YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Temmuz 2012 Pazar 20:30

00:47 Delil mi istiyorsun al sana "Ordu göreve pankarti" "Borudur boru" daha ne istiyorsun ? bunlar bile insani iceride cürütmeye yeter ve artar bile.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 29 Temmuz 2012 Pazar 20:01

Dn Kuşoğlu,Gürbüz çocukların uzantısı olan Türk-İslam düşmanı muhtedi yapıların cuntasına mensup muhtedi kılıklı darbeci cuntacıların avukatlığından artık vaz geçiniz.CHP nin bu tavrı 60 yıla yakındır Türk Milleti tarafından ağır bir şekilde cezalandırılmaktadır.Siz bunun ne zaman farkına varacaksınız.?Çıkın Balkanlar,Çıkın Ortadoğuya bakın Osmanlının bakiyesi hangi politikaları destekliyor.Bırakın artık Ermeni dönmesi muhtedilere taşeronluk yapmayı.Aksi halde CHP ebedi muhalefet olarak kalacak.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 29 Temmuz 2012 Pazar 00:47

23.03:ben sana ergenekon-balyoz vs.tüm iddiaların iftira yalan ve entrika olduğunu ispatlayacağım.sen bir tek suç isnadını ispatlayabilirmisin.varmı o cesaretin bilgin.hakimlerde savcılarda olmayıp sende olan bilgin belgen neyse dök ortaya. boş konuşana çorbacı derler.

Yorumu oyla      59      54  
Misafir 29 Temmuz 2012 Pazar 00:42

ergenekonun manevi savcısı bile sus pus olmuş dilini yutmuşken bir tek tutuklu hakkında bir tek iddia 5 yıldır ispatlanamamışken her konuda polisin ve savcıların üm iddiaları yerlerde paçavra gibi sürünürken23.03 hangi ileri demokrasi zekasıyla kehanetlerde bulunmuş merak ettim.5yıldır hakimlerin savcıları polislerin ispatlayamadığı iddialardan kendisinin ispatlayabileceği delillendirebileceği bir tek husus bir tek olay bir tek konu varsa hem buradan açıklasın hemde özel mah.lere yardıma koşsun.

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 28 Temmuz 2012 Cumartesi 22:06

23:03, hangi hukuk fakültesinden mezun olduğunu merak ettim, lütfedermisin? Bu kadar kesin emin olduğuna göre bir hukuk adamı olmalısın. Öyle ya, insanlara iftira atmak bir müslümana yakışmaz, gerçek müslüman ise tabii. Ve bildiklerini de adaletle paylaşman gerekir, dürüst insansan tabii. Lütfen biraz aydınlatıcı bilgi.

Yorumu oyla      60      53  
Misafir 27 Temmuz 2012 Cuma 23:03

Sn Kuşoğlu,Sn Kılıçtaroğlu, darbeci Cuntacı çukur yapıların Avukatlığını yapmaktan ne zaman vaz geçecek acaba,bir bilginiz varmı.Darbeci Haberal ve darbe şakşakçısı diğer tutuklu sözde milletvekillerinizi mahkeme tahliye etmedi diye,sn Kılıçtaroğlu hukuku yerlerde süründürmeye kalkıyor.Unutmayınki tutuklu bulunan darbeci vekillerinizin taleplerini AİH dahi kabul etmedi.Yeryüzünün en aşağılık suçu olan Darbecileri korumak,kollamak 2012 yılının yeryüzü yurttaşlığına soyunanlara hiç yakışmıyor.

Yorumu oyla      61      57  
FRONTAL 27 Temmuz 2012 Cuma 18:06

Teyze,bilmezlerki herşey nıyette bıter ınsanın yuregınden gecen nıyetı önemlidir,halen en ufak şeylere takarak orucun esas manevı degerını unutanlar sayısı gıttıkce çogalıyor.herşeyde oldugu gıbı ORUÇ tada nıye önemlıdır.

