YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Temmuz 2012 Cumartesi 15:42

Unutmadan söyliyeyim,2014 de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde T.Erdoğan %70 lere yakın bir oy ile Çankayaya çıkacaktır.Çünkü 2014 de bölge Coğrafyası 1916 Model İNGİLİZ BOP'u çerçevesinden çıkarılıp,2014 Model NATO BOP'U şekline sokulacaktır.H.Tahsin.

Yorumu oyla      63      53  
Misafir 14 Temmuz 2012 Cumartesi 15:38

Sevgili OWLEYE,2001 yılında Ak Parti kurulup programını açıkladıktan sonra bir yazımda Türkiyeyi on yıl kesintisiz yönetecek olan Parti yola çıktı diye yazdım.Bugün görüyorum ki YANILMIŞIM.Zira Türkiyeyi kesintisiz on yıl değil 30 YIL kesintisiz yönetecek olan Parti yola çıkmışta biz görememişiz.28 Nisan 2007 de Altaylının Teke-Tek sitesine yazdığım "yazıda Akp %45-50 arası oy alacaktır" tezime bizim malüm solaçıklar salya fışkırtarak saldırıya geçmişlerdi.Gidişat AKP=%&= üzerini gösteriyor.H.T.

Yorumu oyla      62      54  
OWLEYE 14 Temmuz 2012 Cumartesi 14:39

Chp de ise sarıgüle yolları açacak düzenlemeler usulca yola konmuş gibi gözükmektedir..Sol oyların tahammül edilemeyecek bir büyük yenilgide heder olması senaryo gereğidir..Bu arada fuller cumhurbaşkanlığı için haberal'ı kulvara sokar mı o da başka bir muammma..Gerçek şu ki 2014 tasavvuru içerisinde olanlar, muhtemel 2013 de kapitalizmin sesli gaz çıkarması ve olası sonuçlarını gözardı etmekteler..

Yorumu oyla      60      52  
OWLEYE 14 Temmuz 2012 Cumartesi 14:32

Siyasi manada zekice bir hamle ile potansiyel olarak cemaatin yönelim alanını daraltmayı planlayan Erdoğan başarılı bir iç siyaset dönemine girmektedir..Saflarına kattığı numan beyi saadetten dışlayan Erbakanın ilerigörüşlülüğü de tescillendi..Üzüldüğüm şahsiyet bekaroğlu, kendi yazısı ile aldatılan olmaktan gocunmadığını söylerken dahi kendisine bir aldatan daha aradığını itiraf etmektedir.., yazık..,bir psikiyatrist olarak siyasinin analizini halen becerememiş olması onun için de yıpratıcıdır.

Yorumu oyla      62      52  
Misafir 14 Temmuz 2012 Cumartesi 14:04

"Devlet değişiyor",Çağ ise hızla değişiyor,Değişime direnen dar bir kesim var.Onlarda BAĞNAZ ve YOBAZLAR.Bunların oranı Türkiyede %5 leri bulmaz.Bulmaz ama ne yazık ki %5 olan bu BAĞNAZ ve yobazların büyük bir kısmı CHP yi malesef esir almıştır.Beklentimiz,Sn Kılıçtaroğlunun, CHP yi bu bağnaz yobaz takımından behemahal kurtarıp,CHP yi darbeci cuntacı yobazların vesayetinden kurtarmasıdır.Önümüzdeki KURULTAY umarız CHP nin kurtuluşu olur.Aksi halde AKP nin %60 ları aşması asla engellenemez.

Yorumu oyla      60      51  
TOTEM 13 Temmuz 2012 Cuma 14:54

İç siyaset konuşalım,Dış siyaseti de konuşalım,doğruları alkışlayıp yanlışları eleşti,relim bu bu kadar mı zor? yada ben sana Abd uşağı desem sen bana Abd uşağı desen kendimizi daha mı iyi hissederiz?Evet belki hissederiz ama gerçekler orada tüm acımasızlığı ve netliği ile orada durur yani birbirimize çakmamız kendimizi tatminden başka işe yaramaz hele böyle saflara ayrılıp birbirimizle uğraşmaktan büyük resmi göremezsek ozaman tadımızdan yenmeyiz Emperyal devletlere elele hizmet etmiş oluruz.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 13 Temmuz 2012 Cuma 09:50

Sn Kılıçtaroğlunun K.Dervişi çağırıp,K.dervişten medet umması,CHP nin içinde bulunduğu vahim durumun vahametini çok net açıklıyor.Mülayim.

