YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Eylül 2012 Cuma 16:29

Saat 14.09'da yazdığım yorum yazısında "Yüzde 99'da değil, yüzde 99.5 sabotaj" yazmam grekirken, tuş hatasından ötürü "Yüzde 95 sabotaj yazmışım, düzeltilmesini rica ederim.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 14 Eylül 2012 Cuma 14:09

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, zaten söylediklerini kabul ediyor. Hatta 'Yüzde 99'da değil, yüzde 95 sabotaj" diyor... Yani, Sayın Talat Atilla'nın yazdıklarını doğruluyor. 40 yıllık gazeteci olarak bana göre, bazılarının bunu anlayamaması, akıllara ziyan...

Yorumu oyla      54      49  
OWLEYE 13 Eylül 2012 Perşembe 17:34

Bilgi kaynağının, neden sizin bu bilgiye sahip olmanızı istediğini sorgulamadan bilgi üzerinde tanıtlamaya gitmeniz yanlış yoldur..Eskiden kestanecilik, mısırcılık ve çakmak gazı doldurma konusunda meslek içi eğitim veren istihbarat kurumu için amerikan istihbarat tarihi dersi elzem olmuştur..Domuzlar körfezi ve william colbynin ölümü başlangıç dersleri olabilir mesela..Teknokratik yönetim biçiminde işlevsellik kaybeden çark her zaman imha edilir.., bizdeki gibi lehimle tutturulmaya uğraşılmaz..

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 13 Eylül 2012 Perşembe 08:49

Hasan kahveye girdi, "amma da boğucu hava, yağmur yağacak galiba" dedi. Köşede pişti masasından havalandı bizim Ördek Aamet, "ne lan bu sizden çektiğim, ördek aamet aşağı , ördek aamet yukarı, yetti beee". Zor yatıştırdılar Aaameti, "sana bişey diyen yok" diye , ama o hâlâ "ne yani yağmur yağınca su birikir, orda da ördek yüzer, Hasan da bana ÖRDEK demek istedi" diye bağırıyordu. Bu fıkra aklıma geldi, yorumları okuyunca.

Yorumu oyla      55      49  
Dkapkiner 12 Eylül 2012 Çarşamba 18:19

Aklı selim sahibi insanlar görmektedir ki yorumlarımda muhatabım devleti yönetenlerdir.Eğer rahatsız olduysan her zaman yaptığın gibi avukatlığa soyunabilirsin.Bak bakalım seninle ilgili tek ima var mı ima?..

Yorumu oyla      60      50  
TOTEM 12 Eylül 2012 Çarşamba 15:42

Bu sitede uzun yıllardır yorum yazıyorum.Yıllar boyu bir dolu saldırı hakaret ve yıldırma çabalarına rağmen yinede yazmaya devam ettim ancak şu son dönemlerde Editörler özellikle benim yorumlarıma karşı önyargılı ve haksız bir tavır sergilediler.Demokrasi ve ifade özgürlüğünden bahsedenler birtek farklı sese tahammül edemedi.Ve ben Sayın Atilla ya duyduğum tüm saygıya rağmen artık bu haksız ve aşağılayıcı tavra daha fazla tahammül etmeyeceğim.Sayın edtör ler başta sizlerin gözü aydın!

Yorumu oyla      54      65  
Misafir 12 Eylül 2012 Çarşamba 13:53

türkiyede şuan dış istihbarat CİRİT ATTIĞINI CİA söylüyor.....BİZİM MİT anca uyusun,BIRAKIN DIŞ İSTİHBARATI İÇ İSTİHBARATTA YOK.....1950 de yahudileri KATLEDEN ES ES ORDu komutanlarını MOSSAD dünyanın ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNE KAÇMIŞ,kimliklerini değiştirmiş olsada HALA BULUP ÖLDÜRÜYOR.....ülkenin bu KADAR İTİBARSIZLAŞTIĞI,GÜÇSÜZ GÖZÜKTÜĞÜ başka bir sene hatırlamıyorum

Yorumu oyla      68      49  
hulya 12 Eylül 2012 Çarşamba 13:04

İktidarın Orman Bakanı (herkes biliyor ya başbakanın haberi olmadan nefes alamazlar) somut delillere dayanmadan "kazadır" diyebiliyorsa;Somut delillere dayanmadan muhalefet (halk'tan biri değerinde) hayli hayli istediğini söyleyebilir.

Yorumu oyla      67      49  
Dkapkiner 12 Eylül 2012 Çarşamba 12:14

Başbakanının "Yargıya söyledik.Gereken yapılacak."dediği bir ülkede neyi tartışıyoruz.Bu cümleyi kuracak kadar devlet idaresinden yoksun insanlar idare ediyor bu ülkeyi.Meclise gidip dokunulmazlıkların kaldırılması için yapması gerekeni yapacak cesareti yok.Pası yargıya atıyor.Yargı zaten hazır;bu işler için görevlendirilmişler.Mahkemeye verilecekse bu nedenle Başbakan mahkemeye verilmeli;çünkü Anayasal suçtur.Ama nerede,anam kadı misali.Bu bir gazetecilik başarısıdır,kutlarım Talat Atilla.

