YORUMLAR
Toplam 50 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
teyze 3 Haziran 2012 Pazar 17:53

23:19 Konuyu toparlamak bir dakikamızı almaz, esas yazı konusunda geçen elli çeşit karmançorman olmuş memleket mevzusunu başvekil olsanız nasıl toparlayacaktınıza cevap ver sen.Ayrıca Silivri sakinleri ilk mapusa girdiklerinde gözümde çoğu suçluydu ne zaman ki Aziz Başkanımızı içeri aldılar 'aaaa noluyo be' diyerek ACABA? demeye başladım.Kendi hesabıma ders çıkardım,amatör hukukçu olmaya karar verdim, oldum da.Darısı guguklarda kalanların başına.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 3 Haziran 2012 Pazar 15:40

istenilen hedefin ne kadar uzak oldugunu göstermektir.Yani,sizlere ve sizin gibi düsünenlerin ne kadar cikmazda oldugunu göstermektir.Hic merak et6meyin Allah yüce necip Türk milletini birilerine kilavuzluk etmesi icin göndermemeistir.Yeri ve zamani gelince müjdelenmis bu millet silkinip aslina dönecektir. -2- 1453

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 3 Haziran 2012 Pazar 15:37

18:28 insan olarak fikir yürüttügünüz icin size ve fikirlerinize karsi azami saygiliyimdir.Ayni mentaliteyide sizlerden sadece beklemekle kalirim..Evet söyledigim sözümün arkasindayim.Simdi gel birlikte fikir yürütelim ne dersiniz ? Üc kitaya medebniyetle birlikte Allah´in adaletinide getiren ceddimizin yol haritasini kimler degistirdi ! AB medeniyeti bizim hic bir zaman olmassa olmazlardan olmamistir, birileri istedigi icin o yöne dogru diraksiyon kirdik,AKP nin yaptigi sadece varilmak -1-

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 3 Haziran 2012 Pazar 12:16

Evet Cumhuriyet Halk Partisi,galiba SOSYALDEMOKRAT olmaya bu sefer niyetli.Sn Kılıçtaroğlunun terörün sonlandırılması konusunda,Sn Başbakana doğru atmış olduğu adım tarihi bir adım.İnşallah bu adım dahada ileriye götürülüp,bu sorunun çözümü için masadan kalkmama kararı alınır.CHP inşallah terörden rant çıkaran darbecilere,bilmeyerek yaptığı hamilikten de vaz geçer.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Haziran 2012 Cumartesi 23:39

Halk partisi kuruldu kurulali bir Genel baskanin oy kaygisi gütmeden cok önemli bir konuda "CÖZÜM ICIN " mevcut bir BASBAKANDAN TERMIN ALMAMISTIR.Iste,Haklk partisinde yillardir eksik olanda önemli konularda cözüm degil muhalefet yapmasidir.Büyük ihtimal dahilindedir ki BÜYÜK gönül insani BÜLENT BEYIN katkilari da cok büyüktür.Kendisinin ne kadar mütevazi oldugunu da biliyoruz,gelen basariyi kendine degil her kese mal eder.Sag olun var olun.Saygilar

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 2 Haziran 2012 Cumartesi 23:19

Arkadaslar konuyu toparlayacak birine bu kadar ihtiyaci olmadi bu köse yazisinbin.HADI DIYELIM TEYZE,bu siralar Silivri ile ilgili aklama cabasi icinde, diger kadim yoruculara ne oluyor ki.inanin Bülent beyin bu güzel yazisina karsi cok yakisik almadi..

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 2 Haziran 2012 Cumartesi 18:28

31 Mayıs,01:27, siz AKPlilerin hiçbirinin sağlam bir ideolojisinden vaz geçtim, savunulacak basit bir fikriniz bile yok. Tek yaptığınız taptığınız adam(!) o gün ne buyurduysa onu aynen papagan gibi tekrarlamak. Bir yandan AB diye yırtınan AKPciler, öte yandan senin Ayasofya için buyurduğun "Benim bu mabedin MÜZE yapilmasinin asil nedeninin Avrupalilara JEST yapilma gayesi güder.Kisacasi bizde sizdeniz demektir.1453" sence çok mu tutarlı? Hem Avrupaya karşı, hem de keskin ABci nasıl olunuyor?