Yorumu oyla      57      50  
teyze 12 Temmuz 2012 Perşembe 16:38

Mevlana'ya sormuşlar: Aşk nedir?Ben ol da bil,derken aynı soruyu Temel Dayıya sormuşlar: Dayi aşk nedur?Bayiliyursunuz boş boş konuşmaya demiş.TOTEM ha boyle bir milletun yorumculariyiz da.Testide ne varsa o sızıyor dışarıya.

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 12 Temmuz 2012 Perşembe 11:45

Aslında yorum köşelerinde herkes bildiği türküyü çığırıyor.Kimsenin kimseyi okuduğu ve dinlediği yok.Garip bir ruh hali var insanlarda bildiğinden şaşmamayı ve savunduğu cenahı ne pahasına olursa olsun destekleme güdüsü enteresan.olaylara geniş açıdan bakamamak,çok yönlü irdeleyememek kronik bir hastalık yani dediğim dedik çaldığım düdük pozlarında insanlar ve o kadar kısırlar ki sürekli aynı kelime veya tabirleri kullandıklarını bile farketmiyorlar.Sürekli karşı tarafa gol atma sevdası ilginç..

Yorumu oyla      56      54  
Misafir 12 Temmuz 2012 Perşembe 01:44

Allah'ım sen aklıma mukayyet ol. Yahu bu nasıl aymazlık nasıl körlüktür ki, peşine takıldığı NAZİ mukallidinin ülkenin tepesine indirdiği demir yumruğu görmez, o mukallidin daha düne kadar o faşo dedikleriyle aynı kaptan yediğini unutur sonra da ortaya HBB tarihçi pozlarında çıkıp utanmadan CHPye katılma hesapları yapar. Selanikli Kapani Nazlı'ya boşuna çemkiriyormuşuz, onun da beteri varmış, hem de buralarda.

Yorumu oyla      56      50  
teyze 12 Temmuz 2012 Perşembe 01:32

Hasan Abi,ben Esedsever değilim ama savaşta istemiyorum.Jetimizi uçaksavarla düşürenlere madem sinek ünvanı layık görüldü hiç olmazsa sineksavarla karşı atakta bulunsak fena olmaz.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Temmuz 2012 Çarşamba 20:42

Sn Dostlar ABD seçimlerinin ardından Suriye lideri Esad efendi üç ay koltuğunda oturamaz.ABD seçimleri yapılmadan da,Suriye lideri FAŞO Esada da kimse dokunamaz.FAŞO ESADIN sonu FAŞO KADDAFİDEN de,FAŞO Saddam dan da,FAŞO Mubarekten de beter olacaktır.İçimizdeki ESED SEVERLERE duyurulur.Bunu göremeyecek kadar kör olanlara yalnızca ACIYARAK bakıyorum.Hele politikacı felansa vah-vah diyorum.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 10 Temmuz 2012 Salı 21:58

Suriye, küresl sermaye icin cok önemli bir konumu var,bunlar kafayi koydumu Marsin Cumhurbaskani bile olsa gel asagi yaparlar.Simdilik Esat ve ynetiminnin kulagini cektiler.Esatin en büyük dostu Rusya degil Almanyadir bunu böylece iyi bilin.Unutmadan söyliyeyim Türk ordusunun oraya müdehale etmesine gerek yok 100 kisiye kazma kürek versinler kusluk vakti Esati tahtindan indirirler.

Yorumu oyla      58      53  
OWLEYE 10 Temmuz 2012 Salı 16:09

Annan mutlu haberi esad a verdi zannedersem..2012 yılı içerisinde suriyeye hiçbir askeri müdahele olmayacak..Bu durumda yeni kartlar açıldığında yeni problemimizin kıbrıs olacağını öngörmek için yeterli delil mevcuttur..Ab dönembaşkanı ve israilin gölete çevireceği akdenizde rus savaş gemileri ve diğerleri küresel ısınmayı daha da artıracaklar..S. arabistanda ise veliaht oyunlarının olimpiyatlarını yaparken madalya töreni gösterişli bir karnavala sahne olacak gibi..

