne olacak,beni kendine uydurmaya çalışacaksın.Uymayacağım.Bu bölücü Kürt sorunu bitecek.Zaten ABD nin yüz yıllık rüyasıdır bu Kürdistan.Bugün bir yönetim geldi iş başına veya getirildi.Ondan sonra biz baş başa kalacağız.Tayyip içe dönecek.Olacakları anlamıyor musunuz.Ben hazırım...

Yorumu oyla      59      52  
dkaptan 8 Ekim 2012 Pazartesi 21:59

yarın inkar etmiyor.Niye,niye kediyi bu kadar sıkıştırdık?Dün beraber tatil yapanlar bugün niye kanlı bıçaklı oldu.Kendi olsa neyse bu ülkeyi savaşa sokmaya ne hakkı var.Gerekçesi öldürülen iki pilot ve beş kişi değil arkadaşım niye anlamak istemiyorsunuz?Bütün a-k-p lilerin tek bir niyeti vardır;Türkiye Cumhuriyetini bir İslam Cumhuriyetine çevirmek.Millet nedir dediğiniz zaman size "Ümmet"diye cevap verirler.Ben başımı kaldırdığım zaman görüyorum. ülkemin ve insanlarımın nereye gittiğini.

Yorumu oyla      58      50  
dkaptan 8 Ekim 2012 Pazartesi 21:52

Fanatizm ne için olduğunuza bağlı.Bu tür tartışmalarda hep konu gelir başka vatanseverler,bu ülke hepimizin gibi cümlelere.Cümle doğru ama ölçülerimiz uyuşmuyor.Bana şurada açıklar mısın bu savaş benim neyime.Uçağımızı düşürdüler;o iki pilota benim kadar kimse yanmamıştır.Bombaladılar beş kişi öldü;doğru.PKK yı azdırdılar;doğru.Peki nedenlerini niye söylemiyorsunuz?Suriye öyle veya böyle bir devlettir ve vallahi bizden daha ciddi devlettir.En azından başkanları bizimki gibi bugün dediğini

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 16:21

Sayın Dkaptan Bey biraz empati yaparsak bu ülkede ülkesini seven başka insanların bunlar AKP Lİ DE OLABİLİR başka partili de olabileceğini görür :"Bir de gülünç bir cümle var;"A-K-P içinde aklı başında,kimlikli,kişilikli,geleceği az çok gören kişiler.".Yapma be sayın Milletvekili.Bulursanız böyle birini bu partiden,bize de gösterin de gidip fotoğraf çektirelim yan yana." GİBİ çok taraflı değil FANATİZM ÖLÇÜLERİNE varan cümleler kurmayız. BU ülke hepimizin; güneydoğuda şehit imamlar var.

Yorumu oyla      66      52  
dkaptan 8 Ekim 2012 Pazartesi 15:53

Arkadaşım ben cümlemi kurarken kimseye "Hain"demedim.Bir diğeri CHP yi de başımın üstüne koymadım.Konu Aygün olan bir yazı yazılır Aygün konusunu da konuşuruz.İşte ağzından kaçırdın bu savaşın en önemli nedenlerinden biri(BOP ene önemlisi)inanç farklılığı.Edebiyat yapmayalım."Su uyur düşman uyumaz."la bu vahşeti meşrulaştırmaya çalışmayın lütfen.BOP başkanı verilen emirleri uyguluyor,mecbur da.Yapacak,Tayyip bedelini ödeyecek.ABD nin getirdiği istediklerini yapacak.

Yorumu oyla      58      55  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 15:05

Sayın editör yarım kalmış yorumumu alaırsanız memnun olurum tamamı gönderildi.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 14:55

Eski bir sözümüzdür"SU(su asker demektir subay gibi) uyur düşman uyumaz.Savaşı kimse istemiyor.Fakat halkı sünni Müslüman idaresi (Göstermelik bazı gayr-ı Nusayri bakanlar idareciler olsa da)Nusayri Suriye daha önce de Pkk'yı besliyordu.Suriye sopadır sopa ABD şahinlerinin ve İSRAİL'in elindedir.BU sopalar bir gün kendi başlarına inecek...Nusayriler Fransız montesidir idareye onlar getirmiştir.Ailece devleti yerler..

