YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Mayıs 2012 Pazartesi 11:49

Editör yorumumu neden yayınlamıyorsun.Benim yorumum yukarıda yayınladığın yorumlardan farkı en azından hakaret içermemesi .Sen yorumcuların dikkatine uyarısını neden uygulamıyorsun .Otoriter rejime doğru gidiyoruz safsataları arasında sende kendince diktatörlük yapıyorsun.Ama halka hakaret eden yazar ile hakarete eşlik eden yorumları yayınlıyorsun.Bunu da yayınlayacakmısın bakalım? yayınlama sakın

Yorumu oyla      55      51  
FRONTAL 12 Mayıs 2012 Cumartesi 22:31

Pes dogrsu editör benim neden yorumumu çöpe attınız gerceklerı duymak zorunuzamı gıttı bu nasıl bı sıstem çifte standart ilemi çalışıyor?

Yorumu oyla      60      50  
TOTEM 11 Mayıs 2012 Cuma 21:00

Eee daha daha nasılsınız?havalarda sıkıntılı bu sıralar!Ne yapayım?havadan sudan yazayım belki yayınlanır zira TÜRKTİME Editörleri Rahmi Turan ı zırhlı bir korumaya almışlar,zatıalileri istediğine beyinsiz diyerek hakaret edebilir ama siz ona eleştiri getiremezsiniz!Çok demokratik bir yaklaşım doğrusu.Ben sadece çok değerli yazarların kullandığı kelimelerle yorum yazıyorum sansürleniyor bu nasıl iş cidden anlayamadım!Kriterler bölümünü birdaha gözden geçirin isterseniz sayın yönetim.sevgiler:)

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 14:56

FRONTAL: Suçluyorlar hıç çekinmeden PKK ve KCK işbirikçligi ile suçluyorlar ABD yandaşçısı halbuki olmadıgını kendileide biliyor fakat işlerine gelmiyor çünki akıldan noksanlar. Dürüst ileriyi gercegi görebilen ınsan saymız gıttıkce azalıyor gercekten artık duzen hep bana rab bana olmuş bakalım ALLAH sonumuzu hayr etsin allah herkese akıl fıkır versnde herkes geniş dşunsün ileriyi görsün.

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 10 Mayıs 2012 Perşembe 14:55

Editör yazdığım on yorumu çöpe atıp birinin ise yarısını yayınladı.Anladım ki bu Sitede başbakana küfür etmek yada birilerine beyinsiz demek serbest ama Rahmi Turan ı eleştirmek yassahhh. Ne diyeyim Adil olmayanların sürekli adaletten,Demokrat olmayanların ise demokrasiden dem vurmaları ne ilginç değil mi?

Yorumu oyla      56      55  
Misafir 10 Mayıs 2012 Perşembe 14:30

Yazı da anlatılmak istenen gayet açık ve net gunumuzdeki şu kargaşılıga bakar isek zaten herşey ap açık meydanda neden durust, sviyeli, saygılı yaşamak varken hep çıkar ugruna ınsanlar bırbırını yemekle meşgul bu bi bencilliktir ortada çıkar vardır devletimiz bu ergenekon davasında TÜRKİYE ye ne kadar hainlik etmiş ınsan varsa temizlemekle meşgul buna ragmen çogu muhalıflerın işine gelmedigi için sürekli ortalık karıştırma derdindeler utanmaları dahi kalmamış hukumeti olmadık suçlarla suçluyorla

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 19:07

Laiklik uygulanmadığında, bilimsellik kaybolur ve yerini inaklarla dolu dizgeler alır. Beyinlerde de us yerine saman kalır. Çoğunluğun bu eksikliğini kendi çıkarları doğrultusunda değerlendirebilenler de bizdekiler gibi bir kez kazanmaya görsün, o koltuklara yapışır.

