YORUMLAR
Toplam 29 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
teyze 13 Mayıs 2012 Pazar 13:06

Hulya,Benim yazıdan algıladığım ASLA zihinlerde laikleri küçültme yok. Gerek sen gerek vekilimiz kendinize ait bir görüş kendinize ait bir tesbitte bulunuyorsunuz bunlar tartışılabilir.Ülkede % 99 müslüman,% 80 I laik,% 60 aptal vs bu tip oranlar tartışmalıdır kesin değildir bazısı insanı sinirlendirir.Şimdi vereceğim oran doğru.FENERBAHÇE şampiyon olsa da olmasa da futbolla ilgilenen milleti yarısı mutlu.KESİN BİLGİ:) Biliyorum bu oranda % 50 yi FENERLİ yaptım.Ama koca Galatasaray başkanı :20 milyon Galatasaraylı AKPartiye oy verdi!!! dedikten sonra bu kadar hata payı olur da hoş görmek lazım.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Mayıs 2012 Pazar 12:30

Simdi egri oturup dogru kunusalim.Türkiye süper liginin 2010/11 gönüllerin sampiyonu TRABZONSPOR,2011/12 gönüllerin sampiyonu fenerbahcedir.Alsini iddia edenin futbolla ve vicdanla bir sorunu vardir.

Yorumu oyla      56      52  
teyze 13 Mayıs 2012 Pazar 12:11

FENERBAHÇE bu sezonun DÜNYA ŞAMPİYONUDUR.Yerel şampiyonada FENERBAHÇEnin 7 düvelle savaştığı bir sezonda normal sürede şampiyon Galatasaray olmuştu zaten.Gereksiz uzatmaydı. Galatasaray camiasının büyük kısmını kutlarım.Küçük kısmı küçük adamlardır onlar hakkında çene yormaya değmez .Onlardan siyasette medyada bütün kulüplerde her yerde var. ALLAH YARINA bırakır ama ASLA YANINA bırakmaz kimsenin bekleyelim görelim YÜCE YARGInın mahkemesinde küçük dağları ben yarattım içinden tünel geçtim işte bu da tapeler dedirtmezler adama.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 12 Mayıs 2012 Cumartesi 21:03

Sevgili Fenerbahçeliler ve tabii sevgili Teyzemiz, hepinize geçmiş olsun. İyi olan Galatasaraydı ve doğal olarak da Galatasaray Kazandı. Sarı Kanarya onca çabasına karşın, ligin kralı Aslanın ördüğü çelik kafesten çıkamadı. Kısacası hakeden Şampiyon CimBom! CISS!

Yorumu oyla      59      49  
hulya 12 Mayıs 2012 Cumartesi 18:18

teyze 13:53 yorumu bana ait bazen şifreli girmeyi yoğunluktan unutuyorum.Laikliği bu şekilde zihinlerde küçültmeye kimsenin hakkı yok.Kürt Milliyetçilerde Türk Milliyetçilerde laikliği benimsiyor,ayrıca sünni müslümanların %80'inde laikliği benimsiyor şimdi ben sorayım YALANMI?

Yorumu oyla      58      52  
teyze 12 Mayıs 2012 Cumartesi 16:47

13:53 siz o bölümün altını ve üstünü okumadan yazdınız galiba yorumu.Vekilimiz sitem ediyor ve GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILAN algıdan bahsediyor.Yanlış anlamışsınız.Yorumunuzu okuyunca zaten yorgundum daha da yoruldum.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 12 Mayıs 2012 Cumartesi 13:53

Sn.Kuşoğlu yazınızı okudum şoklar içerisindeyim.Dört kimlikten biri "Alevi-laik ve dinsizler" öylemi?Müslüman coğrafyada tek LAİK ülke diye övündüğümüz bu onuru dörde bölümüş kimliklerden birinin üçte biri yapmanız ilginç olduğu kadar çokda düşündürücü!Acı olan birleştireyim derken bizi parçalayan işte bu tarz düşüncelerdir,en acısıda bunun farkında olmamaktır.