Yorumu oyla      60      51  
teyze 27 Temmuz 2012 Cuma 17:40

12:03 Fenerle kimse başa çıkamaz enerjini boşuna bu konuya harcama, iki güngür kavga eden yorumcu çıkmadı nerde bunlar başlarına bir hal mi geldi yoksa tefekküre fena dalış mı yaptılar bu konuda araştırmaya geç daha faydalı olur.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 27 Temmuz 2012 Cuma 17:33

Bedeni ve ruhu arındıran ibadet.Şahsen cennete bir bilet kazanmak için değil Rabbime bahşettikleri için şükretmek, bir iletişim kurmak için tutuyorum.Ruhuma ve psikolojime çok iyi geliyor.Bir nev_i detoks, hem de çok iyi hissettireninden. Ama öyle bir millete dönüşülmüş ki yoga yapanı, reikiciyi, ıvır kıvırcıyı yüceltir, havalı bulur; namaz kılanı, ibadet edeni aklı sıra aşağılar, yerer, hor görür olmuşuz; ne acı ve ne yazık...QUARESMA

Yorumu oyla      68      52  
Misafir 27 Temmuz 2012 Cuma 12:03

Teyze, benim icin dünyada ki en büyük rakipler futbol da Fenerbahce, ibadette ise Oruc tur.

Yorumu oyla      57      49  
teyze 26 Temmuz 2012 Perşembe 22:17

Nefsle mücadelenin büyük cihad olduğuna inanıyoruz da küçük cihadlarla boğuşmaktan sıra zor geliyor büyüğüne.Sakız çiğnemek orucu bozar mı bozmaz mı gibi mühim meselelerle uğraşmaktan orucun anlamı arka planda kaldı maalesef.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 26 Temmuz 2012 Perşembe 19:19

Bunu kefenleyip gömesiniz diye fetva verir.Aynen öyle yapilir,sanki padisahin cenazesi kiliniyor gibi kalabalik istirak eder nefis kefenlenerek ve cenaze namazi kilinarak Beyazit kubbesinin yanlarina bir yere gömülür.Bu tarihi bir vakadir,her seyi inkär eden zihniyetler icin zaten "her yer inkär dir" -3

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 26 Temmuz 2012 Perşembe 19:15

-Ey nefis buyur yillardir istedigin yemege kavustun..demesinle birlikte agizindan iki gözü kör bir mahluk sofranin basina gecip yemeyi afiyetle bitirir ve tekrar Padisahin hirkasindan yukari tirmanarak agizindan iceri girmek ister.Veli Padisah buna müsade etmez ve elinin tersiyle onu yere savurur ve öldürür.Surum zamanin Eayhülislamina bildirilir.Olay mahaline gelen Seyhülislam ,ahluku kendi gözlerinle görür ve orada bulunanlara-Kamil insan kemalete nefis sayesinde erisir.-2

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 26 Temmuz 2012 Perşembe 19:08

Nefsinle kavgayi ve mücadele medotlari cagin gereksiminlerine göre degisebilir.Degismiyen bir sey varsa o da nefsin kisi ile birlikte mezara girmesidir.Meshur hikayeir anlatirlar.F.S.Mehmetin oglu Beyaziti Veli hazretlerinin etli yemeklere karsi bir zaafiyeti vardi, yedi sene boyunca nefsini terbiye etme adina agizina et koymadi.Yine ayni böyle bir Ramazan ayinda hizmetcilerine sarmisakli bol sirkeli paca yemegi ap,alarini emretti.Iftar vakti gecti sofranin basina ve nefsine söyle söyledi.-1

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 26 Temmuz 2012 Perşembe 13:01

Orucun Anlamını bilmeden ,açlık ve sususluk kapsamında değerlendiren Müminler olabilir ,Ama Bahsettiğiniz şuurda müslüman sayısı bizlerin çabasıyla olmalı ,insanlar hala Nohut Tanesi Dişimde Kaldı gibi soruları bıkmadan soruyorlar ,Düşünceli bir davranışı Gayrimüslimlerden görürken ,maalesef ülkemizde oruç tutmayan birçok insanda yok ,Demokrasiyi hazmettikçe umarım ,toplumdaki 'Kişisel 'davranışlarımızda olağan hale umarım gelecekti.

Yorumu oyla      61      49