Yorumu oyla      54      53  
teyze 1 Haziran 2012 Cuma 23:05

Gülme yorumcuya gelir başına demişler bugünkü tarih ve cuma, 01/06/1453 - Ayasofyada ilk cuma namazı Akşemseddin tarafından kıldırılmış. Hasan Abi ben asıl davalara bakacak olan EL-HAKİMin mahkemesine bıraktım artık tahliyeleri beraatleri.BENİ , misal tabiki,Diyanet İşleri başkanı deseki:Fenerliler çok çekti bu dünyada inşallah cezalarını burda çekti hepsi cennete gidecek.Allahımm cehenneme gitsinler diye karşı duaya geçecek müslümanların! varlığı kahretti.

Yorumu oyla      59      49  
FRONTAL 1 Haziran 2012 Cuma 21:42

14:58 Deki yorum yapan arkadaşım egerki bu yazıdakı dıger yorumlarımı okur iseniz bu konuda merak etmedıgımı anlarsınız:)sayın KUŞOGLUNUN CHP de vekil oldugunu biliyorum zaten muhalıf partıdede oldugunuda biliyorum ve zaten görunen köy klavuz istemez TÜRKİYE şuan zaten gözde bir devlet çekemıyen dıger devletler tarafından karıştırılmak istenen bır devlet ve ınş TÜRKİYE ilerlıye zamanlarda çok daha gözde bir devlet olucak saygılarımla.

Yorumu oyla      62      52  
Misafir 1 Haziran 2012 Cuma 20:59

Teyze ben GÜNDEMİ yine değiştireyim.Şike savcısı aziz beye 40 yıl,arkadaşlarına ise onar-onbeşer yıl falan istemiş diye kimse üzülmesin.Zira 2007 deki Yüce Divan yargılamalarında savcı,Ülke hazinesini milyardolar TALAN eden siyasi HORTUMCULARA 180 ile 400 yıl ceza talep etmişti ama SANIKLARIN tamamı BERAAT etti.Bir M.Y.birbuçuk yıl ceza aldı,o da ertelendi.Demem oki yapanın yanına kar kalıyor.Şikeyi TBMM bile affa tabi tutuyor,Yargıçlar ne diye ceza versin.bu saatdeki gündem bu..:)).H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 1 Haziran 2012 Cuma 19:58

Frontal kardesim,hic merak etmeyiniz ülkemizde asayis ber kemeldir.Ülkemizin üzerinde pek nadir görünen KARA KARA bulutlara da kafayi takmayin,"Bir rüzgär estimi" hilal kurtulur.Tamam Bülent beyin samimiligine ve dogruluguna da inanmis olabilirsiniz, yazdigi her seyde dogruya yakin olabilir.Unutmamaniz gereken bir sey var kendisi evvela bir gazetece ve yazardir,emma kendisi ayni zaman da ana muhalefet partisinde hatiri sayilir bir siyasetcidir.Anlasilmayan bir taf kaldi mi?

Yorumu oyla      55      51  
FRONTAL 1 Haziran 2012 Cuma 18:11

Deil son zamanlarda yaşanan tüm olaylar türkiyeyi oldukca sarstı,surekli gündemde yeni olaylarla karşı karşıya geliyoruz.Terör bitmiyor her ilde surekli olaylar bi sarsıntıdayız muhalif partıler de hareketli biz vatandaşlar neye ınanacagımıza şaşırıyoruz artık medya bile kendi içlerınde anlaşmalı çalışıyor haberlerı izlerken ve okurken ınanmak için 2 duşunur olduk,ne dimm TÜRK halkı için herşeyin hayırlısı olsun.SAYGILARIMLA.