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 9 Mayıs 2012 Çarşamba 18:19

Bu Yazının anlamı ne?Yada ana fikri.Yazı güzeldi diyenlere yada beyinsizleri nasıl ayırt edebiliriz diye söze başlayıp formüller üretenlere soruyorumSiz bu yazıdan ne anladınız?Yazar belki beyinsizler derken seni kastediyor,Yada senin oy verdiğin partinin başkanını ve hatta bazı insanların hiçmi hiç aklı yok derken meslek gurupları sıralamış orada kendi icra ettiği meslek olan gazeteciliği de sıralamış.Yazarın kendisini beyinsiz ilan edeceğini düşünemeyeceksek eğer demekki kendi gibi-

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 17:50

Hayir sayin Turan bey! Kendisini asagilayan SIYASETCI(!)'lere SADISTCE hala OY VEREN bu halki yöneten siyasetcilerin BEYNE FILAN ihtiyaci yok! Cünkü karsilarinda GÜDÜLMEK istenen bir yigin var!

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 16:57

eyvah eyvah,şimdi siyasetin başındaki bi muhtıra verirki mazallah...

Yorumu oyla      56      49  
FRONTAL 9 Mayıs 2012 Çarşamba 13:58

FRONTAL:Zaten ınsanlarımız eger empati kurmayı ögrenebılse kımse kımseye haksızlık etmez egriye egri dogruya dogru diyebilmeli insanoglu ama öyle bi devirde yaşıyoruzki hep çıkar uzerıne kurulmuş tum herşey zaten egerki TÜRKİYE DE hainler olmasa çok daha iyi olurdu turkıyenın durumu .Tek diyecegim ALLAH ınsanlarımıza akıl beyin vermış fakat verdıgı aklı iyiye kullanannda var kötüye kullananda diliyorumki insanlarımız ınş beynini iyi işlere yorarlar.

Yorumu oyla      58      49  
FRONTAL 9 Mayıs 2012 Çarşamba 13:52

FRONTAL:Sayın Turan yazınızı çok begenerek okudum,gerceklerı dıle getırmışşınız fakat benım dıkkatımı çeken bunca yıl ıktıdar olan AKP muhaloflerıne göre çok çok akıllı zaten hep demışımdır AKP nın ıktıdarda kalmasının tek sebebi muhalıflerının becerıksizligidir dıye gunümüzde olaylara bakılırsa dedıgınız gıbı tum sıyasetcılerın bırbırını yemesi PKK örgutunun bunca can katletmeside buyuk bı akılsızlık ve bunun tek sebebi ınsanlarımızın merhamet duygusundan uzaklaşması bencılleşmesidir.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 9 Mayıs 2012 Çarşamba 11:01

ya onları seçip onyılın lideri yapan kendi seçtiğine tapanlara ne diyeceğiz? Süper zekamı? Ben Kurtuluş savaşından 1940 lı yıllara kadar halkımızı bugün ile karşılaştırdığımda müthiş bir zeka geriliğini kültür kokuşmasını Enteklektüel yetiştiremiyen bir Türkiye görüyorum. Ve bu durum asla kendiliğinden oluşmadı oluşturuldu çok çalışıldı üstünde savaşlar illa top tüfek ile olmuyor Emperyaliz her alanda çalışıyor. Omurgasız sinmiş dinini bilmeyen bir halkız beyin kontrolü çok kolay insanlarımızda

Yorumu oyla      57      49  
hulya 9 Mayıs 2012 Çarşamba 10:10

Beyinli ve beyinsiz insanları nasıl ayırt edebiliriz size yardımcı olayım:))Bu eşiniz, kardeşiniz,arkadaşınız,patronunuz,şef'inizde olabilir.Bazen yaptığı her şey sizi acıtır ama fazla zaman geçirmiyorsanız önemsemezsiniz, işin sırrı ona dikkatli bakmakta geçiyor.İnsandaki beynin tek göstergesi EMPATİ duygusudur.Eğer o yoksa emin olabilirsiniz O kişide BEYİN olmadığına...

Yorumu oyla      57      49