Yorumu oyla      75      51  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 14:34

13:50-AKP de izinsiz tuvalete gidilemediği ve hepsininin şahsiyetsiz olduğu bakışı.(HÜSEYİN AYGÜN GİBİ İZİNSİZ DAĞLARA ÇIKACAKSIN)Yazara da diyor ki AKP lilerden de iyi niyetli var diyemezsin. Yani iki renk vardır siyah ve beyaz.AKP liler bu ülke için iyi niyet bile taşıyamaz.Bu Nasıl bir bakıştır.FİKİR Mİ DERVİŞİN ZİKRİ Mİ?Atatürk'ü de bu problemli bakışlılar savununca problem başlıyor.Ya hainsiniz ya da bizden.AKP ye oy verdiyseniz bu ülke için iyi niyet dahi taşıyamazsınız.

Yorumu oyla      78      50  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 13:57

Türkiye güçlendikçe onu engellemek isteyenler de oyunlarını ona göre dizayn edecektir.Siz ABD'de her şey Obamanın elinde zannetmiyorsunuzdur.Orada da barışçılar ve derin savaşçılar var.Hükümet bunları bilmese şimdi çoktan savaş çıkardı. bu işten Türkiye sonuçta kârlı çıkacak.İsrail, İran ve Nusayriler gelecekten bir şey beklemesinler.

Yorumu oyla      74      51  
dkaptan 8 Ekim 2012 Pazartesi 13:50

Sonra sayın Kuşoğlu nasıl hayırlı olacak?Şer amaçlı çıkarılmış;savaş amaçlı çıkarılmış bir şey bu nasıl hayırlı olacak.Hayır dediğinize pişman gibisiniz.Bir de gülünç bir cümle var;"A-K-P içinde aklı başında,kimlikli,kişilikli,geleceği az çok gören kişiler.".Yapma be sayın Milletvekili.Bulursanız böyle birini bu partiden,bize de gösterin de gidip fotoğraf çektirelim yan yana.Öyle ya onlar kesin müzeliktir.Bunlar RTE nin emri olmadan meclisten tuvalete bile gidemezler.

Yorumu oyla      56      58  
dkaptan 8 Ekim 2012 Pazartesi 13:45

olacak.Dalga geçmeyi bırakın.Günlerdir buradan yazıyoruz,SAVAŞTAN BAHSEDİYORSUNUZ ARKADAŞLAR;kaç insanın öleceğini bilmediğiniz bir savaştan.Kuşoğlu 300 milyon harcandığını duyunca kıyameti koparmanız gerekirken bakıyorum yalandan bir cümle ile geçiştirmişsiniz.Muhalefet böyle söylerse biz son zamları kime şikayet edeceğiz.Kime sordun o parayı oraya harcarken.Ve onlara maaş da verilirken.Bu kadar basit mi bu iş.

Yorumu oyla      59      57  
dkaptan 8 Ekim 2012 Pazartesi 13:40

Sıfır sorundan bugün herkesle sorunlu hale gelmenin sebebi Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenler öyle mi?Tayyibin islam aleminin lideri olması isteği;BOP'un eşbaşkanı olması sıfatıyla verilen emirleri uygulamak zorunda olduğu gerçeğini söylemeyeceksiniz ve bizden de inanmamızı bekleyeceksiniz.Doğru olan Atatürk'ün bize acı acı güldüğüdür;çünkü sizin gibi savaş çığırtkanlığı yapanları susturamadığımız için.Ortada fol yok yumurtya yok koca bir ülke savaşa sürüklenecek ve sürükleyen devlet adamı

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 11:39

Hataydan gelen sığınmacıları almayıp ne yapacaktık,çözüm öneriniz ne ,tezkereye 'Hayır' peki çözüm ne ,parti olarak ortak akıl diye sunacağınız projeler neler,Osla kötü peki ,genel başkan osloda olur diyor çözüm için ,Allahaşkına bu mu Atatürk'ün Kurduğu C.H.P ,'Devlet Adamlığı ' nasıl olmalı bu çapta hangi partide kim var bunuda tanımlarsanız sevinirim.MEvcudu Bizde Sonuç Saymıyoruz.Selamlar