Yorumu oyla      61      49  
teyze 10 Temmuz 2012 Salı 14:13

Otuz sene kadar önce Tercüman da bir haber okumuştuk.Beyaz Sarayda bir sekreterin görevine son verilmişti.Sebep: ZİMBABWE Dış İşleri Bakanının adını bilmiyormuş.Babam bana ben ona bakakaldık,otobüste yolcuyduk, yakınlarda haritada yokki arasak bulsak bu Zimbabwe neresidur?Yorumu yazarken bir telefon geldi benim mevzu gene kafamdan uçtu.Elalemdeki devlet yönetme ciddiyetine bakın vs yazacaktım herhalde .Hazır elimin altında internet varken Zimbabwe ülkesi nerde,yerinde duruyor mu, Amerika sessizce demokrasi özgürlük götürmüşmüdür biraz inceleyeyim şimdi.

Yorumu oyla      58      49  
teyze 10 Temmuz 2012 Salı 13:56

Bizimkiler birlik olup dünyaya mesaj veriyor diye sevinirken başvekil Kılıçdaroğluna neden kızdı onu unuttum KILIÇDAROĞLU HARİTADA ŞAMın yerini gösteremez dedi.Bu söze çok sinir oldum.Benim yaş grubu taa ilkmektepten bilir biz Arjantin akarsularının debisini bile ezberlemiş nesiliz.Kılıçdaroğlunun yerinde olsam:Halep orda arşın şurda Şam burda diye elimde bir harita meclis kürsüsünden cevap verirdim.Belki cevap vermiştir gözümden kaçmış olabilir bu ara Antalyada hergün deprem oluyor çok korkuyorum kendi can derdime yöneldim biraz.Son yorumumun konusu ZİMBABWE olacak..birazdan

Yorumu oyla      57      49  
teyze 10 Temmuz 2012 Salı 13:50

Muhalefet ve başvekil arasındaki Suriye toplantısına çok memnun olmuştum.Toplantı sonunda muhalefetin fasa fiso benzeriydi açıklamasına bile memnun oldum.Büyük plan yapıldı benden saklıyorlar aferin zaten böyle olmalı çünkü yerin kulağı var Beşar ve yandaşları da duyar diye düşünmüştüm.Sonra tv de bir uzman sabah karar versek öğlene ŞAMa gireriz dedi.Uzmanın bu lafınada sevinçten bayıldım.ŞAMa girelim kayısılarına el koyalım diye değil.Güçlüyüz diye sevindim.FAKATTT, aynen uzmanda böyle dedi: Fakatttt karşımıza çıkacak sadece Suriye değilki.Gelecek yorumum: Başvekil ayıp etti..az sonra.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 10 Temmuz 2012 Salı 10:25

10 Temmuz 2012 Salı 03:57,H.T ye ne diye kızıyorsun.N.Kurtulmuş beyde CHP ye geçip,bir kanat da Kurtulmuş bey tarafından oluşturulmuş olsa ülke için kötü mü olur.Bence super super olur.Nihayetinde TKP hariç tüm partilerimizin anası CHP değil mi.Yuvaya dönüş olur.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 10 Temmuz 2012 Salı 03:57

Pazartesi 21:59, CHPde ne işin var? AKPnizin suyu mu çıktı da CHPyi sulandırmaya kalkıyorsun? YCHPde yeterince truva atı var zaten. AKPleştirmeye geldikleri belli.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 9 Temmuz 2012 Pazartesi 21:59

CHP nin Temmuz Kurultayında oluşturulacak "DÖRT EĞİLİMDEN" biri Liberal hür düşünce olacaksa,bende CHP içinde aktif siyasete girmeye varım.Tek şartım var,Darbeci Cuntacı JAKOBENLERE avukatlık yapmaktan vaz geçilmesi şartı ile.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      53  
Misafir 9 Temmuz 2012 Pazartesi 17:59

Bülent bey hadi iktidar ve siyasiler ötekileştirmeyi seviyorda bunu siz neden yaparsınız onu anlamadım. ben sizi tanıyorum. sizin yazılarınızı okuyan sizden dir ama yazdıklarınızı taktir etme haklarının olduğu gibi tenkit etme haklarınada sahiptirler.siz halkı bilgilendirme görevini gönüllü olarak üslenmiş biliçli bir vatandaşsınız. size son cümle yakışmamış

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 9 Temmuz 2012 Pazartesi 17:03

Sayin BÜLENT Bey, her seyi getirip at´in kuyruguna baglamanizi sadece ben nasil olsa bu görüsün ve fikirin karsisindayim öyleyse hamle yapmaliyima bagliyorum.Nicin biz böyleyiz neden ya bir seyi ya kara ya da kapkara görüyoruz.Bende sahsen Halk partisi zihniyetini evvelinden beri tasvip etmem,simdi kalkip Kilicdar Beyin sempatizanligini ali cenapligini inkär mi edeyim? Ne sizde her hangi bir sorun var nede bizde esas sorun genlerimizde.Saygi ve hürmetimle.