Yorumu oyla      56      53  
OWLEYE 12 Mayıs 2012 Cumartesi 12:13

Hıyarağası,kim lan o, yerim senin ilkeni..,başlıklarıyla siyasal yazılar yazan yüzü epeyice kıllı ama çok okunan bir yazar mevcut ülkemde..Kimilerine göre dönme..Ancak en zararlı dönüş şekli..Siyasal açıdan muhatap alınacağı kitlenin sınırlı konuşma lugatına hizmeten bilinçli bir seçim onunkisi..Bu tip kommensal organizmalar lafı güzafa edebiyat süsü vermeye devam ettiği sürece birilerinin yorulma hakkı yoktur bu ülkede..Başta siz ve akabinde biz entelektüel mücadeleye devam etmeliyiz...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Mayıs 2012 Cuma 10:30

Sayin Bülent Bey,ülkemizde Baskanlik sistemini ilk olarak tartismaya acan öncü kisilerden birisiniz,böyle olmasina ragmen sadece bu sisteme karsi cikan bir partinin Milletvekili oldugunuzdan dolayi icerinizde yatan aslani sakliyorsunuz.Sizde cok iyi biliyorsunuzki bütün sikintilarin nedeni parlamentar sistemde oldugunu.Bu millette eksik olan tek sey kendini bulamadigi bir sistele yönetilmesidir.Saygilarimla

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 11 Mayıs 2012 Cuma 03:11

diye saklambac oynadiginiz günlerde olmustur.Birde bu vatandasin yedi sülalesini ise yerlestirmediyseniz vay geldi basiniza, mecliste iktidar partisine yaptiginiz muhalefete mi benzer,Bunlari niye yazdim anlatayim,bizim orada bir söz vardir"ölüler zannederki diriler her gün helva yiyor" Bence dua edinde iktidar partisi issizlige hastahanelere care bulsunki sizede iyilik yapmis olur sizde asil görevinizi yapmis olursunuz.SAYGILAR 3)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Mayıs 2012 Cuma 03:05

bir oy vermistir bunun karsiliginda sizi is ve isci bulma kurumu olarak görür,size bir oy vermistir sizi falan hastahanenin bas Hekimi olarak görür.Örnekleri cogaltabiliriz zaten bunlari her gün her gün yasiyorsunuz.Bizim halk sectikleri Milletvekillerini aynen mahallenin muhtari ve Köyün Muhtari olarak görür.Halbuki size verdigi tek bir oy,birakirmi yakani bunu senin ve arkadaslarinin burnundan getirir.Cok iyi biliyorumki bazen sizler sokakta gezerken acaba bana oy veren birini görürmüyüm 2)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 11 Mayıs 2012 Cuma 02:59

Ülkemizde son yillarda iki tane cok önemli konuya riayet edilmiyor a)Tahammülsüzlük b)Sükürsüzlük.Bir ülkede ne kadar gelir seviyesi fazla olursa olsun komsu komsuya,iktidar muhalefete tahammül edemiyorsa orada sosyal barisi saglamak göctür.Ayni zamanda da sükrümüzü bilemiyoruz,önceleri insanlarda kanaatkärlik vardi,simdiyse her her seyin kendisinde olmasini eger olamiyorsa bunun en büyük sorumlusunun hükümet ve devlet oldugunu söyler dururlar.Bülent Bey isiniz inanin cok zor, adam size 1)

Yorumu oyla      58      49  
teyze 10 Mayıs 2012 Perşembe 20:53

1,2 ve 3 nolu yorumları yazan Çapanoğlu (kod adı Cp )takım değişsem neden komşu takımı tutayım benim Karadeniz Fırtınası Kafkasların Barselonası ÇaykurRizesporum var zaten. Herkes inanmak istediğine inanır.Bende çok evirdim çevirdim Fenerbahçe fidyesi için Aziz Başkanın rehin tutulduğuna karar verdim.Şike teşvik hikayeleri ise vatandaş kendi arasında konuşsun icabında birbirini boğazlasın diye ortaya konan karışık salata.Bu liglerimizde şike teşvik yok manasında değil,GÜÇ SAVAŞInın oyuncularının umrunda değil manasında. Ben gerçekten yorgunum.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 17:26