Yorumu oyla      64      62  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 11:36

Oyun kurucu olacak gücümüz şu an yok fakat dünden çok daha güçlüyüz. Sıfır sorun dış politikadan bugünlere bu gücü durdurmak isteyenlerin oyunlarıyla geldiğimiz bir gerçek "ASELSAN CİNAYETLERİ."Her şey 1923 le 38 arası çok güzel sonrası tu kaka diyenler,her soruna böyle bakanlara M.Kemal de yattığı yerden acı acı gülüyordur. herhalde.

Yorumu oyla      65      61  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 09:52

Hatay'ın Türkiye'ye bağlanması hareketini başlatan Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin tek gerçek savaşçı lideriydi. Buna karşılık Kurtuluş Savaşından sonra silahını duvara asmayı bilmiş ve hiçbir zaman iç politikadaki veya ekonomideki bozukluğu örtbas etmek için dış politikayı kullanmamıştır. Gerçek sıfır sorun politikası sadece Atatürk zamanında yaşanmış, daha sonra ABD'ye yanaşmayı başarı sayan idareciler sayesinde huzur kalmamıştır.

Yorumu oyla      64      54  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 09:50

Saddam zamanında rahmetli Özal kapıları Saddamın elinden kaçan Peşmergelere açmış ve içeri giren Peşmergeler bulundukları bölgede orman namına bir şey bırakmamışlardı. Şimdi de Hatay'da huzur kalmadı gelen Suriyeliler sayesinde. Ayrıca harcanan paradan kendi payıma düşeni ben harcanan ve harcayan kişilere haram ediyorum. Üstelik, giren Suriyelilerin içinde gerçekten kimlerin olduğundan istihbaratımızın haberinin olduğunu hiç zannetmiyorum. İçimize kimleri alıyoruz kim bilir!

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 09:48

Basit bir açıdan baktığımızda Irak ve Suriye'nin farkının sınırımıza düşen ve maalesef bazı masum vatandaşlarımızın ölümüne neden olan birkaç havan mermisi olduğu düşünülebilir. Ancak bu havanları Esat haricinde ayrılıkçı Kürtler, PKK, hatta yeni kankamız isyancılar dahi sallamış olabilir ve şu ana kadar hiçbir kesin açıklama da yok. Bunların hepsinin Türkiye'yi savaşa kışkırtmakta önemli çıkarları mevcut.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 09:46

Irak'ın kuzeyinde bir aşiret devleti kuruldu ve gerekçe olarak 1 Mart tezkeresinin geçmemesi de öne sürüldü. Oysa ABD'nin iradesi olan böyle bir oluşuma bence kırk tezkere de engel olamazdı. Suriye'de de ayrılıkçı Kürtler var ve birilerinin gururu Barzani şimdi onları da eğitip silahlandırıyor. Demek ki Suriye'de de bir bölünmenin inkar edilemez ilk adımları atılmış durumda. Şimdi bu kadar benzerliğe rağmen, Suriye'nin Irak'tan farkı nedir? İsrail'e tehdit olması mı?

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 8 Ekim 2012 Pazartesi 09:43

Sayın Bülent Kuşoğlu ellerinize sağlık. Bu konuda yazılacak çok şey var. Ben 1 Mart tezkeresi ile bu tezkere arasındaki farkların incelenmesini isterim. Irak ve Suriye dün olduğu gibi bu gün de PKK'ya yardım ve yataklık etmekte, bunu da gönüllü yapmaktadır. Bu yönüyle Irak ve Suriye arasında fark yok. Rahmetli Saddam ile Hafız Esat ve oğlu arasında da katlettikleri insanlar ve hunharlık açısından fark yok, hatta Saddam bir de İran ile savaştı. O zaman fark nedir? (Devamı var)

Yorumu oyla      60      49  
hulya 8 Ekim 2012 Pazartesi 09:38

Vergileri kısmak lazım, bu kadar azdıklarına göre vergiler fazla geliyor anlaşılan.

Yorumu oyla      58      49