Yorumu oyla      57      50  
FRONTAL 1 Haziran 2012 Cuma 18:05

Teyze harikasın:)ve 15:44 deki yorum yapan arkadaşıma katılıyorum gercekten sizin yorumlarınızı çok begenerekten okuyorum ve mızahı kulturunuzun oldukca gelışmış oldugunu duşunuyorum bana sempatık gelıyorsunuz çok tatlısınız:)ve açık sözlü olmanız hoşuma gıdıyor.Konumuza gelince şimdiden tahmin yurutmek olmaz sayın kuşoglunun dediklerını olucakmı olmuycakmı TÜRKİYE nin vazıyeti ve durumu ne olucak bunu halk olaraktan izleyip görücez,şimdilik hukumet oldukca karışık kimin eli kimin cebinde belli-

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 1 Haziran 2012 Cuma 15:44

TEYZE,yorumunuzu okurken aklima bizim Temel ile Dursun´un fikrasi geldi.Bir gün Temel nakit para darligindan bir Bankayi soymayi kafasina koymus ve Trabzon yapimi ruverinle Bankaya dayanmis.Yadun ulen yere bu bir soygundur..Dursun hemen ileri atilarak ola Temel al hao sana olan 100 lira borcimi:))

Yorumu oyla      56      49  
teyze 1 Haziran 2012 Cuma 14:58

Gündem değiştirmeyi sadece başvekil değil sayın yorumcularda yapmış.Sayın yorumcular size AYASOFYA Konjonktürü hakkında ne düşünüyorsunuz diye soran oldu mu ?Olmadı.Ama başvekil cumhurunreisi olurda yerine sizlerden biri geçerse Ayasofyayı kim ibadete açacak kim müzeye devam ettirecek öğrendik.Şimdi Ayasofya hariç yeni konjonktür ve başvekilin yerinde olsanız ne ederdunuz oraya dönün.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 1 Haziran 2012 Cuma 13:19

Yanlışı herkes yapıyor diye DOĞRU olmaz ki! Cami ve kiliselerdeki motifler insanları inandırmak istedikleri dine motive etmek için yapılmıştır...Ben Meryem ana motifleri arasında Kur'an okumak istiyorum ve çok motive oluyorum diyorsanız cami yapın ne diyeyim.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 1 Haziran 2012 Cuma 11:38

Hulya kardeşim,KURTUBA Camilerinin tamamı bugün Katetral ve Kilise.Onların mimarileride "kiliseye uygun değil".Bir ortodoks yunanlı tarikatçı olan Valentina dostum da,bana "Ayasofya Kiliseye göre imar edildi,Camiye göre değil" demişti.Ayasofyanın CAMİ olacağının müjdesini,İslamın yüce PEYGAMBERİ fetihten 700 küsur yıl önce müjdelemiştir.En azından Türk-İslam halkının kahir ekseriyeti böyle inanır.İngilizler DAYATTI bizde yaptık.Tıpkı SINIRLARIMIZDA olduğu gibi.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 1 Haziran 2012 Cuma 11:16

Ayasofyanin ne anlam tasidigini dahi bilmiyen(ögrenmiyen) bir nesilden ne beklenir ki mühteremler.Neymis efendim ibadete uygun degilmis ? varmi yav üc krs 5 köfte misali, aynen öyle.Gencligimizi Tarkani,Mematiyi,dizi kahramanlari fatmalari, Aysegülleri ögretmisler..Ceddini tarihini Fatihini ögretmemisler.Acik bir sekilde F.S Mehmet´in bedduasi var bu mabedi baska amaclar icin düsünenler icin.Türk,titre kendine gel sözünün ne amacla söylendigini dahi bilmiyen nesil, senin yatacak yerin var mi?

Yorumu oyla      55      51  
hulya 1 Haziran 2012 Cuma 10:23

H.Tahsin abi,Cumhuriyeti kuran iradenin nasıl üstün politika yaptığının göstergesidir Ayasofyanın müze olması.Ayasofya mimari olarak camiye uygun değildir,yamayla komik duruma düşüleceğine orjinal haliyle kalması sağlanmıştır.Kilise olarak kullanılması da kendi halkını zedeleyeceğinden Müze yaparak onunda önüne geçilmiştir.Özlediğim politika budur benim.Düşman değil dost kazandıran aynı zamanda kendisi için en hayırlısını yapan.