Sayın Bülent Kuşoğlu, AKP her konuda ülkeyi karpuz gibi ikiye bölerken siz sade bir milletvekili veya anamuhalefet partisi milletvekili olarak gereken çabayı gösterebildiniz mi..Ben sahsen tesirli bir mücadele göremiyorum. Sanırım dolgun maaş, avanta emeklilik vekilleri atalete sürüklüyor. Benim inancım Türkiye'de iktidar kadar muhalefet sorunu da vardır. Bu kadar berbat yönetilen devlete rağmen iktidar partisinin oyu artıyorsa ben sorunu muhalefette ararım. Size hayırlı istirahatler...YILDIRAY

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:53

sonra hedeften uzak bir sonuc oldugunu anlarsan yapacagin ilk uygulama Federasyonu ve Hakimleri baski altina tutma, burda da basari elde edemediysen bu seferde basindaki gücünü kullanirsin.Burdan da sana bir sey cikmazsa baslarsin ekinlerin ve tarlalarin yesermesini beklemeye..!Not:Sayet sikeden dolayi takim yada takimlari ligden düsürmezlerse Türk futbolu en az 20 sene belini dogrultamaz, insanlar futbola ve spora küser.Kadiköy kupali ceza evinede af getirilip kupa serbest birakilmalidir.3 Cp

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:47

hemde yorumculardan, bugün kaleme aldigim konu hem beni cok yakindan ilgilendiriyor hemde futbola ve yönetilige pek uzak degilimdir, profesyonel olmasada amatörce bende yillarca topun pesinden kostum.Konuyu daha fazla dagitmadan sike konusuna biraz da deginmek istiyorum.Bence sikenin kücügü olmaz her türlü sike en agir bir bicimde cezalandirilmalidir.Yönetici o0larak ligler baslamadan büyük paralar verip ünlü futbolcular transfer edersin birde hedef koyarsin.Sayet ligin baslamasindan sonra 2

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:42

Bugün burada tartisilan konu aylardir ülkemizin gündemine oturmus her kes kendi penceresinden sevdasi oldugu gönül verdigi takimina gül kondurmuyor, bunu en cok TEYZEMIZIN yazilarinda görebiliyoruz.Ben buradan TEYZE lütfen takimini degistir sehrinize yakin olan bir takimi destekle desem rahmetli SAKIP SABANCI´nin o meshur sözü aklima geliyor, bilen bilir zaten tekrarina gerek yok sanirim.Bazen burada bilmedigim konularda da yorum yazmisimdir hem yazarimizdan üstü kapali tepki almisimdir 1

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:36

FRONTAL: Ve gelelim sayın Kuşoglunun yazısınA.Ya cidden dikkatimi çekiyor her yazarın yazısında RTE ve AKP ye guya farkedilmeden çakıyolar,grcekten enteresan başbakanimızın hiçmi yaptıgı uyguladıgı iyi bişi yok ben buna çifte standart derim . Sayın Kuşoglu "guya bagırsaklarımız temızleniyor ortalık pıslık doldu "diyorsunuz peki soruyorum? bu devlette o temizlige başlanmasaydı o pıslıkler meydana çıkarmıydı?

