YORUMLAR
Toplam 24 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 4 Mayıs 2012 Cuma 03:58

Hasan Bey dostum, gitmeyin lütfen Bülent Beyin üstüne bu denli, kendisi hicte Halk partisi zihniyetinin bir parcasi degildir, hic bir zamanda olamayacaktir.Hala batan gemiyi beklemesinin anlasilacak bir tarafi yok.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Mayıs 2012 Perşembe 17:55

Sevgili Kuşoğlu,Sn Sarıgül yola çıktı.Ya SOSYALDEMOKRAT olun,yada 28 Şubata payanda olan CHP nin 1999 da düştüğü kuyuya hızla düşmeye doğru yol alıyorsunuz.Darbeci-Cuntacıların hukukunu arayacağınıza Halk ile KUCAKLAŞIN,halkın hukukunu aramaya koyulun.Yıl 2012 siz hala 19 asırdan kalan fosilleri dikkate alıyorsunuz.HANİ nerede Demokrasi,hani nerede DEMOKRATLIK.CHP kendi kuyusunu kazıyor.H.Tahsin.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 3 Mayıs 2012 Perşembe 16:57

Eee sayın Kuşoğlu, Artık gazeteci olarak Chp de neler oluyor yazar ve bizleri aydınlatırsınız umarım!Ama yapamazsınız?Zira her ne kadar ben yazarım diye buralarda yeminler etseniz de,Chp ile ilgili bir şey yazamazsınız.Muhalefet eleştirilmez di değilmi pardon!Muhalefet sürekli çuvallasa da,kendi içinde çelişsede,bu ülkeye artık zarar versede muhalefet eleştirilmez.Hadi ozaman biz yine dönelim Akp ye gitsin diyelim,yerine gelsin diyeceğimiz bir parti yokmu? olsuuun Akp gitsin de ülke batsız.

Yorumu oyla      53      50  
hulya 2 Mayıs 2012 Çarşamba 17:14

Özgürlük ve adalet saplantımı sabit fikir olarak değerlendiren arkadaşımdan benim de fikren faydalanacağım pek bir şey yok.

Yorumu oyla      60      50  
TOTEM 2 Mayıs 2012 Çarşamba 14:20

Hülya kardeşim,Mantık düzlemin tümden berbat,mecazların kel alaka ve saplandığın sabit fikir seni bir adım ileri götürmez.Benden sana tavsiye ,daha çok yönlü oku,araştır sürekli aynı kaynakların ağzına bakma bu sende tek yönlü beslenme gibi arızalara yol açıyor.Birinden taraf olma güdüsünden çıkamadığın sürece sadece güdülürsün bilesin.

Yorumu oyla      53      52  
hulya 2 Mayıs 2012 Çarşamba 12:17

Bak totem,bozuk ve duran saat çalışıyormuş gibi görünen bozuk saat'ten çok daha iyidir.Kişi böyle durumda gerçek zamanı bulmak için ya güneşe,yada sorarak gerçek zamanı öğrenmeye çalışır.Senin gibi çalışıyormuş gibi bozuk saate bakarak uçağıda kaçırır,randevusunuda,ilaç saatinide çünkü senin doğru çalıştığına inanmıştır..Yani kabul et sen daha tehlikelisin.

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 1 Mayıs 2012 Salı 19:57

Duran saatlerin vatan için daha hayırlı olduğunu savunan birine söyleyeceğim bir şey yok!Demek 24 ve 1440 dakika içerisinde sadece iki kez doğruyu göstermek sana yetiyor.kalan 1438 dakikalık hatalı pozisyon sana normal geliyor.Söylediklerim benim icadım değil ben var olanı yani görüneni aktarıyorum ve bu benim için övünülecek bir şey değil ama gözünün önündekini bile göremeyip,tüm gün içerisinde sadece iki kez doğru görünmek nasıl bir duygudur ben bilemem o duyguyu siz anlatacaksınız artık.

Yorumu oyla      53      50  
hulya 1 Mayıs 2012 Salı 16:04

Totem sana vallahi bir şey demiyorum; Kendini beğenmeye devam et:)) Benim bozuk saat olarak yerinde durmam bile senin hareketli halinden vatan için daha hayırlıdır.

