YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Temmuz 2012 Pazar 18:07

Bırakın LANET okumayı da ÇÖZÜM üretin..!!! Akan kanları durdurun.. yoksa Kıbrıs'ta yaptığımız gibi "en iyi çözüm çözümsüzlüktür" diyerek Ölmeye ve Öldürmeye devam mı????

Yorumu oyla      55      53  
FRONTAL 6 Temmuz 2012 Cuma 20:43

Bu ülkedeki tüm ikiyüzlü ınsanlara yazıklar olsunn!!

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 5 Temmuz 2012 Perşembe 15:58

Maşallah yaa herkesin de hayatı Doğuda geçmiş!!Dkapkiner son hatırladığım kadarı ile pilot olduğunu söylemiştin!Hakkari yada mardin havaalanında mı tanıdın bölgeyi. Salt birilerine saldırmak için kılıktan kılığpa ve şekişlden şekile girmeyin.Konu terör,iç siyaset değil,oyun değil orada hergün ölenler insan sönenler hayat.Sayı değil sanalda değil.sahte kabadayılık yapıp yalancı kahrasmanlık yapmayı bırakında sizce ne yapmalı onu söyleyin.ama derdiniz çözüm değil ucuz partizan ayak oyunlarınız.

Yorumu oyla      53      56  
Dkapkiner 5 Temmuz 2012 Perşembe 14:52

Totem ne zaman yorum yazmak varken yorumcularla uğraşmaktan vazgeçeceksin.Sana geçen sefer de söyledim Türktime'nin manşetlerini oku diye.Şimdi oku bakalım Karayılan iti ne diyor.Başbakanın bu saydıklarına katıldığını sağır sultan biliyor.O bölge ve orada yaşayanları bilip bilmediğime gelince geçen yorumunda da da böyle bir cümle attın ortaya;benim hayatım oralarda geçti totem,bu bir...İki,biz oralarda yaşam haklarımızın hepsini kullandık.Benle uğraşmaktan vazgeç yorumunu yaz ve git.

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 5 Temmuz 2012 Perşembe 12:50

Başbakan neden Pkk ve Bdp ile aynı şeyi amaçlasın?Dkapkiner.Sallamak kolayda buna bir cevap ver!Sürekli birilerini hain ilat ederek mi çözeceksiniz terör sorununu.Çözüm diyen herkese saldırarak mı? Sen hiç O bölgede hayat nasıl biliyormusun?Asker içinde,Orada yaşayanlar içinde cehennem. Sen hiç o bölgede oldun mu?Şehirlerinde hayat normal devam ederken orada savaşı yaşamak nasıl bir duygu bilirmisin?Tabi güvenli metropollerde sallamak kolay savaş ve intikam çığlıkları atmak kolay.kendinize gelin

Yorumu oyla      53      57  
Dkapkiner 5 Temmuz 2012 Perşembe 12:16

Sevgili Rahmi bey niye mi Zana'yı kabul etti;çünkü Leyla Zana'nın isteklerinin kendi isteklerinden farklı olmadığını biliyordu.Bu yukarıda yazılanların hepsi başbakanın kafasında var ve bunları yavaş yavaş uygulamaya koyacak.

Yorumu oyla      57      52  
TOTEM 4 Temmuz 2012 Çarşamba 14:44

Başbakan çözer sözüne de takılmak anlamsız herhalde bu sorunu çemişkezek belediye başkanı çözecek değil. Artık yıllardır tekrarlanan boş söylemlerden ileri gitmemiz ve bu konuda milli bir mütakabata ihtiyaç var ve bu konu iç politik hırslara asla alet edilmemeli ve kullanılmamalı. Arkadaşlar oralarda şehi,t olanlar hepimizin evlatları Terör konusu,Akp li,Chp ve Mhp li demeden hepimizin canını yakıyor o sebeple bu konuda daha hassas ve yapıcı bir tavır takınmak zorundayız.Sevgiler.

Yorumu oyla      54      54  
TOTEM 4 Temmuz 2012 Çarşamba 14:40

OLMAZ!! Demek işin en kolay tarafıdır,Nasıl olacağını söylemek ise en zor kısmı.Hele herkesin nefret ettiği birilerine sallamak işin en kolay tarafı benbde Pkk ddan nefret ediyorum,Bdp lilerden ve bağlantılı oldukları tüm çakallardan ama benim buradan onlara sallayıp kabadayılık yapmam,Orada şehit olan evlatlarımın şehadetlerine engel olmuyor.Çözüm üretilmeli diyorum zira artık gencecik fidanlar toprak olmasın istiyorum.Ve çözüm diyen herkese samimiyet testi yapmadan yöneliyorum.Bu sorunu-