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 9 Temmuz 2012 Pazartesi 16:56

Suriye ile yürütülen devlet politikasının yanlış olduğu ,baştan bu derece sert müdahale olmasından belli idi.20 sene önceki Suriye politikamız açısından bakılırsa ? ,o zamanda fazla pısırık bir durumda idik.Sonrasında şartlar öyle gerektirdiği için değişti.Sonuç Sıfıra sıfır elde var sıfır ,'Nerede bir fransız varsa Fransa orasıdır' diye bir söz var Ama maalesef biz kendi topraklarımızda bile olup olmadığımızın ,farkında değiliz.Suriye politikasının bu durumda olması çok ac

Yorumu oyla      59      49  
teyze 9 Temmuz 2012 Pazartesi 16:37

Ben aslında SİNEK konusuna giriş yapacaktım çok güzel fikirlerde gelmişti şimdi hepsi kaçtı.Eskiden bir atasözü vardı:Ürkütme tavşanı,aslan edersin.Tavşan yerine sinek yazıp mevzuyu uzatacaktım.ESED de aslan demekmiş zaten.Editörler ve yorumcular korkusundan birde Bülent Bey koca konudan bir sinek mi buldun dersiniz diye çekindim.Kuranı Kerimde bile sinek ayetleri var ,sinek deyip geçmemek lazımmış. Yazık oldu ilhamlarıma,tekrar gelsinler diye bekliyorum,gelirlerse yazarım.

Yorumu oyla      57      50  
OWLEYE 9 Temmuz 2012 Pazartesi 15:46

Biri size bir kaset vereceğim ve rakibinizi tereyağından kıl çeker gibi oyun dışına iteceksiniz demişse eğer arşivinde sizin de kasediniz olduğunu gizliyor olabilir..Kuran ın muhammed süresi 22. ayeti ; Demek siz iş başına gelecek olursanız yeryüzünde bozgunculuk çıkaracak ve akrabalık bağlarını koparacak sınız öyle mi? diye sorduğu kimdir? 26. da ;Çünkü onlar Allahın indirdiğini beğenmeyen kimselere "Bazı işlerde biz size itaat edeceğiz " demişlerdi..Oysa Allah onların gizlediklerini biliyordu.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 9 Temmuz 2012 Pazartesi 13:21

Suriye ile ortak bakanlar kurulu toplantıları yapılacaktı.İsrail ile Suriye arasıdaki problemlerde Türkiye tam yetkili idi.Fransızlar İsrail ile aranızı biz bulalım dediler.Bugün düşman olan Esad abimiz TÜRKİYE YE git dedi,onlar ne derse o olur dedi.Türkiye ortadoğuda söz sahibi idi.Komşularla sıfır problem dendi,sıfır komşu kardeş kaldı.Hükümetimizin iyi dış politikası sayesinde,kafamıza çuval geçti,gemi gitti,uçak düşürüldü.Kader bunlar deyip sineye çekersek birde bakmışız ülke elden gitmiş MA

Yorumu oyla      67      49  
TOTEM 9 Temmuz 2012 Pazartesi 12:45

Sayın yazar Suriye konusunda bende benzer düşünceler içerisindeyim.Türkiye emperyal güç olma sevdasına bence erken girdi.Ve eğer erken girerseniz sadece birilerinin taşeronu olursunuz.Sel konusuna katılmıyorum hele Toki ye bu derece saldırılmasını hiç anlamıyorum.Bu sanırım rekabet ortamından rahatsız olan kesimlerin başarılı bir provokasyonu. bakın karşı kıyıda süper güç Rusyada yüzden fazla ölü oldu,Artık doğa olaylarını bile siyasete alet etmeyin.boşuna yazıyorum yine bildik senaryo işleyecek

Yorumu oyla      54      57