Yorumu oyla      58      49  
hulya 1 Haziran 2012 Cuma 09:59

Bebekler bile Ayasofya'nın ibadet için islam dinine uygun olamadığını fark edebilir.Mimarisi Kilise olarak tasarlanmış her yerinde Meryem ana resimleri olan, resim kullanmayan İslam dini nasıl olurda ibadet yeri olarak böyle bir yeri kabul edebilir? İmkansız olunurda anlarım.Atalarımızda zaten en kısa sürede kendi inançlarına göre muhteşem Camilerini inşa etmişlerdir.Mantısız,kafa karıştırıcılığını REDDEDİYORUM.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 1 Haziran 2012 Cuma 07:34

CHP attığı bu güzel adım ile,hem geçmişi ile hesaplaşmış olacak,hemde Fatihin Istanbulu Fethi kadar tarihe etki etmiş olacaktır.Böylesi güzel bir adım,Ortadoğu halklarına düşmanlık besleyen ulusalcı sıfatı takmış bozguncu çetelerin peşine takılmış olan,sorgulamasız yapılarında uyanmasına vesile olacaktır.Temennimiz ortadoğuda hamaset üzerinden siyaset üretme devri de kapanmış olacaktır.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 19:43

CHP nin atmış olduğu bu adım,Oratdoğuda MUTLULUK için GÖNÜLLÜ BİRLİKTELİĞİN muhteşem adımı olacak ve ORTADOĞU yeniden MUHTEŞEM dönemlerini yaşamaya başlayacaktır.Ortadoğu HALKALARININ tümü kardeştir.Türkünden KÜRDÜNE,Arabından Suryanisine,Asurisinden Ermenisine kadar ORTADOĞU Halklarının KARDEŞLİĞİ Dünyaya yeni bir DİZAYN verecektir.Bu adımın ardı kesilmemeli ve inatla devam etmelidir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 19:40

TERÖR konusunda İktidar ve MUHALEFET el ele verirse bu birlikteliğin MİMARI hiç kuşkusuz ki CHP olacaktır.Bu BİNAYA harç koymayan,Tuğla koymayanları,kimsenin şüphesi olmasın ki,Türki HALKI ilk seçimde sandığın dibine çivileyecektir.Buradan iddia ediyorum ki,CHP bugün atmış olduğu bu TARİHİ adımı TÜRK MİLLETİ asla unutmayacak ve yapılacak ilk seçimlerde CHP yi %40 lara doğru tırmandıracaktır.CHP bu adımı asla yarıda bırakmamalı.Bu adım ORTADOĞU için yeni bir BAŞLANGIÇ olacaktır.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 19:22

CHP nin KÜRT sorunumuzu çözmeye yönelik atmış olduğu bugünkü AÇILIM adımını CANI gönülden destekliyorum,Fikri ortaya atan arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.Hiç şüpheniz olmasın ki CHP nin bu adımı TÜRK Milleti nezdinde olumlu yönde çok büyük bir karşılık bulacaktır.Bir TÜRK Milliyetçisi olarak KÜRT kardeşlerimizin evrensel normlar çerçevesinde tüm haklarının verilmesi yolunda CHP nin attığı tüm adımları destekliyorum.Bu adıma köstek olanların tamamı hem Türk,hemde KÜRT düşmanıdır.H.Tahsin

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 17:54

Hulya kardeşim,AYASOFYA MİLLETİNDİR.Ayasofya adına Millet adına hiçkimse tasarrufta bulunamaz.Ayasofyanın ne olacağına MİLLET karar verir.Aksini düşünmeniz halinde,Anadolu Coğrafyasını damarlarında Türk kanı dolaşan herkes terketmek zorunda kalır ki bunu 30 yıl önce onlarca yunanlıdan duydum.Ayasofyanın BEDELİNİ Fatih ödeyip,Türk Milletine VAKFETMİŞTİR.İngiliz dayatmasını kabul etmek zorunda değiliz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 14:53

AYASOFYA´nin ahir olmamasina bile sviniyoruz.Kötülerin iyisini secmisler..

Yorumu oyla      56      51  
FRONTAL 31 Mayıs 2012 Perşembe 10:29

avrupada kadın ölüme gıtmedıgı surece sezeryan olmuyor yapmıyorlar ve kurtaj turkıyede oldugu kadar yaygın deill saglık problemi olan yada anne karnında ölen bı bebekse kurtaja baş vuruluyor buyrun işte AVRUPA laşıyoruz:)AVRUPA yapınca medeni oluyoruz herşeyde bızde yapmaya çalışıyoruz,o vakit sezeryan ve kürtajada turkıyede yer vermıyelım.Hep işimize geldigi gibi hareket etmeye bız turk mılletı olarak bayılırız ama empati kurmayı bilmeyız olaylara bırazda objektif açıdan bakalım,frontal.