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:26

FRONTAL: Teyze yorumlarınızı okurkan begenerek okuyorum, ve sizin gibi bende futbol ile ilgileniyrum bi kadın olarak bazen böyle futbolla ılgılı yorumlarınızı okuken, sanki mızah okuyormuşum gibi geliyor sempatık buluyorum yorumlarınızı.(SAKIN YİNE YORUM YAPACAGIM DİYE Bİ TENCERE DOLUSU BIBER DOLMASINI YAKMAYIN EMEGINIZE YAZIK OLUR:) )

Yorumu oyla      58      50  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:05

Şimdi burada oturup Fener Trabzon yada Gs muhabbeti yapabiliriz ama sorun genelde kulüp yapılarında,yönetim şekillerinde,zihniyette ama biz bunu kabul etmiyoruz.Bir insan hasta olduğunu kabul etmeden nasıl tedavi edilebilir?Buda aynı.Şuan ülkemde kirli ve çirkin bir oyun sergileniyor,Siyaset,futbol,basın ve taraftarında içinde olduğu bir kara mizah adeta.Ben şaibeli bir sportif başarı istemiyorum.Kendimizi kandırmaktan vazgeçelim.Türk futbolu bir çirkef kuyusunun tam ortasında.

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:02

Girişimleri net.Trabzonda aynı şekilde teşvik ve şike teklifleri yaptı ama Fener daha etkili olduğu için fenerinki kabul gördü.Beşiktaş desen keza öyle yani fener teşvik verdi trabzon teşebbüs etti ne yapılmalı peki?Olaylara adı karışan kulüplerei ya küme düşürecek yada ağır cezalar verip avrupadan men edeceksin ama bizde yapılamaz örtbas etmeye çalışacaklar.Sonuç Uefa men edecek.Peki Fener Trabzon yaptıda diğerleri geçmişte yapmadı mı?Hepsi yaptı zira mantalite ve ortam buna göre dizayn edilmiş

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:00

Teyze konu Fener yada Trabzon konusu değil.Sürekli olaylara lokal olarak yaklaşıp değerlendirirsek hataya düşeriz.Bu ülkede kulüpler mafyavari yönetiliyor,Mali disiplin yok.Mali kontrolde yok.Tüm kulüpler borç içerisinde ama baktın mı sportif bir başarıda yok!Şike ve teşvik pirimi yok diyebilecek biri varmı?yok!Aslında manzara net ama kimse görmek istemiyor.Fener iki kez son hafta şampiyonluk kaybetti ve bir üçüncüsüne tahammülü olmadığı için işi sağşlama almak istedi zaten şike ve teşvik-

Yorumu oyla      53      50  
teyze 10 Mayıs 2012 Perşembe 14:42

www.turktime.com camiasının en has yeğenlerimden biri olan TOTEM şimdi sana sesleniyorum (çapanoğlu müdahil olursa onada seslenme hakkım saklıdır) ÖZETLE:3 Temmuzdan önce yolda görsem tanımazdım Aziz Başkanı!! Diyeyim sen anla gerisini.Doğrusunu Allah bilir benim kanaatime göre yılların ŞİKE PUAN CETVELİ şöyle:Şampiyon GS,ikinci Fener,üçüncü BJK sonuncu TS. Sadece bir örnek:Emenike para sayarken çekilen KASETLER internete düşmezse, bunu ortaya atanların 28 Şubatçılardan zerre kadar farkı yok gözümde.Yorgunum uzatamayacam. ADALET şairin dediği gibi komşu kızının ismi galiba.Herkes kendi penceresinden gördüğü Adalet Ablayı farklı tarif ediyor.

Yorumu oyla      55      49  
teyze 10 Mayıs 2012 Perşembe 14:40

Vallahi bende çok yoruldum.Fenerbahçenin şampiyonluk kupasını havaya kaldırma görevini bana verseler mecalim yok amann Galatasaray alsın diyecem o derece yorgunum.Dermanımın limiti doldu.Konuşmaya bile takatım kalmadı.Geçen hafta dağıtılan okul sütünden bulsam kana kana içecem 24 saat baygın yatsam ona bile razıyım. 3 Temmuz sürecinin trübünlere bile yansımış şikeleriyle,Aziz Başkanın sahalara bile yansımamış şikelerini karşılaştırıyorum aradaki fark atla merkepten fazla.Zihinlerimizde canlandırabilme açısından şöyle bir örnek vereyim annelerimizin ak sütü ile okullarda dağıtılan süt kadar.Eskiden farklı taraftar yan yana otururdu şimdi milli maçlarda bile…cümleyi tamamlayacam ama yorgunluktan devrik cümle olacak.Noktaları doldurunuz diyeyim.