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 13:54

RAHMI TURAN BEY EFENDİYE sn bey efendi sitenıze olmadan evel deprem ölçümlerımı yazaçak bır yer tahsıs Edermısınız halkımızı olmadan evel bu verılerle olaçagı güne kadar bılmesı bakımından çok önemlıdır deprem tahmını olmadıgını mucur 155/ kırşehir 156 kayıtlı ıhbarlarla kanıtladım siteler harıçtır ınsalık adına bu sayfayı ıstemekteyım hava raporu gıbı önumuzdeki günlerde yazayım amaç sadeçe mıllet öğrensın hiçbir şey talep etmıyorum sahtekarlar deşifre olsun o kadar

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 13:38

Bu görüşme fırsatını yaratan ABD Projesi Lawrence Kemal'dir... Terörist Başının argümanlarını açılım hamlesi diye mucizeymiş gibi Erdoğan'a gidip sırtını sıvazlarken, hatta OSLO sürecine destek verirken, akil adamlar derken Erdoğan ayağına gelen bu fırsatı tepemezdi... Kürt seçmene demokrat rolü oynadı. Önceki sözleri ise tabanın isyanını bastırmaya yönelikti.. Kürt sorununa muhatap olanlardan biri olan Zana ve temsil ettiği Barzanici kanat Kılıçdaroğlundan aldığı Ev hapsi olabilir pası MHP’yi dahi yok sayarak cüretkar ve tehditkar tavırlarıyla devreye girmek istedi…Bakınız YENİ CHP’den bu görüşmeye ne tepki var ne de isteklerine karşı verilen bir cevap… Zımni desteğe devam diyorlar. Erdoğan’ın zaten BOP ile gerçekleşmek istediği planı var arkasında CHP desteğini de görünce orta yolu buluyormuş gibi pek çok imtiyazlar verecektir….

Yorumu oyla      54      49  
hulya 4 Temmuz 2012 Çarşamba 13:21

Bu arada kürtler o kadar dağınık o kadar dağınık ki kan tahlilinden ayırt etmeye kalksalar belkide ben "KÜRT" Zana da "TÜRK" çıkabilir:))

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 12:44

Terörü,kürt meselesini,pkk sorununu ne leyla zanayla,ne pkk ile,ne bdp ile nede herhangi bir kürt ile konuşarak çözemezsin.Bu kürtçülere ne isteseler versen,türkiyenin yarısını versen terörü durduramazsın.Çünkü pkknın yönetimi kürtlerde değil,dünyayı elegeçirmiş siyonist mafyada.Eğer kürtler terör yapmaktan vazgeçse bu mafya afganistandan,ermenistandan, vs den adam getirip gene teröre devam eder.Çünkü tc devletide bu mafyanın tam kontrolünde.Türk halkını rahat kazıklamak için terörü kullanıyor.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 12:40

bu işi tanzımatan bu tarfa degerlendirmek lazımdır TÜRK MILLETİ olarak yerımızı konumumuzu ÇOK iyi bilmemız lazımdır bugun DUNYA DEVLETLERİ TÜRK MILLETINI DAHA İYİ tanımaları lazımdır kuresell barış dger adı i le hur dunya ve diger adı ile ıkınçı küreseleşme her kesımın aklı bızım için degerlıdır işte bu yuzden aklımızı kullanarak jeopolıtık yapımızı jeosıtratejik aklımız daıma ön düşünme gerçegımız oolaçak biz hayal perest degılız gerçekleşmesi mumkun olaçak işlerle uğraşiriz mboğlu

Yorumu oyla      53      49  
hulya 4 Temmuz 2012 Çarşamba 12:24

Demekki göçebe göçebe yaşarken karşılaşmışız kürtlerle, bakmışlar onlar göçebe biz göçebe bari birlikte yola devam edelim demişler ve en çok kürt şuan dünya üzerine Anadoluda varmış.Yani onlar bize katılmayı kabul etmişler Kürtler gitsin atalarına kızsınlar...Niye Türklere kendinizi teslim ettiniz diye...

Yorumu oyla      55      49  
hulya 4 Temmuz 2012 Çarşamba 12:21

Kürt tarihine baktığınızda hiç bir zaman bir araya gelemediklerini görürsünüz.Çeşit çeşit dinleri,çeşit çeşit dilleri,çeşit çeşit kültürleri vardır.Türkiye değil,dünya KÜRT sorununu çözemez.Çok eskilerden KÜRT demek "GÖÇEBE" demek anlamına gelirmiş.Yani GÖÇEBE gibi yaşayanlara KÜRT denirmiş. TÜRK'lerde göçebe hayatı yaşarmış ama kürtlere göre daha disiplinli ve daha derli toplu olarak.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 12:14

bu millete sizin gibi Zana`atkarlar lazım değil, gidin kurun ülkenizi, ne yaparsanız yapın!