Yorumu oyla      57      53  
FRONTAL 31 Mayıs 2012 Perşembe 10:20

Sizdemi sayın KUŞOGLU:)bir seferde AKP aleyhıne bı yazı yazmasanız şaşıracagım dogrusu,1. si başbakanın panıkledıgını ne gördüm nede işittim herzamanki oldugu gibi kendınden emın özgüveni oldukca gelışmış,bi şekilde ilerliyor yine söylüyorum AKP nin kariısında bu kadar becerıksiz,tutarsız muhalif partiler oldugu sürece APK bi 10 yıl daha ıktıdarda kalır.Çünki muhaliflerınde o gücü liderlik vasfını göremiyorum.Gündemde agızlarda dolanan tek söz "kürtaj ve sezeryan"hani AVRUPA laşmak istıyorduk -

Yorumu oyla      57      52  
hulya 31 Mayıs 2012 Perşembe 10:16

"Yurtda barış,cihanda barış" ilkesinin somut göstergesidir Ayasofya'nın MÜZE olması.Bundan daha güzel ne olabilirki?

Yorumu oyla      57      49  
hulya 31 Mayıs 2012 Perşembe 10:09

Ayasofyayı ziyaret ettiğimde ağladım.Nedenmi? ALLAH "Ben, Hristiyan,Müslüman değil İNSAN yarattım" demiştir.TANRIYA'YA olan inançlarını o çağ'ın imkanlarıyla ilmik ilmik işlemiş,bin yıl orada ibadet edilmiş ve bu günlere kadar da orjinal haliyle %80 korunmuş ve ibadet için islam dinine uygun olmadığından %20 si saygısız ve görgüsüzce üstü örtülmeye çalışılmış onda bile başarılı olunmamıştır.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 08:37

Sn Kusoglu,siz su arkadas ile aynı çatı altında bulunmaktan mutlumusunuz? http://www.turktime.com/haber/CHP-den-Cok-Tartisilacak-Iddia-/180745 Esedin Türkiye temsilcisi..Mülayim.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 02:11

Biz cezayi fb beklerken BJK ya ceza gelmis.Bunlarin Avrupada bile adamlari varmis dogruymus.Benim bildigim bir kural var hukukta ceza,olayin failine verilir,olayla ilsikisi olmayanlara degil.Aha bu söz fb cok iyi passen yapar"Kurdun adi cikmis Tilki bas kesiyor"....

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 01:27

H.Tahsin nickli yorumcu cok güzel bir konuya deginmis,belkide Bülent Bey himm deyip bir daha ki konunun icine AYASOFYA´yida dahil edebilir.Benim bu mabedin MÜZE yapilmasinin asil nedeninin Avrupalilara JEST yapilma gayesi güder.Kisacasi bizde sizdeniz demektir.1453

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 31 Mayıs 2012 Perşembe 00:07

ayasoya tapusu fatıh sultan mehmet vakfının,1934 bakanlar kurulu kararıyla müze oldu.vakıf senedine aykırı.arastırın bakalım.dogru mu?necmettin dönmez

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 30 Mayıs 2012 Çarşamba 14:34

Biri şuraya 1934 Yılında AYASOFYANIN İBADETE kapatılma nedenini yazsın,ben bugüne kadar yazdıklarımdan ötürü af dileyeceğim.....Not:yazılan nedeni SORGULARIM.gerekçeli karar HUKUK'A uygun değilse,yazanın aklına ŞAP sürmeyi TALEP ederim.Bilmem anlatabiliyormuyum sevgili dostlar.KONJONTÜR böyle bişey olsa gerek.Bu arada BJK ve bazı kuluplerimize gelen cezadan sonra UEFA Türkeyeye toplu CEZA verirse,TBMM de ŞİKE yasasına oy veren Vekillerimize "derin selamlarımı" yollarım.H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 29 Mayıs 2012 Salı 22:44

03:53, pembe gözlüklerin gelmis, tesekkür etmekle etmemek arasinda gidip geldim biradar.Siz olun gözlükte olsa kullanilmis gözlük hic kimseye hediye etmeyin.Simdi sizin gözlük sorununuz var, en iyisi at gözlüklerinizi tekrar takin,birde at gözlüklerinizle bir fotograf gönderirseniz cok sevinirim, sööle güzel bir poz vermeyide sakin ihmal eylemeyin..