Yorumu oyla      65      50  
Dkapkiner 12 Eylül 2012 Çarşamba 12:09

Türkiye'nin Ana Muhalefet partisinin lideri bu suçlamayı yaptıysa sırası gelince açıklayacaktır.Aksi taktirde ceremesini çekecektir.Bu cereme Kılıçdaroğlu'nu mahkemeye vermek gibi komikten de öte bir olay sonucu olmaz.Zaten bu başbakanın en büyük özelliği acemi Kılıçdaroğlu'nun söylediği her şeyi çevirip onu vurmasıdır.Ayıp üstüne ayıp oluyor.Generalleri fişekleyip Kılıçdaroğlu'nu mahkemeye verdirdi.Sonuç fiyasko.Şimdi de "Özelini"fişfişliyor mahkemeye ver diye o da veriyor.Acze bakar mısınız?

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 12 Eylül 2012 Çarşamba 10:33

Sabotaj denince niye hep PKK düşünüyor. CIA olamazmı? Türkiyeyi gaza getrip Suriye'ye saldırtmak için

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 12 Eylül 2012 Çarşamba 09:39

Uludere,Suriye de düşen jetimizin akibetini açıklayamayan iktidarın ve TSK'nın hiç bir açıklaması halk vicdanını rahatlatmaz ve inandırıcı gelmez,onun için B.bakan boşuna her zaman yaptığı gibi CHP'yi ve K.oğlu'nu suçlama yolunu seçmesin ve TSK'ya K.oğlu'na dava açın iması yapmasın,biliyoruz artık kendi itirafıyla yargıyı nasıl etkilediğini,K.oğlu'na daha çok inanıyoruz tüm yaşananları gördükçe.

Yorumu oyla      59      50  
TOTEM 12 Eylül 2012 Çarşamba 02:04

Zafer olabilir ama abartılı bir zafer sarhoşluğu sergilemek sizi de en az Kılıçtaroğlu kadar zor duruma düşürür.Bu olayı ta başından kaza diye lanse eden Bakanlar ve Hükumet ne kadar acele ettiyseler Kılıçtaroğlu da bu olayı sabotaj olarak göstermek için o dece acemice davranmış ve bence birilerinin gazı ile büyük bir fafa imza atmıştır.Şimdi bu konu ile ilgili onlarca faraziye sıralanıyor ve sıralanacak ama gerçek ancak sağduyu ve akıl ile bulunur tabi gerçek birilerinin umurunda ise! Sevgiler.

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 12 Eylül 2012 Çarşamba 02:01

Askeri yada hükümeti dahamı fazla zor duruma sokar bence kaza ihtimali daha vahim.ayrıca bu söylem Pkk propagandasına yarar ve Pkk ya sahip olmadığı bir güç ve kudret yükler.Şimdi tüm bu gerçeklerin ışığında sayın Kılıçtaroğlu nun bu abartılı kesinlik vurgusunun amacı ne olabilir?Şimdi ben kendilerini arasam hayır sayın kılıçtaroğlu aslında o bombaları uzaylılar patlattı desem ve oda % 99 uzaylıların işi dese yine ne var bunda mı diyeceksiniz?Sayın Atilla belki bu görüşme sizin açınızdan bir-

Yorumu oyla      53      58  
TOTEM 12 Eylül 2012 Çarşamba 01:57

Açıkçası sallamasının bir mahsuru yoktur ama ülkenin ana muhalefet partisinin lideri öyle her gelen bilgiyi emin olmadan bir temele dayandırmadan ortaya atamaz!Sen eğer bu olay %99 sabotaj diyorsan bunu delillendirmeli ve somut olarak ortaya sermelisin yoksa bana bir asker dedi yada emekli bir asker kesin öyle olabileceğini söyledi gibilerinden komik gerekçelerle böyle bir iddiada bulunamazsın.İşin bir başka boyutu da şu;Farzedelim ki öyle oldu bunu Pkk üstlenir ayrıca bu olayın sabotaj olması-

Yorumu oyla      53      57  
TOTEM 12 Eylül 2012 Çarşamba 01:53

Sayın Atilla Kılıçtaroğlu ile görüşmek sizin açınızdan bir gazetecilik başarısı olabilir bir iki gündür gündeme oturan Kılıçtaroğlu nun bence çocukça bir tavırla dillendirdiği iddianın ilk sizinle ortaya çıkmasını da hanenize artı olarak yazabiliriz ancaak Kılıçtaroğlu nun kendisine gelen bir bilgiyi paylaşmasında ne var deseniz durun orada derim.Böyle bir iddia yada söylemi burada herhangi bir yorumcu dillendirir ise bu normal karşılanır zira onun bir sorumluluğu yada bağlayıcılığı yoktur daha

Yorumu oyla      53      55