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 1 Mayıs 2012 Salı 15:17

Bak sende dediğimize geldin demeniz aslında hala hiçbirşeyin farkına varamadığınızı ve beni asla anlamadığınızı gösteriyor.Hel Hülya kardeşim senin çizgine gelmem hiç mümkün değil zira olaylara asla o kadar dar pencereden bakıp birilerine böylesine körü körüne destek veremem ben bu mizacımada yaradılışıma da ters.Siz durmuş ve aynı yerde sayan saatler gibisiniz ve ben geçip giderken bazen sizin sabitlendiğiniz zaman diliminde buluşuyor olmamız sizin doğruyu gösterdiğiniz anlamına gelmez.Sevgiler

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 1 Mayıs 2012 Salı 15:13

Ben dünde haklıydım bugünde haklıyım neden mi? Hülya kardeşim!Ben sizler gibi bir parti ve cenahın kuyruğuna yapışıp kayıtsız şartsız ona destek verip yine düşman bellediğimede kayıtsız şartsız saldırmıyorum da ondan.Ben hep doğru bildiğimi söylüyor gördüğümü analiz ediyorum.Ve malesef ki burada yaptığım eleştirilerden bak bizim dediğimize geldin demen ise tek kelime ile dehşet verici!Bugüne kadar senin ve sizlerin savunduğunuz yüzlerce yanlışı bir kenara koyup Hükümete yaptığım eleştiriden-

Yorumu oyla      53      50  
hulya 1 Mayıs 2012 Salı 10:14

Totem sende eğri cetvelden düz çizgi çıkamayacağını anladın sonunda;Pes etmene üzülüyorum:( 5 senedir eğri cetvelden düz çizgi çıkarabilmek için verdiğin emeğin karşılığında hakkını nasıl ödeyecekler bilemiyorum:))

Yorumu oyla      56      49  
hulya 1 Mayıs 2012 Salı 10:10

Bak sen...17:30 da rumuz yazmaya cesaret edemeyen "misafir"; Patişah'ın İstanbul'un bir kısmı karşılığında bütün yurdu teslim etmeye razı olmasını unutmuş,M.Kemal'in binlerce şehit vererek yurdu kurtarmasını patişah'a ihanet olrak lanse edip,aklı sıra vatanseverlik cesareti göstermiş...M.Kemal'e görevi teslim edenler bu kadar salakmıymışda tam teslim olan patişahı tercih etmeyip binlerce askerlerini denize döktürüp,milyon $ kaybetmeyi tercih etmiş.Bu görevi verenler MOZAŞİST'miymiş?

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 1 Mayıs 2012 Salı 00:48

:) Bilmem Ukrayna ya gitmedim ve niyetimde yok:)Şimdi Davutoğlu Ukrayna ya vizeyi kaldırttı diye her yaptığını doğrumu sayacağız?Yada yanlış bir politika izlediğinde salt Ukrayna ya vizeyi kaldırttı diye susup oturacakmıyız?Davutoğlu ile ne alıp veremediğim olacak?Peki senin benimle bir alıp veremediğim mi var ki! Beni eleştiriyorsun:)Ben artık iki tarafında keskin fanatiklerinden sıkıldım.Mevlam için sadece ne eylerse güzel eyler derim,Gerisi fanidir ve herşeyi güzel eyleyemezler:)Sevgiler...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 30 Nisan 2012 Pazartesi 23:30

TOTEM senin Davudoglu ile alip veremedigin ne var anlamis degilim. Bilakis 10 yil icinde AKP'nin bu topluma haptigi en buyuk hizmetin mimaridir kendisi. Ukrayna'ya vizeyi kim kaldirtti..

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 30 Nisan 2012 Pazartesi 17:30

14:52,2014 Sonuna kadar inşallah Hayatta kalırsın da beni hatırlarsın.1919 un Şubat-MART aylarında Mustafa Kemal ve ALTIN BEŞLİYE görevi verenler,Tayip Erdoğana 12 Yıl Başbakanlık,10 Yıl CUMHURBAŞKANLIĞI görevini verenler,Davutoğluna da iki dönem Başbakanlık görevini vermekte bir mahsur görmemişler.

Yorumu oyla      54      53  
hulya 30 Nisan 2012 Pazartesi 16:13

Ecevit'in dış politikada arksından yapılan dedikodu "iyi adam" mış.Benden duymuş olmayın ama şimdi ne diyorlarmış biliyormusunuz "dansöz"...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 30 Nisan 2012 Pazartesi 14:52

12:23'te yazan arkadaş!... Siz mi tayin ediyorsunuz ülkenin Başbakanlarını. Yoksa RTE şimdiden vekalet mi verdi anlayamadım? Açıkcası ben bu kişinin görev aldığı günden beri yaptıklarını "ortalığı bulandırma" olarak görüyor ve hiç bir yere varamayacağı gibi, yaptığı saçmalıklar nedeniyle ülkenin başını derde sokacağı ayan beyan ortada. Ne zaman TV de izlesem bendeki çağrışımı "fare" oluyor.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 30 Nisan 2012 Pazartesi 14:22

