YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 5 Haziran 2012 Salı 21:41

Zaman gastesine bakmıyor muymuş yani sabah kalkınca?

Yorumu oyla      59      49  
teyze 5 Haziran 2012 Salı 21:01

Başvekilin koridorlarını değil ama N.Özdemirin CAS tüneli macerasını çok merak ediyorum.Talat Bey koridorlardan çok daha mühim bu konu şu işin aslını bir öğrenseniz çok iyi olur.'Ülke menfaatleri' dışında bir cevap bekliyoruz.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 5 Haziran 2012 Salı 18:35

Atilla Bey, kendinize azizlik yapmissiniz.Basbakan TÜRKTEIM sitesinide okuyor.Varmi sizin steniz gibi baska bir site.Biraz bazen kantarin ucu Halk partisine dogru kacsa da yinede iyisiniz.Yanliz gözden kacirdiginiz önemli bir husus var ki,köse yazilarinda iktidar yanlisi diger bir degisle at gözlügünden nefret eden birilerinide dahil ederseniz"Kim tutar sizi" .

Yorumu oyla      59      51  
hulya 5 Haziran 2012 Salı 13:27

5.dnşmn:Efndm Kılıçtaroğlu kürt sorunu ile ilgili sizden çok umutlu olduğunu söylüyor,iyi bir sonuç çıkarsa onun hanesine yazılacağını unutmayın.. Erdoğan:A.G onu ben çiğ çiğ yerim.O'na iyi bir sonucu koklatırmıyım hiç.Mikserleri çalıştırdımmı tanelerin hepsi su gibi olur. 6.Dnşmn:4+4+4 konusunda öğretmenler çok karamsar, din'i eğitimin dayatılmasından korkan veliler varmış. Erdoğan:A.G Ben sanki değilim;Korkanlar varmış biz zamanında çok korktuk birazda onlar korksun.

Yorumu oyla      57      50  
hulya 5 Haziran 2012 Salı 11:19

Erdoğan:A.Ç(aklından geçen)Bu adamalarda bir türlü benim Türkiye'nin Başbakanı olduğumu öğrenemdiler... 2.Dnşmn:Fazıl'a dava açtık,dünya bizi kınıyormuş. Erdoğan:A.Ç Kendisini tanımıyorum ki! Ne diyeyim şimdi ben? 3.Dnşmn:Kürtaj konusunda fetva verildi CHP laikliğe aykırı dedi. Erdoğan:A.Ç Zaten aykırı,ama ben onların diyeceğini biliyordum, bu işi uzatabilirim. 4.Dnşmn:Yandaş basının Silivriye af çıkar diye endişeleri var. Erdoğan:A.Ç Onların gazıyla zaten "AH" ala ala hasta oldum...

Yorumu oyla      58      49  
hulya 5 Haziran 2012 Salı 11:05

Bence SAYIN Erdoğan gazete filan okumaz,tasmalarını çıkardığı kişilerin yazdıklarını okumak için eğilcek bide gözlerinimi yoracak,güldürmeyin beni...Bana göre şöyle yapıyordur,sabah kahvesini istiyor,pencerenin önünde dışarıya bakarak keyif yaparken dışarda bekleyen basın danışmanlarını içeriye alıyordur,onları karşısına inci gibi dizdikten sonra tek tek konuşmalarına izin veriyordur...Misal 1.danşman:Efndm yandaşlar Uludere konusunda Şahin'inin gitmesini şitdetle tavsiye ediyorlar.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 5 Haziran 2012 Salı 08:47

Sn Atilla,Başbakan kendi belediyelerinde dönen dolapları öğrenecek olsa,bugünden bir DARAĞACI hazırlatırdı.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      51