Yorumu oyla      56      54  
OWLEYE 29 Mayıs 2012 Salı 19:24

Mevki sınaması altında derinlerde debelendiğini düşündüğüm öznitelikler aldığını varsaydığım kuran terbiyesine dayanmaktadır..Yabancılaşmadığını söylediği millet özüne çoktan yabancılaşmışken ve bu merhalelerde yönetici dahli aleni şekilde belirginken halen intikam kuyusuna attığı taşlardan yankı beklemek beyhudedir....!

Yorumu oyla      60      49  
OWLEYE 29 Mayıs 2012 Salı 17:58

Gelinen aşamada insanlar akıllarını geri çağıran ciddi uyaranların etkisiyle birlikte sorgulama mekanizmalarının emniyetini açıp; acaba,yoksa, mümkün mü kıvamında tedirginliğe sürüklenmektedir..Yazarın değindiği gibi zor zamanlarda olduğumuz kanaatinde biri olarak başbakanın kaybetmeye yüz tutan karizma iksirinin kaybı nedeniyle tedirgin olduğunu görmekteyim..Sisli ve puslu bir dünya konjonktüründe tehtid unsurlarının arttığı bir seyirde özniteliklerini geri çağırması tüm ülkenin çıkarınadır...

Yorumu oyla      61      49  
OWLEYE 29 Mayıs 2012 Salı 17:49

Karizma olgusu akılla izah edilememesine rağmen ( Ki max weber de yeterince kudretli bir izah yapamamakta ) karizmadaki düşüş ya da eksiliş durumu akılla izah edilebilir..Başbakan karizmatik lider tipidir..Erdemleri , yetkin mistik yönleri,hitabet sanatındaki ustalığı toplumun unutulmuş çoğunluğunda sözel izahın yeterli gelmediği bir gönül bağı duygudurumu oluşturmuştur..İnsani vasıfsızlıkların önüne perde olan karizma görüntüsü kişide suistimal alanının işgalini de sinsice tetikler..

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 29 Mayıs 2012 Salı 16:51

Yetiş ya MUHAMMET yetiş ya Alİ...,Ne olacak bu anamuhalefetin hali".......Gerçi sürü mensubu 19 asırdan kalma fosillere bu genelbaşkan ve bu parti çok bile.Mülayim.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 29 Mayıs 2012 Salı 15:30

11:35, KEM ÂLÂT ile kemâlât olmaz. AKPnin ve onun başındaki malum kişiyle bir yere varılmaz, olsa olsa üçüncü sınıf bir ülke olursunuz. Hani köpekbalıklarının artıklarıyla geçinen kılavuz balıkları var ya, onlardan...

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 29 Mayıs 2012 Salı 03:53

15:07, size en uygunu şöööle sütlükahverengi çerçeveli ve PEMBE değil, PESPEMBE camlı bir gözlük olacak. Ismarladım, adresinize teslim edilecek. Güle güle kullanın efendim, iyi günlerde, efendim...

Yorumu oyla      58      55  
Misafir 28 Mayıs 2012 Pazartesi 15:07

Tam bir frankenstein senaryosu hazirlayip sunmussunuz yazarim.Tamam efendim benim cizgim bu, penceremden bunlari görüyorum da diyebilirsiniz.Zaten moralimiz de bozuk birde sizin köse yazilariniza hastayizi göz önünde bulundurursak inanin pisikolojimiz bozuluyor.Bir günde suraya bunlar bunlar iyi oldu bunlar bunlarda böyle olabilirdi diye yazabilseydiniz...bekliyoruz üstadim unutmayiniz.Üstün saygimla

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 28 Mayıs 2012 Pazartesi 11:35