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 13:28

Birde çıkıp bu insanlara ne oluyor diye soruyormusunuz?Evet holiganizm Türkiyede var ve bu çok rahatsız edici bir durum ama bu kez yaşananların sorumlusu holiganlar değil!Adaleti sağlayamayan kaypak,sahtekar ve ahlaksız yöneticiler.Herkes suçlu hükümet te ve sizde sayın vekil Lokal bir olayı dile getirip vallahi rahatsız oldum demekle olay çözülmüyor.Türk futbolu tam bir batağın ortasında ve çıkartmak yerine örtbas etmeye çalışılıyorlar.Suçlular ve suçların korunduğu bir ülke olduk resmen.

Yorumu oyla      55      50  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 13:25

Çirkin ortama vicdanen dayanamayıp istifa etti ve sonra kulüpler birliği ne yaptı?Beşiktaşı 500 milyon dorar zarara uğratıp kupada şike yolsuzluğuna bulaşmış bir kulübün başkanını federasyon başkanı yaptı!Yani Beşiktaşı çok harika batırdın buyur Türk futbolunu da batır dediler.Demirörenden Beşiktaşlılar bile nefret ediyor ama sırf bu pislşiği aklamak için Demirören Federasyon başkanı oldu.Büyük ihtimal hiçbir kulübümüz seneye avrupaya gidemeyecek.Şimdi bunca pisliğin ve kokuşmuşluğun içersinde-

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 13:22

Sayın değerli,Aydın,yazar,milletvekili ve gazetecinin kullandığı sözler.Burada yorumcuların bu derece keskinleşip seviyesizleşmesinin sebebi neyse futboldaki gerilimin nedenleri de benzer sebepler.Ortada yüzlerce kanıt var sokaktaki 5 yaşında çocuk bile kuluplerin berbat yönetildiklerini ve mafyavari yapı ile hertür,şike teşvik vehilenin kol gezdiğini biliyor.Ve başkanlar,yöneticiler ve futbolcular ya tutuklu yada tutuksuz yargılanıyor.Federasyon eski başkanı Fenerli olmasına rağmen bu-

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 13:19

Sürekli halk suçlanıyor!Sürekli halk eleştiriliyor.Bu neye benziyor biliyormusunuz?horoz döğüştürenlerin önce horozları birbirine saldırtıp sonrada allah allah bu horozlar neden kavga ediyor demesine.Toplum neden böyle oldu merak ediyorsanız çok uzağa gitmenize gerek yok,Yazdığuınız sitedeki yazarların yazdıklarına ve üsluplarına bir bakın.Sürekli ortamı geren söylemler ve karşı tarafa bileyen yazılar var.Beyinsiz,salak,yalak,Din taciri,satılık,besleme ve daha bir dolu seviyesiz tabir siz-

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 11:44

Tahammülsüz,acaba tek tip insan yönetiminden mi kaynaklanıyor ,illaki aynı tornadan çıkmış gibi olma şartlandırılmasından mı ,askeri mantıkla ,sıradışı fikirlerin uzağında verilen bir eğitim ve öğretim sonucunda olamaz mı ,'Tahammülsüzlük ' ve kendine benzetme kendi dışındakiilerden haz etmeme ,gruplaşma ,hemşehricilik,taraftarlık,particilik,siyasi görüşlerde tahammülsüzlük,maalesef her konuda sınıfta kalmışız ve sözde demokratlıktan başka hiçbir şey yok,değişim önce kafalarda olmalı şart

Yorumu oyla      58      49