YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Eylül 2012 Salı 21:32

4+4+4 son on yıldaki eğitim politikasının başarısızlık zincirindeki son ve ciddi halkadır. Ömer Dinçer bakanlık yapabilecek biri midir değil midir ayrı hesap. Ancak öğretmenlerden önce velilerin umumi memnuniyetsizliği bile kafadan bir milyon oyu çoktan götürdü.

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 11 Eylül 2012 Salı 17:59

Türkiye çok zor günler yaşıyor.Kurt ile kuzu birbirine karıştı herkes keskin herkes birbirini hain ilan ediyor.Basın sanal gündemler yaratıp asıl gündemleri gölgeliyor.Dikkat ederseniz kamuoyu haftalardır o ne dedi,bu ne yaptı ile ilgili asıl tehlikeleri,asıl konuları ve dikkat edilmesi gereken mevzuları sürekli göz ardı ediyoruz.Bir labirent hissi yaşıyorum bazen bir şeylerin farkında olmak çok daha zor.Kolayı ise birilerine sallayıp tüm yanlışı onlara yüklemek.Bizde de durum aynen böyle.

Yorumu oyla      53      53  
teyze 11 Eylül 2012 Salı 17:58

Bakan Bayraktarın kaybettirdiği oy miktarı da küçümsenemez.Tahmini rakam veriyorum: Büyükşehir olmak için gerekli nüfus sayısı civarında.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 11 Eylül 2012 Salı 16:33

esas oy kaybettiren bakanın önüne 4+4+4 ü getirip koyan bir gecede çıkması için talimat verdirendir yani başbakanın kendisidir.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 11 Eylül 2012 Salı 16:31

ömer dinöere fazla kızmaya aslında hakkımızyok. başbakan öğretmeni hor görürse bakan da herhalde öyle olur

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 11 Eylül 2012 Salı 14:19

ömer dinçermi konulara hakim. medrese eğitimine gitmesimi olaylara hakim yapıyor.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 11 Eylül 2012 Salı 14:18

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in ise demokratik hassasiyeti yüksek kesimleri, milliyetçi söylemiyle rahatsız ettiği iddia edilse de parti tabanındaki gücü azımsanmayacak kadar büyük. ne demek oluyor bu satırlarla ne anlatmaya çalışıyorsunuz. milliyetçi yurdunu milletini sevene denir. demokrasi ile yurtseverlik bir arada olmuyor mu?kaldıki i.n.şahin miliyetçi değil,patavatsız bir cahil.ikisi farklı şeyler.sapla samanı karıştırmışsınız. size göre yurtsever demokrat olamaz,demokratta yurtsevr

Yorumu oyla      54      51  
Dkapkiner 11 Eylül 2012 Salı 12:02

Ömer Dinçer ne oldu ki siyasetçi olsun.Hoca mı oldu.Müsteşar mı oldu.Hayır.Ne olduysa Tayyip yaptı.Çünkü başbakan yakınında o kadar akıl adam istemez.İtiraz eden,fikrini söyleyen kişi istemez.Bu diktatörlüğün gereğidir.Kılıçdaroğlu da aynı. Ondan da bir şey olmaz.Enternasyonalde alınan kararlar başını ağrıtır mı bilemem.Toplumumuzda yanlışa tepki göstermek biz de yok

Yorumu oyla      60      50  
OWLEYE 11 Eylül 2012 Salı 01:48

Bizim siyaset arenamız sirk de soleil i aratmayacak ölçüde zengin hareketlilik ve eklem oynaklığı gösterisi sergilemekte şüphesiz..Yüz yılda bir görülecek hitabet yeteneği , latent dönemde doğurulup tedrisatla beslenmiş gizil intikam dürtüsü ve kul hakkı gaspı alanında derin bir umarsızlık örneği olarak Adolfu hatırlarım havsalamda....,Bu ülkede televizyon izleyip depresyona giren biri ya kredi kartı kullanan sosyalisttir ya da sirkteki hayvanlarla özdeşlik kuran nihilist....!

Yorumu oyla      60      51  
OWLEYE 11 Eylül 2012 Salı 01:36

Liyakat kriterleri eğer bu minvalde seyrederse, imam hatiplerin gücü adına güç bende artık diyerek çakısını göğe diken he-man de devlet adamı sıfatı alabilir, tabi giyim kuşamını değiştirmek şartıyla.., ya da hızlı kostüm değiştirmek koşuluyla cizvit tornası ürününe payeler biçilebilir ar tanımaz umarsızlıkla ..,veyahutta alelacele rozetlerin iğnelendiği icazeti kendinden menkul ancak iradesi gayrimenkul bir muhterem sahneyi doldurabilir suflöre muhtaç değilmişçesine....,

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 11 Eylül 2012 Salı 00:44

Bu yazınızda eleştiri getireceğim kesim öğretmenlerdir.Devlet memuru olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşamak isteyenler önce halkın sorunları ile ilgilenmeli,inisiyatif becerisini gösterebilmeli,günlük yaşamda,toplum yaşamında, kaderi tayin etme hakkının başka şehre tayinden önde gitmesi gerektiğini içselleştirmiş olmalıdır.Milli Eğitim Bakanlığı'a kim, neden getirilmiştir, farkında bile olduklarını sanmıyorum.Oy kaybı ile gündeme gelmeleri dahi durumlarını anlatmaya yeter.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 11 Eylül 2012 Salı 00:25

Ömer Dinçer siyasetçi olamadı.Hani hep siyasetçileri ,siyasileri eleştiririz ya aynen ben de siyasetçi olamadığı için eleştiriyorum.Konuya hakimiyet mükemmel olabilir ,olaya vakıfta olabilir ancak siyasihavayı teneffüste sıkıntı varsa neticede başarı süpriz olur.

Yorumu oyla      58      52