Yorumu oyla      54      49  
OWLEYE 4 Temmuz 2012 Çarşamba 11:53

Fransızlar ucuz işçi besi bölgesini kürdistan olarak coğrafi haritalarda resmettikleri yıllarda içerleyen diplomatlarımız vardı..Eziklikleri ileriyi görememelerinden değildi üstelik..Başbakanın milli-muhafazakar kimliğinden buharlaşan sözleri muhtemelen muhteviyatının söylemleri..Ancak terör meselesi konusundaki çekingen uzlaşmacı tutumu muhtemelen dünya konjonktürü diliyle ötelenemiyecek bir bunaltının göstergesi..O haritaları okullarında gözlemleyen fransızlar şimdi diplomat yaşındalar....

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 11:53

ya bunlar bağımsız olsalar açlıktan bi hafta sonra dönerler türkiyeye yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim oturun yerinizde yediğiniz ekmeğe tekme atmayın

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 11:42

ispanya şampiyon oldu, aynı ülkenin milli takım oyuncuları farklı bayraklar açtı. katalanlar kendi, basklar kendi bayraklarını açtı. ne oldu? kıyamet mi koptu? nedir bizim bu tek bayrak tek toprak sevdamız anlamış değilim. bırakın yapsınlar, bırakın etsinler. laissez faire abi, başka yolu yok ;)

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 11:35

bu işi çözecek hiçbir güç yoktur. israil amerika istemeden ne erdoğan ne zana hepsi birer aktör. asıl yönetmenler idare edenler.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 11:18

Bu işi çözecek tek bir odak var.ABD eğer o hala bize karşı bu silahı kullanmaya devam ederse bu bela devam eder. İkiyüzlü ABD PKK vahşetini tepemizde sallandırıyor. Tepemizde sallanan Kürt vatandaşlarımızın çok küçük bir bölümünün kullanılması sayesinde oluyor. Bu BDP ve onun uzantıları ancak bir kukladır. Seçimlerde aldıkları oy bellidir. Bunlarla görüşmek bize hiçbir yarar sağlamaz ancak vakit kaybettirir. O kandil ve diğer odakları tek tek ortadan kaldırılmadan bu ülkede terör bitmez.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 11:08

anlamadınız mı hala özerkliği verip başkanlığa bağlayacak.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 10:58

öcalanı ev hapsine çıkaranın da, çıkarma isteğini dile getirene de, bu ülkeyi bölmek için elini ardına koymayana da lanet olsun

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Temmuz 2012 Çarşamba 10:52

bence Başbakan ne yaptığının farkındadır. hiç bir inanmışlıktan söz edilemez.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 4 Temmuz 2012 Çarşamba 09:33

usta olmayan adam matkabın altına yerleştirdiği elması hiç teretdüt etmeyerek ZIRRRRRRRRRRT diye delip adama uzatıvermiş... Bu iş güç arasında kafanızı yormamayım;Hikayenin ana fikri:DEĞER VERMEDİĞİNİZ BİR ŞEYİN PARÇALANMASINDAN DA KORKMAZSINIZ..

Yorumu oyla      58      49  
hulya 4 Temmuz 2012 Çarşamba 09:26

marangozcuların sokağı gelmiş aklına.Hemen ilk atölyeye girmiş usta'ya vermiş elması,usta baktığı ile adamın eline tutuşturduğu bir olmuş."Bu burada delinemez" demiş.Çaresiz adam(BDP)aranırken açık bir atölye daha görmüş (AKP) başını uzatmış içerde bir adam canla başla çalışıyor "mrhba,bir işim vardı da" demiş, adam işinden başını kaldırmış "ustam yok bende yeniyim buyur"demiş.Adam "şunu delermisin"diyerek elması,usta olmayan adama uzatmış,adam almış,hemen matkap'ın altına yerleştirmiş dvm.var

Yorumu oyla      55      49  
hulya 4 Temmuz 2012 Çarşamba 09:15

Bu işi çözse çözse başbakan çözer :)) Kim diyor bunu,Zana,Öcalan'ın kardeşi...Bu hikayeyi daha önce yazmıştım yine yazayım...Adamın biri kocaman bir elmas(TÜRKİYE)bulmuş.Bunu delip duvarına asmak istemiş,almış eline deldirecek yer aramaya başlamış.Bir kuyumcuya girmiş "şunu delermisiniz"demiş.Kymcu bakmış "bu çok değerli,ya kırarsam bu riski göze alamam" demiş adama geri vrmiş.Bşka kymcu'dan aynı şeyi duymuş,kime gösterse "delimisin" der gibi bakmışlar adama,iyice ümitleri tükenmişken dvm.var...

Yorumu oyla      55      49