Yanlış uygulamaları olduğu kesin ,Dış politikadan ziyade zamana göre alınan acele karar gibi dursada ortalamada inanın geçmişte yer alan hükümetlere göre daha iyi,Ecevit ve Clinton buluşmasını hafızaları zorlarsak daha feci idi ,hatırlayalım ,

Yorumu oyla      56      53  
TOTEM 30 Nisan 2012 Pazartesi 12:54

Fedaisi gibi olaya kafadan dalmasınıda hiç beklemiyordum.Bu güne kadar yere göğe sığdıramadığım Davurtoğlu nu bu konuda eleştirmeden yapamayacağım.Hiç bu derece sevimsiz görünmemişti gözüme.Kısa vadede çıkar elde edecek gibi görünsede uzun vadede bölge bizi nefretle anacaktır.Herzaman söylüyorum bizler sıradan vatandaşız ve böyle davranmalıyız,Hırslarımız ve taraf olma güdümüz vicdanımızın önüne geçerse insanlığımızı kaybedebiliriz.Olayı hiç oraya buraya çekmeye gerek yok yanlış yanlış yanlış.

Yorumu oyla      57      49  
TOTEM 30 Nisan 2012 Pazartesi 12:50

En belirleyici unsur ve bu sebeple ortadoğuda oynanan bu çirkin oyuna destek vermem kendi değerlerimle ters düşmem anlamına gelir.siyaset ve insani değerler birbirine taban tabana zıt zira çıkarların ön planda olduğu bir arenada değerler herzaman ikinci plana atılır.Suriye konusunun ne insani değerlerle nede insanlıkla bir alakası yok bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.Tekrar söylüyorum ben hükümetin Emperyalist devletlere bu konuda karşı durup Suriyeyi savunmasını beklemiyordum ama bar-

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 30 Nisan 2012 Pazartesi 12:47

Olayları değerlendirirken salt partizan hırslarımız ve taraf olmanın verdiği güdü ile hareket edersek hem yanlışa düşer hemde kendi vicdanımızla çelişiriz.Şuan hali hazırda yürütülen dış politikamızla ilgili çok şey söylenebilir.Ben şimdi oturup aslında bu yapılanların doğruluğu hakkında da bir dolu düşünce ortaya atarım zira bu konuda birçoğunda olduğu gibi göreceli bir konu.Nereden baktığınızla direk iniltili.Ancak ben bir siyasetçi ve devlet adamı değilim o yüzden vicdanım benim için -

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 30 Nisan 2012 Pazartesi 12:46

Olayları değerlendirirken salt partizan hırslarımız ve taraf olmanın verdiği güdü ile hareket edersek hem yanlışa düşer hemde kendi vicdanımızla çelişiriz.Şuan hali hazırda yürütülen dış politikamızla ilgili çok şey söylenebilir.Ben şimdi oturup aslında bu yapılanların doğruluğu hakkında da bir dolu düşünce ortaya atarım zira bu konuda birçoğunda olduğu gibi göreceli bir konu.Nereden baktığınızla direk iniltili.Ancak ben bir siyasetçi ve devlet adamı değilim o yüzden vicdanım benim için -

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 30 Nisan 2012 Pazartesi 12:23

Sn Kuşoğlu.Sn DAVUTOĞLU,1915-26 MODEL İngiliz BOP'unun RAFA kaldırılıp,Türkiyenin de bizatihi göbeğinde bulunduğu YENİ DİZAYNIN Mimarıdır.Şunu kafanıza yerleştirin.Davutoğlu 2014 den sonra Türkiyenin 10 Yıllık yeni BAŞBAKANIDIR.Tüm plan ve programlarınızı buna göre yeniden dizayn ediniz.Davutoğlunun UFKUNU hayal etmekte bile zorlanırsınız.

Yorumu oyla      54      57  
hulya 30 Nisan 2012 Pazartesi 11:25

"Temel amacımız insanlık vicdanı ve evrensel değerler" bunların hepsi ama hepsi MASAL.GERÇEK; Kıskaca aldıkları ülkelerin GANİMETLERDEN kimin faydalanacağıdır.Bu bağlamda hükümet hem ulusal değerleri hemde islami ve dini değerleri hiçe sayıyor.Bir gün ortada kalan enkazı kaldıracak insan bile bulamayacaklarından korkuyorum.

Yorumu oyla      58      50