Sn Kuşoğlu evet,"Çok kafa karıştıran bir dönem geçiriyoruz",fakat çözüm kolay.Konu bir TERCİH MESELESİ.Reval Paylaşımı sonuçlarının bekçiliğini mi yapacağız,Yalta sonuçlarına muhafızlık mı yapacağız,yoksa SİBER DÜNYADA,fiberoptik İLETİŞİM ile YERYÜZÜ ile kucaklaşıp,bütünleşen bir DÜNYA ile mi KUCAKLAŞACAĞIZ.Sorun bu TERCİHLERDE yatıyor.Sn Kuşoğlu bir DEVRİMİ marksist perspektifte değil,ZİHİN DÜNYAMIZDA,SİBER Dünyayı keşfederek gerçekleştirmeliyiz.Barzani bizim KARDEŞİMİZ hatta KANKAMIZ.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      58  
Misafir 28 Mayıs 2012 Pazartesi 11:30

Sn Kuşoğlu evet,"çok kafa karıştıran bir dönemden geçiyoruz" diyebiliriz fakat çözümü çok kolay.Bu bir TERCİH meselesi.REVAL PAYLAŞIMININ sonuçlarının bekçiliğine devam mı edeceğiz,yada,

Yorumu oyla      56      51  
hulya 28 Mayıs 2012 Pazartesi 11:11

4-Bana göre,neye hizmet ettiğini bilen bir Mehmetçiğin canı,neye hizmet ettiğini bilmeyen binlerce cana bedeldir.Bir Mehmetçiğin ölümüne neden olma ihtimaline karşı bile o geçişleri MASUM göremem.Görenlerin de aklından şüphe ederim.

Yorumu oyla      60      53  
hulya 28 Mayıs 2012 Pazartesi 10:48

3-Masum gösterilmeye çalışılan kaçakçılığın arkasındaki varlığın ne olduğunu,ne kadar güçlü olduğunu biz bilmiyoruz.Bildiğimiz şey o ortamın hiç bir şekilde bozulmasını istemeyen bir varlık var.O'na da terör örgütü ismi takmışlar.Halk desteğini almak işi iyicene karıştırıp barışık ortamda zaten elde edebilecekleri sosyal haklarını savumak bahanesi ile asıl amacın kaçakçılık ortamanı kamufle etmek ve sürdürülmesini sağlamak olamazmı?

Yorumu oyla      58      52  
hulya 28 Mayıs 2012 Pazartesi 10:41

2-Para'nın ne kadar önemli olduğunu anlamanız için küçücük vergilerle koca bir devletin yönetildiğini binlerce memurun maaşı,sosyal güvencesi,ordusunun giderlerinin ödendiğini unutmamanız gerekiyor.Tüm bunlar damlayan küçük paralarla oluyor.Bir devletin varlığını sürdürmesinde en önemli etken PARA'dır.Hiç bir devlet kendi varlığı dışında başka bir varlığın büyümesine dallanmasına budaklanmasına göz yumamaz.

Yorumu oyla      59      49  
hulya 28 Mayıs 2012 Pazartesi 10:34

1-Syn.Kuşoğlu Uludere ihmal değil,kasıt değil,bir sistem sorunudur.Trafik kurallarında kırmızı ışıkta kim geçerse ceza alır.Kırmızı ışıkta geçen ölmeyide göze almış demektir.Chp'nin üzerinde duracağı tek şey sistem olmalıdır.Sistem kaçakçılığa neden izin veriyor? Bütün estirilen terör atmosferi bu kaçakçılığın devam etmesi için olamazmı? Kaçakçılık bu kadar basite indirilecek bir olaymıdır?

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 28 Mayıs 2012 Pazartesi 10:28

Çare ne o zaman ,o da mı yok ,herşey felaket ,umudumuz il ,ilçe kongrelerinde birbirlerini dövenlerde mi ,yoksa ırka dayalı parti politikasından öteye gidemeyenlerde mi,hükümet doğru tespit etmişsiniz sıkıntılı bir dönemde ,iyide ana muhalefet ne vaat ediyor ,bu çok sesliliği ile ,rahat bir nefes almayı gerçekten herkes istiyor ama ÇARE ne onuda yazın o zaman saygılar

Yorumu oyla      55      50